top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Overleggen waar nodig, en doorpakken waar kan. Dat is hou wij werken als online marketing bureau. Is dat iets wat jou aanspreekt? Nodig ons dan uit voor aan bakkie!

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

Bij ons draait het om resultaten. We beloven geen gouden bergen, maar gaan voor concrete en meetbare resultaten. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website, het genereren van leads via social media of het maken van een bedrijfsfilm, we zoeken altijd naar de meest effectieve aanpak.


Zonder poespas:

In de wereld van online marketing wordt helaas nog wel eens gebakken lucht verkocht. Maar dat is niet onze manier van werken. Wij werken altijd met het resultaat voor ogen, waarbij we overleggen waar nodig en doorpakken waar kan. En we zijn ook nog eens transparant over de kosten. Zo bouwen we samen aan een relatie waar we allebei wat aan hebben.


Transparant:

Als je op zoek bent naar een online marketingbureau in Rotterdam, dan wil je natuurlijk kunnen vertrouwen op de expertise van het bureau. Daarom vinden wij open en eerlijke communicatie essentieel. Wij hechten veel waarde aan transparantie, zodat jij altijd weet wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. Bij ons dus geen contracten met kleine lettertjes, maar een relatie gebaseerd op vertrouwen en wederzijds respect.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Het vinden van nieuw personeel in Rotterdam kan soms een uitdaging zijn, zeker in deze tijd. Bij PIEK helpen wij jou graag bij het opvallen tussen alle andere vacatures. Door gebruik te maken van onze online marketing expertise kunnen we de juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap

Elk bedrijf is anders, dus waarom zou jouw vacature hetzelfde zijn als die van anderen? Wij maken gebruik van unieke content, pakkende teksten en opvallende designs om ervoor te zorgen dat jouw vacatures eruit springen. Zo zorgen we ervoor dat jouw vacatures eruit springen en potentiële sollicitanten geprikkeld worden om te solliciteren.

En dat het werkt, bewijzen de vele succesvolle samenwerkingen die we al hebben gehad met bedrijven zoals Vervaet, New Motion, de Vlieger, The Innersense en Fydee.

Lees verder

04. Personeelswerving

Een goede visuele presentatie is onmisbaar in online marketing. Goede foto's en video's zijn essentieel om op te vallen en de interesse van mensen te wekken. Als visueel ingestelde mensen kost het ons namelijk veel tijd en energie om iets uit te leggen in tekst, terwijl een afbeelding alles in één klap kan verduidelijken. Daarom gaan wij voor unieke visuele content die past bij jouw bedrijf. Wij komen op locatie om content van jouw bedrijf te schieten, zodat we jouw bedrijf of product in één oogopslag aan jouw klanten kunnen laten zien.

Lees verder

03. Visuele content

We zien het belang van een goede website of webshop in de praktijk. Dit is de basis voor een succesvolle online marketing strategie. Het is namelijk het eerste contactpunt tussen jouw bedrijf en potentiële klanten. Wist je dat maar liefst 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseert op de website? Daarom is het essentieel om een website te hebben die mensen weet te overtuigen en aanzet tot actie. Of het nu gaat om het leggen van contact of het doen van een aankoop, jouw website moet aansluiten bij de behoeften van jouw doelgroep. Als online marketing bureau in Rotterdam helpen wij je graag bij het realiseren van een sterke website of webshop.

Lees verder

01. Webdesign

Of je nu nieuwe klanten wilt bereiken, bekendheid wilt opbouwen of personeel wilt vinden, online adverteren is de manier om jouw doelgroep te bereiken. Of dit nu in Rotterdam is of heel europa. Wij begrijpen als geen ander dat elk bedrijf anders is en daarom niet elk advertentieplatform bij elk bedrijf past. Wij kijken daarom per situatie welk platform het beste bij jouw bedrijf past. Elk advertentieplatform heeft zijn eigen voor- en nadelen. Daarom luisteren we goed naar wat jouw bedrijf nodig heeft, zodat we het beste resultaat kunnen behalen. Zo bieden Instagram advertenties bijvoorbeeld de mogelijkheid om heel precies en lokaal te adverteren, terwijl Google Ads adverteren op zoekwoorden mogelijk maakt. LinkedIn richt zich dan weer meer op de professionele doelgroep.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijd

Ik bedoel, laten we eerlijk zijn, als ondernemer heb je al genoeg op je bordje. Het is al lastig genoeg om de dagelijkse werkzaamheden te managen, laat staan dat je je ook nog bezig moet houden met online marketing. Door het uit te besteden aan een online marketing bureau in Rotterdam, kun je je focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Kennis

Online marketing is een specialistisch vakgebied en het is niet iets wat je zomaar even in de vingers hebt. Door een online marketing bureau in te huren, krijg je toegang tot mensen die de nodige ervaring en kennis hebben. Ze hebben al getest wat werkt en wat niet werkt, dus je kunt erop vertrouwen dat ze goede resultaten behalen.

Voordeel online marketing bureau #3

Kostenbesparend:

Hoewel het inhuren van een online marketing bureau misschien op korte termijn geld kost, kan het op lange termijn juist kostenbesparend zijn. Doordat online marketing grotendeels meetbaar is, kan je in kaart brengen wat het je onderaan de streep oplevert.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Rotterdam
Online marketing bureau Rotterdam

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

online marketing bureau in Rotterdam

Natuurlijk willen wij als online marketingbureau in Rotterdam jou helpen om resultaten te behalen met online marketing. Maar we willen wel zeker weten dat we een goede match zijn. Daarom vertellen we je graag hoe we te werk gaan, zodat jij kunt bepalen of dat aansluit bij jouw wensen en behoeften.  En als het klikt, dan geef je ons een belletje. Deal?

Alle online marketing bij 1 bureau.

Van het eerste idee tot het aantrekken van je 1000eklant. Ons doel is om jou te helpen groeien en succesvol te zijn. Als fullservice marketing bureau in Rotterdam kunnen we jullie van a tot z helpen. Of het nu gaat om het ontwerpen van een huisstijl, het maken van een website, het verzorgen van fotografie of het promoten van jullie bedrijf online.

Ondanks dat we veel oppakken, blijven we ons wel specialiseren. Dat kunnen we doen dankzij een duidelijke taakverdeling. In plaats van dat iedereen alles kan, specialiseert iedereen zich op een bepaald onderdeel. Zo kunnen we als full service online marketing bureau de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Ja, wat kan je nou allemaal eigenlijk met online marketing? Nou, eigenlijk bijna alles! Oké, je kunt er niet je was mee doen, maar het kan wel ontzettend veel voor je bedrijf betekenen. Het draait eigenlijk altijd om het bereiken van de juiste mensen met de juiste boodschap. Wil je meer bekendheid? Dan wil je mensen bereiken met je bedrijfsnaam. Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met je aanbod. En als je op zoek bent naar nieuw personeel, dan wil je potentiële kandidaten laten zien hoe gaaf het is om bij jullie te werken.


En laten we eerlijk zijn, we zitten tegenwoordig bijna de hele dag online. Dus als je die mensen wilt bereiken, dan moet je ook online aanwezig zijn. Dat is waar online marketing om de hoek komt kijken! Het is echt een krachtig middel wat voor bijna elk bedrijf interessant is. Als online marketing bureau in Rotterdam denken wij graag met jullie mee voor de beste strategie en boodschap. Dus, nodig ons gerust uit voor een bakje koffie en we bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Hoe vind je het juiste online marketing bureau?

Je wilt je bedrijf laten groeien, en daar kan online marketing je enorm bij helpen. Maar hoe vind je nu het juiste bureau in Rotterdam om jouw online aanwezigheid te boosten? Hier zijn een paar tips:

Specialisatie

Er zijn veel verschillende online marketing bureaus in Rotterdam die allemaal andere specialisaties hebben. Zoek dus naar een bureau dat ervaring heeft in de gebieden waar jij hulp nodig hebt. Wil je bijvoorbeeld hoger scoren in zoekmachines, kies dan een bureau dat gespecialiseerd is in SEO.


Ervaring

Ervaring is key! Een bureau met veel ervaring heeft al veel geprobeerd en fouten gemaakt. Hierdoor weten ze precies wat wel en niet werkt. Dus zoek naar een bureau met veel ervaring en kijk ook naar de resultaten die ze hebben behaald voor andere klanten.


Resultaten

Uiteindelijk draait het allemaal om resultaten. Een goed bureau kan aantonen dat ze echte resultaten behalen voor hun klanten. Bekijk dus de resultaten die ze op hun website laten zien en vraag ook naar cases die ze kunnen laten zien.


Werkwijze

Je gaat een samenwerking aan voor de lange termijn, dus het is belangrijk dat je een goede klik hebt met het bureau. Bekijk daarom de werkwijze van het bureau en verdiep je in de mensen achter het bedrijf. Zorg dat hun aanpak en werkwijze aansluit bij jouw verwachtingen.


Reviews

Reviews zijn een waardevolle bron van informatie. Lees de reviews van het bureau op hun website en bekijk ook hun score op Google. Zo krijg je een beter beeld van de ervaringen van andere klanten.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

De kosten van een online marketing bureau in Rotterdam kunnen enorm variëren, net als de kosten van auto's. Het hangt af van verschillende factoren, zoals jouw doelstellingen, de gebieden waarop het bureau gespecialiseerd is en de hoeveelheid werk die nodig is. Maar geen zorgen, elk bureau kan je een prijsindicatie geven als je meer informatie geeft over wat je wilt bereiken.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij houden van snel schakelen en doorpakken. We zijn flexibel en kunnen daarom snel beginnen en snel leveren. Hoe snel dat is, hangt af van jouw wensen en verwachtingen. We gaan graag met je in gesprek om de beste planning te maken voor jouw project.

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee zeker niet. Online marketing is voor elk bedrijf geschikt, ongeacht de grootte van het bedrijf. Of je klanten nu in Rotterdam zitten of wereldwijd. We begrijpen dat niet elk bedrijf een groot budget heeft, daarom denken wij graag met je mee om een passende oplossing te vinden voor jouw budget en doelstellingen. Er zijn al simpele en effectieve online marketing strategieën te bedenken met een beperkt budget.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

We houden van meten en weten wat er gebeurt. Gelukkig is online marketing heel goed meetbaar. Maar hoe we meten hangt af van wat we meten. Zo gebruiken we diverse tools voor het meten van veranderingen bij SEO en een dashboard voor het meten van social media impact. Voor het gedrag op een website maken we bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics. Kortom, we hebben verschillende manieren om het succes van een online marketing campagne te meten.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is enorm breed. Het gaat van adverteren op Tiktok of LinkedIn, tot het bouwen van een nieuwe website. En dan hebben we het nog niet eens over de constante veranderingen in online marketing. Elk jaar zijn er nieuwe updates en wijzigingen. Als dit niet jouw fulltime baan is, dan kan het lastig zijn om alles bij te houden. Daarom zijn er online marketing bureaus in Rotterdam.


Natuurlijk kun je veel zelf doen. Een post promoten op Facebook of Instagram, een website maken met een template, een paar foto’s maken met je telefoon. Het is allemaal niet zo heel moeilijk meer. Maar wij raden dit ook altijd aan, omdat je er veel van kunt leren. Dit voorkomt dat je in de val trapt van schimmige bureaus en je kunt ook kritisch zijn op het werk dat wordt opgeleverd. Bovendien scheelt het gewoon geld. Het zelf uitvoeren is namelijk altijd goedkoper dan het laten doen door online marketeers.


Maar soms is het gewoon niet mogelijk om alles zelf te doen. Daarom bestaan online marketing bureaus. Je kunt nu eenmaal niet alles zelf en niet iedereen heeft de kennis en ervaring die nodig is voor online marketing. Met de kennis en ervaring die wij hebben, kunnen wij jouw bedrijf echt vooruit helpen en stappen laten zetten.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page