top of page

• Waarom  samenwerken met een social media bureau?

Expertise - Wij weten wat we doen! Wanneer je samenwerkt met een social media bureau, heb je de zekerheid dat jouw social media-accounts in goede handen zijn. Wij zijn hier namelijk dagelijks mee bezig. In de afgelopen jaren hebben we daarom veel kennis en ervaring opgedaan. Zo weten we precies hoe we resultaten kunnen boeken met jouw social media-accounts. Dit betekent dat je je daar geen zorgen meer over hoeft te maken, en je kan jij je dus richten op andere belangrijke zaken van jouw bedrijf. Tijdbesparing – Je kan niet alles. Het beheren van social media-accounts kost best wat tijd. En die heb je niet altijd. Als je een social media bureau inschakelt, kan je deze taak aan ons uitbesteden en je concentreren op andere belangrijke zaken die jij graag doet. Zo blijft er meer tijd over voor de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf. Consistentie - Altijd de juiste toon en uitstraling! Een social media bureau zorgt voor de juiste consistentie op jouw accounts. Het plaatsen van één bericht op social media heeft weinig zin. Het is belangrijk om dit structureel te blijven doen en daarbij de juiste toon en uitstraling te hanteren. Het imago en de identiteit van jouw bedrijf moet daarbij consistent uitgedragen worden. Wij houden hier rekening mee, zodat je altijd verzekerd bent van de juiste uitstraling en toon op jouw social media-accounts. Grotere betrokkenheid - Meer volgers en klanten! Door samen te werken met een social media bureau kan je de betrokkenheid van jouw volgers vergroten en meer potentiële klanten bereiken. Wij creëren boeiende content en zetten effectieve social media-campagnes op die ervoor zorgen dat je meer volgers en klanten aantrekt. Zo kan jouw bedrijf groeien en nog meer succes behalen! Meer inzicht - Analyse en rapportage! Het is belangrijk om inzicht te hebben in de prestaties van jouw social media-accounts. Hier komt analyse en rapportage om de hoek kijken. Wij analyseren de resultaten van jouw accounts en rapporteren deze aan jou. Zo krijg je inzicht in jouw prestaties en kan je zien waar verbeteringen nodig zijn. Samen werken we aan de groei en ontwikkeling van jouw bedrijf!

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken als Social media bureau in Rotterdam.
Overleggen we waar nodig en doorpakken wanneer het kan. We meten onze resultaten en zijn transparant over de kosten en opbrengsten. Als social media bureau hebben wij de tools, ervaring en knowhow om jouw doelgroep specifiek te benaderen met een boodschap. Een boodschap die aanspreekt en uiteindelijk leidt tot een klant, sollicitant of volger. Social media is jouw wingman, wat jouw doel ook is!

Social media bureau Rotterdam
Social media bureau Rotterdam

Social media marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Social media bureau Rotterdam

Je kunt tegenwoordig niet meer om social media heen. Bereik is key. Welke doelen je ook hebt, het begint bij bereik. En daarom is social media zo belangrijk in de online marketing. Bij online marketing draait het allemaal om het bereiken van de juiste doelgroep met de juiste boodschap. En juist daar is social media perfect voor! Als social media bureau in Rotterdam kunnen wij jou helpen resultaat halen uit je social media.

Diensten:

Inzicht in jouw prestaties!

Je wilt natuurlijk weten hoe jouw social media-accounts presteren. Daarom analyseren wij de resultaten van jouw accounts en rapporteren we deze aan jou. Zo krijg je inzicht in jouw prestaties en kunnen we samen bekijken waar verbeteringen nodig zijn. Zo blijf jij altijd op de hoogte van jouw social media prestaties.

04. Analyse en rapportage

Bereik jouw doelen!

Wil jij meer klanten, volgers of leads genereren? Dan kom je al snel uit bij social media campagnes. Dit is de manier tegenwoordig om veel mensen te bereiken. Wij helpen jou bij het opzetten van succesvolle campagnes die precies passen bij jouw doelstellingen. Of het nu gaat om het vergroten van jouw bereik, het verhogen van de betrokkenheid of het genereren van leads. Wij hebben de expertise in huis om het voor elkaar te krijgen.

03. Social media campagne

Maak je merk zichtbaar!

Als je wilt beginnen met social media marketing dan heb je natuurlijk wel iets nodig om te posten. Daarom is content creatie de eerste stap. Ook hierbij kunnen we je helpen als Social Media Bureau. Wij creëren aantrekkelijke en relevante inhoud die perfect past bij jouw merk en doelgroep. Zo zetten we jouw merk op de kaart en boeien we jouw volgers met interessante content.

01. Content creatie

Laat het aan ons over!

Het bijhouden van social media kost veel tijd en energie. Gelukkig zijn er social media bureaus in Rotterdam om dat werk uit handen te nemen. Wij beheren jouw accounts van A tot Z, van het plaatsen van berichten tot het monitoren van jouw accounts. Zo kan jij je concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl wij jouw social media beheren

02. Social media beheer

Content creatie social media
social media beheer bureau
social media campagne bureau
social media analyse bureau

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Welke social media voor je bedrijf?

Het kiezen van de juiste social media platforms voor je bedrijf hangt af van je doelstellingen, doelgroep en type content. Facebook is nog steeds de meest populaire keuze voor bedrijven vanwege de grote doelgroep en het bereik. Instagram is vooral geschikt voor bedrijven die zich richten op visuele content, terwijl LinkedIn beter werkt voor zakelijke dienstverleners en B2B-bedrijven. YouTube is geschikt voor bedrijven die videocontent willen delen, terwijl TikTok vooral interessant is voor bedrijven die zich richten op jongere doelgroepen.

Wat is een social media bureau?

Een social media bureau is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het beheren van social media-accounts voor bedrijven. Het bureau heeft de expertise en ervaring om aantrekkelijke inhoud te maken, social media-campagnes op te zetten en de resultaten te analyseren.

Waarom zou ik een social media bureau inhuren?

Als je niet zeker weet hoe je jouw social media-accounts effectief kunt beheren, kan een Social Media Bureau je helpen. Het inhuren van een Social Media Bureau kan ook tijd besparen, expertise bieden en zorgen voor consistentie in jouw social media-activiteiten.

Wat doet een social media bureau?

Een social media bureau biedt een breed scala aan diensten aan. Onder andere: social media-accountbeheer, contentcreatie, social media-campagnes, analyse en rapportage en social media-training.

Moet ik een social media bureau inhuren als ik al social media-accounts heb?

Niet per se. Een social media bureau kan jou wel helpen om jouw accounts beter te beheren. en te optimaliseren voor betere resultaten. Ze kunnen jou ook helpen om meer uit je social media te halen.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een social media bureau?

De kosten kunnen variëren, afhankelijk van de diensten en doelen die je hebt. Het is daarom moeilijk te zeggen wat de kosten voor jou zullen zijn. Geef ons een belletje of stuur een mailtje, dan geven we graag een persoonlijke indicatie

 FAQ:

Voordeel social marketing bureau #1

Naamsbekendheid en imago

Een van de belangrijkste voordelen van social media is de mogelijkheid om de naamsbekendheid van je bedrijf te vergroten. Doordat er zoveel mensen op social media actief zijn, is dit de ideale plek om je bereik te vergroten. Daarnaast kan social media ook veel doen voor het imago van je bedrijf. Wil je graag een jong en hip imago? Gebruik dan creatieve content op Instagram en TikTok. Wil je juist serieus genomen worden en bekend staan om je kennis en kunde? Deel waardevolle informatie via YouTube of LinkedIn. Kortom, social media is voor elk bedrijf interessant. Als social media bureau in Rotterdam geven we je graag advies!

 Voordelen social media:

 Voordelen social media:

Voordeel social marketing bureau #2

Toename in verkoop of leads

Social media kan gezien worden als het visitekaartje van je bedrijf. Potentiële klanten die interesse hebben in je bedrijf gaan vaak eerst op onderzoek uit op social media. Als je niet vindbaar bent of als je pagina al lange tijd niet is bijgewerkt, dan kan dit een negatieve invloed hebben op hun eerste indruk van je bedrijf. En de eerste indruk is belangrijk. Een goed gevulde tijdlijn, positieve reviews, interactieve content en mooie resultaten wekken juist vertrouwen en interesse op. Net zoals een goed cv kan helpen bij het vinden van een baan, kan een goed gevulde social media pagina bijdragen aan meer leads en verkoopkansen.

Voordeel social marketing bureau #3

Gerichte marketing

Tot slot biedt social media ook de mogelijkheid om gericht te adverteren. Adverteren op social media is een van de meest effectieve manieren om nieuwe mensen te bereiken. Dit is ook wat wij in de praktijk zien als Social media bureau in Rotterdam. Je kunt adverteren op basis van interesses, locatie, hobby's, leeftijd en nog veel meer. Als social media bureau weten wij als geen ander hoe we gerichte campagnes kunnen maken om de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap. Zo kun jij als bedrijf écht groeien!

 Voordelen social media:

Welke social media zijn er

Welke social media zijn er:

welke sociale media kanalen kan jouw bedrijf het beste gebruiken? Er zijn zoveel opties, dus laten we eens kijken naar de voordelen van elk platform! 


Facebook & Instagram - Bereik iedereen! Facebook en Instagram zijn de grootste sociale media kanalen in Nederland, en dus ook in Rotterdam. Met hun enorme bereik kan je bijna iedereen bereiken en je bedrijf en producten in de schijnwerpers zetten. Niet voor niets nog een van de meeste gebruikte platformen door social media bureaus. Instagram is ook geweldig om te promoten met je producten door middel van shoppable posts. 


Tiktok - Tik de jongere doelgroep aan! Wil je de jongere generatie bereiken? Dan is Tiktok dé plek waar je moet zijn. Met creatieve video's kan je op een leuke manier jouw merk en producten promoten en meer volgers en klanten aantrekken. Speel in op de trend, en wie weet wordt jouw bedrijf wel de volgende hype! 


Google - Adverteer voor iedereen! Google is de meest gebruikte zoekmachine ter wereld. Adverteren op Google is daarom interessant voor elk merk. Van zoekwoorden adverteren tot shopping campagnes en YouTube-advertenties; wij weten precies wat werkt voor jouw doelgroep. Wij kunnen je helpen om je merk bovenaan de zoekresultaten te krijgen. 


Display - Adverteer op andere websites! Met display-advertenties kan je jouw doelgroep bereiken waar ze zich ook bevinden, van Nu.nl tot Boerderij.nl. Wij kunnen je helpen om op te vallen tussen de massa en jouw merk te promoten op andere websites en apps. 


YouTube - Laat zien wat je in huis hebt! YouTube is hét platform voor video's en tutorials. Hier kan je jouw kennis en expertise delen in video's en zo jouw autoriteit en expertise laten zien. Maar ook voor productdemonstraties en tutorials is YouTube een handig platform. Ons social media bureau in Rotterdam kan je helpen bij het maken van een professionele en opvallende video-advertentie. 


LinkedIn - Netwerk met professionals! LinkedIn is hét platform voor professionals. Met een bedrijfspagina kan je jouw merk en producten promoten en zelfs vacatures plaatsen om nieuw talent aan te trekken. Op LinkedIn kan je ook in contact komen met andere professionals in jouw branche en kan je waardevolle connecties opbouwen. 


En nog veel meer - Voor ieder wat wils! Influencers, Pinterest, Twitter, Snapchat, er is nog veel meer. Dat is het mooie van online adverteren, er is voor ieder wat wils. Wat je doelgroep ook is, wij hebben al getest wat werkt en wat niet. Dus wees niet bang om ons uit te dagen! Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte social media kanaal om jouw merk te promoten. 


Advies of uitbesteden? We begrijpen dat het lastig kan zijn om de juiste keuze te maken. Geen zorgen, wij hebben de kennis en ervaring om jou te helpen. Als social media bureau in Rotterdan geven we graag advies of kunnen we de hele campagne voor jou uit handen nemen. Neem gerust contact met ons op, en daag ons uit!

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Social media marketing in een nieuw jasje.

Hoe kies je het beste social media bureau?

Ben je op zoek naar een social media bureau in Rotterdam om mee samen te werken? Dan wil je natuurlijk het beste bureau vinden dat bij jouw wensen past. Maar waar moet je precies op letten? Hieronder vind je enkele tips die je kunnen helpen bij het maken van de juiste keuze.


Diensten

Het is belangrijk om te controleren welke diensten het social media bureau in Rotterdam aanbiedt. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid creëren? Dan is het handig om te weten of het bureau ook adverteermogelijkheden biedt. Of misschien ben je op zoek naar een bureau dat content kan creëren, zoals foto's en video's. Het is daarom essentieel om te weten welke diensten het bureau precies aanbiedt en of deze aansluiten bij jouw behoeften. Wij bieden bijvoorbeeld een totaalpakket aan van website, social media en content creatie.


Ervaring

Een ander belangrijk punt is de ervaring van het social media bureau. Heeft het bureau bijvoorbeeld al eerder vergelijkbare opdrachten uitgevoerd en welke resultaten hebben ze hiermee behaald? Het is verstandig om te kijken naar de klantcasussen van het bureau en de reviews van eerdere klanten. Op die manier krijg je een beter beeld van de expertise van het bureau en hoe zij te werk gaan.


Reviews

Het is van belang om onafhankelijke reviews van het social media bureau te bekijken, bijvoorbeeld op Google of social media. Dit geeft een eerlijk beeld van de samenwerking tussen het bureau en andere klanten. Je kunt ook kijken naar de reviews op de website van het bureau zelf. Dit kan je helpen bij het vinden van het beste social media bureau dat past bij jouw behoeften.


Een klik

Last but not least is een goede klik tussen jou en het social media bureau in Rotterdam van essentieel belang. Je gaat immers samenwerken en je wilt er zeker van zijn dat jullie op één lijn zitten. Het is daarom aan te raden om de 'over ons' pagina en de werkwijze van het bureau te bekijken en te lezen. Voelt het goed en past het bij jouw bedrijfscultuur? Dan is de kans groot dat jullie een succesvolle samenwerking tegemoet gaan.


Al met al zijn er verschillende factoren waar je op moet letten bij het kiezen van het beste social media bureau in Rotterdam. Het is belangrijk om zorgvuldig te kijken naar de diensten, ervaring, reviews en of er een klik is tussen jou en het bureau. Zo vind je het bureau dat het beste bij jouw wensen past.

Hoe kies je een social media bureau
bottom of page