top of page
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Weten wat
je in
huis haalt

Piek online marketing team
Team Piek marketing
Piek marketing team

Wij werken niet voor jou als klant, maar met jou. Zo voelt het ook. Samen jouw bedrijf verder helpen, groeien en ontwikkelen. Maar voornamelijk resultaat halen.

 

De kansen zien en benutten is wat ons goed maakt in ons werk. En jou de resultaten laten zien van ons werk, daar doen we het voor.

 

Overleg waar nodig en doorpakken waar we kunnen. Waarbij 2 dingen centraal staan: oprechtheid en transparantie. Elkaar gewoon weer kunnen vertrouwen. Het contact met jou als klant en de successen samen vieren is de kers op de taart.

Hoe onze samenwerking

werkt:

DSC02291.jpg

Slechte verkopers

“Dat is geen goede verkooptechniek.” Dit zijn de woorden van een klant in een eerste gesprek met ons. We hadden namelijk net vertelt dat we geen beloftes kunnen doen over het resultaat. Gelukkig zaten we daar ook niet om te verkopen, maar om elkaar als ondernemer een stap verder te helpen. Dat zorgde ook direct voor een beter gesprek. Geen mooie verkooppraatjes maar samen kijken naar hoe we het bedrijf verder kunnen helpen. Ook wel eens lekker toch?

• Schiet eens op

Bij het eerste gesprek voor een nieuwe website. “Dus wanneer moet de website af zijn?” Waarop onze klant antwoord; “Ehm, gisteren?” Dat betekende dus gelijk aan de slag gaan. Uiteindelijk hebben we de deadline van gisteren toch niet gehaald. Maar, het scheelde niet veel. In 3 weken tijd stond de nieuwe website online. Inclusief nieuwe foto’s en een bedrijfsvideo. Het was even doorpakken, maar dan heb je ook wat. Al zeggen we het zelf.

• Dat lust ik helemaal niet

“Als er gelijk een contract doorheen wordt geduwd ben ik er al klaar mee.” Duidelijke taal van een klant van ons. Gelukkig ging dit niet over ons maar over een eerdere ervaring met een ander online marketing bureau. Dit kwam ons goed uit. Want als we ergens niet van houden is het een contract door iemands strot duwen. Die verkooptechnieken zijn leuk voor de korte termijn. Dat is niet waar wij voor gaan. Gewoon elkaar vertrouwen en een eerlijk gesprek aangaan.

Hoe dat er uitziet in de praktijk

3 anekdotes:

Alles in huis om jouw bedrijf online verder te helpen:

Geen eindeloze vergadering, maar doorpakken. En jou helpen profiteren van de online kansen. Samenwerken op basis van vertrouwen. Oprecht en Transparant over wat we doen en wat het kost. Zo maken we online marketing leuk en toegankelijk.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Contact opnemen? Gewoon, Doen!

• Een gezicht bij het bedrijf:

Wiljan Pannekoek

Social Media Specialist & Eigenaar

Stijn Buijsrogge

Video Producties & Eigenaar

Anne-Lena Foyld

Designer

Terence Nieuwenhuijse

Video Editor

Max van Valen

Google Ads Specialist

Casper Blom

Copywriter

bottom of page