top of page

• Waarom  samenwerken met een social media bureau?

Maar waarom zou je nou samenwerken met een social media bureau in Roosendaal? We zetten de voordelen even voor je op een rij: 


Expertise - Wij weten wat we doen! Als social media bureau zijn we dagelijks bezig met het optimaliseren en beheren van social media-accounts. We hebben in de loop der jaren veel kennis en ervaring opgebouwd, waardoor we precies weten hoe we succes kunnen boeken met jouw accounts. Met onze expertise hoef jij je geen zorgen te maken en kun je vertrouwen op de resultaten die we samen behalen. 


Tijdbesparing - Je kan niet alles doen! Het beheren van social media-accounts vergt veel tijd en energie. Tijd die jij wellicht liever besteedt aan andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Door samen te werken met ons als social media bureau kun je deze taak uitbesteden en je richten op andere zaken die jouw volledige aandacht vereisen. Zo bespaar je kostbare tijd en zorgen wij voor de groei van jouw online aanwezigheid. 


Consistentie - Altijd de juiste toon en uitstraling! Een consistentie in jouw social media-uitingen is essentieel. Het is belangrijk om regelmatig berichten te plaatsen en daarbij de juiste toon en uitstraling te hanteren die aansluiten bij jouw merkidentiteit. Als social media bureau zorgen wij voor deze consistentie, zodat jouw accounts altijd de juiste uitstraling hebben en jouw boodschap krachtig overbrengen. 


Grotere betrokkenheid - Meer volgers en klanten! Door samen te werken met ons als social media bureau kun je de betrokkenheid van jouw volgers vergroten en meer potentiële klanten bereiken. Wij creëren boeiende content en zetten effectieve social media-campagnes op die ervoor zorgen dat jouw accounts groeien en meer volgers en klanten aantrekken. Hierdoor vergroot je jouw online bereik en behaal je meer succes met jouw bedrijf. 


Meer inzicht - Analyse en rapportage! Inzicht in de prestaties van jouw social media-accounts is cruciaal. Daarom bieden wij analyse en rapportage als onderdeel van onze dienstverlening. We analyseren nauwkeurig de resultaten van jouw accounts en brengen hierover gedetailleerde rapporten uit. Op basis hiervan krijg je inzicht in jouw prestaties en kunnen we samen werken aan verbeteringen en groei. Door continu te leren en te optimaliseren, blijven we jouw bedrijf naar nieuwe hoogten brengen. Met ons als jouw social media bureau in Roosendaal sta je er niet alleen voor. We zorgen ervoor dat jouw social media-accounts opvallen, betrokkenheid genereren en bijdragen aan de groei van jouw bedrijf. Dus waar wacht je nog op?

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij te werk gaan als Social Media Bureau in Roosendaal. Overleggen waar nodig en doorpakken waar kan. We luisteren naar jouw wensen en gaan vervolgens aan de slag met een krachtige strategie. We zijn proactief en nemen initiatief. We meten continu de resultaten en zijn volledig transparant over de kosten en opbrengsten. Als social media bureau hebben wij de tools, ervaring en expertise om jouw specifieke doelgroep aan te spreken met een boodschap die raakt en uiteindelijk leidt tot klanten, sollicitanten of volgers. Spreekt dat je aan? Nodig ons dan uit voor aan bakje!

Social media bureau Roosendaal
Social media bureau Roosendaal

Social media marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Social media bureau Roosendaal

Social media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Wat je doelen ook zijn, ze beginnen allemaal met het vergroten van je online bereik. Social media is de sleutel tot dat bereik. En daarom is social media zo ontzettend belangrijk in de wereld van online marketing. De juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap, daar gaat het om. En dat is precies waar social media in uitblinkt! Als hét social media bureau in Roosendaal zijn wij er om jou te helpen resultaten te behalen met jouw social media kanalen.

Diensten:

Natuurlijk wil je weten hoe jouw social media-accounts presteren. We graven diep in de data en analyseren nauwkeurig de resultaten van jouw accounts. Met behulp van grafieken en overzichtelijke rapporten laten we je zien hoe goed je het doet.

04. Analyse en rapportage

Wil jij meer klanten, volgers of leads genereren? Dan zijn social media campagnes dé manier om dit te bereiken! Met onze expertise helpen wij jou bij het opzetten van succesvolle campagnes die naadloos aansluiten bij jouw doelstellingen. Of je nu wilt werken aan het vergroten van jouw bereik, het verhogen van de betrokkenheid of het genereren van leads, wij hebben de kennis en ervaring om jouw doelen te realiseren.

03. Social media campagne

Wanneer je aan de slag wilt gaan met social media marketing, heb je natuurlijk boeiende content nodig om te delen. En daar komt content creatie om de hoek kijken! Als Social Media Bureau hebben wij ook specialisten in het maken van foto’s en video’s. Wij creëren inhoud die zowel aantrekkelijk als relevant is en perfect past bij jouw merk en doelgroep. Op die manier brengen we jouw merk onder de aandacht en boeien we jouw volgers met interessante content die blijft hangen.

01. Content creatie

Het beheren van social media kanalen vergt veel tijd en energie. Daarom zijn er social media bureaus in Roosendaal die jou deze taak uit handen kunnen nemen. Bij ons kun je rekenen op volledig accountbeheer, van het plaatsen van berichten tot het monitoren van jouw accounts. Zo kun jij je concentreren op andere belangrijke zaken, terwijl wij jouw social media kanalen beheren en laten groeien.

02. Social media beheer

Content creatie social media
social media beheer bureau
social media campagne bureau
social media analyse bureau

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Waarom zou je social media uitbesteden?

Het uitbesteden van social media kan een slimme zet zijn. Het bespaart je tijd en energie, terwijl je jouw kanalen in goede handen zijn bij experts. Social media bureaus hebben veel kennis en ervaring in de wereld van social media. Hierdoor weten ze al goed wat nodig is jouw doelstellingen te behalen.

Hoe effectief is social media marketing?

Social media marketing is een belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategieën van veel bedrijven. Volgens onderzoeken beschouwt een meerderheid van marketeers social media als een essentieel onderdeel van hun algehele marketingstrategie. Bovendien geeft een groot percentage van de respondenten aan dat social media marketing redelijk tot zeer effectief is geweest voor hun bedrijf.

Wat is het verschil tussen social media en traditionele media?

Het grote verschil tussen social media en traditionele media, zoals tv, radio en tijdschriften, is dat social media het mogelijk maakt om gericht mensen te bereiken. Waar op TV iedereen de advertentie te zien krijgt, kan op social media worden ingesteld wie hem wel en niet te zien krijgt. Hierdoor kan veel meer resultaat uit hetzelfde budget halen. Daarnaast heeft social media interactie mogelijk maakt tussen de ontvanger en de zender. Social media biedt een platform voor bedrijven om hun doelen te bereiken en bevordert      tweerichtingscommunicatie.

Wat doet een social media bureau?

Een social media bureau is een advies- en bemiddelingsbureau op het gebied van communicatie en reclame op sociale media. Ze helpen bedrijven bij het creëren en uitvoeren van effectieve social media strategieën, zoals het beheren van accounts, contentcreatie, adverteren en het genereren van relevant bereik voor adverteerders.

Wat kost een social media bureau?

De kosten voor een social media bureau variëren afhankelijk van de omvang en complexiteit van de campagnes. Gemiddeld liggen de kosten tussen €250 en €5.000 per maand. Het is echter belangrijk op te merken dat tarieven sterk kunnen verschillen, afhankelijk van de expertise en ervaring van het bureau of de freelancer. Benieuwd naar wat de kosten zijn om jouw bedrijf verder te helpen! Neem gerust contact op!

Wat is het grootste social media platform?

Op dit moment is Facebook veruit het grootste social media platform. Hoewel het gebruik licht afneemt, blijft Facebook nummer één. Daardoor maken veel bedrijven er gebruik van om hun doelgroep te bereiken. Daarnaast zijn er ook andere populaire social media platforms zoals Instagram, Twitter, LinkedIn en TikTok, die elk hun eigen specifieke doelgroep en kenmerken hebben. Het is belangrijk om te kijken naar je doelgroep en doelstellingen bij het kiezen van het juiste platform voor jouw bedrijf.

 FAQ:

Voordeel social marketing bureau #1

Vergroot je Naamsbekendheid en Imago

Met social media kun je jouw bedrijf in Roosendaal onder de aandacht brengen en je naamsbekendheid vergroten. Of je nu een jong en hip imago wilt creëren of bekend wilt staan om jouw expertise, platforms zoals Instagram, TikTok, YouTube en LinkedIn bieden volop mogelijkheden. Ons social media bureau in Roosendaal staat klaar om je te voorzien van advies op maat!

 Voordelen social media:

 Voordelen social media:

Voordeel social marketing bureau #2

Versterk je Klantbinding

Communicatie is de sleutel tot het opbouwen van sterke klantrelaties. Via social media kun je jouw klanten op de hoogte houden, betrokkenheid creëren en loyaliteit vergroten.

Voordeel social marketing bureau #3

Gerichte Marketing

Social media biedt de mogelijkheid om gericht te adverteren. Met de juiste targeting kun je jouw boodschap specifiek afstemmen op jouw doelgroep. Ons social media bureau in Roosendaal heeft de expertise om effectieve campagnes op te zetten die de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap.

 Voordelen social media:

Welke social media zijn er

Hoe kies je het beste social media bureau?

Ben je op zoek naar een social media bureau in Roosendaal? Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat je het beste bureau kiest dat bij jouw behoeften past:


Diensten: Controleer welke diensten het social media bureau aanbiedt. Wil je bijvoorbeeld meer naamsbekendheid creëren of zoek je specifieke expertise, zoals content creatie of adverteren? Zorg ervoor dat het bureau de juiste diensten aanbiedt die passen bij jouw doelstellingen.


Ervaring: Bekijk de ervaring van het social media bureau. Hebben ze al eerder vergelijkbare opdrachten uitgevoerd en welke resultaten hebben ze behaald? Kijk naar klantcasussen en reviews om een beter beeld te krijgen van hun expertise en trackrecord.


Reviews: Lees onafhankelijke reviews van het social media bureau. Dit geeft je een eerlijk beeld van de samenwerking tussen het bureau en hun klanten. Bekijk ook de reviews op de website van het bureau zelf. Op die manier kun je een goed beeld krijgen van de ervaringen van anderen en hoe tevreden ze waren met de diensten van het bureau.


Persoonlijke klik: Het is belangrijk dat er een goede klik is tussen jou en het social media bureau. Bekijk de 'over ons' pagina en lees over de werkwijze van het bureau. Voelt het goed? Past hun aanpak bij jouw bedrijfscultuur? Een goede match op persoonlijk vlak kan de samenwerking soepeler en succesvoller maken.

Door deze tips toe te passen, kun je een weloverwogen keuze maken bij het kiezen van het beste social media bureau in Roosendaal. Neem de tijd om verschillende bureaus te vergelijken en ga in gesprek met potentiële kandidaten. Op die manier vind je het bureau dat het beste past bij jouw wensen en behoeften. Succes met het vinden van het ideale social media bureau voor jouw bedrijf in Roosendaal!

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Social media marketing in een nieuw jasje.

Welke social media kanalen zijn er?

Benieuwd naar welke sociale media kanalen het beste passen bij jouw bedrijf? Er zijn zoveel keuzes, dus laten we eens kijken naar de mogelijkheden van verschillende platforms!


Facebook & Instagram - Bereik een breed publiek!

Facebook en Instagram zijn enorm populair in Nederland, en dus ook in Roosendaal. Met deze kanalen kun je vrijwel iedereen bereiken en jouw bedrijf en producten in de spotlights zetten. Het is niet voor niets dat veel social media bureaus deze platforms vaak inzetten. Bovendien is Instagram perfect om jouw producten te promoten met behulp van shoppable posts.


LinkedIn - Netwerk met professionals!

Wil je jouw bedrijf in contact brengen met andere professionals en waardevolle connecties opbouwen? LinkedIn is dé plek voor zakelijke netwerkmogelijkheden. Met een bedrijfspagina kun je jouw merk en producten promoten, vacatures plaatsen en nieuw talent aantrekken. Het is een ideale manier om jouw professionele reputatie te versterken.


YouTube - Laat zien wat je in huis hebt! 

YouTube is hét platform voor langere video's en tutorials. Hier kun je jouw expertise en kennis delen met de wereld door middel van videocontent. Of het nu gaat om het demonstreren van producten, het geven van tutorials of het delen van waardevolle informatie, YouTube biedt een geweldig podium om jouw autoriteit en deskundigheid te tonen.


Twitter - Snel en direct communiceren! Wil je op een snelle en directe manier communiceren met jouw doelgroep? Twitter is hiervoor uitermate geschikt. Met korte, pakkende berichten (tweets) kun je jouw boodschap snel verspreiden en in interactie treden met jouw volgers. Het is een effectieve manier om jouw merk te laten horen en actief deel te nemen aan relevante gesprekken.


Pinterest - Inspireer met visuele content!

Richt jouw bedrijf zich meer op vrouwen? Dan is Pinterest het platform voor jou. Met prachtige afbeeldingen kun je borden maken en content delen rondom specifieke thema's. Gebruikers kunnen jouw pins opslaan en zoeken naar inspiratie, waardoor jouw merk zichtbaar blijft en verkeer naar jouw website kan genereren.


Snapchat - Speel in op het moment! Als je vooral een jongere doelgroep wilt aanspreken, is Snapchat een platform om te overwegen. Met deze app kun je foto's en video's delen die na een korte tijd weer verdwijnen. Het biedt mogelijkheden om op een creatieve en informele manier jouw merk te promoten en een gevoel van exclusiviteit te creëren.


TikTok - De kracht van korte video's! TikTok is momenteel een razend populair platform, vooral onder jongere gebruikers. Met korte, creatieve video's kun je jouw merk en producten op een unieke en aantrekkelijke manier presenteren. Het is een geweldige manier om mee te gaan met de nieuwste trends en de jongere doel


En nog veel meer - Voor ieder wat wils! Influencers, Google, Display, BeReal - er is nog zoveel meer te ontdekken. Dat is het mooie van online adverteren, je kunt gericht mensen bereiken. Wat jouw doelgroep ook is, wij hebben al getest wat werkt en wat niet. Dus wees niet bang om ons uit te dagen! Wij staan klaar om je te helpen bij het kiezen van het perfecte social media kanaal om jouw merk te promoten.

Hoe kies je een social media bureau
bottom of page