top of page

• SEA Bureau, Gewoon Doen

Gewoon, Doen. Dat staat boven ons bed. Goed niet letterlijk dan, maar dat is wel waar we voor staan. Gewoon Doen als in nuchter zijn geen poespas maar ook als in doorpakken. Overleggen waar nodig en doorpakken waar kan, en altijd gaan voor concreet resultaat. Dat is hoe wij werken als SEA marketing bureau. Wordt jij hier blij van? Dan zijn we een match! Laat even je gegevens achter, we komen graag met je in contact.

SEA ads bureau
SEA ads uitbesteden voorbeeld

Piek als SEA bureau:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

SEA bureau

Opzoek naar een geschikt SEA Bureau? Dan zit je goed. Nu kunnen we natuurlijk gaan roepen dat wij de beste zijn, maar dat doen iedereen. Wij gaan je gewoon even vertellen hoe wij werken als SEA Bureau, dan kijk jij of dat je aanspreekt. En als dat zo is, dan neem je contact op.

 

Dr Worker

van 0 naar 150+ orders per maand

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Fydee Vitae

24 sollicitanten en 3 nieuwe werknemers

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

 Online marketing voorbeelden:

We hebben al bij heel wat bedrijven mooie resultaten weten te halen met online adverteren. Dit doen we met SEA alleen of in combinatie met andere platformen zoals Facebook, Instagram of Linkedin.

• Piek Marketing als SEA Bureau:

We hebben gecertificeerde Ads specialisten in huis die ervoor zorgen dat je meetbare resultaten behaalt. Bij ons SEA bureau draait alles om groei: we zetten jouw Google (en Bing) Ads in om jouw bedrijf op de kaart te zetten.

 

Drie redenen om voor Piek Marketing te kiezen:

 1. Je kunt zorgeloos je campagnes uitbesteden aan onze gecertificeerde specialisten.

 2. Wij zijn 100% transparant: eerlijk advies en geen verborgen kosten.

 3. Doorlopende optimalisatie: we halen altijd het maximale resultaat uit jouw campagnes.

 4. Geen vaste contracten met kleine letters, maar samenwerken op basis van vertrouwen.

 

Kortom, wil jij de vindbaarheid van jouw website vergroten en topposities behalen in zoekmachines? Schakel dan de hulp in van Piek Marketing, jouw betrouwbare SEA bureau!

SEA bureau eigenaar

Vraag je gratis Ads-check aan: twv van €250

Waarom een SEA Bureau inschakelen:

Direct bovenaan in Google, meteen meer bezoekers en meteen meer leads - dat is wat als SEA bureau voor je kunnen realiseren. Maar waarom zou je dit niet zelf kunnen doen?

 

Tegenwoordig is SEA veel meer dan alleen wat woorden inkopen en zichtbaar zijn op de betaalde posities van Google en Bing. De mogelijkheden zijn bijna eindeloos en de ontwikkelingen gaan in rap tempo. Als SEA bureau staan wij voor je klaar om je campagnes goed in te stellen, te onderhouden en te optimaliseren. En het resultaat? Meer resultaat uit je advertentie budget.

 

Search Engine Advertising (SEA) - ofwel zoekmachine adverteren – heeft enorm veel potentie voor bedrijven. Toch zijn er nog veel bedrijven die deze kans laten liggen. Met onze expertise in zoekmachine marketing, waaronder zoekmachine adverteren, hebben we al veel succesvolle campagnes opgezet en mooie rendementen behaald voor onze klanten. Als jouw SEA bureau gaan we graag de uitdaging aan om jouw campagnes tot een succes te maken en je doelstellingen te bereiken dankzij zoekmachine adverteren.

 

Ook de kansen van SEA benutten? Vraag onze gratis Ads-scan (twv €250) aan. Hiermee maken we een gratis analyse en plan hoe SEA jouw bedrijf verder kan helpen.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png

• Hoe Piek Marketing te werk gaat als SEA bureau:

Stap 1: Kennismaking en Doelen

De eerst stap is een persoonlijke kennismaking. Als SEA bureau werken we echt persoonlijk samen met onze klanten, daarom is een kennismaking essentieel. We bespreken dan ook direct jouw doelen. Wat wil je bereiken met je SEA campagne. Daarna kijken we naar de verschillende campagne-opties, want naast zoekmachine-adverteren kunnen we ook bezoekers van je website opvolgen met display-advertenties of bijvoorbeeld YouTube-video's.

Stap 5: Overleg en rapportage

Uiteraard rapporteren en overleggen we met jou. We houden je op de hoogte van de voortgang en resultaten. Zo weet je precies wat we aan het doen zijn, en wat de stand van zaken is.

Stap 2: Maatwerk plan en Kosten

We gaan eerst analyseren hoe vaak er op specifieke zoekwoorden wordt gezocht en wat de kosten zijn om bovenaan te staan. Hierbij houden we rekening met de concurrentie en maken we een kostenefficiënte lijst van zoekwoorden waarop we gaan adverteren. Nadat we deze stappen hebben doorlopen, werken we het plan uit met bij behorende kosten.

Stap 3: Uitvoeren

Plannen maken is goed, maar als SEA bureau vinden we uitvoeren beter. Zodra alles gereed is, starten we de campagne. Ons advies is om te beginnen met een kleine Google Ads en Bing Ads campagne om te controleren of alles naar behoren werkt. Na het binnenhalen van de eerste conversies, breiden we de campagne verder uit.

Stap 4: Optimaliseren & Groeien

We houden de campagneresultaten wekelijks in de gaten en optimaliseren deze. Door te experimenteren met nieuwe campagne-advertenties, zoekwoordgroepen en eventueel verschillende landingspagina's zorgen we ervoor dat je Google Ads en Bing Ads steeds effectiever worden.

Eigenaar piek online marketing
Klaar voor jouw start?

• Waarom SEA inzetten:

Snelle resultaten:

In tegenstelling tot SEO, waarbij het enige tijd kan duren voordat je resultaten ziet, levert SEA marketing direct resultaat op. Je kunt snel inspelen op trends en ontwikkelingen, waardoor je altijd up-to-date bent en je concurrentie voorblijft.

1

Gerichte targeting:

SEA stelt je in staat om specifieke doelgroepen te targeten. Dit kan op basis van demografische gegevens, interesses en zoekgedrag. Zo zorg je ervoor dat jouw advertenties alleen worden getoond aan mensen die daadwerkelijk geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten.

2

Flexibel budget:
Bij SEA marketing heb je volledige controle over je advertentiebudget. Je bepaalt zelf hoeveel je wilt uitgeven. Daarnaast betaal je alleen voor de klikken die je ontvangt. Zo kun je eenvoudig inspelen op veranderingen in de markt en je budget efficiënt inzetten.

3

Meetbaar en optimaliseerbaar:

SEA marketing geeft gedetailleerde inzichten in de prestaties van je campagnes. Je kunt precies zien welke advertenties succesvol zijn en welke niet. Door deze voortdurend te optimaliseren verbeteren je resultaten

4

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Profiteer ook van de kansen van een SEA bureau:

SEA bureau in een nieuw jasje:

• Zonder contract

• 100% transparant

• Gaan voor resultaat

SEA uitleg door sea bureau

• Wat houdt SEA in?

SEA, oftewel Zoekmachine Adverteren, draait om het kopen van advertentieruimte bij zoekmachines zoals Google en Bing. De advertenties worden boven de organische zoekresultaten op de zoekresultatenpagina getoond. Advertenties kunnen zowel tekstadvertenties als productafbeeldingen zijn, ook wel PLA's (product listing ads) genoemd, die via (Google) Shopping worden weergegeven. Zo zijn jouw merk en producten goed zichtbaar wanneer jouw doelgroep zoekt naar de producten of diensten die jij aanbiedt.

 

Adverteerders kunnen via een veilingsysteem bieden op advertentieruimte. Door zoekwoorden en doelgroeptargeting in te stellen, kan de adverteerder meedingen naar de gewenste advertentieruimte. Bij SEA (Search Engine Advertising) betaal je per klik op je advertentie, waardoor het ook bekendstaat als PPC (pay-per-click) marketing. Advertenties kunnen worden weergegeven op diverse apparaten die door jouw doelgroep worden gebruikt. Voor het opzetten van campagnes maken we bij Piek Marketing gebruik van advertentiesystemen als Google Ads (voorheen Google AdWords) en Microsoft Ads (voorheen Bing Ads).

• SEA Marketing Bureau: Doelgericht jouw doelgroep bereiken

Haal het maximale uit je campagnes dankzij de experts van ons SEA marketing bureau. Met SEA bereik je jouw doelgroep effectief door middel van diverse soorten advertenties, zoals tekst-, display-, shopping- en videoadvertenties. Creëer samen met onze SEA-experts een op maat gemaakte strategie waarmee jouw website of webshop precies de juiste doelgroep aanspreekt.

 

Omdat wij een full-service online marketing bureau zijn kijken wij breder dan alleen SEA. Zo kunnen we ook social media marketing, content marketing of webdesign voor je doen. Doordat we ook die diensten aanbieden kunnen we echt een complete marketing strategie voor je uitvoeren. Door het combineren van kanalen versterken we je campagnes, bereik je je doelgroep op verschillende manieren.

 

Vraag nu een vrijblijvende SEA-analyse aan en heb binnen één werkdag contact met een van onze specialisten. Met deze analyse krijg je inzicht in jouw huidige SEA-inzet en ontvang je een rapport dat is afgestemd op jouw specifieke situatie en ambities. Ontdek hoe wij als SEA marketing bureau jouw online laat Pieken.

SEA bureau voorbeeld
SEA bureau voorbeeld

Microsoft Ads: Gericht adverteren voor specifieke doelgroepen

 

Microsoft Ads (voorheen Bing Ads) heeft een stuk kleiner marktaandeel van 7% in Nederland. Hoewel dit flink lager is dan Google, zijn het nog steeds miljoenen zoekopdrachten per jaar. Microsoft Ads trekt vooral zakelijke en oudere gebruikers, waardoor het een interessant platform is als je wilt adverteren voor deze specifieke doelgroepen.

 

Een ander voordeel van Microsoft Ads is de lagere concurrentie in vergelijking met Google Ads. Dit resulteert in lagere kosten per klik en kan een voordeligere optie zijn voor bedrijven met een beperkt advertentiebudget.

Dus, ons advies?

 

Testen. De keuze tussen Google Ads en Microsoft Ads hangt af van jouw bedrijfsdoelstellingen en doelgroep. Door beide platformen te testen en te evalueren weet je welke het beste resultaat oplevert voor jouw bedrijf. Daarnaast kun je door het combineren van Google Ads en Microsoft Ads profiteren van het beste van beide werelden. Neem contact op met ons SEA bureau om te ontdekken hoe we jouw bedrijf kunnen helpen met effectieve online advertentiecampagnes.

• Google Ads vs Microsoft Ads: Welke is het beste voor jouw bedrijf

De twee bekendste platformen voor SEA zijn Google Ads (google) en Microsoft Ads (bing). Maar welke is de beste keuze voor jouw bedrijf?.

 

Google Ads: De grootste zoekmachine met een breed bereik

 

Met een marktaandeel van maar liefst 93% in Nederland, is Google de veruit meest gebruikte zoekmachine. Hierdoor wordt in de meeste gevallen van SEA marketing ook Google gebruikt. Dit door het enorme zoekvolume en de mogelijkheid om een brede doelgroep te bereiken. Ongeveer 25% van de Google-gebruikers klikt op een advertentie op de zoekresultatenpagina.

 

Hoewel het adverteren op Google interessant is vanwege het grote bereik, brengt het ook nadelen met zich mee. Door het hoge marktaandeel en zoekvolume is er veel concurrentie op Google, wat kan leiden tot hogere kosten per klik.

SEA bureau klantcase

• Concurrend blijven:

Kortom, SEA marketing is een interessant middel voor bijna elk bedrijf dat online succes wil behalen. Zoekmachine adverteren zorgt ervoor dat je bedrijf betaald vindbaar wordt in zoekmachines. De advertenties verschijnen bovenaan de zoekresultatenpagina, wat je online zichtbaarheid aanzienlijk kan vergroten.

 

 

SEA kent tal van opties, van tekstadvertenties tot producten, banners of zelfs video's. Zo is er voor elk bedrijf een geschikte manier om in de zoekmachines te adverteren en het online bereik te vergroten met SEA.

Door de groeiende concurrentie kan het echter lastig zijn om optimaal zichtbaar te zijn. Daarom is een doordachte strategie essentieel. Je wilt de juiste doelgroep op het juiste moment bereiken met passende advertenties. 

Met de hulp van een ervaren SEA bureau, kun je gericht adverteren, je budget effectief inzetten en jouw online zichtbaarheid en conversies aanzienlijk verhogen. Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken hoe we samen jouw SEA campagnes naar een hoger niveau kunnen tillen!

SEA bureau campagne
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Verover nu de top posities in Google:

SEA met Piek Marketing:

 • Ervaring en specialisten

 • Verder kijken dan alleen de advertentie

 • Volledig inzicht in je campagnes

 • Niet vast aan contracten

 • Geen uurje-factuurtje

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ook jouw SEA uitbesteden bij ons SEA bureau?

Recruitment marketing in een nieuw jasje:

• Zonder plaatsingskosten

• Sollicitaties direct bij jullie

• Niet vast aan contracten

• Voordelen van het kiezen voor een SEA bureau:

Nog geen gebruik gemaakt van SEA? Of heb je het idee dat je campagnes veel meer potentie hebben? Geen zorgen, wij kunnen je hierbij helpen. Vraag jouw Ads-scan aan, dan bekijken we gratis welke kansen en mogelijkheden we zien voor jouw bedrijf.


Maar wat zijn nou de voordelen van een SEA bureau in huren? Wij zijn er om je te adviseren of je campagnes over te nemen. Zo hoef je je nergens meer zorgen over te maken. Met onze ruime ervaring in diverse branches weten we precies wat we doen!

 

Er zijn ontelbare online marketingbureaus die SEA-diensten aanbieden. Door het enorme aanbod kan het lastig zijn om de juiste partner te vinden. Het is belangrijk dat je kiest voor een bureau dat goed aansluit bij jouw doelen en in staat is om die te verwezenlijken. Elke ondernemer heeft unieke doelstellingen en dat vraagt om een persoonlijke aanpak. Bij Piek Marketing zorgen we voor groei en behalen we concurrentievoordeel door een passende strategie te ontwikkelen.

 

Het inschakelen van een SEA bureau zoals Piek Marketing heeft de volgende voordelen:

 1. Kennis – expertise in het vak en continu op de hoogte van ontwikkelingen

 2. Ervaring – al ontzettend veel test bij een tal van bedrijven;

 3. Tools  - diverse tools en programma’s die ons helpen

 4. Aandacht - volledige focus op SEA doordat we er fulltime mee bezig zijn

 5. Tijdbesparing - jij kan je focussen op waar je goed in bent

 

Volledig ontzorgt terwijl je weet dat je SEA op de best mogelijke manier gebeurt. Dat is het voor deel van een SEA bureau. Ook profiteren? Nodig ons uit voor bakje!

SEA ads check voorbeeld

• Frequently Asked Questions:

Wat valt er allemaal onder SEA?

SEA (Search Engine Advertising) omvat alle betaalde reclame-activiteiten die je uitvoert in zoekmachines zoals Google, Bing en Yahoo. Hiermee verbeter je de vindbaarheid van je bedrijf op relevante zoekwoorden. SEA omvat tekstadvertenties, display-advertenties, shopping-advertenties en videoadvertenties.

Wat zijn de kosten van een SEA bureau uitbesteden?

Dekosten voor het inhuren van een SEA bureau variëren. Enerzijds betaal je voor elke klik die je ontvangt in de zoekmachine. Anderzijds betaal je het marketingbureau voor het beheren van je Google Ads-account en het opzetten van marketingcampagnes.

Over het algemeen worden de kosten gebaseerd op de grote en budget van jouw campagne. Dit begint meestal vanaf zo'n €300 en kan op lopen tot duizenden.

Wat doet een SEA specialist?

Een SEA specialist richt zich op Search Engine Advertising en optimaliseert verschillende advertenties in zoekmachines zoals Google, Bing of Yahoo. Een SEA expert streeft ernaar om de kosten per klik zo laag mogelijk te houden en de prestaties van je advertenties te verbeteren.

Wat is het verschil tussen SEO en SEA?

Het belangrijkste verschil tussen SEO (Search Engine Optimization) en SEA (Search Engine Advertising) is dat SEO betrekking heeft op onbetaalde, organische zoekresultaten en SEA op betaalde zoekresultaten. SEO richt zich op het optimaliseren van je website voor zoekmachines, terwijl SEA gaat over het adverteren in zoekmachines.

Waar staat de afkorting SEA voor?

SEA is de afkorting voor Search Engine Advertising, oftewel adverteren in zoekmachines. Je betaalt voor een hoge positie in de zoekresultaten, waardoor je meer bezoekers naar je website trekt. SEA wordt soms ook SEM genoemd, wat staat voor Search Engine Marketing.

Wat zin de kosten van SEA?

De kosten voor SEA variëren en zijn afhankelijk van de concurrentie op hetzelfde zoekwoord. Met het kosten-per-klik-principe betaal je een bepaald bedrag per klik op je advertentie. Bijvoorbeeld, met een dagbudget van 50 euro en een klikprijs van 1 euro kun je 50 klikken inkopen.

Hoe bepaal ik de juiste zoekwoorden voor mijn SEA-campagne

Een belangrijk onderdeel van SEA is het selecteren van de juiste zoekwoorden. Dit doe je door middel van zoekwoordonderzoek. Hierbij kijk je naar de relevantie van zoekwoorden voor jouw producten of diensten, het zoekvolume en de concurrentie op deze zoekwoorden. Een SEA bureau zoals Piek Marketing kan je hierbij helpen.

Hoe lang duurt het voordat ik resultaten zie met SEA

Een groot voordeel van SEA is dat je vrijwel direct resultaten ziet. Zodra je campagne is goedgekeurd en live staat, worden je advertenties getoond aan je doelgroep en kun je al snel bezoekers en conversies verwachten

Hoe kan ik de effectiviteit van mijn SEA-campagnes meten?

SEA biedt uitgebreide rapportagemogelijkheden waarmee je de prestaties van je campagnes kunt bijhouden. Je kunt bijvoorbeeld zien hoeveel klikken, vertoningen en conversies je advertenties genereren. Door het koppelen van Google Ads aan Google Analytics krijg je nog meer inzicht in het gedrag van bezoekers die via je advertenties op je website komen. Piek Marketing helpt je graag met het analyseren van je SEA-campagnes en het optimaliseren van de resultaten.

Is SEA geschikt voor elk type bedrijf?

Ja, SEA is geschikt voor vrijwel elk type bedrijf. Of je nu een klein lokaal bedrijf hebt of een grote internationale onderneming, met SEA kun je gericht je doelgroep bereiken en je online zichtbaarheid vergroten. Het is wel belangrijk om een goed budget en de juiste strategie te bepalen om het maximale uit je campagnes te halen.

bottom of page