top of page
logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij als social media bureau werken. Overleggen waar dat nodig is en doorpakken waar dat kan. Resultaten meten en transparant zijn over de opbrengsten en de kosten.

 

Als social media bureau hebben we de tools, de ervaring en de kennis om specifiek jouw doelgroep te bereiken. Met een boodschap die triggered, interesseert en uiteindelijk converteert in een klant, sollicitant of volger. Wat jouw doel ook is, social media kan je hierbij helpen.

Social media bureau piek
Social media bureau

Piek als social media bureau:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Social media bureau

Social media is niet meer weg te denken in onze wereld. Bereik is alles. Wat je marketing doel ook is, het begint bij mensen bereiken. Daarom is social media marketing ook zo belangrijk binnen online marketing.

 

De juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap. Dat is het doel van een social media marketing bureau. En daar is social media uitermate geschikt voor.

Diensten:

Inzicht in jouw prestaties!

Hoe goed doen jouw social media accounts het eigenlijk? Dat is waar analyse en rapportage om de hoek komt kijken. Wij analyseren de resultaten van jouw accounts en rapporteren deze aan jou. Zo krijg jij inzicht in de prestaties en kan je zien waar verbeteringen nodig zijn.

04. Analyse en rapportage

Jouw doelen bereiken!

Wil jij nieuwe mensen op een effectieve manier bereiken? Dan zijn social media campagnes dé oplossing. Wij helpen je bij het opzetten van succesvolle campagnes die jouw doelen bereiken. Of het nu gaat om het vergroten van jouw bereik, het verhogen van de betrokkenheid of het genereren van leads. Wij hebben de expertise in huis om het voor elkaar te krijgen.

03. Social media campagne

Jouw bedrijf laten uitblinken!

De eerste stap is natuurlijk content hebben die je kunt posten. Daarom is content creatie een belangrijk onderdeel van ons social media bureau. Wij creëren aantrekkelijke en relevante inhoud die past bij jouw merk en doelgroep. Zo helpen wij je om jouw merk op de kaart te zetten en jouw volgers te boeien met interessante content.

01. Content creatie

Wij doen het werk!

Het bijhouden van social media schiet er al snel bij in. Vaak hebben andere taken meer prioriteit. Dat is ook de reden dat er social media bureaus zijn. Wij nemen het beheer van jouw accounts volledig over. Van het plaatsen van berichten tot het monitoren van jouw accounts. Zo kan jij je concentreren op de andere aspecten van jouw bedrijf terwijl wij het werk doen.

02. Social media beheer

Social media burea content
social media beheer
Social media campagne voorbeeld
Social media analyse

• Waarom  samenwerken met een social media bureau?

Expertise - Wij weten waar we het over hebben!

Eén van de grootste voordelen van samenwerken met een social media bureau is onze expertise. Wij zijn hier al jarenlang fulltime mee bezig. In die jaren hebben we heel wat kennis en ervaring opbouwt. Zo weten we hoe we resultaat kunnen behalen uit jouw social media accounts. Zo hoef jij je daar geen zorgen meer over te maken en kun jij je concentreren op de andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

 

Tijdsbesparing - Meer tijd voor belangrijke zaken!

Het beheren van social media accounts kan best veel tijd in beslag nemen. Door een social media bureau in te schakelen, kun jij deze taak uitbesteden. Jij kunt je focussen op de dingen waar je goed in bent. Je houdt meer tijd over voor de groei van jouw bedrijf! 

 

Consistentie - Altijd de juiste toon en uitstraling!

Een social media bureau zorgt voor consistentie. 1 keer posten op social media heeft geen zin. Je moet dit structureel blijven doen. Daarnaast moet er consistentie zijn in de toon en de uitstraling. Jouw bedrijf heeft een bepaalde identiteit die uitgedragen moet worden. Hier houden wij als social media bureau rekening mee. Zo weet je zeker dat jouw merk altijd de juiste toon en uitstraling heeft op social media.

 

Grotere betrokkenheid - Meer volgers en klanten!

Het creëren van boeiende content en het opzetten van effectieve social media campagnes. Op die manier kan een social media bureau de betrokkenheid van jouw volgers vergroten en meer potentiële klanten bereiken. Zo kan je jouw bedrijf laten groeien en meer succes behalen!

 

Meer inzicht - Analyse en rapportage!

Hoe goed doen jouw social media accounts het eigenlijk? Dat is waar analyse en rapportage om de hoek komt kijken. Wij analyseren de resultaten van jouw accounts en rapporteren deze aan jou. Zo krijg jij inzicht in jouw prestaties en kan je zien waar verbeteringen nodig zijn.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Voordeel Social media bureau #1

Naamsbekendheid & imago

Het eerste voordeel is je naamsbekendheid. Zoals hierboven beschreven zitten er nou eenmaal veel mensen op social media. Als je je naamsbekendheid wilt verhogen, is social media dus de place to be. Het is de plek om bereik te creëren. Daarnaast kan het veel doen aan het imago van je bedrijf. Wil je een jong en hip imago? Gebruik dan creatieve content op Instagram en Tiktok. Wil je juist serieus genomen worden en bekend staan om kennis en kunde? Deel waardevolle informatie dan via YouTube of LinkedIn. Je hoort het al, er is voor ieder wat wils.

 Voordelen social media:

 Voordelen social media:

Voordeel Social media bureau #2

Meer verkoop of leads

Social media is eigenlijk de CV van je bedrijf. Als mensen interesse hebben in een bedrijf, gaan ze eerst even op onderzoek uit. Als je niet vindbaar bent of je hebt een pagina waar 2 jaar niks op geposte is, dan komt dat slecht over. Een goed gevulde tijdlijn, goede reviews, leuke interacties, mooie resultaten spreken wél aan. Net zoals iemand met een goede CV meer kans maakt op een baan, maak jij meer kans op leads of verkopen.

Voordeel Social media bureau #3

Gerichte marketing

En last but not least, adverteren. Adverteren op social media is voor bedrijven één van de grootste kansen op social media. Hiermee kun je bakken nieuwe mensen bereiken. Daarnaast kun je heel gericht mensen bereiken. Je kunt targetten op interesse, locatie, hobby’s en leeftijd. Als social media bureau maken wij campagnes die de juiste doelgroep met de juiste boodschap bereikt. Zo ga je pas echt groeien!

 Voordelen social media:

Social media marketing bureau

Hoe kies je een social media bureau?

Je bent zover. Je wilt een social media bureau inschakelen. Maar waar moet je opletten? Hoe kies je het juiste bureau om mee samen te werken? Wij geven je een aantal tips om op te letten.

 

Diensten

De eerste klinkt logisch maar wel belangrijk. Bieden ze wel de dienst aan waar jij naar op zoek bent? Wil je nieuwe mensen bereiken, dan wil je waarschijnlijk gaan adverteren. Dan moet je wel een social media bureau hebben die online adverteren aanbiedt. Of misschien wil je content laten maken? Dan wil je een bureau hebben met een content afdeling die foto’s en video’s voor je kan maken. Wil je een totaalpakket? In dat geval moet je kijken welke diensten je nog meer nodig hebt en of het bureau deze aanbiedt. Zo kan je bijvoorbeeld je website, social media en content creatie bij ons onderbrengen als pakket.

 

Ervaring

Wat hebben ze al bereikt? Iemand die voor het eerst een social media campagne gaat doen, zal nog veel moeten leren en dus ook veel fouten maken. Door een bureau te zoeken met ervaring kan je dit voorkomen en sneller resultaat behalen. Zij hebben namelijk al ervaren wat wel en niét werkt. Bekijk daarom de klantcases van het social media bureau. Daar lees je wat ze al bereikt hebben.

 

Reviews

Hoe hebben anderen de samenwerking ervaren? Reviews zijn niet voor niets een belangrijk onderdeel van de online wereld. Ervaringen van andere zeggen veel over een bedrijf. Zoek daarom op de website van het social media bureau naar ervaringen van anderen, maar stop daar niet. Bekijk ook onafhankelijke reviews. Bijvoorbeeld op Google of social media. Zo krijg je een eerlijk beeld.

 

Een klik

Als laatste de belangrijkste. Een goede klik. Als je gaat samenwerken met een social media bureau, wil je natuurlijk wel dat er een goede klik is. Uiteindelijk moet je het toch samen doen. Je besteedt het werk wel uit, maar je moet de juiste feeling met elkaar hebben om het een succes te maken. Nu hoef je niet gelijk beste vrienden te worden, maar een leuke samenwerking werpt wel zijn vruchten af. Lees daarom de over ons pagina en bekijk de werkwijze. Heb je een goed gevoel bij het bedrijf? Dan is de kans groot dat je een goede samenwerking gaat krijgen.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Social media bureau in een nieuw jasje.

Wat doet een social media marketing bureau?

Een social media marketing bureau helpt bedrijven bij het opzetten van een effectieve social media strategie. Hierdoor kunnen gerichte bezoekers naar de website worden gestuurd. Dit draagt bij aan de SEO-strategie en verbindt de doelgroep aan het merk. Een goed doordachte social media campagne komt tot stand door grondig onderzoek en een uitgebreide analyse. Een social media bureau biedt daarom vaak verschillende diensten aan. Zoals online adverteren, content creatie en het onderhouden van sociale media accounts.

Wat kost een social media bureau?

De kosten van een social media bureau lopen uiteen. Dit is afhankelijk van de diensten die worden afgenomen. Gemiddeld genomen liggen de kosten tussen de € 250 en € 5.000 per maand. Het is belangrijk om te beseffen dat social media marketing meer inhoudt dan alleen het plaatsen van productafbeeldingen of het gebruik van populaire hashtags. Een goed doordachte campagne vereist grondig onderzoek en een uitgebreide analyse.

Waarom zou je een marketingbureau inschakelen?

Het inschakelen van een marketingbureau kan je helpen om niet alleen berichten te maken en je te wijzen op de verschillende sociale media platforms die er zijn, maar ook om een online marketingstrategie te ontwikkelen die vervolgens kan worden uitgevoerd door jouw in-house marketing team. Het biedt de mogelijkheid om met experts samen te werken en op die manier je bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

Wat zijn de voordelen van social media marketing?

Het vergroten van het bereik van je bedrijf is één van de grootste voordelen van social media marketing. Dit zorgt voor meer naamsbekendheid wat klanten kan beïnvloeden bij hun aankoopbeslissing. Uit onderzoek blijkt bijvoorbeeld dat klanten die bedrijven volgen op sociale media, vaker hun producten of diensten kopen.

Hoe effectief is social media marketing?

Social media marketing is een belangrijk onderdeel geworden van de marketingstrategie van veel bedrijven. Uit onderzoek blijkt dat 58,8% van de marketeers social media als een erg belangrijk deel van hun overall marketingstrategie ziet. Daarnaast geeft 73% van de respondenten aan dat social media marketing redelijk tot erg effectief was voor hun bedrijf

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Social media marketing,  Gewoon Doen

Welke social media zijn er:

Facebook & Instagram - Bereik elke doelgroep!

Wie kent ze niet? Facebook en Instagram zijn nog steeds de grootste social media platformen in Nederland. Hier kan je vrijwel elke doelgroep bereiken en jouw bedrijf en producten onder de aandacht brengen. Met Instagram kan je zelfs shoppable posts maken en jouw producten direct aanbieden.

 

Tiktok - Bereik jongeren!

Tiktok is hét platform voor jongeren. Wil jij deze doelgroep bereiken? Dan is Tiktok een goede keuze. Met creatieve video's kan je jouw merk en producten op een leuke manier promoten en meer volgers en klanten aantrekken.

 

Google - Adverteer voor iedereen!

Google is dé zoekmachine en vrijwel iedereen gebruikt het. Hierop adverteren is daarom voor bijna elk merk interessant. Zoekwoorden adverteren, shopping campagnes of youtube ads; wij weten wat werkt voor jouw doelgroep.

 

Display - Adverteer op andere websites!

Display zijn advertenties op andere websites en apps. Van nu.nl tot aan een boerderij.nl. Jij bepaalt waar jouw advertenties worden getoond. Zo kan je jouw doelgroep bereiken waar ze zich ook bevinden.

 

YouTube - Laat zien wat je in huis hebt!

Youtube is hét platform voor video's en tutorials. Hier kan je jouw kennis en expertise delen in video's en zo jouw autoriteit en expertise laten zien. Maar ook voor productdemonstraties en tutorials is YouTube een handig platform. Door een korte advertentievideo kan je de kijker echt pakken.

 

LinkedIn - Netwerk met professionals!

LinkedIn is hét platform voor professionals. Wil jij jouw bedrijf en expertise promoten? Dan is LinkedIn een goede keuze. Met een bedrijfspagina kan je jouw merk en producten promoten en zelfs vacatures plaatsen om nieuw talent aan te trekken.

 

En meer - Voor ieder wat wils!

Influencers, Pinterest, Twitter, Snapchat, er is nog veel meer. Dat is het mooie van online adverteren, er is voor ieder wat wils. Wat je doelgroep ook is, wij hebben al getest wat waar werkt. Dus kom maar op met die uitdaging!

 

Advies of uitbesteden?

Zie jij door de bomen het bos niet meer? Geen zorgen, wij hebben al getest wat wel en niet werkt. We geven je graag advies, of we doen het gewoon voor je. Neem gerust contact op!

Full service social media marketing bureau
bottom of page