top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is waar wij voor staan als online marketing bureau. Doorpakken waar kan, en overleggen waar nodig. Wij krijgen energie van resultaat halen, jouw resultaat. Neem contact op, en daag ons uit!

Online marketing bureau in nederland
Piek het online marketing bureau

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Met een frisse blik bedrijven online laten Pieken

Handen uit de mouwen en doorpakken. Resultaat halen voor jou als klant. Een nieuwe website online zetten, offerte aanvragen binnen halen, scoren op dat ene zoekwoord. Daar krijgen wij energie van. Is dat het online marketing bureau wat jij zoekt?

Online marketing bureau

 Online marketing cases:

Dr Worker

van 0 naar 300+ orders per maand

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Online marketing bureau in Nederland

Voor wie is een online marketing bureau:

Een online marketing bureau is er voor iedereen die het maximale uit zijn online aanwezigheid wil halen. Of je nu een start-up hebt of een groot bedrijf runt, een online marketing bureau kan je helpen om je doelen te bereiken.

Door hun ervaring hebben zij veel expertise. Zo kan een online marketing bureau je helpen met het optimaliseren van je website voor Google, het beheren van je social media-kanalen, het creëren van pakkende content of het opzetten van winstgevende advertentiecampagnes. Met hun ervaring en expertise tillen ze jouw online prestaties naar een hoger niveau.

Bovendien neemt een online marketing bureau alle complexiteit en stress van online marketing uit handen, zodat jij je kunt concentreren op wat je het beste doet - ondernemen.

Voordeel online marketing bureau #1

Expertise en ervaring

Een online marketing bureau heeft de expertise en ervaring om jouw online prestaties naar een hoger niveau te tillen. Ze zijn op de hoogte van de nieuwste trends en technieken en weten precies hoe ze jouw doelgroep kunnen bereiken en betrekken. Met hun kennis en vaardigheden kunnen ze een op maat gemaakte strategie ontwikkelen die past bij jouw bedrijf en doelstellingen.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Creative insteek

Online marketing kan complex en tijdrovend zijn. Door een online marketing bureau in te schakelen, bespaar je kostbare tijd en geld die je kunt besteden aan andere belangrijke zaken. Je hoeft je geen zorgen te maken over het beheer van je online aanwezigheid, omdat het bureau alles voor je regelt. Hierdoor kun jij je concentreren op wat je het beste doet - ondernemen.

Voordeel online marketing bureau #3

Betere resultaten

oor een online marketing bureau in te schakelen, kun je betere resultaten behalen. Ze weten hoe ze jouw online prestaties kunnen verbeteren en hoe ze meer verkeer naar je website kunnen genereren.

 

Dit kan leiden tot meer leads, meer verkopen en uiteindelijk meer omzet. Met een online marketing bureau aan je zijde, kun je jouw doelen sneller bereiken en jouw bedrijf laten groeien.

 Waarom een online marketing bureau:

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

Hoe wij werken als online marketing bureau:

Zonder poespas:

In de wereld van online marketing wordt vaak veel lucht verkocht. Eindeloos overleggen en werken puur om te factureren. Wij pakken dit totaal anders aan.

Ongeacht wat jullie opdracht is, resultaat staat altijd voorop. Dit betekent overleggen waar nodig en doorpakken waar kan. Terwijl we transparant blijven over de kosten, opbrengsten. Op deze manier bouwen we aan een relatie die voor ons allebei werkt. . Dat is online marketing op de Piek manier.

Resultaatgericht:

Geen vage beloftes, maar streven naar concrete resultaten. Uiteindelijk draait alles in online marketing om resultaat, of het nu gaat om het maken van een website of webshop, het genereren van leads via sociale media of een bedrijfsvideo. We zoeken daarom altijd naar de meest effectieve aanpak voor jullie.

Transparant:

Je zoekt een online marketingbureau dat werk voor jou uit handen neemt. Omdat je zelf niet over de benodigde kennis of tijd beschikt. Je wilt hen natuurlijk ook kunnen vertrouwen. Transparantie over wat we doen en wat het oplevert, is daarbij cruciaal.

Daarom hechten wij veel waarde aan open en eerlijke communicatie, zodat jullie altijd weten wat je betaalt en wat je hiervoor krijgt. Geen contracten met kleine lettertjes, maar wederzijds vertrouwen. Dat is ook wel eens fijn toch?

Diensten:

't Lijkt wel of iedereen nu personeel zoekt. Goede mensen vinden is daardoor lastig, zeker als je alleen maar zoekt via oude wervingskanalen zoals kranten of vacaturebanken. Daarom doen wij het als online marketing bureau anders. We helpen bedrijven als het jouwe om personeel te vinden door het inzetten van online marketing.

 

We gaan met de juiste boodschap de juiste mensen bereiken. Want dat is het voordeel van online marketing, heel gericht mensen bereiken. We hebben al veel klanten geholpen om topkandidaten te vinden en aan te nemen. Check onze klantcases voor wat voorbeelden van hoe we bedrijven hebben geholpen met hun personeel.

Elke bedrijf heeft een reden waarom werknemers er werken. Die reden gaan we opzoeken en uitlichten. Met foto's en video's maken we het persoonlijk en uniek. Zo valt jullie vacature op tussen al die andere.

04. Personeelswerving

Wist je dat een beeld veel meer zegt dan een heleboel woorden? Uit onderzoek blijkt dat er 65% meer betrokkenheid is bij visuele content dan bij tekst. Dus beelden zijn super belangrijk voor je bedrijf.

Dat is ook de reden dat we als online marketing bureau foto's en videos maken. Beelden trekken meer aandacht dan tekst en blijven beter hangen bij je doelgroep. Visuele content, zoals foto's en video's, brengt je boodschap krachtig over en zorgt dat je publiek geïnspireerd en betrokken raakt.

Maar beelden zijn niet alleen belangrijk voor je publiek, ze helpen je ook opvallen tussen je concurrenten. Het is een top manier om je merk te laten shinen en je bedrijf te onderscheiden van de rest.

03. Visuele content

Een website heeft een grote invloed kan op de keuzes die potentiële klanten maken. Sterker nog, zo'n 80% van de mensen beslist welk bedrijf ze kiezen op basis van de website. En dat zien wij als online marketing bureau ook in de praktijk. Daarom is het zo belangrijk om een website te hebben waar je trots op bent en die ook echt wat oplevert.

Een strakke en indrukwekkende website zorgt ervoor dat potentiële klanten zich welkom voelen en meteen een goed gevoel krijgen over jouw bedrijf. Daar bieden we als online marketing bureau ook foto's en video's aan om dit gevoel nog beter over te brengen.

Maar daar houdt het niet op. Een goede website is ook super belangrijk om beter gevonden te worden online. Met onze kennis van zoekmachineoptimalisatie zorgen we ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten komt te staan, zodat je potentiële klanten je makkelijker kunnen vinden.

01. Webdesign

Online adverteren is ideaal als je je bedrijf bekender wilt maken en meer klanten wilt trekken. Het is nu een top manier om je doelgroep te bereiken en te groeien. Binnen ons online marketing bureau is online adverteren een belangrijk onderdeel. En dat is niet zomaar.

Doelgroep bereiken: Je kunt je doelgroep super gericht bereiken met online adverteren. Gebruik specifieke info over je doelgroep, zoals demografie, interesses en gedrag, zodat je advertenties bij de juiste mensen terechtkomen. Zo krijg je een betere ROI en meer conversies.

Naamsbekendheid boosten: Met online adverteren krijg je je bedrijf bij meer mensen in beeld. Dat helpt niet alleen je naamsbekendheid te vergroten, maar ook je merkimago te verbeteren. Mensen doen liever zaken met bedrijven die ze kennen en vertrouwen.

Resultaten meten Een groot voordeel van online adverteren is dat je resultaten goed kunt meten en analyseren. Zo kun je bijvoorbeeld zien hoeveel vertoningen, klikken en conversies je krijgt en je campagnes aanpassen

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

Wat is SEO? En waarom is het belangrijk?

Wist je dat maar 0,78% van de mensen op Google's tweede pagina kijkt? Dat laat zien hoe belangrijk een goeie plek op Google is voor je site of webshop. Als je meer uit je online aanwezigheid wil halen, is Google-optimalisatie de sleutel. Google-optimalisatie wordt ook wel SEO genoemd. Dat is de afkorting van Search Engine Optimalisatie.

Wat levert Google-optimalisatie op? Ten eerste zorgt SEO ervoor dat je website beter vindbaar is op Google. Hierdoor krijg je meer exposure bij je doelgroep, meer organisch verkeer en bereik je meer potentiële klanten.

Maar er is meer. Met Google-advertenties (SEA) kun je zelfs bovenaan de zoekresultaten komen. Zo valt je advertentie extra op en krijg je meer klikken en conversies.

Uiteindelijk gaat het om meer bezoekers op je site of webshop, want dat leidt tot meer klanten. Door je Google-positie te verbeteren, trek je meer verkeer en potentiële klanten aan.

Dat is ook de reden waarom wij, als online marketing bureau, basis SEO altijd mee nemen bij een webdesign. En veel klanten ook aanraden te investeren in SEO optimalisaties. 

Wat is SEA?

SEA staat voor Search Engine Advertising en omvat het plaatsen van advertenties in zoekmachines zoals Google. Door middel van SEA kun je snel en effectief meer verkeer naar je website trekken en je online aanwezigheid vergroten. SEA is een belangrijk onderdeel van ons online marketing bureau. Neem gerust contact op hoe we jou hierbij kunnen helpen!

Wat is online marketing?

Online marketing omvat alle activiteiten die gericht zijn op het verbeteren van je online aanwezigheid en het bereiken van je doelgroep. Hieronder vallen onder andere zoekmachineoptimalisatie, social media marketing, e-mailmarketing, content creatie en nog veel meer. Door online marketing in te zetten, kun je meer verkeer naar je website trekken, meer leads genereren en uiteindelijk meer omzet behalen.

Wat is een conversie:

Conversie is een veel gebruikte term door online marketing bureaus. Waar wat houdt het nu in? Een conversie is een gewenste actie die een bezoeker uitvoert op jouw website, zoals het invullen van een contactformulier, het plaatsen van een bestelling of het downloaden van een e-book. Conversies zijn belangrijk omdat ze aantonen dat jouw online marketinginspanningen werken en dat bezoekers geïnteresseerd zijn in jouw producten of diensten. En daarom vinden online marketing bureau's het zo belangrijk om dit meetbaar te maken.

Hoe beoordeel je online marketing?

Om de resultaten van online marketing te beoordelen, zijn er verschillende cijfers waar online marketing bureaus's naar kijken. Dit zijn onder andere het aantal websitebezoekers, de gemiddelde tijd op de site, het aantal conversies en de bounce rate. Door deze cijfers regelmatig te analyseren, kun je zien waar verbetering mogelijk is en jouw online marketingstrategie optimaliseren.

Kosten inhuren online marketing bureau:

De kosten van het inhuren van een online marketing bureau zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van jouw project en de specifieke diensten die je nodig hebt. Het is daarom belangrijk om een offerte op maat aan te vragen om een duidelijk beeld te krijgen van de kosten. Het is echter belangrijk om te onthouden dat de kosten van een online marketing bureau een investering zijn in de groei en het succes van jouw bedrijf.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Online marketing totaal pakket:

De online marketing is heel breed. Maar het mooie is dat het elkaar kan versterken. Website, social media, video's, advertenties het gaat allemaal op de juiste mensen bereiken me de juiste doelgroep. Daarom zijn wij een online marketing bureau die alles aanbieden. Een all-in-one pakket voor online marketing, waarin we alles mixen om het beste resultaat voor jou te krijgen.

Ons pakket heeft alles: SEO, social media marketing, e-mailmarketing en meer. We werken samen om je doelen te snappen en maken een strategie op maat voor jouw bedrijf en budget.

Ons totaalpakket heeft veel voordelen. Het zorgt voor een sterke en effectieve online aanwezigheid, waardoor je meer zichtbaarheid krijgt en je doelgroep beter bereikt. Dit leidt tot meer websitebezoekers, betere conversies en meer omzet. Plus, je hoeft je niet druk te maken over de complexiteit van online marketing, want wij regelen alles. Zo bespaar je tijd en energie en kun je focussen op je eigen werk.

Full service online marketing bureau
bottom of page