top of page

• Seo bureau Zeeland

Search Engine Optimalization, kortweg SEO. In het Nederlands: zoekmachine optimalisatie. Draait om gevonden worden in Google. Dat wil zeggen: jouw website moet prominent en bovenaan in de zoekresultaten komen bij relevante zoekwoorden.

 

Er zijn meerdere zoekmachines, waaronder Google, Bing en Yahoo. 92% van de mensen gebruikt Google. Daar ligt de focussen wij ons ook op Google.

 

Hoe hoger de ranking bij zoekmachines, hoe meer bezoekers – en clicks – je op jouw website zult krijgen. En hoe meer bezoekers op de website, hoe meer klanten je er uithaalt.

Seo zeeland
Seo in zeeland

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Seo Zeeland

Je wilt dat jouw website meer bezoekers krijgt?

Je wilt meer klanten binnenhalen?

Je wilt binnen én buiten Zeeland opvallen?

Dan is SEO interessant voor jou! Boven aan staan in Google, plus een goede website kan veel betekenen voor jouw bedrijf. Je krijg kwalitatieve bezoekers op je website, die oprecht op zoek zijn. Maar, daar moet je ook wat voor doen. Het is geen quick-win, maar een proces wat je ingaat. Benieuwd wat we voor jullie kunnen betekenen? Nodig ons uit voor de koffie!

 Online marketing cases:

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
Lokale seo

Lokaal:

Locatie toevoegen aan je website.

Door je locatie toe te voegen aan je website weet Google waar jouw bedrijf zich bevindt. Dit kan met letterlijke tekst maar ook met een stukje code op de website.

 

Google Maps

In veel zoekgevallen komt er eerst een lijst met verschillende bedrijven in de buurt naar boven. Dit werkt via Google Maps. Door jouw pagina daar te optimaliseren kom je sneller naar boven.

 

Optimaliseren voor lokale zoekwoorden.

Veel mensen zetten een locatie in hun zoekwoord. Dus ze Googlen geen stratenmaker, maar stratenmaker Zeeland, of stratenmaker Goes. Door op deze zoekwoorden te optimaliseren wordt jouw website lokaal beter gevonden.

Landelijk vs lokale SEO in Zeeland.

De resultaten die naar voren komen in Google zijn afhankelijk van het zoekwoord (Engels: keyword). Als er dus gezocht wordt naar "boekhoudprogramma voor het mkb" komen de websites naar boven die Google hierbij het beste vindt passen. De resultaten zijn grotendeels onafhankelijk van de locatie. Dus waar je ook zoekt in Nederland, je krijgt dezelfde websites te zien.

 

Ik zeg grotendeels locatie onafhankelijk omdat locatie wel invloed heeft. Hoeveel verschil hangt af van het zoekwoord. Voor een boekhoudprogramma maakt locatie niet veel uit. Maar voor een fietsenmaker wel. Als je in Zeeland een fietsenmaker nodig hebt, heb je weinig aan een fietsenmaker in Groningen.

 

In dit geval weegt Google afstand tot jouw locatie mee. Een fietsenmaker in Zeeland scoort dan automatisch hoger. Met SEO zijn er verschillende manieren om je website te optimaliseren zodat deze lokaal beter gevonden wordt. Ik leg er 3 uit.

Landelijk vs lokale seo
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

De aanpak:

Als SEO-experts in Zeeland maken we jouw bedrijf online zichtbaar(der). Wij beloven geen gouden bergen, maar met onze ervaring en strategie zorgen we voor die extra klanten uit jouw website. Net zoals we al hebben laten zien bij onze klanten.

 

Maar hoe doen we dat? Voordat we beginnen kijken we samen met jou naar een aantal basisvragen: Welke doelgroep wil je aanspreken? Hoe wil je jezelf positioneren? Met welke problemen heeft jouw klant te maken? Hoe kun je hem activeren om een aankoop te doen?

 

 1. SEO-Analyse: We kijken naar de status van jouw actuele website. Is er een logische structuur te vinden? Vinden bezoekers gemakkelijk hun weg of lopen ze vast? Zijn er technische problemen? Deze fouten en inhoudelijke problemen lossen we op. Zo leggen we een basis waaruit we verder kunnen bouwen.
   

 2. Keywordonderzoek: Wat zijn de gouden keywords waar jouw website op zou moeten scoren? Waarnaar is jouw (potentiële) doelgroep op zoek? Door middel van een uitgebreid zoekwoordenonderzoek stellen we een woordenlijst op. Deze woorden zijn geschikt om te gebruiken in teksten, blogs en bijdragen op jouw website. Google leest jouw teksten en herkent waar het over gaat. Zo scoor je hoger op de zoekwoorden waar jouw potentiële klanten naar zoeken.
   

 3. Concurrentieonderzoek: Bij het vinden van het gouden zoekwoord speelt ook de concurrentie mee. Het scoren op een zoekwoord met hoge concurrentie is een stuk lastiger. Er gaan dan meer tijd en geld zitten in dat zoekwoord. Er kan ook worden gekozen om te focussen op specifieke zoekwoorden met minder concurrentie
   

 4. Optimalisatie: Nu de optimalisaties van SEO voor jouw website: Soms is een grondige aanpak nodig. We verbeteren niet alleen huidige websites, maar ontwikkelen ook volledige nieuwe websites.

  We maken tijdens de optimalisatie een verschil tussen on-page en off-page factoren. Off-page: maatregelen die buiten de eigen website worden gerealiseerd. Dit gaat om het bouwen van backlinks en vertrouwen naar jouw website.

  On-page: factoren op de website zelf. Wij zorgen ervoor dat jouw website de juiste teksten, woorden, zinnen en structuren gebruikt. Alles voor een gebruiksvriendelijke ervaring en een hogere score in Google.

   

 5. Linkbuilding: Wij bouwen hoge kwaliteit backlinks naar jouw site. Linkbuilding gaat over links naar, vanaf en binnen jouw website. De focus ligt hier op andere relevante en vertrouwde websites. Via onder andere gastbloggen, linkruil en social media zorgen we voor meer links naar jouw website. Hoe meer serieuze links, hoe beter de autoriteit in Google. En hoe beter je hierin scoort.
   

 6. SEO-content: Uiteindelijk schrijven we samen met jou overtuigende content. Content dat niet alleen goed gevonden wordt maar ook nog eens boeiend, krachtig en authentiek is.

bottom of page