top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is waar wij voor staan als online marketingbureau in Breda. Resultaat halen met online marketing voor onze klanten. Een nieuwe website online zetten, offerte aanvragen binnen halen, scoren op dat ene zoekwoord. Daar krijgen wij energie van. Kunnen we jou ook helpen?

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Zonder poespas: 

In de wereld (zelfs in Breda) van online marketing wordt veel gebakken lucht verkocht. Overleggen om te overleggen en werken om te factureren. Dat doen wij volledig anders.


Wat we ook gaan doen voor jullie, we werken altijd voor het resultaat. Dat betekend overleggen waar nodig, doorpakken waar kan. En daarbij transparant zijn over de kosten. Zo bouwen we een relatie waar we wat allebei wat aan hebben. Dat is online marketing op de PIEK manier.


Resultaat gericht: 

Geen vage beloften maar gaan voor concrete resultaten. Uiteindelijk draait online marketing om resultaat. Of dit nu gaat om het maken van een website / webshop, generen van leads via social media of een bedrijfsfilm. Daarom zoeken we altijd naar de meest effectieve toepassing voor jullie.


Transparant:

Je bent waarschijnlijk opzoek naar een online marketingbureau in Breda die werk voor jou uit handen neemt. Omdat jezelf niet de kennis of tijd ervoor hebt. Dan wil je ze natuurlijk ook kunnen vertrouwen. Transparant zijn over wat we doen, en wat het oplevert is hierbij essentieel. 


Wij hechten daarom veel waarde aan onze open en eerlijke communicatie waardoor het voor jullie altijd duidelijk is wat je betaald en wat u hiervoor krijgt. Geen contract met kleine lettertjes dus, maar vertrouwen in elkaar. Ook wel eens lekker toch?


Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Jullie zijn niet de enigen die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Dat zal jullie inmiddels wel zijn opgevallen. Het is daarom essentieel om op te vallen tussen alle andere vacatures. De standaardteksten over goede arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband werken niet meer.


Wat wel werkt, is het benadrukken van jullie unieke eigenschappen en het persoonlijk maken van jullie vacatures. Elk bedrijf is immers ander. Zo ook jullie. Er is een reden waarom mensen graag bij jullie willen werken. Die reden, die gaan wij uitlichten. Met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs zorgen wij ervoor dat jullie vacatures eruit springen.


Wij zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving. De juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat we wel doen. Ondertussen hebben we al heel wat ervaring. Daardoor weten hoe we de toekomstig sollicitant kunnen prikkelen. En dat het werkt laten onderstaande cijfers wel zien:


Vervaet: 28 sollicitanten

New Motion: 12 sollicitanten

de Vlieger: 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense: 25 sollicitanten

Fydee: 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Opvallen en uniek zijn doe je met goede foto's en video's. Daarom is visuele content essentieel in online marketing. Het vertelt uw klanten in 1 oog opslag veel over uw bedrijf of product. Wij komen op locatie unieke content van uw bedrijf schieten.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze bekende uitspraak is dat niet voor niets. Als visueel ingestelde mensen kost het ons namelijk veel tijd en energie om iets uit te leggen in tekst, terwijl een afbeelding alles in één klap kan verduidelijken. Het is dan ook essentieel om goede foto's en video's te gebruiken in online marketing.


Op het internet hebben mensen vaak de neiging om lui te zijn. Lange lappen tekst worden vaak overgeslagen. In plaats daarvan kijken we naar de koppen en afbeeldingen. Pas wanneer onze interesse is gewekt, gaan we verder lezen. Het is daarom een flinke uitdaging om de interesse van mensen te wekken zonder goede visuals.

Lees verder

03. Visuele content

80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de website. En in 2021 winkende 77% van de mensen online. Een goede website of webshop is daarom een belangrijke basis van online marketing.


Een sterke website is cruciaal voor een succesvolle online marketing strategie. Dat klinkt misschien een tikkeltje stellig, vooral omdat wij als online marketing bureau deze uitspraak doen. Maar het is wel wat we in de praktijk zien. Jouw website vormt namelijk de basis online marketing. Wat je ook gaat doen, uiteindelijk komen potentiële klanten altijd op jouw website terecht. 


In 80% van de gevallen baseren mensen hun keuze voor een bedrijf op de website. Dus ondanks de tijd en moeite die je steekt in adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media, heeft het weinig zin als jouw website niet overtuigt. Of het nu gaat om het leggen van contact of het doen van een aankoop, jouw website moet mensen weten te overtuigen.

Lees verder

01. Webdesign

Nieuwe klanten bereiken? Bekendheid opbouwen? Of personeel vinden? Met advertenties via Google of Social media bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap.


Online adverteren is voor elk bedrijf interessant. Dit klinkt misschien als een overdreven statement, maar het is de manier om tegenwoordig mensen te bereiken. En mensen bereiken betekend: Klanten, Sollicitanten, Deelnemers, Donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. 


Natuurlijk is elk bedrijf anders, daarom past niet elk platform bij elk bedrijf. Wij kijken welke platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf. Elk advertentieplatform heeft zijn eigen voor- en nadelen. Door goed te luisteren naar wat jouw bedrijf nodig heeft, kunnen wij het beste resultaat behalen.


Zo bieden Instagram advertenties de mogelijkheid om heel precies en lokaal te adverteren (bijvoorbeeld in Breda), terwijl Google Ads adverteren op zoekwoorden mogelijk maakt. LinkedIn richt zich dan weer meer op de professionele doelgroep.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Je hebt vast genoeg te doen. Je uitgebreid verdiepen in webdesign, seo of social media adverteren wordt daarom een lastig verhaal. Laat staan alle updates en ontwikkelingen bijhouden. Door het inhuren van een online marketing bureau, kun je deze taken uitbesteden en je focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Kennis

Iemand die ergens fulltime mee bezig is en dat al jaren doet heeft nou eenmaal een stuk meer kennis en ervaring. En al helemaal als je dit ziet op een team. Dit is ook de essentie van een online marketing bureau. Ze weten wat er nodig is om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaat

Betere kennis, meer ervaring en meer tijd vertaalt zich uiteindelijk in betere resultaten. Een goed online marketing bureau zal veel betere resultaten behalen dat als je het zelf zou doen. En dat is ook logisch als je bedenkt dat er veel uur in het opbouwen van deze kennis en ervaring zit. Daarnaast hebben ze ook nog eens dure tools en software die ze daarbij helpen.

 Waarom een online marketing bureau:

Online Marketing Bureau Breda
Online Marketing Bureau Breda

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Breda

Dus, jij bent opzoek naar een online marketing bureau in Breda? Nu kunnen we zeggen stop maar met zoeken want die heb je gevonden. Maar dat is te makkelijk, we weten namelijk helemaal niet of we een goede match zijn.


Laten we het anders aanpakken. Wij gaan vertellen hoe wij het aanpakken als online marketing bureau, en jij kijkt of dat je aanspreekt. En als dat zo, dan neem je contact op. Deal?

Full-service online marketing

Wij zijn een fullservice marketing bureau in Breda. Dit houdt in dat we jullie van a tot z kunnen helpen. Van een huisstijl, naar website, fotografie en online promotie. Van een idee naar jullie 1000eklant.

Ondanks dat we dus veel oppakken zijn we ons wel blijven specialiseren. 


Dit hebben we kunnen doen door een duidelijke taakverdeling. In plaats van dat iedereen alles kan, specialiseert iedereen zich een bepaald onderdeel. Zo kunnen we als full service online marketing bureau de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing:

Wat kan je met online marketing:

Dat is eigenlijk een makkelijk en moeilijke vraag tegelijk. Je kan bijna alles mee namelijk. Goed, het zal niet je vuile was doen, maar het kan nog steeds veel voor je bedrijf betekenen. Wat je doel ook is, bijna altijd komt het neer op de juiste mensen bereiken met de juiste doelgroep.


Wil meer bekendheid? Dan wil je mensen bereiken met je bedrijfsnaam. 

Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met je aanbod

Zoek je personeel? Potentiële kandidaten laten zien hoe gaaf werken bij jullie is.Je snap het idee. Bereik is alles. En aangezien we ongeveer de hele dag online zijn tegenwoordig, moeten we daar de mensen bereiken. En laat dat nou de essentie zijn van online marketing.

Online marketing is dus een heel krachtig middel, wat voor vrijwel elk bedrijf interessant is. Als online marketing bureau in Breda denken wij met jullie mee voor de beste strategie en beste boodschap. Nodig ons gerust uit voor een bakje koffie!

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Wat kost een auto? Dat is een beetje een vergelijkbare vraag. Net als online marketing in een auto een breed begrip. Een Peugot en een Ferrari doen allebei hetzelfde, je van a naar b brengen. Toch zijn ze niet te vergelijken. Dit is ook zo met online marketing. Pas als we meer informatie hebben over wat je wilt dan kunnen we prijs indicatie geven.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij houden van snel schakelen en doorpakken. Daarom blijven wij ook flexibel als bedrijf. Dit betekent dat we ook snel kunnen beginnen, en snel kunnen leveren. Hoe snel dat is? Zo snel als dat jij het aan kan, dus daag ons gerust uit!

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, online marketing is geschikt voor bedrijven van elke omvang. We snappen dat niet elk bedrijf enorme budgetten heeft. Wij denken daarom graag met je mee. Je kan al heel simpel en met beperkte budgetten beginnen met online marketing.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Meetbaarheid is een van de sterke punten van online marketing. Hoe we dit meten hangt af van wat we meten. Voor seo hebben we diverse tools die verandering meten, social media impact meten we in een dashboard en voor website gedrag gebruiken we o.a. google analytics.

Hoe kies je het goede online marketing bureau?

Het kiezen van het juiste online marketing bureau kan een uitdaging zijn. Hier zijn enkele factoren om te overwegen bij het maken van een keuze

1. Specialisatie

Er zijn verschillende bureaus. Sommige online marketing bureaus zijn gespecialiseerd in bepaalde gebieden, zoals zoekmachineoptimalisatie of social media marketing. En anderen bieden een breder dienstenpakket aan. Zorg ervoor dat je een bureau kiest dat gespecialiseerd is in de gebieden waarin jij hulp nodig hebt.


2. Ervaring

Je leert door te doen. Dit geldt ook zeker voor online marketing. Een ervaren online marketing bureau heeft al veel geprobeerd en dus ook veel fouten gemaakt. Daardoor weten ze het beste wat wel en niet werkt.


3. Resultaten

Het draait uiteindelijk om resultaat. Een goed online marketing bureau kan resultaten aantonen. Kijk naar de resultaten die ze laten zien op de website.


4. Werkwijze

Uiteindelijk moet je een goede klik hebben. Je gaan namelijk een samenwerking aan voor een langere termijn. Belangrijk is dus dat de werkwijze je aanspreekt. Verdiep je daarom in het bedrijf en de mensen erachter.


5. Reviews

Reviews zijn niet voor niets ontstaan. Het zijn verhalen van bedrijven die je al voor zijn gegaan. Goed om daarom de reviews van en bedrijf te checken. Niet alleen op hun eigen website, maar ook op bijvoorbeeld Google.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is heel breed. Van adverteren op Tiktok of LinkedIn, tot en nieuwe website. Het valt er allemaal onder. Daarnaast veranderd het ook nog eens snel. Elke maand zijn er nieuwe updates en wijzigingen. Als dit niet je fulltimebaan is lastig om bij te houden dus. Daarom zijn er online marketing bureaus.


Je kunt veel zelf. Een post promoten op facebook of Instagram, een website maken met een template, een paar foto’s met je telefoon. Het is allemaal niet zo heel moeilijk meer. In tegenstelling tot veel andere online marketing bureaus in Breda, raden wij dit ook altijd aan. Probeer zoveel mogelijk zelf te doen. Zo leer je een beetje wat het is. Dit voorkomt dat je in de luren wordt gelegd door schimmige bureaus, en een beetje kritisch kan zijn op het werk wat er wordt opgeleverd. Daarnaast scheel het ook gewoon geld. Het zelf uitvoeren is natuurlijk altijd goedkoper dan dit laten doen door online markteers.


Maar dit gaat niet altijd. Er bestaan niet voor niets online marketing bureaus in Breda. Je kan nou eenmaal niet alles zelf. Daarnaast kan je onmogelijk hetzelfde kennis en ervaring niveau hebben als een online marketing bureau met een team aan specialisten. Met de kennis en ervaring die zij hebben kan jouw bedrijf echt stappen gaan zetten.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page