top of page

Social media

Social media het cv van je bedrijf. Zelf geen tijd om dit bij te houden? We kunnen dit voor je doen!

Online marketing

Een website is de basis van online marketing. Maar daar houdt het niet op. Lees wat er meer mogelijk is:

Personeelswerving

Op zoek naar personeel? Ook daar hebben we al veel resultaten mee gehaald:

Wat is belangrijk bij het laten maken van een website?

Wat maakt een website goed of slecht? Natuurlijk is smaak subjectief, maar er zijn wel aspecten die een website succesvol maken. We zetten er een paar op een rij.


Responsief:

Tegenwoordig surfen we niet alleen meer op onze computer, maar ook op onze telefoon of tablet. Een groot deel van het websiteverkeer komt zelfs van mobiele apparaten. Het is daarom van groot belang dat je website zich aanpast aan verschillende schermformaten. Een responsieve website is de oplossing. Voordat je een webdesign bureau inschakelt, is het raadzaam om eerst te bekijken hoe hun websites eruit zien op mobiel.


Structuur:

Een overzichtelijke structuur is een essentieel onderdeel bij het laten maken van een website in Terneuzen. Het design kan nog zo mooi zijn, maar als het niet overzichtelijk is, mist het zijn doel. Wij maken websites die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en gemakkelijk te navigeren. Zo blijven bezoekers ook echt hangen op je website.


Content:

Een mooi design is niet genoeg. Goed leesbare teksten, samen met aantrekkelijke foto’s en video’s, zijn essentieel om de bezoeker vast te houden. Daarom bieden wij als webdesign bureau ook content creatie aan. Zo heb je een totaalpakket, vlakbij Terneuzen.


Conversie:

Een bezoeker die converteert naar klant, sollicitant of bestelling, dat is uiteindelijk het doel van je website. Daarom maken wij websites met conversie in het achterhoofd. Natuurlijk moet de website er mooi uitzien, maar uiteindelijk moet het resultaat opleveren.

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Wij zijn trots op onze nuchtere aanpak. Geen poespas, maar gewoon praktisch en efficiënt werken. Ben jij op zoek naar een webdesign bureau in Terneuzen dat jouw website kan maken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Laten we samen om de tafel gaan, onder het genot van een kopje koffie, om de mogelijkheden te bespreken.

Website laten maken Terneuzen
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Terneuzen

Dus jij bent opzoek naar een website? En het liefst een bureau in Terneuzen of Zeeland? Nou, dat zit je in ieder geval al goed. En om nog even te benadrukken waarom een website laten maken een goed idee is: 80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf deels op de website. Het is echt het visitekaartje van je bedrijf en vaak het eerste contactmoment met nieuwe klanten, partners of werknemers. Wil je die eerste indruk goed doen? Laat dan een professionele website maken waar jij trots op kunt zijn!

Vindbaarheid bij website laten maken

Zoekmachineoptimalisatie (SEO):

Een belangrijk onderdeel van webdesign waar we het nog niet over hebben gehad, is zoekmachineoptimalisatie. Dit betekent dat je website goed vindbaar moet zijn in zoekmachines zoals Google. Een mooie website is stap één, maar het is net zo belangrijk om bezoekers naar je website te krijgen. Jouw website moet hoog in Google staan wanneer mensen jouw bedrijfsnaam zoeken. Maar het gaat verder dan dat. Als bijvoorbeeld een autogarage wil je dat jouw website bovenaan in Google staat als mensen zoeken naar "Autogarage Terneuzen" of zelfs in heel Nederland.


Dit is echter niet makkelijk te bereiken. Zoekmachineoptimalisatie is een proces dat regelmatig moet worden bijgehouden. Je moet Google laten zien dat jouw website de meest relevante is voor de zoekopdracht van de gebruiker. Als Google dat vindt, stijg je langzaam in de zoekresultaten. Wil je weten hoe wij jouw website kunnen helpen om beter gevonden te worden? Nodig ons dan uit voor een bakje koffie!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Wat zijn de kosten van het laten maken van een website?

De kosten van een website zijn afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte, complexiteit en gewenste functionaliteiten van de website. Geen enkele website is hetzelfde, dus het is lastig om hier een standaard prijs voor te geven. Daarom bieden wij altijd een offerte op maat aan.

Hoe lang duurt het voordat mijn website klaar is?

De doorlooptijd van een website is afhankelijk van de grootte en complexiteit van de website en jouw wensen. We vinden het belangrijk om een kwalitatief hoogwaardige website af te leveren, maar we houden ook van doorpakken en snel werken.

Kan ik zelf mijn website onderhouden?

Ja, dat kan zeker. Wij zorgen dat je belangrijke zaken eenvoudig kunt aanpassen. Maar als je dat liever niet zelf doet, kunnen wij dat ook voor je regelen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed gevonden wordt in Google?

Wij zorgen voor zoekmachineoptimalisatie (SEO) van jouw website, zodat deze beter gevonden wordt in Google. Hierdoor krijg je meer bezoekers op je website. We kunnen ook een online marketing campagne opzetten om nog meer potentiële klanten te bereiken.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor de website?

Absoluut! Wij vinden het belangrijk dat de website past bij jouw bedrijf en jouw huisstijl. Als je al een ontwerp hebt, kunnen wij dat voor je realiseren.

Kan ik mijn website laten vertalen in meerdere talen?

Ja, dat kan zeker. Als je klanten hebt in verschillende landen, is het handig om je website in meerdere talen aan te hebben. Wij kunnen dit voor je realiseren en ervoor zorgen dat bezoekers eenvoudig kunnen schakelen tussen verschillende talen.

 FAQ:

Waarom website laten maken

Wat zijn de kosten van het laten maken van een website?

We willen graag meer weten over jouw bedrijf en jouw werkzaamheden, voordat we aan de slag gaan. Het is namelijk belangrijk om een website te maken die perfect bij jou past. Of je nou een sportschool hebt of een bloemenwinkel, wij willen jouw branche en klanten leren kennen. Zo weten we wat wel en niet aansluit bij jouw bedrijf.


Tijdens het gesprek bespreken we ook jouw wensen voor de website en wat het doel is van een nieuwe website laten maken.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte & plan

Nadat we alle informatie hebben verzameld, maken we een duidelijke offerte en plan. Zo weet jij wat we gaan doen en wat het gaat kosten. We houden niet van onverwachte kosten en willen dat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen contracten of handtekeningen, maar wel open en eerlijke communicatie.

Stap 3 website laten maken

Oplevering & livegang

Nu begint het leuke werk! We maken eerst een concept van de website en sturen deze naar jou op. Zo kan je kijken welke richting we opgaan en of er nog aanpassingen nodig zijn. Als jij helemaal tevreden bent, gaat de website live! We kunnen dit stil doen of met een grote online campagne, wat jij wilt.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Hoeveel kost het om een website te laten maken in Terneuzen?

Als je een website wilt laten maken in Terneuzen, is het belangrijk om te weten wat het kost. Als echte Zeeuwen willen we natuurlijk waar voor ons geld. Maar het is niet makkelijk om een goede indicatie van de kosten te geven, zonder meer informatie. Het is een beetje als vragen wat een auto kost. Er zijn verschillende soorten auto's, elk met hun eigen kenmerken en prijzen.


Een grote website met veel functies kost meer dan een eenvoudige bedrijfswebsite. En een webshop is duurder dan een normale website.

Wil je weten wat het kost om een website te laten maken in Terneuzen? Neem dan gerust contact met ons op. We komen graag bij je langs om de mogelijkheden voor het maken van een nieuwe website uitgebreid te bespreken. Dus nodig ons uit voor aan bakje!

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page