top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dit is waar wij voor staan als online marketing bureau op Schouwen-Duiveland. Wij worden enthousiast van onze klanten helpen met het behalen van resultaat met online marketing. Of dat nou in Renesse, Bruinisse of Zierikzee is. En of het nu gaat om het maken van een nieuwe website, het binnenhalen van offerteaanvragen, of het succesvolle social media advertenties. Waar kunnen we jou bij helpen?

 Online marketing cases:

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaatgericht

Bij online marketing draait het uiteindelijk om resultaat en daar gaan wij dan ook voor. Geen vage beloften, maar concrete resultaten. Of het nu gaat om het genereren van leads via social media of het maken van een bedrijfsfilm. Wij zoeken altijd naar de meest effectieve toepassing voor jouw bedrijf.


Geen poespas

In de wereld van online marketing wordt soms veel gebakken lucht verkocht en daar houden we niet zo van. Geboren en getogen op Schouwen-Duiveland, dus met de poten uit de klei. Bij ons gaat het om resultaat en daar werken wij dan ook hard voor. We overleggen waar nodig en pakken door waar kan, altijd met transparante communicatie over de kosten. Op die manier bouwen wij aan een relatie waar we allebei iets aan hebben.


Transparantie

Vertrouwen is essentieel als je een online marketing bureau inschakelt. Daarom hechten wij zo veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Bij ons weet je altijd wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt, zonder kleine lettertjes en zonder contract. Gewoon op basis van onderling vertrouwen. Ook wel eens lekker toch?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Opvallen tussen alle andere vacatures is essentieel om nieuwe collega's te vinden. Wij zorgen ervoor dat jouw vacatures eruit springen met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs. Met onze online marketing expertise bereiken wij de juiste doelgroep met de juiste boodschap, zonder afhankelijk te zijn van vacaturebanken. Wij weten hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen en dat laten onderstaande cijfers wel zien:


Vervaet - 28 sollicitanten 

New Motion - 12 sollicitanten 

De Vlieger - 2 vacatures, 9 sollicitanten 

The Innersense - 25 sollicitanten 

Fydee - 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Visuele content, zoals foto's en video's, is essentieel in online marketing. Het vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij komen op locatie unieke content van jouw bedrijf schieten, zodat jij kunt opvallen en uniek kunt zijn in jouw online marketing.

Lees verder

03. Visuele content

Een goede website is cruciaal voor een succesvolle online marketing strategie. Jouw website vormt namelijk de basis van online marketing. Wat je ook gaat doen, potentiële klanten komen altijd op jouw website terecht. In 80% van de gevallen baseren mensen hun keuze voor een bedrijf op de website. En dat is dus ook zo op Schouwen-Duiveland of Zierikzee. Dus ondanks de tijd en moeite die je steekt in adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media, heeft het weinig zin als jouw website niet overtuigt. Wij zorgen voor een sterke website of webshop die jouw bedrijf online laat groeien en bloeien.

Lees verder

01. Webdesign

Online adverteren is voor elk bedrijf interessant om nieuwe klanten te bereiken, bekendheid op te bouwen of personeel te vinden. Wij kijken welk platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf, of het nu gaat om Google Ads, social media advertenties of LinkedIn. Het voordeel is dat je heel gericht mensen kan bereiken. Zo kan heel spefiek de mensen op Schouwen-Duiveland bereiken die interesse hebben in 2e hands auto’s. Maar je kan ook groots en door heel de wereld mensen bereiken. Dan maakt het niet uit of je in Zierikzee of Timboektoe zit.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

We zijn allemaal druk tegenwoordig. Je verdiepen in webdesign, SEO of social media adverteren gaat daarom niet zomaar lukken.  Laat staan dat je alle updates en ontwikkelingen kunt bijhouden. Door het inhuren van een online marketing bureau, kun je deze taken uitbesteden en je focussen op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Expertise

Iemand die fulltime bezig is met online marketing heeft nou eenmaal meer kennis en ervaring dan jij. En als je kijkt naar een heel team, dan is dat nog beter. Dit is ook de essentie van een online marketing bureau. Wij weten precies wat er nodig is om jouw online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaten

Meer kennis, ervaring en tijd vertaalt zich uiteindelijk in betere resultaten. Een goed online marketing bureau zal veel betere resultaten behalen dan als je het zelf zou doen. Dat is ook logisch als je bedenkt dat wij al veel uren hebben geïnvesteerd.

Geen zin om zelf aan te modderen? Of er niet de tijd voor? Nodig ons uit voor de koffie, we bespreken graag de mogelijkheden!

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Schouwen-Duiveland
Online marketing bureau Schouwen-Duiveland

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Schouwen-Duiveland

Ben je op zoek naar een online marketing bureau op Schouwen-Duiveland? Dan zit je goed. Maar in plaats van roepen dat we de beste zijn, willen we ander doen. Wij laten zien hoe wij als online marketing bureau te werk gaan en jij kijkt of dat je aanspreekt. En als dat zo is, dan hoef jij niet verder te zoeken.

Alles onder 1 dak.

Wij zijn een full-service online marketing bureau in Zierikzee. Dit betekent dat je bij ons terecht voor alles op het gebied van online marketing. Wij ondersteunen jouw bedrijf van begin tot eind, van het ontwikkelen van een website tot het promoten van jouw bedrijf online. Of je nu net begint of al duizenden klanten hebt, wij helpen je daar de volgende stap.


Hoewel we veel werkzaamheden oppakken, blijven we ons specialiseren. Dit doen we door een duidelijke taakverdeling. Zo kan elk teamlid zich specialiseren op een bepaald vakgebied. Op die manier kunnen we alles aanbieden, maar toch de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Wat kun je bereiken met online marketing?

Wat kun je bereiken met online marketing?

Dat is eigenlijk een makkelijke en moeilijke vraag tegelijkertijd. Met online marketing kun je namelijk ontzetten veel. Nou ja, je vuile was zal het niet doen, maar je snapt het idee. Het kan veel betekenen voor jouw bedrijf. Bereik is namelijk alles. Wat je doel ook is, het komt daar altijd op neer. Dat is het idee van online marketing, de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap

Wil je meer naamsbekendheid? Dan wil je jouw bedrijfsnaam onder de aandacht brengen.

Wil je meer klanten? Dan wil je mensen overtuigen van jouw aanbod.

Ben je op zoek naar personeel? Dan wil je laten zien hoe leuk het is om bij jouw bedrijf te werken.

Bereik is dus alles en aangezien we bijna de hele dag online zijn, moeten we daar de mensen bereiken. Dit is de essentie van online marketing.

Online marketing is daarom een krachtig middel dat voor vrijwel elk bedrijf interessant is. Als online marketing bureau in Zierikzee denken wij graag met jou mee over de beste strategie en boodschap voor jouw bedrijf. Nodig ons gerust uit voor een bakje koffie en we bespreken graag de mogelijkheden.

Hoe kies je het juiste online marketing bureau

Specialisatie

Er zijn verschillende soorten online marketing bureaus. Sommige zijn gespecialiseerd in specifieke gebieden zoals zoekmachineoptimalisatie, social media marketing of webdesign.  Anderen hebben een breder scala aan diensten. Zorg ervoor dat je een bureau kiest dat gespecialiseerd is in de diensten die jij nodig hebt.


Ervaring

Ervaring is een belangrijke factor bij het kiezen van een online marketing bureau. Een bureau met veel ervaring heeft al veel geprobeerd en weet wat wel en niet werkt. Dit kan een grote invloed hebben op de resultaten die ze kunnen behalen voor jouw bedrijf. Zij hebben namelijk al getest wat wel niet werkt.


Resultaten

Uiteindelijk draait het om resultaat. Een goed online marketing bureau kan resultaten laten zien met van case studies, statistieken en klantbeoordelingen. Dit kan je een goed beeld geven van wat je kunt verwachten van hun diensten.


Werkwijze

Elk bureau heeft zijn eigen werkwijze en het is belangrijk om te kiezen voor een bureau waarvan de manier van werken je aanspreekt. Die goedek lik is belangrijk om te hebben met het bureau, je gaat ten slotte een samenwerking aan. Verdiep je daarom ook in de mensen achter het bedrijf.


Reviews

Reviews zijn een goede manier om te zien wat andere bedrijven van een online marketing bureau vinden. Zoek naar reviews op de website van het online marketing bureau, maar kijk naar andere platforms, zoals Google of facebook. Dit kan je helpen om een goed beeld te krijgen van de kwaliteit van hun diensten en de ervaring van andere klanten.

Kortom, het kiezen van het juiste online marketing bureau is even werk maar wel belangrijk. Door deze tips in gedachten te houden en goed onderzoek te doen, kun je een weloverwogen keuze maken. En kiezen voor een bureau dat bij je past. En hopelijk zijn wij dat!

Waarom zou ik mijn online marketing uitbesteden?

Door je online marketing uit te besteden, kan een bureau het werk verdelen onder een team van specialisten. Hierdoor wordt elk onderdeel van jouw project optimaal uitgevoerd, wat niet alleen resulteert in betere resultaten, maar ook in kostenbesparing.

Waarom is online marketing de snelst groeiende vorm van marketing?

Naast de zichtbaarheid van je website, vergroot je met online marketing ook je vindbaarheid op social media en verhoog je de naamsbekendheid. Je kunt potentiële klanten laten kennismaken met je bedrijf en social media helpt bij het promoten van je producten en/of diensten.

Wat is het verschil tussen digital marketing en online marketing?

Hoewel de twee termen vaak door elkaar worden gebruikt, zijn er belangrijke verschillen. Online marketing richt zich op het promoten van producten of diensten via internet, terwijl digital marketing alle digitale kanalen gebruikt, zoals internet, sms, radio, Digital Out Of Home en sms.

Waarom zou ik een online marketing bureau inschakelen?

Een online marketingbureau kan je niet alleen helpen bij het maken van social media posts, maar kan ook een online marketingstrategie ontwikkelen die vervolgens kan worden uitgevoerd door je eigen marketingteam.

Wat doet een online marketing bureau precies?

Een online marketing bureau is een gespecialiseerd bedrijf dat zich richt op de online groei van jouw bedrijf. Ze helpen bij het verkopen en vermarkten van bedrijven en websites, online.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page