top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken. Wij krijgen energie van resultaat halen. Wat je doel ook is.

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

Wij willen dat onze klanten online groeien en daarom gaan wij altijd voor de beste resultaten. Zo zorgen we voor effectieve campagnes en strategieën. Daarmee behalen we maximaal resultaat voor jouw bedrijf.


Zonder poespas:

Wij geloven in een no-nonsense aanpak. Bij ons krijg je geen onnodige extra's of ingewikkelde termen. We zetten onze expertise in op een begrijpelijke manier. Zo weet je precies wat je krijgt en wat je kunt verwachten.


Transparant:

Je wilt weten waar je voor betaald. Daarom zijn wij transparant in onze communicatie en werkwijze. We betrekken je bij het gehele proces. Op die manier weet je precies waar je aan toe bent. Ook krijg je heldere rapportages. Zo blijf je op de hoogte van de voortgang en resultaten.


Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Het vinden van nieuw personeel niet altijd even makkelijk. Er zijn veel bedrijven die op zoek zijn naar nieuw talent en je wilt opvallen tussen al die anderen. Maar hoe doe je dat?

Standaardteksten zoals "goede arbeidsvoorwaarden" en "vast dienstverband" werken niet meer. Het is nodig om je unieke eigenschappen uit te lichten en het persoonlijk te maken. 


Elk bedrijf is anders, en daarom is er ook een reden waarom mensen bij jou willen werken. Wij helpen jou deze reden te benadrukken met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs.


Als online marketing bureau zetten wij onze expertise in voor personeelswerving. Dit doen we op een andere manier dan traditionele recruitment bureaus. Wij zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en benaderen geen mensen. In plaats daarvan bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap.

Dankzij onze ervaring weten we precies hoe we de toekomstige sollicitant kunnen prikkelen en enthousiasmeren. Laat ons jou helpen bij het vinden van nieuw talent voor jouw bedrijf.

Lees verder

04. Personeelswerving

Visuele content, zoals foto's en video's, is een belangrijk onderdeel van online marketing. Mensen zijn visueel ingesteld. Goede visuele content kan ervoor zorgen dat jouw boodschap beter overkomt en dat potentiële klanten sneller geneigd zijn om tot actie over te gaan.


Het belang van goede visuele content wordt steeds groter. Zeker nu veel communicatie online plaatsvindt. Het is daarom belangrijk om te investeren in goede visuele content die aansluit bij jouw doelgroep en doelstellingen. Goede foto's en video's kunnen het verschil maken tussen een succesvolle campagne en een mislukte. Wij helpen je bij het creëren van visueel aantrekkelijke content.

Lees verder

03. Visuele content

Webdesign in Antwerpen is essentieel voor jouw online succes. 80% van de mensen baseert hun keuze op een website. In 2021 winkelde 77% van de mensen online. Dit toont aan hoe belangrijk een goed webdesign is. Een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website houdt bezoekers vast. Zo vergroot je de kans op conversie.


Bij ons kun je terecht voor een professionele en gebruiksvriendelijke website die aansluit bij jouw bedrijf en doelgroep. Wij zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook goed functioneert en gemakkelijk te gebruiken is voor jouw klanten.

Lees verder

01. Webdesign

Online adverteren in Antwerpen biedt veel voordelen en mogelijkheden. Je kunt heel gericht adverteren op basis van bijvoorbeeld interesses, locatie en zoekgedrag. Hierdoor bereik je alleen mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in jouw product of dienst en dat leidt tot een hogere conversie.


Je kunt adverteren via verschillende kanalen. Denk hierbij aan Google Ads, Facebook, Instagram en LinkedIn. Wij zitten niet vast aan 1 platform, maar gaan kijken welk platform jou het beste resultaat oplevert.


Voordelen van online adverteren zijn onder andere de mogelijkheid om gericht te adverteren, de meetbaarheid van resultaten en de mogelijkheid om snel bij te sturen als een advertentie niet het gewenste resultaat behaalt.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Expertise

Een van de grootste voordelen van het inschakelen van een online marketing bureau is de expertise die zij in huis hebben. Online marketing is een complex en dynamisch vakgebied. Het vereist kennis van diverse strategieën, technieken en platformen. Een online marketing bureau beschikt over professionals met uitgebreide ervaring op dit gebied. Zij weten hoe ze de nieuwste trends en ontwikkelingen kunnen toepassen om jouw bedrijf online te laten groeien.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Tijdsbesparing

Het uitbesteden van online marketing aan een bureau in Antwerpen kan je veel tijd besparen. Online marketing vereist een continue inspanning en aandacht. Door het uit handen te geven, kun je jezelf richten op andere aspecten van je bedrijf. Het online marketing bureau zorgt voor het ontwikkelen, uitvoeren en monitoren van campagnes. Zo hoef jij je geen zorgen te maken over de dagelijkse taken die bij online marketing komen kijken.

Voordeel online marketing bureau #3

Meetbare resultaten

Een ander voordeel van het inschakelen van een online marketing bureau in Antwerpen is de mogelijkheid om meetbare resultaten te krijgen. Het bureau maakt gebruik van diverse tools en technieken om de voortgang en effectiviteit van campagnes te monitoren. Dit zorgt ervoor dat je inzicht krijgt in wat werkt en wat niet. Hierdoor kun je jouw marketingstrategieën verder optimaliseren en aanpassen aan de behoeften van je doelgroep.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Antwerpen
Online marketing bureau Antwerpen

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing in Antwerpen

Dus, jij zoekt een online marketing bureau in Antwerpen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Wij zijn een resultaatgericht bureau dat zonder poespas werkt en transparant communiceert met onze klanten. Wi§j helpen bedrijven om online te groeien door middel van webdesign, online adverteren, visuele content en zelfs personeelswerving.

Full service online marketing bureau

Als full service online marketing bureau in Antwerpen bieden wij alle takken van online marketing aan. Hierdoor kunnen we je bedrijf op elk gebied ondersteunen. Ondanks dat we een breed scala aan diensten aanbieden, blijven we ons specialiseren. Dit doen we door een duidelijke taakverdeling binnen ons team. Ieder teamlid heeft zijn of haar eigen expertise. Zo zorgen we ervoor dat we de hoogste kwaliteit kunnen blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Online marketing biedt veel mogelijkheden. Het helpt je bij het vergroten van je naamsbekendheid. Het zorgt ook voor meer bezoekers op je website. Hierdoor kan het aantal leads en conversies toenemen. Dit alles resulteert in groei voor jouw bedrijf. Met online marketing kun je onder andere:


Zoekmachineoptimalisatie (SEO): Door je website te optimaliseren, verbeter je de vindbaarheid in zoekmachines. Dit kan lokaal in Anwerpen, of landelijk door heel Belgie.


Content marketing: Creëer en verspreid waardevolle content om potentiële klanten aan te trekken.


Social media marketing: Gebruik social media platforms om je doelgroep te bereiken en te binden.


E-mailmarketing: Communiceer rechtstreeks met je doelgroep via e-mail om klantenbinding te versterken en conversies te stimuleren.


Online adverteren: Maak gebruik van betaalde advertenties op diverse kanalen om je doelgroep gericht te bereiken.


Webdesign en -ontwikkeling: Ontwerp en bouw een aantrekkelijke, gebruiksvriendelijke website die aansluit bij jouw doelstellingen.


Analytics en data-analyse: Verzamel en analyseer gegevens om je online marketingstrategie te optimaliseren.

Hoe kies je het juiste online marketingbureau?

Bij het kiezen van het juiste online marketingbureau in Antwerpen is het belangrijk om op een aantal zaken te letten. Denk aan ervaring, expertise en referenties. Vraag om voorbeelden van eerder werk. Bekijk ook of het bureau transparant en resultaatgericht is. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketingbureau?

De kosten van een online marketingbureau in Antwerpen zijn lastig vooraf te bepalen. Dit komt omdat de kosten afhangen van je wensen en doelen. Elk bedrijf is uniek en vraagt om een andere aanpak. Het is aan te raden om offertes aan te vragen. Zo krijg je een beter inzicht in de kosten voor jouw specifieke situatie.

Is een online marketingbureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, een online marketingbureau is niet alleen geschikt voor grote bedrijven. Ook kleine en middelgrote bedrijven kunnen profiteren van online marketing. Een bureau in Antwerpen kan helpen bij het opzetten van effectieve campagnes. Zo kunnen ook kleinere bedrijven hun online zichtbaarheid vergroten en hun doelgroep bereiken.

Hoe meten jullie het succes van een online marketingcampagne?

Wij meten het succes van een online marketingcampagne aan de hand van vooraf bepaalde KPI's (Key Performance Indicators). Deze kunnen variëren afhankelijk van de doelstellingen van de campagne. Voorbeelden zijn het aantal websitebezoekers, conversies, en leads. Het is belangrijk om het succes meetbaar te maken. Zo kunnen we de campagne optimaliseren en het maximale resultaat behalen.

Wat houdt online marketing in?

Online marketing is een verzamelnaam voor alle activiteiten die een bedrijf online zichtbaar maken. Het doel is om potentiële klanten te bereiken, te overtuigen en te binden. Online marketing omvat onder andere: zoekmachineoptimalisatie, content marketing, social media marketing en online adverteren.

Hoe blijf je op de hoogte van de laatste online marketingtrends?

Het is belangrijk om op de hoogte te blijven van de laatste online marketingtrends om effectieve campagnes te voeren. Wij zorgen dat we altijd op de hoogte zijn door ons te abonneren op vakgerelateerde blogs, nieuwsbrieven en webinars. We nemen ook deel aan workshops en conferenties in de branche. Daarnaast zijn we actief op sociale netwerken en wisselen we kennis uit met andere professionals. Zo blijven we op de hoogte van de nieuwste trends en kunnen we onze klanten de best mogelijke online marketingstrategieën aanbieden.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page