top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken bij het maken van een webshop. Die zeeuwse nuchterheid blijft er toch inzitten. Spreekt deze werkwijze je aan, en wil je een webshop laten maken in Zeeland? Nodig ons dan gerust uit voor de koffie, dan bespreken we de hoe en wat.

Webshop laten maken zeeland
Piek, webshop laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Webshop laten maken Zeeland

Als je producten verkoopt kan je niet meer om een webshop heen. In het derde kwartaal van 2022 deed 87% van de Nederlanders (15+) een online een aankoop. Dat percentage zegt natuurlijk al genoeg. En dat gaat alleen nog maar meer worden. Wij kunnen een mooie webshop (webwinkel) voor je maken die ook echt iets oplevert. Maar laten we niet op de zaken voorruit lopen, eest even ons voorstelrondje.

 Online marketing cases:

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Wat is belangrijk bij een webshop laten maken?

Wat is nou een goede webwinkel? Een mooi design is natuurlijk subjectief, maar er zijn wel een aantal punten aan te geven waarop je een goede webshop kan beoordelen. Hieronder de punten waar je op moet letten bij het laten maken van een webshop in Zeeland:

 

 

Navigatie – vinden wat je zoekt

Snel het juiste product kunnen vinden is belangrijk bij een webshop. Een webshop bezoeker is vaak ongeduldig. Als ze lang moeten zoeken zijn ze zo weg. Daarom is het belangrijk om een duidelijke structuur en navigatie te hebben. Binnen 3 klikken op het juiste product, dat is de vuistregel die wij hanteren.

 

Responsive design – op elk apparaat.

58% van de online kopers doet minimaal één aankoop met smartphone. We internetten niet alleen meer op onze computer. We gebruiken allerlei soorten apparaten, smartphones, laptops, tablets. En al die apparaten hebben ook nog eens een andere schermgrootte. Jou webshop moet er perfect uit zien op al die apparaten. Dat noemen we Responsive design, een webshop die zich aanpast aan de grootte van het scherm.

 

Betalingsmethode – veilig en simpel

Betalingen zijn natuurlijk het belangrijkste onderdeel van een webshop. Dit moet gebruiksvriendelijk en veilig gebeuren. Wij zorgen dat de betalingssystemen goed staan ingesteld en dat er betaald kan worden met de meeste gebruikte betaalmethoden als IDEAL, Paypal of creditcard.


Converteren – resultaat op leveren
Een webshop bezoeker die een bestelling doet, dat is noemen we een conversie. Conversies op leveren is dus het doel van je webshop. Er zijn allerlei manieren om het conversie percentage te verbeteren. Wij zijn hier veel mee bezig, zodat wij het maximale uit je webshop kunnen halen. Benieuwd naar onze tips? Neem gerust contact op!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
Stapppenplan nieuwe webshop

Kennismaking & overleg

We willen eerst meer te weten komen over jouw bedrijf voordat we aan de slag gaan met het maken van jouw webshop. En aangezien we in Zeeland zitten, komen we gewoon lekker bij je langs. Als dat mag natuurlijk. Een webshop met werkschoenen heeft natuurlijk een andere webshop nodig dan een bedrijf wat golfballen verkoopt. Door meer te weten te komen over jouw bedrijf, branche en klanten, weten wij beter wat wel en niet bij jouw webshop aansluit. We bespreken ook jouw wensen en het doel van het laten maken van een nieuwe webshop.

 Stappenplan naar een nieuwe webshop:

 Stappenplan naar een nieuwe webshop:

Stapppenplan nieuwe webwinkel

Offerte & plan

We zetten duidelijk op een rijtje wat we gaan doen en wat de kosten zijn. We werken niet met vaste contracten of verplichte handtekening. We zorgen voor een open en eerlijk communicatie, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Gewoon op basis van vertrouwen, ook wel eens lekker toch?

nieuwe webshop laten maken

Oplevering & Live

Eerst maken we een concept voor de webshop. Zodra we de opzet van de webshop hebben gemaakt, sturen we deze naar jou op, zodat je kunt zien welke richting we opgaan en of er nog wijzigingen nodig zijn. Ben je tevreden, dan kunnen we de webshop lanceren! Dit kan geruisloos gebeuren of met een grootschalige online campagne.

 Stappenplan naar een nieuwe webshop:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

Seo voor webshop

Het belang van SEO voor jouw webshop:

Een belangrijk onderdeel van het maken van een webwinkel is de vindbaarheid van je webshop in Google. Dit noemen we ook wel zoekmachine optimalisatie, of SEO. Het hebben van een mooie webshop is één ding, maar het is nog belangrijker om ervoor te zorgen dat mensen deze kunnen vinden. Jouw webshop moet bovenaan verschijnen wanneer mensen zoeken naar jouw bedrijfsnaam. Het gaat echter niet alleen om de vindbaarheid van jouw bedrijfsnaam. Bijvoorbeeld, als je zeeuwse kerstpakketten verkoopt, wil je dat jouw webshop bovenaan verschijnt wanneer mensen zoeken naar "kerstpakketten Zeeland". Of zelfs "golfballen" als je een landelijke goflballen webshop hebt.

 

Het optimaliseren van de vindbaarheid van jouw webshop (SEO) is geen eenmalige actie, maar een continu proces. Je moet blijven werken om aan Google te laten zien dat jouw webshop de meest interessante en relevante is. Als Google dit ook vindt, zal jouw webshop geleidelijk stijgen in de zoekresultaten. Benieuwd hoe wij jou hierbij kunnen helpen? Nodig ons dan uit voor een bakje koffie!

Wat belangrijk is voor jou:

Toekomst bestendig

Met een webwinkel investeert je in de toekomst. Daarom wil je een webshop die de komen de jaren er tegen aan kan. Wij zorgen dat jouw webwinkel klaar is voor de toekomst met de juiste technieken.

 

Gemakkelijk zelf te beheren

Nieuwe producten? Andere prijzen? Of tekst aanpassen? Je wilt natuurlijk niet elke keer afhankelijk zijn van een ander om iets aan te passen. Daarom is het belangrijk dat jouw webshop makkelijk zelf aan te passen is. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk systeem waarin je dit zelf kan beheren.

 

Voor elk budget

Elk bedrijf is ander en zo ook elke webshop. Misschien heb je speciale wensen of juist helemaal niet. Daarom varieert een prijs van een webshop behoorlijk. Wat u eisen ook zijn wij zorgen dat uw webshop binnen jouw budget valt. Benieuwd wat je kwijt zal zijn? Geef ons een belletje!

 

Voorraadbeheer:

Overzicht over het de voorraad is belangrijk. Je wilt natuurlijk voorkomen dat producten uitverkocht zijn. Bij onze webshops leveren we een handig voorraadbeheer systeem waarin jouw voorraad automatisch wordt bijgehouden en je gemakkelijk overzicht houdt.

Belangrijk bij laten maken webwinkel

Hoe kan ik meer klanten trekken naar mijn webshop?

Een mooie webshop is natuurlijk stap 1, maar bezoekers is stap 2. Hier komt online marketing bij om de hoek kijken. Er zijn veel mogelijkheden; beter vindbaar worden in Google, social media, online adverteren, content marketing. Noem het maar op. Als online marketing bureau in Zeeland kunnen wij je daar bij helpen. Neem gerust contact op!

Wat zijn de verplichtingen voor een webshop?

Als webwinkelier heb je een informatieplicht naar je klanten. Je moet bijvoorbeeld contactgegevens van je bedrijf, een omschrijving van je aanbod, bedenktijd en betalingsmogelijkheden vermelden. Vanaf 28 mei 2022 geldt een nieuwe wet voor online verkopen. Binnen deze wet moeten webshops en online platformen klanten beter beschermen.

Wat kost het om een webshop te laten maken?

Dit is lastig zo direct te beantwoorden. De kosten voor het laten maken van een webshop variëren afhankelijk van de grootte en complexiteit van de webshop. Zo heb je webshps van €3.500 tot aan €100.000. Vrij veel verschil dus. Neem even contact op, dan kunnen we je een goede indicatie geven!

Hoe kan ik mijn webshop beter vindbaar maken in zoekmachines?

Om je webshop beter vindbaar te maken in zoekmachines, is het belangrijk om te werken aan zoekmachineoptimalisatie (SEO) door relevante zoekwoorden te gebruiken en je website technisch goed in te richten. Daarnaast kun je gebruikmaken van online advertenties zoals Google Ads en werken aan je online reputatie door bijvoorbeeld reviews te verzamelen en social media in te zetten.

Hoe zorg ik voor een veilige webshop?

Om te zorgen voor een veilige webshop, is het belangrijk om deze te beveiligen met een SSL-certificaat en persoonsgegevens van klanten te beschermen volgens de AVG-wetgeving. Zorg ook voor een goede back-up en beveiliging tegen hackers. Vermeld duidelijk je algemene voorwaarden en privacybeleid op je webshop.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page