top of page

Social media

Social media dé plek om mensen te bereiken. Zelf geen tijd? Of het goed laten doen? We doen het graag voor je!

Online marketing

Een website is een belangrijk onderdeel van online marketing. Maar er is nog veel meer nodig.

Personeelswerving

Personeel vinden in een krappe arbeidsmarkt? We hebben dit al vaker gedaan:

Wat is een goede website?

Bij het laten maken van een website in Rotterdam, is het belangrijk om aandacht te besteden aan een aantal zaken. Het gaat niet alleen om het uiterlijk, er zijn namelijk diverse aspecten die een website tot een succes maken. Hieronder enkele belangrijke elementen:


Responsive design:

We gebruiken tegenwoordig niet enkel onze laptop om te surfen, maar ook onze smartphone en tablet. Daarom is het essentieel dat een website zich naadloos aanpast aan het scherm van de bezoeker. Dit noemen we een responsive website. Controleer dus eerst hoe de websites van een webdesignbureau eruitzien op verschillende apparaten voordat je besluit met hen samen te werken.


Overzichtelijke structuur:

Een website dient niet alleen visueel aantrekkelijk te zijn, maar ook helder en overzichtelijk. Een duidelijke structuur is van groot belang bij het laten maken van een website in Rotterdam. Bezoekers moeten snel en gemakkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Wij zorgen ervoor dat onze websites niet alleen mooi zijn, maar ook gebruiksvriendelijk en eenvoudig te navigeren.


Pakkende content:

Een schitterende website met slechte teksten en foto's slaat de plank mis. Teksten moeten vlot en boeiend zijn, terwijl foto's en video's van hoge kwaliteit moeten zijn. Mensen online zijn vaak ongeduldig. Ze scannen wat koppen en bekijken enkele afbeeldingen. Het is dus cruciaal dat deze elementen de bezoeker weten te boeien. Wij bieden als webdesignbureau in Rotterdam ook contentcreatie aan, zodat je alles in één keer perfect geregeld hebt.


Conversiegericht:

Het uiteindelijke doel van een website is dat bezoekers actie ondernemen, zoals contact opnemen, solliciteren of een aankoop doen. Dit noemen we conversie. Daarom ontwerpen wij niet alleen prachtige websites, maar ook websites die concrete resultaten opleveren. We analyseren diverse factoren die van invloed zijn op conversies. Als webdesignbureau in Rotterdam weten wij precies hoe we zoveel mogelijk bezoekers in klanten kunnen omzetten.

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Zo gaan wij te werk. Wij overleggen waar nodig en pakken door waar kan. Spreekt dit je aan en ben je op zoek naar een creatief webdesignbureau in Rotterdam? Nodig ons uit voor een bakkie! Geen dwingend verkoopgesprek, maar gewoon elkaar leren kenen, en kijken hoe we elkaar kunnen helpen. Ook wel eens lekker toch?

Website laten maken Rotterdam
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Rotterdam

Dus jij bent op zoek naar een nieuwe website in Rotterdam? Top! Een goede website is namelijk van ontzettend belangrijk tegenwoordig. En dat vinden niet alleen wij. Maar liefst 75% van de mensen beoordeelt een bedrijf op basis van hun website. Jouw website is dus onmisbaar voor het aantrekken van nieuwe klanten, partners of personeel. Het is je eerste kans om indruk te maken. Daarom is het zo belangrijk om te kiezen voor een professionele website waar je met trots op kunt zijn.

Vindbaarheid bij website laten maken

De vindbaarheid van je website (SEO)

Nog een belangrijk onderdeel: de vindbaarheid van je website (SEO). Uiteraard wil je dat jouw website zichtbaar is wanneer mensen zoeken op jouw bedrijfsnaam in Google. Het hebben van een aantrekkelijke website is stap één, maar ervoor zorgen dat bezoekers er ook daadwerkelijk op terechtkomen is stap twee. Maar je kunt nog verder gaan. Stel je voor, je hebt een fietsenwinkel in Rotterdam, dan wil je dat jouw website bovenaan verschijnt wanneer mensen zoeken op 'Fietsenwinkel Rotterdam'. Of idealiter, dat je bovenaan staat wanneer mensen in heel Nederland zoeken op 'Fietsenwinkel'. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan. Je moet de zichtbaarheid van je website verbeteren, oftewel SEO. Dit is geen eenmalige handeling, maar een doorlopend proces. Je moet Google overtuigen dat jouw website het meest relevant is, en als Google het daarmee eens is, zul je geleidelijk stijgen in de zoekresultaten. Benieuwd hoe we je hierbij kunnen ondersteunen? Nodig ons gerust uit voor een kopje koffie!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Een website laten maken in Rotterdam en benieuwd naar de benodigde tijd?

Wij zijn doortastend en houden van tempo, maar kwaliteit staat bij ons voorop. We streven ernaar een website op te leveren waar jij oprecht enthousiast over bent. De benodigde tijd hangt af van het soort website dat je wenst. Maar daag ons gerust uit!

Hoe zorg ik voor meer bezoekers op mijn website?

Hiervoor is online marketing perfect.Er zijn diverse methoden om meer bezoekers naar je website te trekken. Eén daarvan is betere vindbaarheid in Google, wat we realiseren door je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Andere manieren zijn online adverteren, social media of videomarketing. Wij kunnen je hierbij assisteren en geven je met plezier advies. Laat ons weten wat je nodig hebt en we bekijken samen wat de beste optie voor jou is.

Kan ik de inhoud van mijn website zelf bewerken?

Jazeker! Bij Piek Marketing ontvang je toegang tot een gebruiksvriendelijk contentbeheersysteem (CMS). Hiermee kun je zelf eenvoudig belangrijke inhoud van je website aanpassen, zoals teksten, afbeeldingen en video's toevoegen of wijzigen. Zo blijft jouw website altijd actueel. Mocht je dit echter liever uitbesteden, dan doen wij dit met alle plezier voor je.

Kan ik mijn eigen huisstijl toepassen op de website?

Absoluut! We vinden het belangrijk dat jouw website naadloos aansluit bij de uitstraling van jouw onderneming. We houden dus altijd rekening met jouw huisstijl en zorgen ervoor dat de website in lijn is met jouw bedrijfsimago.

Is mijn website ook goed zichtbaar op mobiele toestellen?

Jazeker! Al onze websites zijn standaard responsive, wat betekent dat ze zich automatisch aanpassen aan de schermgrootte. Jouw website is hierdoor altijd optimaal te bekijken, ongeacht het apparaat of schermformaat.

Is het mogelijk om uitbreidingen en extra functionaliteiten toe te voegen aan mijn website in de toekomst?

Zeker! Onze websites zijn zo ontwikkeld dat ze schaalbaar en flexibel zijn. Dit betekent dat we in de toekomst je website kunnen uitbreiden of functionaliteit kunnen toevoegen. Zo ben jij klaar voor de toekomst!

 FAQ:

Waarom website laten maken

Een website laten maken in Rotterdam en benieuwd naar de benodigde tijd?

Onze eerste stap is een gezellige kennismaking, waarin we meer willen leren over jouw onderneming en activiteiten. We komen hiervoor graag vrijblijvend bij je langs in Rotterdam. Op deze manier krijgen we een beter beeld van wat wel en niet bij jouw bedrijf aansluit. We bespreken ook jouw verwachtingen en het doel van de nieuwe website. Wil je bijvoorbeeld meer klanten aantrekken of dient de website voornamelijk als informatiebron? Aan de hand van deze gegevens stellen wij een plan van aanpak op.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte en strategie

Na onze bespreking gaan we aan de slag met het opstellen van een offerte en een uitgewerkte strategie. Hierin wordt helder beschreven wat we voor je gaan doen en wat de bijbehorende kosten zijn. We werken transparant, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. We bespreken bijvoorbeeld welke functionaliteiten op de website geïmplementeerd moeten worden en welke stijl de website dient te hebben. Uiteraard houden we hierbij rekening met jouw wensen en doelstellingen.

Stap 3 website laten maken

Realisatie en ondersteuning

Na het doornemen van het plan en de offerte, starten we met het ontwerpen van de website. We presenteren eerst een concept, zodat je kunt zien in welke richting we denken en of er eventueel aanpassingen nodig zijn. Als alles naar wens is, gaan we over tot de realisatie van de website. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website volledig aan je verwachtingen voldoet en dat alles perfect functioneert. Bovendien bieden wij ook ondersteuning na oplevering. Mocht er iets niet naar behoren werken of loop je ergens tegenaan, dan staan wij altijd voor je klaar om te helpen.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Wat zijn de kosten het laten maken van een website in Rotterdam?

Een essentiële vraag bij het overwegen van het laten maken van een website in Rotterdam. Tijdens het googelen kom je diverse prijzen tegen, variërend van €500 tot wel €100.000 in sommige gevallen. Uiteraard heb je niet snel een website van €100.000 nodig, dit is alleen in uitzonderlijke gevallen. Aan de andere kant raden we een website van €500 ook niet aan. Zoals met zoveel dingen in het leven, je krijg je wat je betaalt. Goedkoop kan uiteindelijk dus duur uitpakken.

Als je serieus met je onderneming bezig bent, heb je een website nodig die professionaliteit uitstraalt. 75% van de mensen beoordeelt de betrouwbaarheid van een bedrijf op basis van de website. Een uitstekende website is daarom van grote waarde. Je wilt jezelf onderscheiden, uniek zijn en een imago hebben waar je trots op kunt zijn.


Kies daarom bij het laten maken van een website niet voor de meest voordelige optie, maar voor een website die echt waarde toevoegt. Wat dit uiteindelijk kost, is moeilijk te zeggen. Het is vergelijkbaar met de vraag: wat kost een auto? Elke auto brengt je van A naar B, maar er is een groot verschil in kwaliteit en prijs. Een geavanceerde website met veel functies kost meer dan een simpele bedrijfswebsite.


Wil je weten wat het laten maken van een website voor jou gaat kosten? Neem gerust contact met ons op voor een prijsindicatie! Of we komen bij je langs om de opties voor een nieuwe website te bespreken. Geen zorgen, het wordt geen 'wij-duwen-ons-contract-door-uw-strot'-gesprek, maar een gesprek waarin we je inspireren en ideeën aandragen om met een nieuwe website meer omzet te genereren voor jouw Rotterdamse bedrijf.

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page