top of page
DSC02307.jpg

Medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt

Personeelswerving

Personeelswerving

Medewerkers vinden in een krappe arbeidsmarkt

Een stapje verder waar de rest stopt

Jullie zijn niet de enige die opzoek zijn naar personeel. Dat zal je inmiddels wel zijn opgevallen. Opvallen is essentieel. Standaard teksten als goede arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband werken niet meer.

 

Wat wel werkt is jullie unieke eigenschappen uitlichten en het persoonlijk maken. Elk bedrijf is anders. Zo ook jullie. Er is een reden waarom mensen bij jullie willen werken. En die reden gaan wij uitlichten met personeelswerving. Met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs.

Personeelswerving zeeland

• Personeelswerving Cases:

Webdesign, Personeelswerving, Content

New Motion

8 sollicitanten binnen 4 weken

Personeelswerving, Branding

Iwaarden

Niet 1 maar 2 collega's kunnen aannemen.

Personeelswerving, Content, Webdesign

Vervaet

28 sollicitanten in 1 maand voor technische functies.

Personeelswerving

Tramper Technology

Technisch personeel vinden in een moeilijke markt

Personeelswerving

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Personeelswerving

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Online adverteren, Personeelswerving

Fydee Vitae

24 sollicitanten en 3 nieuwe werknemers

Webdesign, Personeelswerving

Pannekoek sloop & grondwerken

24 sollicitanten op 2 vacatures

Personeelswerving

Onze aanpak met personeelswerving:

Wij zetten onze online marketing expertise is voor personeelswerving. Dit is een andere manier van werken van recruitmentbureaus. Wij zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en gaan geen mensen benaderen.

 

De juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap. Dat is wat we wel doen. Ondertussen hebben we al heel wat ervaring. Daardoor weten we hoe we de toekomstige sollicitant kunnen prikkelen. Dat dit werkt laten de onderstaande cijfers wel zien:

 

Vervaet                      28 sollicitanten

New Motion              12 sollicitanten

De Vlieger                   2 vacatures en 9 sollicitanten

The Innersense        25 sollicitanten

Fydee                             3 functies en 34 sollicitanten

01. Content

De eerste stap van personeelswerving is foto's en video's maken. Mensen zijn visueel ingesteld. Met pakkende content laten we jouw bedrijf opvallen. Korte flitsende video's, lachende mensen en spectaculaire foto's. Zo vallen jullie op bij de toekomstige sollicitanten!

02. Landingspagina

De tweede stap is het maken van een landingspagina. Dit is de pagina waar mensen op terecht komen na het klikken op de advertentie. Deze pagina moet er voor zorgen dat iemand die interesse heeft ook daadwerkelijk solliciteert. Dit doen we met een combinatie van prikkelende teksten, toepasselijke foto's en een passend design.

03. Advertenties

De derde stap is het maken van opvallende advertenties voor social media. Belangrijk is hierbij de content uit stap 1. Maar, daar blijft het niet bij. Mensen zijn lekker aan het scrollen op hun telefoon. Om op te vallen is dus meer nodig dan een standaard tekst.

 

Standaard opsommingen van goede secundaire arbeidsvoorwaarden en de mogelijkheid op een vast dienstverband werken niet meer. Het moet prikkelender. Dat doen we met pakkende teksten en advertenties.

04. Online Campagne

Stap vier van personeelswerving is de online advertentie campagne. Met de online campagne gaan we mensen bereiken op social media. In jullie geval zal dit op Facebook & Instagram zijn. Belangrijk is hierbij het bereiken van de juiste doelgroep. Met een vacature voor een monteur in Zeeland wil je geen lerares in Groningen bereiken. Dit kunnen we gelukkig allemaal instellen. Zo bereik je heel gericht de juiste mensen.

05. Contactformulier

De laatste stap is het contactformulier. Dit is een simpel formulier die sollicitanten kunnen invullen. Geen lange sollicitatie brief opsturen, maar simpel wat gegevens achter laten. Zo maken we het eenvoudig en laagdrempelig. En dat werkt! Kijk maar op de volgende pagina.

Recruitment
Personeelswerving bureau
Recruitment marketing
Online recruitment campagne

Hoe dat in z'n werk gaat:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga ook voor nieuwe collega's:

Ook opvallen in een krappe arbeidsmarkt? We helpen je graag met personeelswerving. Neem contact op, dan geven we je onze ideeën! 

• Zonder plaatsingskosten

• Sollicitaties direct bij jullie

• Niet vast aan contracten

bottom of page