top of page

 Vindbaarheid (seo)

Een mooie website is natuurlijk fijn. Maar dan moeten we hem nog wel vinden. Daar is zoekmachine optimalisatie (SEO) voor. We gaan je website optimaliseren voor Google zodat deze hoger in de zoekresultaten komt.

• Conversie optimalisatie

Bezoekers op de website is 1 ding. Maar dan moeten ze nog klant worden. Dit heet een conversie. We hebben al heel wat methoden getest. Daarom weten we ondertussen precies wat wel en niet werkt. Daar helpen we je graag bij.

• Doorpakken

Lang wachten op je nieuwe website of webshop heeft niemand zin in. Ook wij niet. Daarom houden we van doorpakken. Wij plannen niet het jaar vol maar zorgen dat we flexibel zijn en snel kunnen schakelen. Ons uitdagen? Graag. Neem gerust contact op.

• Totaal pakket

Webdesign is de basis. Maar dan begint het pas. Een mooie website heeft ook goede foto's en video's nodig. En dan wil je nog dat mensen hem vinden of nieuwe klanten de website bereiken. Daarom leveren wij een totaalpakket. Wij zorgen voor jouw online marketing. Van A tot Z.

• Maatwerk

Elk bedrijf is anders. Achter elk bedrijf zitten namelijk mensen en elk mens is uniek. Wij doen daarom niet aan kopieer en plakwerk. Alles wat we maken is afgestemd op jouw wensen en jouw bedrijf. Zo blijf jij opvallen tussen de rest.

• Bijsturen

Wij kunnen, waarschijnlijk net als jij, niet in de toekomst kijken. Je kunt veel plannen maar er zullen altijd wijzigingen zijn. Testen en bijsturen is wat bij online marketing hoort. En dat vinden wij juist leuk.

• Waar wij goed in zijn:

DSC02307.jpg

Beter vindbaar • Goede uitstraling • Onderscheiden

Webdesign

Webdesign

Beter vindbaar 

• Goede uitstraling 

• Onderscheiden

 Cases:

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

Een goede website is essentieel voor succesvolle online marketing.

Dat is nogal een stellige uitspraak. Maar het is wel wat we zien in de praktijk. Jouw website is de basis van je online aanwezigheid. Wat je ook gaat doen, mensen komen altijd een keer op je website terecht.

 

In 80% van de gevallen baseren mensen hun keuze voor een bedrijf op de website. Adverteren en vindbaar zijn op Google of social media heeft geen zin als je website mensen niet overhaalt. Of het nu gaat om contact opnemen of het doen van een aankoop.

 

Wij zorgen voor een overzichtelijke en converterende website of webshop. Hoe dat er eruit ziet in de praktijk? Scroll maar verder, dan laten we het zien.

Webdesign zeeland
Website laten maken

Een verhaal

Een website vertelt een verhaal. Het verhaal van het bedrijf maar vooral jullie verhaal. Van de mensen achter het bedrijf. Want daar doe je zaken mee ten slotte.

 

En jullie verhaal is uniek. Want elk mens is uniek. Er is een reden dat mensen met jullie willen samenwerken.

 

Dat unieke verhaal gaan wij uitlichten op jullie website. Zo vallen jullie op tussen al die andere bedrijven.

 Webdesign

 Webshop

Website laten maken

Een doel

Naast een verhaal heeft een website of webshop ook een doel. Klanten krijgen. Alles wat op de webshop staat moet dit doel dienen.

 

De website of webshop moet de bezoeker langzaam richting dat doel manoeuvreren. De foto's, video's, teksten en het design dragen hier allemaal aan bij.

 

Kleine details maken hierbij het verschil. Klantverhalen, een knop, kleuren en koppen. Hier denken wij allemaal over na om uiteindelijk 1 doel te bereiken. En dat is jouw doel.

Webdesign

Waarom voor ons kiezen?

Goede vraag. Nu moet er eigenlijk een stukje komen waarin wij je vertellen hoe fantastisch we zijn. Maar we geen fan van jezelf ophemelen. Laten we daarom gewoon vertellen hoe we werken. Dan kun jij bepalen of dat je aanspreekt.

 

Alles wat we doen moet nut hebben. De online campagne moet resultaat opleveren, de bedrijfsvideo moet wat toevoegen en de website moet jouw doel dienen. Zo werken we ook. Vanuit jouw doel bedenken wat er moet gebeuren. Overleggen waar dat nodig is en doorpakken waar dat kan. Een moderne website waar je zelf ook nog simpel iets aan kan toevoegen.

 

Wat wij belangrijk vinden bij een website:

 

Modern design

Technisch goed werkend

Toekomstgericht

Vindbaar in Google

Gericht op jouw doel

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Geen zin om zelf te gaan lopen aanmodderen? Laat je website of webshop maken:

Strak design

• Toekomstbestendig

Gericht op jouw doel

bottom of page