top of page

Social media

Iedereen zit tegenwoordig op social media. Dé plek dus om mensen te bereiken. We helpen je hier graag mee:

Online marketing

Een website is stap 1, maar er is nog veel meer mogelijk met online marketing.

Personeelswerving

Opzoek naar een creatieve wervingscampage? Bekijk wat we voor andere bedrijven hebben gedaan:

Wat maakt een website goed?

Als je een website wilt laten maken in Breda, dan is het belangrijk om op een paar zaken te letten. Het gaat er niet alleen om dat je het mooi vindt, er zijn namelijk nog andere aspecten die een website goed maken. Hieronder een aantal punten:


Responsief:

We surfen tegenwoordig niet meer alleen op onze laptop, maar ook op onze mobiel en tablet. Daarom is het super belangrijk dat een website zich automatisch aanpast aan het scherm van de bezoeker. Dat noemen we een responsive website. Check voordat je met een webdesign bureau in zee gaat dus eerst even hoe hun websites eruitzien op een mobiel apparaat.


Structuur:

Een website moet niet alleen mooi zijn, maar ook duidelijk en overzichtelijk. Structuur is een belangrijk onderdeel bij het laten maken van een website in Breda. Als bezoekers geen overzicht hebben zijn ze zo weer weg. Zonder een duidelijke structuur mist je website dus het doel. Je moet intuïtief de juiste info kunnen vinden. Wij zorgen ervoor dat onze websites niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel en makkelijk te navigeren.


Content:

Een mooie website maar met slechte teksten en foto’s ziet er alsnog niet uit. Teksten moeten goed leesbaar en pakkend zijn, en de foto's en video's moeten van goede kwaliteit zijn. Mensen online vaak een beetje lui. Ze lezen een paar koppen en kijken wat afbeeldingen. Deze koppen en afbeeldingen zijn dus essentieel op de bezoeker verder te interesseren. Wij bieden als webdesign bureau in Breda ook content creatie aan, zodat je alles in één keer geregeld hebt.


Converteren:

Het uiteindelijke doel van een website is dat bezoekers contact opnemen, solliciteren of bestellen. Dat noemen we conversie. Daarom maken wij niet alleen mooie websites, maar ook websites die resultaat opleveren. We kijken naar allerlei facturen die belangrijk zijn bij conversies. Als webdesign bureau in Breda weten wij precies hoe we zoveel mogelijk bezoekers klant maken.


Klantenservice

Als je een website hebt laten maken moet hij ook onderhouden worden natuurlijk. Daarnaast zal je vast nog wel eens wat aanpassingen hebben. Klantenservice vanuit het webdesign bureau is daarom ontzettend belangrijk. En dat vinden wij ook. Onze klanten zijn ons uithangbord en ambassadeurs, en die willen we daarom tevredenheden. Daarnaast vinden we het contact met jouw als klant gewoon ontzettend leuk.

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij te werk gaan. Wij overleggen waar nodig en pakken door waar mogelijk. Spreekt dit je aan, en opzoek naar een webdesign bureau in Breda? Neem contact op! Laten we samen een bakje doen en bespreken hoe wij jouw website tot een succes kunnen maken.

Website laten maken Breda
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Breda

Je bent dus opzoek naar een nieuwe website in Breda? Goede keuze! Een goede website is namelijk essentieel. Maar liefst 75% van de mensen beoordeeld de geloofwaardigheid van een bedrijf op basis van de website. Jouw website is dus cruciaal bij het aantrekken van nieuwe klanten, partners en medewerkers. Het is de eerste indruk. Daarom is het verstandig om een professionele website te laten maken waarop je trots kunt zijn!

Vindbaarheid bij website laten maken

Vindbaarheid van je website (seo):

Oké, nog iets waar we het over moeten hebben: de vindbaarheid van je website (SEO). Je wilt natuurlijk dat jouw website gevonden wordt als mensen zoeken op jouw bedrijfsnaam in Google. Een mooie website hebben is één ding, maar zorgen dat mensen er ook daadwerkelijk op komen is stap twee. Maar je kunt nog verder gaan dan dat. Stel je bent een autogarage in Breda, dan wil je dat jouw website bovenaan komt als mensen zoeken op 'Autogarage Breda'. Of nog beter, dat je bovenaan komt als mensen in heel Nederland zoeken op 'Autogarage'. Dat is alleen niet zo simpel als het lijkt. Je moet namelijk de vindbaarheid van je website optimaliseren, oftewel SEO. Dit is geen eenmalig trucje, maar een proces waar je continu mee bezig moet blijven. Je moet Google namelijk laten zien dat jouw website de meest interessante is, en als Google dat ook vindt dan stijg je langzaam in de zoekresultaten. Benieuwd hoe wij jullie hiermee kunnen helpen? Nodig ons dan gerust uit voor een bakje koffie!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Een website laten maken in Breda en benieuwd hoe lang dit duurt?

Zoals we al zeiden houden we van doorpakken. Maar de kwaliteit staat natuurlijk bovenaan. We willen een website afleveren waar jij echt blij mee bent. Hoe lang we er precies over doen hang af van je type website. Maar daag ons gerust uit!

Hoe krijg ik meer mensen op mijn website?

Er zijn verschillende manieren om meer mensen op je website te krijgen met online marketing. Een van die manieren is beter gevonden worden in Google. Dat doen we door je website te optimaliseren voor zoekmachines (SEO). Maar er zijn ook andere manieren om meer bezoekers op je website te krijgen, bijvoorbeeld via online adverteren, social media of video marketing. Wij kunnen je daarbij helpen geven je graag advies. Geef ons gewoon een seintje en we kijken wat voor jou de beste optie is.

Kan ik zelf de inhoud van mijn website aanpassen?

Ja, zeker! Bij Piek Marketing krijg je toegang tot een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Hier kan je zelf eenvoudig belangrijke inhoud van je website kunt aanpassen. Je kunt bijvoorbeeld teksten, afbeeldingen en video's toevoegen of wijzigen. Zo blijft jouw website altijd up-to-date. Maar als je dit liever uitbesteed, doen wij het graag voor je.

Kan ik mijn eigen huisstijl gebruiken voor de website?

Natuurlijk! Bij Piek Marketing vinden we het belangrijk dat jouw website perfect aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf. Daarom houden we altijd rekening met de huisstijl van jouw bedrijf en zorgen we ervoor dat de website aansluit bij de uitstraling van jouw bedrijf.

Is mijn website ook goed te bekijken op mobiele apparaten?

Ja, zeker! Al onze websites zijn standaard responsive. Dit betekent dat de website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm. Hierdoor is jouw website altijd goed te bekijken, op wel apparaat of scherm dan ook.

Wat als ik na oplevering van de website nog vragen of aanpassingen heb?

Geen probleem, we staan altijd klaar om je verder te helpen bij eventuele vragen of aanpassingen. We vinden het namelijk belangrijk dat onze klanten tevreden zijn. Zo krijgen we namelijk een leuke samenwerking voor de lange termijn. En dat is niet alleen goed voor ons, maar ook voor jouw bedrijf.

 FAQ:

Waarom website laten maken

Een website laten maken in Breda en benieuwd hoe lang dit duurt?

We beginnen met een kennismaking, waarin we meer te weten willen komen over jouw bedrijf en werkzaamheden. We komen daarvoor vrijblijvend bij jullie langs in Breda. Zo weten wij beter wat wel en niet bij jouw bedrijf past. We bespreken ook jouw wensen en het doel van de nieuwe website. Wil je bijvoorbeeld meer klanten binnenhalen of wil je de website vooral gebruiken als informatiepunt? Op basis van deze informatie maken wij een plan van aanpak.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte en plan

Als we alles hebben besproken, gaan we aan de slag met een offerte en een plan van aanpak. Hierin staat duidelijk wat we gaan doen en wat de kosten zijn. We werken transparant, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. We bespreken bijvoorbeeld welke functionaliteiten er op de website moeten komen en welke uitstraling de website moet hebben. Hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen en doelen.

Stap 3 website laten maken

Oplevering en nazorg

Als we het plan en de offerte hebben besproken, gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. We laten je eerst een concept zien, zodat je kunt zien welke richting we opgaan en of er nog wijzigingen nodig zijn. Als alles naar wens is, gaan we over tot de oplevering van de website. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe website helemaal naar wens is en dat alles goed werkt. Daarnaast bieden wij ook nazorg aan. Als er iets niet werkt of als je ergens tegenaan loopt, dan staan wij voor je klaar om te helpen.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Wat kost een website laten maken in Breda?

Een belangrijke vraag als je een website laat maken in Breda. Als je gaat zoeken op internet kom je allerlei bedragen tegen, van soms €500 tot wel €100.000 in extreme gevallen. Nu zul je zelf niet zo snel een website van €100.000 nodig hebben. Maar website van €500 kunnen wij ook niet aanraden. Het als bij alles in het leven krijg je waarvoor je betaald. Goedkoop is vaak duurkoop.

Als je serieus bezig bent met je bedrijf heb je een website nodig die dit ook uitstraalt. 75% van de mensen baseert de geloofwaardigheid van je bedrijf op je website. Een goede website levert je dus veel op. Je wilt opvallen, uniek zijn en uitstraling hebben waar je trots op bent.


Als je daarom een website laat maken, ga dan niet voor de goedkoopste optie, maar voor een website waar je echt wat aan hebt. Hoeveel dit dan uiteindleijk wordt is lastig aan te geven. Je zou het kunnen vergelijken met de vraag, wat kost een auto? Elke auto rijdt maar er zicht toch behoorlijk verschil in, ook in prijs. Zo is een grote website met veel functionaliteit ook duurder dan een eenvoudige bedrijfswebsite. 


Wil je weten wat het laten maken van een website voor jou gaat kosten? Geef ons een seitje, we geven je graag een indicatie! Of we komen gewoon bij je langs om de mogelijkheden voor het maken van een nieuwe website te bespreken. Dat is trouwens geen ‘wij-duwen-ons-contract-door-uw-strot’-gesprek, maar gewoon een gesprek waarin we ideeën geven hoe we met een nieuwe website meer omzet kunnen halen voor jullie bedrijf in Breda.

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page