top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Bij ons geen vage beloften, maar concrete resultaten. Want uiteindelijk gaat online marketing om resultaat, of je nu een website, webshop, social media campagne of bedrijfsfilm wilt. Wij zoeken altijd naar de beste manier om dat te bereiken.

 Online marketing cases:

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

Bij ons geen vage beloften, maar concrete resultaten. Want uiteindelijk gaat online marketing om resultaat, of je nu een website, webshop, social media campagne of bedrijfsfilm wilt. Wij zoeken altijd naar de beste manier om dat te bereiken.


Zonder poespas:

In de online marketingwereld wordt er vaak lucht verkocht, maar bij PIEK houden we het lekker simpel. We werken altijd voor het resultaat, overleggen als het nodig is en zetten een tandje bij als het kan. En we zijn eerlijk over de kosten, want we willen graag samen met jullie groeien.


Transparant:

Geen addertjes onder het gras, maar gewoon duidelijkheid. Want als je iets uitbesteedt vertrouw je erop dat het goed gebeurd. Daarom zijn wij altijd transparant over wat we doen, en wat het kost. Geen contact waar je aan vast zit, maar elkaar gewoon vertrouwen.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Op zoek naar nieuw personeel? Je bent vast niet de enige in Terneuzen. Maar hoe zorg je ervoor dat jij opvalt tussen al die andere vacatures? De standaard teksten als "goede arbeidsvoorwaarden" en "vast dienstverband" werken niet meer. Wat wel werkt is het uitlichten van jouw unieke eigenschappen en het persoonlijk maken van de vacature.


Wij weten hoe we jouw bedrijf moeten presenteren en de toekomstige sollicitant kunnen prikkelen. Met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs, laten wij jouw vacature eruit springen. En dat het werkt, dat bewijzen de onderstaande cijfers wel:

Vervaet 28 sollicitanten

New Motion 12 sollicitanten

de Vlieger 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense 25 sollicitanten

Fydee 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Dit is niet voor niets een bekende uitspraak. Mensen zijn visueel ingesteld en trekken veel meer naar beelden dan naar lappen tekst. Een goede foto of video vertelt jouw klanten in één oogopslag alles wat ze moeten weten over jouw bedrijf of product.


Wil jij opvallen en uniek zijn in Terneuzen? Investeer dan in goede visuele content. Wij komen op locatie om unieke content van jouw bedrijf te schieten. Het is essentieel voor online marketing en wij weten precies hoe we jouw klanten kunnen prikkelen.

Lees verder

03. Visuele content

Een goede website is de sleutel tot succesvolle online marketing. Het is niet voor niets dat 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseert op de website. En laten we eerlijk zijn, in deze tijd winkelt bijna iedereen online. Jouw website is daarom de basis van online marketing. Zonder een goede website of webshop ben je nergens. Investeer daarom in een goede website en geef je bedrijf de boost die het nodig heeft. 

Lees verder

01. Webdesign

Wil jij nieuwe klanten bereiken? Je bekendheid vergroten? Of misschien wel personeel vinden in Terneuzen? Het klinkt misschien als een overdreven statement, maar bereik is alles. En online adverteren is de manier om jouw doelgroep te bereiken.


Maar welk platform past het beste bij jouw bedrijf en doelstellingen? Wij begrijpen dat elk bedrijf uniek is. Daarom kijken wij welk platform en welke strategie het beste bij jou past. Of het nu gaat om Instagram advertenties, Google Ads of LinkedIn, wij weten precies wat jouw bedrijf nodig heeft.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Focus

Door je online marketing uit te besteden aan een bureau in Terneuzen, kun jij je focussen op waar je goed in bent: je core business. Je kunt je bezighouden met het verbeteren van je producten of diensten, de klantenservice, en het vergroten van je omzet. Het uitbesteden van je online marketing geeft je de vrijheid om je te richten op wat echt belangrijk is voor jouw bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Besparing op kosten

Een online marketing bureau kan je ook kosten besparen. Het inschakelen van een bureau lijkt misschien duur, maar in werkelijkheid kan het je juist geld opleveren. Een bureau kan namelijk efficiënter werken en heeft de juiste tools en software om je online marketing te verbeteren. Hierdoor haal je meer resultaten uit je online marketingbudget, wat uiteindelijk leidt tot meer omzet voor jouw bedrijf.

Voordeel online marketing bureau #3

Creativiteit

Een online marketing bureau kan je ook helpen om creatiever te zijn in je online marketingcampagnes. Door hun kennis en ervaring kunnen ze nieuwe en frisse ideeën bedenken om jouw bedrijf op te laten vallen tussen de concurrentie. Dit kan bijvoorbeeld door het maken van originele content, het bedenken van nieuwe advertentieformats of het ontwerpen van een opvallende website.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Terneuzen
Online marketing bureau Terneuzen

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Terneuzen

Op zoek naar een online marketing bureau in Terneuzen? Dat komt goed uit, want wij zijn er één. Laten we ons even voorstellen en vertellen hoe we werken. Dan kijk jij of dat je aanspreekt. En als dat zo is, dan neem je contact op. Deal?

Full service online marketing bureau

Bij ons kan je terecht voor alles wat te maken heeft met online marketing. Van het ontwerpen van een huisstijl tot het maken van een website, van het schieten van foto's tot het promoten van jouw bedrijf online. Wij willen jullie helpen om van een idee naar jullie duizendste klant te gaan. En of dat nou in Terneuzen of wereldwijd is.


Ons geheim voor het leveren van de hoogste kwaliteit als full service online marketing bureau is onze duidelijke taakverdeling. Bij ons is er geen sprake van dat iedereen alles kan, maar iedereen specialiseert zich juist in een bepaald onderdeel. Dit zorgt ervoor dat wij het beste uit onszelf kunnen halen om jullie te helpen het beste uit jullie bedrijf te halen.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Wil jij meer succes voor jouw bedrijf? Dan is online marketing de oplossing. Bijna alles wat je wilt bereiken, komt neer op het bereiken van de juiste mensen met de juiste boodschap. Wil je meer bekendheid? Dan wil je mensen bereiken met jouw bedrijfsnaam. Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met jouw aanbod. Zoek je personeel? Dan wil je potentiële kandidaten laten zien hoe gaaf werken bij jullie is.


Je snapt het idee. Het draait allemaal om bereik. En omdat we tegenwoordig bijna de hele dag online zijn, moeten we juist daar de mensen bereiken. Online marketing is dus een krachtig middel dat vrijwel elk bedrijf kan helpen. Als online marketing bureau in Terneuzen denken wij graag met jullie mee voor de beste strategie en boodschap. Maak gerust een afspraak voor een kop koffie!

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is ontzettend breed. Van adverteren op Tiktok of LinkedIn tot het bouwen van een nieuwe website. Het valt allemaal onder online marketing. Daar komt bij dat het ook nog eens snel verandert. Elke maand zijn er nieuwe updates en wijzigingen. Als dit niet jouw fulltimebaan is, is het lastig om bij te houden. En daarom zijn er online marketing bureaus in Terneuzen.


Natuurlijk kan je veel zelf doen. Een post promoten op Facebook of Instagram, een website maken met een template of een paar foto's maken met je telefoon. Het is allemaal niet zo heel moeilijk meer. In tegenstelling tot veel andere online marketing bureaus raden wij dit ook altijd aan. Probeer zoveel mogelijk zelf te doen en leer zelf wat online marketing is. Dit voorkomt dat je in de luren wordt gelegd door schimmige bureaus en dat je kritisch kan zijn op het werk dat er wordt opgeleverd. Daarnaast scheelt het ook gewoon geld. Het zelf uitvoeren is natuurlijk altijd goedkoper dan het laten doen door online marketeers.


Maar er zijn momenten waarop je gewoonweg niet alles zelf kan doen. Daarom bestaan er online marketing bureaus in Terneuzen. Het kennis- en ervaringsniveau van een online marketing bureau met een team aan specialisten is nou eenmaal een stuk hoger. Met hun kennis en ervaring kan je echt stappen zetten.

Kan ik online marketing niet zelf doen?

Zeker, er zijn genoeg online marketing taken die je zelf kunt doen. Maar het vergt wel veel tijd en moeite om je hierin te verdiepen en op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen. Bovendien hebben online marketing bureaus vaak dure tools en software tot hun beschikking, waarmee ze betere resultaten kunnen behalen dan jijzelf.

Wat zijn de voordelen van online marketing voor mijn bedrijf?

Online marketing kan bijdragen aan het vergroten van de naamsbekendheid van je bedrijf, het aantrekken van meer klanten, het vinden van geschikt personeel en het vergroten van de omzet. Daarnaast kun je met online marketing gerichter en effectiever adverteren en de resultaten van je campagnes beter meten en analyseren.

Is online marketing alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, online marketing is geschikt voor bedrijven van elke grootte. Het mooie van online marketing is dat het voor elk bedrijf mogelijk is om een strategie te ontwikkelen die past bij het budget en de doelstellingen. Of je nu een kleine start-up bent of een groot gevestigd bedrijf, online marketing biedt mogelijkheden om jouw bedrijf te laten groeien en meer klanten aan te trekken. Een online marketing bureau kan helpen bij het ontwikkelen van een strategie die past bij jouw bedrijf en doelen, ongeacht de grootte van je bedrijf.

Hoe meet ik de resultaten van mijn online marketing?

Het meten van de resultaten van je online marketing is essentieel om te zien wat werkt en wat niet. Dit kan bijvoorbeeld door het bijhouden van website statistieken, zoals het aantal bezoekers en de conversieratio. Ook kun je gebruik maken van tools als Google Analytics en social media analytics om de resultaten van je campagnes te meten. Een online marketing bureau kan je hierbij helpen en de resultaten periodiek met je bespreken om de strategie eventueel bij te stellen.

Wat is het verschil tussen organische en betaalde zoekresultaten?

Organische zoekresultaten zijn de resultaten die worden weergegeven door de zoekmachine op basis van de relevantie van de inhoud van je website. Deze resultaten worden niet betaald. Betaalde zoekresultaten, aan de andere kant, zijn de resultaten die verschijnen boven of onder de organische zoekresultaten en zijn betaald door adverteerders om te worden weergegeven voor specifieke zoekwoorden.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page