top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken. Doorpakken waar kan, en overleggen waar nodig. Resultaat behalen voor onze klanten, daar worden we enthousiast van. Zoals het lanceren van een nieuwe website, het binnenhalen van offerteaanvragen en het scoren op bepaalde zoekwoorden.

Internetbureau in Zeeland
Piek, het Internetbureau van zeeland

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Internetbureau

Zeeland

Dus, jullie zijn opzoek naar een internet marketing bureau in Zeeland? Nou dan zit je hier goed. Maar, in plaats van roepen dat wij de beste keus zijn, willen we het anders doen. Wij vertellen wat we voor jou kunnen betekenen en hoe we werken, en jij kijkt of dat je aanspreekt. En als dat zo is, neem dan geef je ons een seintje. Deal?

 Online marketing cases:

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
Internetbureau voordeel 1

Tijdbesparing

We snappen dat je genoeg te doen hebt en je niet ook nog eens uitgebreid wilt verdiepen in webdesign, SEO of social media adverteren. Het kost namelijk ontzettend veel tijd en moeite om dit goed te doen. Door het inschakelen van een internet bureau kun je deze taken uitbesteden en je focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 De voordelen van het inschakelen van een internet bureau:

 De voordelen van het inschakelen van een internet bureau:

Internetbureau voordeel 2

Expertise

Bij een internet bureau werken mensen die hier fulltime mee bezig zijn en al jaren ervaring hebben. En als je dit dan ook nog eens in teamverband doet, dan heb je behoorlijk wat kennis en ervaring in handen. Dat is ook precies het idee van een internet marketing bureau.

Internetbureau voordeel 3

Resultaten

Meer kennis, meer ervaring en meer tijd vertalen zich uiteindelijk in betere resultaten. Een goed internet bureau zal veel betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf zou doen. Logisch, want zij hebben veel uren gestoken in het opbouwen van kennis en ervaring. En dan hebben we ook nog eens dure tools die ons daarbij helpen.

 De voordelen van het inschakelen van een internet bureau:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

Foto bij internetbureau

Wat kun je met internet marketing?

Geen simpele vraag om te beantwoorden. Want met internet marketing kun je bijna alles. Oké, het zal niet je auto wassen, maar het kan wel veel voor jouw bedrijf betekenen. Want wat jouw doel ook is, het komt er altijd op neer dat je de juiste mensen moet bereiken. En internet marketing kan je daarbij helpen!

 

Of je nou meer bekenedheid wilt, personeel wilt werven, meer klanten. De eerste stap is de mensen bereiken met je boodschap, en dat is precies wat internet marketing doet.

 

Online marketing is dus voor bijna elk bedrijf interessant. Als internet bureau in Zeeland denken wij graag met jullie mee over de beste strategie en de beste boodschap. Dus als je meer wilt weten, nodig ons gerust uit voor een kopje koffie!

Full service internetbureau

Wij zijn een fullservice internet marketing bureau in Zeeland. Dat betekent dat we jullie kunnen helpen van begin tot eind. Van een logo tot een website, van mooie foto's tot online promotie. We kunnen jullie begeleiden van het allereerste idee tot aan jullie duizendste klant!

 

Ondanks dat we dus veel aanbieden blijven we gespecialiseerd. Dit doen we door een slimme taakverdeling. Iedereen is bij ons namelijk gespecialiseerd in een bepaald onderdeel van online marketing. Op deze manier kunnen we als full service internet bureau de beste kwaliteit blijven leveren.

Fullservice internetbureau

Wat betekent internet marketing?

Internet marketing is een breed begrip dat verwijst naar alle marketingactiviteiten die op het internet plaatsvinden. Denk hierbij aan het promoten van producten of diensten via social media, e-mailmarketing, zoekmachine optimalisatie en andere vormen van online marketing.

 

Wat is het verschil tussen internet marketing, digital marketing en online marketing?

Internet marketing en online marketing betekenen in principe hetzelfde en worden vaak door elkaar gebruikt. Digital marketing kan ook breder worden gebruikt, waarbij ook andere vormen van digitale media zoals billboards worden meegenomen.

Wat zijn de voordelen van internet marketing?

Er zijn veel voordelen verbonden aan internet marketing. Het is bijvoorbeeld laagdrempeliger om in te investeren en biedt gelijke kansen op succes voor kleine en grote bedrijven. Online marketing is doorgaans goedkoper dan traditionele vormen van marketing en biedt een groter bereik met lagere kosten. Daarnaast zijn de resultaten van online marketing beter meetbaar en is het gemakkelijker om deze te analyseren en bij te sturen.

Welke vormen van internet marketing zijn er?

Er zijn veel verschillende vormen van internet marketing, waaronder zoekmachine optimalisatie (SEO), betaalde zoekadvertenties (SEA), social media marketing, e-mailmarketing en contentmarketing. Elk van deze vormen heeft zijn eigen voordelen en kan worden ingezet om verschillende doelen te bereiken.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaatgericht

 

Wij doen geen vage beloften, maar gaan juist voor concrete successen. Het uiteindelijke doel van online marketing is resultaat behalen. Of het nu gaat om het maken van een website, het genereren van leads via social media of het maken van een bedrijfsfilm, wij zoeken altijd naar de meest effectieve aanpak voor onze klanten.

 

Zonder poespas

 

In de wereld van online marketing wordt soms veel gebakken lucht verkocht, zelfs in Zeeland. Wij werken volledig anders. Wat wij ook voor onze klanten doen, wij werken altijd met het oog op het resultaat. Dit betekent dat we waar nodig overleggen en waar mogelijk doorpakken, terwijl we altijd transparant blijven over de kosten. Zo bouwen we een relatie waar beide partijen baat bij hebben. Dat is de PIEK-manier van online marketing.

 

Transparant

 

Als je op zoek bent naar een internet bureau in Zeeland voor online marketing, dan wil je erop kunnen vertrouwen dat zij jouw werk uit handen nemen. Wij vinden het daarom belangrijk om transparant te zijn over wat we doen en wat het oplevert. We hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie, zodat het voor onze klanten altijd duidelijk is wat ze betalen en wat ze hiervoor krijgen. Bij ons geen contracten met kleine lettertjes, maar vertrouwen in elkaar. Dat is toch ook wel eens lekker?

Diensten:

Ben je op zoek naar nieuw personeel en wil je opvallen tussen alle andere vacatures? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs dat jouw vacatures eruit springen.

 

Wij zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving en dat is een andere manier van werken dan bij recruitment bureau's. Wij bereiken de juiste doelgroep met de juiste boodschap, zodat de sollicitanten bij jou komen. Dankzij onze ervaring weten wij precies hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen en dat laten de onderstaande cijfers wel zien:

 

Vervaet 28 sollicitanten

New Motion 12 sollicitanten

de Vlieger 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense 25 sollicitanten

Fydee 3 functies, 34 sollicitanten

04. Personeelswerving

Goede foto's en video's zijn essentieel voor het opvallen en uniek zijn in internet marketing. Het gebruik van visuele content vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij komen op locatie unieke content voor jouw bedrijf schieten, zodat jouw online marketing zich onderscheidt van de concurrentie.

 

Op het internet hebben mensen vaak de neiging om lui te zijn en lange lappen tekst over te slaan. Daarom is het gebruik van goede visuals in online marketing zo belangrijk. Door gebruik te maken van aansprekende foto's en video's wek je de interesse van mensen en zorg je ervoor dat ze verder willen lezen.

03. Visuele content

Een goede online marketing strategie begint bij de website. In 2021 winkelt maar liefst 77% van de mensen online en in 80% van de gevallen bepaalt de website de keuze voor een bedrijf. Daarom is een goede website of webshop een belangrijke basis voor internet marketing.

 

Als internet bureau in Zeeland zien we dit ook in de praktijk. Of het nu gaat om adverteren, zoekmachine optimalisatie of social media, jouw website moet potentiële klanten weten te overtuigen. Wij zorgen voor een professioneel en overtuigend design, zodat jouw website zich onderscheidt van de rest.

01. Webdesign

Online adverteren is eindelijk voor elk bedrijf interessant. Je kan hier heel gericht ontzettend veel mensen mee bereiken. En bereik is alles. Wil je nieuwe klanten bereiken, je naamsbekendheid vergroten of personeel werven? Dan is online adverteren perfect.

 

Elk bedrijf is anders en daarom past niet elk advertentieplatform bij elk bedrijf. Wij kijken welk platform en welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. Of het nu gaat om Instagram, Google Ads of LinkedIn, wij weten precies hoe we het beste resultaat kunnen behalen.

02. Online campagnes

Webdesign bij een internetbureau
Online adverteren bij een internetbureau
Content bij een internetbureau
Online marketing bij een internetbureau
bottom of page