top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Resultaat halen voor klanten, daar worden we blij van. Of het nu gaat om het bouwen van een nieuwe website, het binnenhalen van offerteaanvragen, of het scoren op een specifiek zoekwoord. Wij krijgen er energie van jou resultaat laten zien.

 Online marketing cases:

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaatgericht:

Wij maken geen vage beloftes, maar streven altijd naar concrete resultaten. Het uiteindelijke doel van online marketing is namelijk het behalen van resultaten. Of het nu gaat om het maken van een website of webshop, het genereren van leads via sociale media, of het maken van een bedrijfsfilm. Wij zoeken altijd naar de meest effectieve oplossingen voor onze klanten.


Geen flauwekul:

In de wereld van online marketing (zelfs in Zeeland) wordt veel gebakken lucht verkocht. Eindeloos overleggen en werken om te facturen. Dit is precies de reden waarom we zijn begonnen. De Zeeuwse nuchterheid terug brengen in Online marketing.

Wat we ook voor je doen, we werken altijd met het oog op resultaat. Dit betekent dat we overleggen wanneer dat nodig is, en doorpakken wanneer het kan. Daarbij zijn we transparant over de kosten, zodat we een relatie opbouwen waar we allebei iets aan hebben. Dat is online marketing op de PIEK manier.


Transparant:

Waarschijnlijk ben je op zoek naar een online marketingbureau in Zeeland dat werk uit handen kan nemen omdat je zelf niet de kennis of tijd hebt. Dan wil je natuurlijk ook kunnen vertrouwen op het bureau dat je kiest. Transparantie over wat we doen en wat het oplevert is daarom essentieel.

Wij hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Zo is het altijd duidelijk is wat je betaalt en wat je daarvoor krijgt. Geen kleine lettertjes in het contract, maar vertrouwen in elkaar. Dat is toch wel zo fijn?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Jullie zijn niet de enige die op zoek zijn naar nieuwe collega’s. Dat zal jullie wel bekend zijn. Het is daarom essentieel om op te vallen tussen alle andere vacatures. De standaardteksten over goede arbeidsvoorwaarden en een vast dienstverband werken niet meer. Wij helpen bij het benadrukken van jullie unieke eigenschappen en maken jullie vacatures persoonlijker. Elk bedrijf is immers anders en er is een reden waarom mensen graag bij jullie willen werken. Met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs zorgen wij ervoor dat jullie vacatures eruit springen.


Wij zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving. Dit is een andere manier van werken dan traditionele recruitmentbureaus. Wij zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en we benaderen geen mensen. Wat we wel doen is de juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap. We hebben al behoorlijk wat ervaring en weten precies hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen. En dat het werkt, bewijzen de cijfers wel:

Vervaet: 28 sollicitanten

New Motion: 12 sollicitanten

De Vlieger: 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense: 25 sollicitanten

Fydee: 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Opvallen en uniek zijn doe je met goede foto's en video's. Daarom is visuele content essentieel in online marketing. Het vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij kunnen unieke content van jouw bedrijf op locatie schieten om jouw bedrijf te laten opvallen.

Lees verder

03. Visuele content

Wist je dat 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseert op de website? En dat in 2021 maar liefst 77% van de mensen online winkelt? Daarom is een goede website of webshop van groot belang voor een succesvolle online marketing strategie.

Als online marketing bureau kunnen beamen dat een sterke website de basis vormt voor online marketing. Het maakt niet uit wat je gaat doen met online marketing, uiteindelijk komen potentiële klanten altijd op jouw website terecht. Dus veel tijd en energie steekt in adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media, heeft weinig zin als jouw website niet overtuigt. Jouw website moet mensen weten te overtuigen, of het nu gaat om contact leggen of een aankoop doen.


Het laten maken van een profesionele website is dus de basis van online marketing.

Lees verder

01. Webdesign

Online adverteren is een de manier om nieuwe klanten te bereiken, bekendheid op te bouwen of personeel te vinden. Het lijkt misschien overdreven, maar het is echt de manier om tegenwoordig mensen te bereiken. En mensen bereiken betekent: Klanten, sollicitanten, deelnemers, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. Elk bedrijf is anders en daarom past niet elk platform bij elk bedrijf. Wij kijken welke platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf.


Er zijn ontzettend veel manieren om online te adverteren, maar wij richten ons niet op slechts één platform. We bekijken per situatie welk platform het beste past bij jouw bedrijf. Elk advertentieplatform heeft zijn eigen voor- en nadelen. Door goed te luisteren naar wat jouw bedrijf nodig heeft, kunnen wij het beste resultaat behalen. Zo bieden Instagram advertenties de mogelijkheid om heel precies en lokaal te adverteren (bijvoorbeeld in Zeeland), terwijl Google Ads adverteren op zoekwoorden mogelijk maakt. LinkedIn richt zich dan weer meer op de professionele doelgroep.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Om te beginnen bespaar je tijd. Het uitzoeken van webdesign, SEO en social media adverteren is namelijk geen makkelijk verhaal. Door het inhuren van een online marketing bureau kan je deze taken uitbesteden en je focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Ervaring

Daarnaast heeft een online marketing bureau veel expertise en ervaring opgebouwd door er dagelijks mee bezig te zijn. Op die manier weten zij precies wat er nodig is om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken. Door het inschakelen van een online marketing bureau in Zeeland kan je dus rekenen op betere resultaten dan wanneer je het zelf zou doen.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaat

Kennis & ervaring leiden uiteindelijk tot beter resultaat. Doordat er al veel getest is weet een online marketing bureau beter wat wel en niet werkt. Logisch ook als je bedenkt dat ze er fulltime mee bezig zijn. En dan ook nog eens dure tools en software die ze hierbij helpen. 


Als je dus zelf niet wilt gaan lopen tobben, de tijd niet hebt of het professioneel wilt laten uitvoeren; dan is je online marketing uitbesteden een goede optie vo

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Zeeland
Online marketing bureau Zeeland

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Zeeland

Dus je bent op zoek naar een online marketingbureau in Zeeland? Nu kunnen we zeggen stop maar met zoeken want die heb je gevonden. Maar dat is te makkelijk.

Laten we het daarom anders aanpakken. Wij zullen je vertellen hoe we als online marketingbureau te werk gaan, en jij kunt bepalen of het je aanspreekt. En als dat zo, dan neem je contact op. Deal?

Alle online marketing bij 1 bureau.

Online marketing is een breed begrip en heeft veel onderdelen. Wij zijn een fullservice marketing bureau. Dat betekent dat wij jullie van a tot z kunnen helpen bij alles op het gebied van marketing. Van een nieuwe huisstijl, tot het bouwen van een website, en van social media tot online promotie. Wij kunnen jullie zelfs helpen om van een idee naar jullie 1000e klant te komen.

Hoewel we veel verschillende dingen aanpakken, zijn we ons wel blijven specialiseren. Dit doen we doordat iedereen binnen ons team zicht richt op bepaalde onderdelen. Op die manier kunnen we als fullservice online marketing bureau de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Maar wat kan je eigenlijk allemaal met online marketing?

Maar wat kan je eigenlijk allemaal met online marketing?

Een makkelijke én moeilijke vraag tegelijkertijd. Eigenlijk kan je bijna alles bereiken met online marketing. Het zal je vuile was niet voor je doen, maar het kan wel veel voor je bedrijf betekenen. Het komt er eigenlijk op neer dat je de juiste doelgroep moet bereiken om je doelen te behalen. Of je nu meer bekendheid wilt voor je bedrijf, meer klanten wilt aantrekken of op zoek bent naar nieuw personeel, online marketing kan je helpen om de juiste mensen te bereiken.

En dat is waar wij als online marketing bureau in Zeeland om de hoek komen kijken. Wij denken met jullie mee over de beste strategie en boodschap om de juiste doelgroep te bereiken. En aangezien we tegenwoordig bijna de hele dag online zijn, is het belangrijk om daar de mensen te bereiken. Dat is waar online marketing om draait.

Hoe kies je het juiste online marketingbureau?

Het kiezen van het juiste online marketing bureau in Zeeland kan een flinke klus zijn. Maar geen zorgen, wij helpen je op weg! Hieronder vind je een aantal belangrijke factoren om rekening mee te houden bij het maken van een keuze.


Specialisatie

Er zijn verschillende soorten online marketing bureaus. Sommigen zijn bijvoorbeeld gespecialiseerd in zoekmachineoptimalisatie, terwijl anderen weer een breder dienstenpakket aanbieden. Zorg dat je een bureau kiest dat gespecialiseerd is in de gebieden waarin jij hulp nodig hebt.


Ervaring

Oefening baart kunst, en dat geldt zeker voor online marketing. Een ervaren online marketing bureau heeft al heel wat geprobeerd en daardoor ook de nodige fouten gemaakt. Maar het mooie is, dat ze daardoor precies weten wat wel en niet werkt.


Resultaten

Uiteindelijk draait het om de resultaten. Een goed online marketing bureau kan aantonen dat ze resultaten hebben behaald. Kijk onder andere naar de klant verhalen die ze op hun website laten zien.


Werkwijze

Als je een samenwerking aangaat voor de langere termijn, moet er wel een goede klik zijn. Daarom is het belangrijk dat je je verdiept in het bedrijf en de mensen erachter, zodat je zeker weet dat de werkwijze je aanspreekt.


Reviews

Reviews zijn er niet voor niets. Het zijn verhalen van bedrijven die je al zijn voorgegaan. Check daarom de reviews van het bureau waar je in geïnteresseerd bent, niet alleen op hun eigen website, maar ook op Google.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Deze vraag is een beetje te vergelijken met 'wat kost een auto?'. Net als bij auto's is online marketing ook een breed begrip en is er geen eenduidig antwoord. Pas als we meer informatie hebben over wat je wilt, kunnen we een prijsindicatie geven.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij houden van snel schakelen en doorpakken. Daarom blijven wij als bedrijf flexibel en kunnen we snel beginnen en snel leveren. Hoe snel dat is? Zo snel als jij het aan kan, dus daag ons gerust uit!

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee hoor, online marketing is geschikt voor bedrijven van alle groottes. We begrijpen dat niet elk bedrijf enorme budgetten heeft, dus denken we graag met je mee. Je kunt al heel simpel en met beperkte budgetten beginnen met online marketing. Of je klanten nu in Zeeland zitten of wereldwijd, online marketing is interessant voor jou.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Meetbaarheid is inderdaad een groot voordeel van online marketing. We gebruiken verschillende tools, afhankelijk van wat we willen meten. Voor SEO gebruiken we bijvoorbeeld speciale tools die veranderingen meten, terwijl we voor social media een dashboard gebruiken. En voor het meten van websitegedrag gebruiken we onder andere Google Analytics.

Waarom zou je een online marketing bureau inschakelen?

Dus waarom zou je ons bureau inschakelen? Nou, omdat we je online marketing kunnen laten groeien en jouw bedrijf echt stappen kunnen laten zetten. En als je zelf al wat dingen hebt geprobeerd, dan is dat alleen maar goed. Zo leer je immers meer over online marketing en kun je ook kritischer kijken naar het werk van een online marketing bureau. En dat scheelt natuurlijk ook nog eens in de portemonnee!

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page