top of page

Social media

Social media het cv van je bedrijf. Zelf geen tijd om dit bij te houden? We kunnen dit voor je doen!

Online marketing

Een website is de basis van online marketing. Maar daar houdt het niet op. Lees wat er meer mogelijk is:

Personeelswerving

Op zoek naar personeel? Ook daar hebben we al veel resultaten mee gehaald:

Wat maakt een goede website?

Maar waar moet je op letten als je een website laat maken? Hier zijn een paar belangrijke punten:


Responsiviteit:

Tegenwoordig surfen we niet alleen meer op onze computer, maar ook op onze telefoon of tablet. Het grootste deel van het websiteverkeer komt tegenwoordig van mobiele apparaten. Daarom is het belangrijk om een responsieve website te hebben, zodat de website zich aanpast aan alle soorten schermen. Voordat je een website laat maken bij een bureau, is het verstandig om eerst te kijken hoe hun websites eruitzien op mobiele apparaten.


Structuur:

Een website moet overzichtelijk zijn en mensen moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Een fantastisch ontwerp met allerlei leuke elementen is leuk, maar als mensen de weg kwijtraken op je website, dan heeft het geen zin. Daarom maken wij websites die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.


Inhoud:

Een mooi ontwerp hebben is één ding, maar als de teksten en foto's op de website van slechte kwaliteit zijn, dan ziet het er nog steeds niet goed uit. Goed leesbare teksten, gecombineerd met goede foto's en video's zorgen ervoor dat jouw website er echt uitspringt. Wij bieden als webdesignbureau daarom ook de mogelijkheid om content te maken. Zo heb je een compleet pakket, en dat ook nog eens in Middelburg.


Conversie:

Het doel van een website is dat bezoekers contact met je opnemen, solliciteren of iets bestellen. Dit noemen we conversie. Uiteindelijk is het belangrijk dat bezoekers klanten of sollicitanten worden. Wij maken daarom niet alleen mooie websites, maar zorgen er ook voor dat het resultaat oplevert.

Dus, als je op zoek bent naar een website voor jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nodig ons gerust uit voor een kopje koffie en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Wij zijn een marketingbureau in Middelburg en we werken met de Zeeuwse nuchterheid. Als je op zoek bent naar een website voor jouw bedrijf, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nodig ons uit voor een kopje koffie en dan bespreken we samen de mogelijkheden.

Website laten maken Middelburg
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Middelburg

Als je iets online doet, dan begint het allemaal met je website. Wist je dat 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseren op de website? Dat is een behoorlijk groot percentage, toch? Nieuwe klanten, partners of werknemers zullen jouw bedrijf googelen en dan belanden ze op jouw website. Daarom is het zo belangrijk om een goede eerste indruk te maken met een website waar je trots op kunt zijn!

Vindbaarheid bij website laten maken

Vindbaarheid: (seo)

Maar niet alleen de kosten zijn belangrijk bij het laten maken van een website in Middelburg. Het is ook essentieel dat de website gevonden wordt door potentiële klanten. Een website laten maken zonder dat deze goed vindbaar is, heeft immers weinig zin.


Als webdesignbureau hebben we veel ervaring met het optimaliseren van websites voor zoekmachines, zoals Google. Dit noemen we SEO (Search Engine Optimization). Hierbij kijken we naar de juiste zoekwoorden, de structuur van de website, de snelheid en de inhoud. Alles om ervoor te zorgen dat jouw website beter vindbaar wordt en hoger in de zoekresultaten verschijnt.


Wil jij een unieke website laten maken in , die niet alleen mooi is, maar ook goed gevonden wordt? Neem dan contact met ons op en we bespreken graag de mogelijkheden met je.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Hoelang duurt het om een website te maken?

Flexibel zijn in de planning is voor ons een must. Daarom kunnen we snel leveren. Hoelang hier over heen gaat hangt af van het type website en de wensen van Jullie.

Hoelang blijft een bezoeker op een website?

Uit onderzoek blijkt dat de meeste bezoekers binnen 10 seconden beslissen of ze op een website blijven of niet. Het is daarom belangrijk om pakkende content te hebben die de aandacht van de bezoekers vast te houden.

Hoe krijg ik meer bezoekers op mijn website?

Dit is een belangrijk onderdeel van online marketing. Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers op je website te krijgen, zoals zoekmachineoptimalisatie (SEO), online adverteren, social media en videomarketing. Als webdesignbureau hebben wij veel ervaring met deze technieken en kunnen we jou hierbij helpen.

Wie kijkt er op mijn website?

Met behulp van Google Analytics kan je zien hoeveel mensen je website bezoeken en waar ze vandaan komen. Maar het is niet mogelijk om te zien wie de bezoekers zijn. Als je wilt weten wie je bezoekers zijn, kan IP-verrijking worden toegepast.

Wat ben ik verplicht om op mijn website te vermelden?

Op jouw website dienen een KvK-nummer, het BTW-ID nummer en contactgegevens (tenminste email) zichtbaar te zijn. Het is belangrijk om altijd een professionele adviseur te raadplegen als je niet zeker weet of je alle verplichte informatie voor jouw specifieke bedrijf hebt vermeld.

Kan ik zelf een website maken?

Ja, dat is zeker mogelijk. Het maken van een website hoeft niet moeilijk te zijn. Zelfs zonder budget kun je tot een prima eindresultaat komen. Echter, als je een professionele en op maat gemaakte website wilt hebben, dan is het verstandig om een professionele webdesigner in te schakelen.

 FAQ:

Waarom website laten maken

Hoelang duurt het om een website te maken?

Om een website te maken die perfect bij jullie bedrijf past, is het belangrijk om elkaar eerst beter te leren kennen. Als webdesignbureau willen we daarom meer te weten komen over jullie bedrijf en werkzaamheden. Want een fysiopraktijk heeft immers andere behoeften dan een machinefabrikant. Door meer over jullie bedrijf, branche en klanten te weten te komen, weten wij beter wat wel en niet aansluit bij jullie wensen.


Tijdens dit overleg bespreken we ook welke wensen jullie hebben en wat het doel is van de nieuwe website. Wij denken graag met jullie mee en geven advies op basis van onze ervaring en expertise.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte en plan

Na het overleg maken we een offerte en een plan van aanpak. Hierin zetten we duidelijk op een rijtje wat we gaan doen en wat het gaat kosten. Geen verborgen kosten of onaangename verrassingen achteraf, maar open en eerlijke communicatie. Zo weten jullie precies waar jullie aan toe zijn en kunnen jullie een weloverwogen beslissing nemen.

Stap 3 website laten maken

Oplevering en livegang

Als het plan van aanpak is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het ontwerp en de bouw van de website. We leveren eerst een concept op, zodat jullie kunnen kijken welke richting we opgaan en of er nog wijzigingen nodig zijn. Wanneer het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we over tot de livegang van de website. Dit kan geruisloos gebeuren, maar we kunnen ook een grote online campagne opzetten om de lancering te vieren.


Kortom, wij zorgen voor een persoonlijke aanpak en een duidelijk stappenplan bij het laten maken van jullie nieuwe website. Wil je meer weten? Neem dan gerust contact met ons op!

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Een website laten maken in Middelburg: wat zijn de kosten?

Als je een bedrijf hebt, is een goede website essentieel. Maar wat zijn eigenlijk de kosten voor het laten maken van een website in Middelburg? Als Zeeuwen letten we natuurlijk op de centen, dus dat is een belangrijke vraag.


Het antwoord is niet eenvoudig, omdat elke website uniek is en verschillende functionaliteiten vereist. Een eenvoudige bedrijfswebsite is bijvoorbeeld goedkoper dan een webshop met uitgebreide functies. Om een goede indicatie van de kosten te krijgen, hebben we eerst even wat extra info van je nodig. We kunnen dan samen de mogelijkheden bespreken en een offerte op maat maken.

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page