top of page

Facebook & Instagram

Allebei eigendom van Meta en nog steeds de grootste platformen van Nederland. Daarom kan je hier ook vrijwel elke doelgroep bereiken.

• Tiktok

Eén van de snelst groeiende platformen van dit moment. Met name onder jongeren. Ideaal dus om die doelgroep te bereiken

• Google

De vaste rots in dit rijtje. Googelen is niet voor niets een werkwoord geworden. We doen het allemaal en veel ook. Hierop adverteren is voor bijna elk merk interessant.

• Display

Dit zijn advertenties op andere websites en apps. Welke dat zijn kunnen we zelf bepalen. Van nu.nl tot aan boerderij.nl.

• Youtube

Na Google is Youtube het grootste zoekplatform. We hebben nou eenmaal graag een beeld bij een verhaal. Door een korte advertentie video kan je de lezer echt pakken.

• LinkedIn

Het grootste zakelijke platform van Nederland. Zijn jouw klanten bedrijven? Heb je een openstaande vacature voor een HBO+ functie? Dan wil jij adverteren op LinkedIn.

• En meer

Influencers, Pinterest, Twitter, Snapchat. Er is nog veel meer. Dat is het mooie van online adverteren. Er is voor ieder wat wils. Wat je doelgroep ook is. Wij hebben al getest wat werkt.

• Advies of uitbesteden?

Waarschijnlijk zie je door de bomen het bos niet meer. Als online advertentie bureau hebben we al getest wat wel en niet werkt. We geven je hierover graag advies of we doen het voor je. Neem gerust contact op!

 Welke platformen er zijn:

DSC02307.jpg

Nieuwe werknemers • Meer klanten • Meer bekendheid

Online adverteren

Online 
adverteren

Nieuwe werknemers
• Meer klanten
• 
Meer bekendheid

 Online adverteren cases:

Dr Worker

van 0 naar 300+ orders per maand

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Fydee Vitae

24 sollicitanten en 3 nieuwe werknemers

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

Online adverteren is voor elk bedrijf interessant. 

Dit klinkt misschien als een overdreven statement. Toch is het tegenwoordig dé manier om mensen te bereiken. En mensen bereiken betekent: Klanten, Sollicitanten, Deelnemers, Donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. 

Natuurlijk is elk bedrijf anders.Daarom past niet elk platform bij elk bedrijf. We kijken welk platform en welke strategie het beste past bij jouw bedrijf. We leggen hieronder de grootste uit.

Online adverteren
Meetbaar resultaat online advertenties

Meetbaar resultaat

Meetbaarheid van resultaten in essentieel in online marketing. Bij de traditionele advertentie methoden is het lastig te meten wat de impact is van een campagne. Dit is bij online adverteren compleet anders. Bijna alles is meetbaar.

 

Belangrijke meetbare aspecten van online marketing zijn websiteverkeer, conversieratio's en ROI. Door de prestaties van advertentiecampagnes te meten en te analyseren, kunnen wij jouw campagnes optimaliseren. Zo halen we het maximale uit jouw advertentiebudget.

 Meten is weten

 Net even anders:

Creatieve online advertenties

Creative insteek

Opvallen en onderscheiden is essentieel bij online adverteren. Elk bedrijf of product is anders en dus uniek. Deze unieke eigenschappen lichten wij uit.

 

Met prikkelende teksten, opvallende designs en pakkende content laten we jullie opvallen tussen al die andere advertenties.

voorbeeld online advertentie

Voor ieder wat wils

Er zijn een hoop mogelijkheden om online te adverteren. Als online advertentie bureau focussen we ons niet op 1 platform. We bekijken per situatie welk platform het beste werkt. Elk advertentie platform heeft zijn eigen voordelen. Door te kijken wat past bij jouw bedrijf en doelstelling, kunnen we de beste resultaten behalen.

 

Met Instagram advertenties kan je bijvoorbeeld heel gericht en lokaal adverteren. Google Ads geven de mogelijkheid om op zoekwoorden te adverteren. LinkedIn richt zich op de professionele doelgroep.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Geen zin om zelf te gaan lopen aanmodderen? Besteed je online advertenties uit!

• Gericht op resultaat

• Geen opstartkosten

• Niet vast aan contracten

bottom of page