top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken als marketing bureau in Roosendaal. Bij ons draait alles om resultaten voor onze klanten. Een nieuwe website online zetten, offerte aanvragen binnenhalen, scoren op dat ene zoekwoord - daar krijgen we energie van! En daar helpen we jou ook graag bij.

 Online marketing cases:

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Zonder poespas:

In de wereld van online marketing (ja, zelfs in Roosendaal) wordt vaak gebakken lucht verkocht. Overleggen om te overleggen en werken om te factureren. Zo werken wij niet.

We werken altijd voor het resultaat. Dat betekent overleggen waar nodig, doorpakken waar kan en transparant zijn over kosten. Zo bouwen we aan een relatie waar we allebei wat aan hebben. Online marketing op de PIEK manier!


Resultaat gericht:

Geen vage beloften, maar concrete resultaten. Daar draait online marketing om. Of het nu gaat om een website, webshop, leads genereren via social media of een bedrijfsfilm, we zoeken altijd naar de meest effectieve aanpak voor jou.


Transparant:

Je zoekt waarschijnlijk een online marketingbureau in Roosendaal dat werk voor jou uit handen neemt, omdat je zelf niet de kennis of tijd hebt. Dan wil je dat bureau natuurlijk wel kunnen vertrouwen. Transparantie is dan essentieel.

We hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie, zodat het voor jou altijd duidelijk is wat je betaalt en wat je ervoor krijgt. Geen contract met kleine lettertjes, maar wederzijds vertrouwen. Klinkt goed, toch?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Jij bent niet de enige in Roosendaal die op zoek is naar nieuwe collega's. Standaardteksten over arbeidsvoorwaarden en vast dienstverband werken niet meer. Wat wel werkt, is het benadrukken van jullie unieke eigenschappen en het persoonlijk maken van vacatures.


Elk bedrijf is anders, en er is een reden waarom mensen graag bij jou willen werken. Die reden gaan wij uitlichten. Met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs zorgen wij ervoor dat jouw vacatures eruit springen.


We zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving. Dis is anders dan recruitmentbureaus. Wij zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en gaan geen mensen benaderen. Wel bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Met onze ervaring weten we hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen.


En dat het werkt laten onderstaande cijfers wel zien:

Vervaet 28 sollicitanten

New Motion 12 sollicitanten

de Vlieger 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense 25 sollicitanten

Fydee 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Goede foto's en video's zijn essentieel in online marketing. Ze vertellen jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij komen op locatie unieke content van jouw bedrijf maken.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Mensen zijn visueel ingesteld en hebben moeite met het lezen van lange teksten. Goede visuals zijn belangrijk om de interesse van bezoekers te wekken.

Lees verder

03. Visuele content

80% van de mensen kiest voor een bedrijf op basis van de website. In 2021 winkelde 77% van de mensen online. Een goede website of webshop is dus cruciaal voor succesvolle online marketing.


Jouw website vormt de basis voor online marketing. Wat je ook doet, potentiële klanten komen altijd op jouw website terecht. Als die niet overtuigt, heeft adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media weinig zin.

Lees verder

01. Webdesign

Nieuwe klanten, naamsbekendheid of personeel vinden? Met Google of social media advertenties bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Elk bedrijf is anders, dus we kijken welk platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf.


Er zijn veel manieren om online te adverteren, maar bij ons draait het niet om één platform. We kijken per situatie welk platform het beste past bij jouw bedrijf. Elk advertentieplatform heeft voor- en nadelen. Door goed te luisteren naar wat jouw bedrijf nodig heeft, behalen we het beste resultaat.


Bijvoorbeeld: Instagram advertenties zijn geschikt voor nauwkeurig en lokaal adverteren (zoals in Roosendaal zelf), terwijl Google Ads zich richt op zoekwoorden. LinkedIn is daar in tegen weer ideaal voor een professionele doelgroep.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Je hebt waarschijnlijk al genoeg aan je hoofd. Het bijhouden van webdesign, SEO of social media adverteren kan tijdrovend zijn. Zeker als je ook alle updates en ontwikkelingen moet volgen. Door een online marketingbureau in te huren, kun je deze taken uitbesteden. Zo kan je je concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Kennis

Een team van experts met jarenlange fulltime ervaring heeft een stuk meer kennis dan iemand die het erbij moet doen. Een online marketingbureau begrijpt precies wat er nodig is om je online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaat

Betere kennis, meer ervaring en meer tools resulteren uiteindelijk in betere resultaten. Een goed online marketingbureau zal veel betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf zou doen. Dit is logisch als je bedenkt dat er veel tijd en moeite is geïnvesteerd in het opbouwen van deze kennis en ervaring. Bovendien beschikken zij over dure tools en software die hen hierbij helpen.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Roosendaal
Online marketing bureau Roosendaal

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Roosendaal

Dus, ben jij op zoek naar een online marketing bureau in Roosendaal? We zouden kunnen zeggen: stop met zoeken, je hebt ons gevonden! Maar dat is te makkelijk. We weten namelijk helemaal niet of we een goede match zijn.


Laten we het anders doen. Wij vertellen hoe wij werken als online marketing bureau in Roosendaal, en jij kijkt of dat bij jou past. En spreekt het je aan, dan neem je contact op. Deal?

Compleet online marketing bureau

Als fullservice marketingbureau in Roosendaal bieden wij alle diensten aan om jouw bedrijf van begin tot eind online te ondersteunen. Dit betekent dat we je kunnen helpen bij alles, van het creëren van een huisstijl tot het bouwen van een website, professionele fotografie en online promotie.

Hoewel we een breed scala aan diensten aanbieden, hebben we ons ook gespecialiseerd om de hoogste kwaliteit te kunnen blijven leveren. Dit doen we door een duidelijke taakverdeling, waarbij elk teamlid zich specialiseert in een specifiek onderdeel. Zo garanderen we dat ons fullservice online marketingbureau in Roosendaal altijd de beste resultaten voor jouw bedrijf behaalt.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Online marketing is een krachtig instrument dat geschikt is voor vrijwel elk bedrijf. Het biedt talloze mogelijkheden en kan veel betekenen voor jouw onderneming. Of je nu meer bekendheid wilt, meer klanten wilt aantrekken of op zoek bent naar nieuw personeel, het uiteindelijke doel is altijd om de juiste mensen te bereiken met de juiste boodschap.


Aangezien we tegenwoordig bijna de hele dag online zijn, is het essentieel om je doelgroep daar te bereiken. Dat is precies waar online marketing om draait. Als online marketingbureau in Roosendaal denken wij graag met je mee om de beste strategie en boodschap te bepalen. Kom gerust langs voor een kopje koffie en een goed gesprek!

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Kosten aangeven zonder informatie is vrij lastig.  Dat is net zoiets als vragen wat een stuk vlees kost. Er zijn immers veel soorten en maten. Pas als we meer informatie hebben over wat je wilt, kunnen we een prijsindicatie geven.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

We houden van snel schakelen en doorpakken. Hoe snel we kunnen beginnen en leveren? Daag ons uit en ontdek het zelf!

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Absoluut niet! Online marketing is geschikt voor bedrijven van elke omvang, van een pannenkoekenkraam tot een multinational. We begrijpen dat niet iedereen een eindeloos budget heeft. Daarom denken we graag met je mee en helpen we je al met beperkte budgetten op weg.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Meetbaarheid is een van de sterke punten van online marketing. We hebben allerlei tools om de resultaten te meten, van SEO tools tot social media dashboards en Google Analytics voor websitegedrag.

Hoe kies je het goede online marketing bureau?

Het perfecte online marketing bureau in Roosendaal vinden kan aanvoelen als een zoektocht naar een speld in een hooiberg. Geen paniek! Hier zijn enkele tips om je te helpen bij het maken van een weloverwogen keuze:


Specialisatie

Online marketing bureaus zijn er in alle soorten en maten. Sommige bureaus blinken uit in bepaalde gebieden, zoals zoekmachineoptimalisatie of social media marketing. Anderen zijn meer allround. Zorg dat je een bureau uit Roosendaal kiest dat de juiste expertise heeft voor jouw specifieke behoeften.


Ervaring

Oefening baart kunst, en dat geldt zeker ook voor online marketing. Een ervaren online marketing bureau uit Roosendaal heeft al flink wat kilometers op de teller en weet wat wel en niet werkt.


Resultaten

Uiteindelijk draait alles om de resultaten. Een goed online marketing bureau kan aantonen dat ze succesverhalen hebben gecreëerd. Neem een kijkje bij  de resultaten die ze presenteren op hun website.


Werkwijze

Een goede samenwerking is belangrijk. Je gaat immers een langdurige relatie aan met het bureau. Het is dus belangrijk dat hun werkwijze je als muziek in de oren klinkt. Duik in het bedrijf en de mensen erachter om te zien of het klikt.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing omvat een breed scala aan activiteiten, variërend van adverteren op TikTok en LinkedIn tot het creëren van een nieuwe website. Bovendien is het een snel veranderende industrie met maandelijkse updates en aanpassingen. Het kan lastig zijn om dit allemaal bij te houden als online marketing niet je fulltime baan is. Daarom bestaan er online marketingbureaus.


Hoewel je veel zelf kunt doen, zoals het promoten van een bericht op Facebook of Instagram, het bouwen van een website met een template of het maken van foto's met je telefoon, raden wij je aan om zoveel mogelijk zelf uit te proberen. Op deze manier krijg je een beter inzicht in de verschillende aspecten van online marketing. Dit helpt je om mogelijke valkuilen van minder betrouwbare bureaus te vermijden en kritisch te zijn over de geleverde diensten. Bovendien bespaart het je geld, aangezien het zelf uitvoeren van taken doorgaans goedkoper is dan het inhuren van professionals.


Toch zijn er situaties waarin het inschakelen van een online marketingbureau noodzakelijk is. Het is onmogelijk om zelf over dezelfde kennis en ervaring te beschikken als een bureau met een team van specialisten. Door gebruik te maken van de expertise en ervaring van een online marketingbureau kan jouw bedrijf daadwerkelijk vooruitgang boeken en betere resultaten behalen.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page