top of page

 Bedrijfsfilm

Het verhaal vertellen van jouw bedrijf. We lichten uit wat jullie doen en uniek maakt. Maar bovenal laat het de mensen achter het bedrijf zien. Persoonlijk en met beleving. Een video waar jullie identiteit naar voren komt en waar je enthousiast van wordt. Dat is een bedrijfsfilm. Beginnen?

• Werken bij

Een werken bij video laat zien dat jouw bedrijf meer is dan alleen een werkplek. Het maakt het persoonlijk. Het laat de mensen zien, de sfeer en de cultuur. Het geeft een kijkje in de keuken van het bedrijf waar jij je thuis voelt. Het maakt je enthousiast en nodigt je uit om hier deel van uit te maken. Ook zo'n video voor jouw bedrijf?

• Vacature's

Geen droge opsomming van taken en eisen maar een persoonlijke video. Het vertelt niet alleen wat de functie inhoudt, maar ook wat voor bedrijf jullie zijn en wat jullie kunnen bieden. Zo val je op tussen de andere vacatures.

• Social media content

Een social media video is kort en krachtig en valt op tussen de andere content op social media. Het kan gebruikt worden om nieuwe producten of diensten te introduceren, klanten te informeren of om een merkverhaal te vertellen.

• Advertentie video

Hiermee kan je adverteren op bijvoorbeeld social media of YouTube. Het is een korte en opvallende video. Met name de hook (eerste seconden) van de video is hierin belangrijk. Het prikkelt en triggert mensen om door te klikken.

• Producten

Content voor producten is nét even anders. Je wilt dat de unieke eigenschappen goed naar voren komen. Er zijn hierbij verschillende invalshoeken: informerend, overtuigend of enthousiasmerend. Met een vleugje humor of juist serieus. We bekijken samen met jou wat het beste bij jouw product past.

• Waar wij goed in zijn:

DSC02307.jpg

Bedrijfsfotografie • Bedrijfsfilm • Werken bij video

Content

Content

Bedrijfsfotografie 

• Bedrijfsfilm 

• Werken-bij video

 Cases:

Dr Worker

van 0 naar 150+ orders per maand

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Een beeld zegt meer dan 1.000 woorden.

Dat is niet voor niets een bekende uitspraak. Een mens is namelijk visueel ingesteld. Iets in tekst uitleggen kost veel tijd en moeite. Daarentegen zegt een foto gelijk alles. Goede foto's en video's is daarom een essentieel onderdeel van online marketing.

 

Online zijn mensen vaak wat gemakzuchtig. Grote stukken tekst slaan we over. We lezen wat koppen en bekijken wat beelden. Pas als onze interesse echt is gewekt lezen we verder. De interesse wekken is zonder goede beelden dus een heel lastig verhaal.

Bedrijfsfotografie
Voorbeeld bedrijfsfotografie

600.000 keer

In één oogopslag heb je een gevoel bij een foto. Een mens verwerkt beeld 600.000 keer sneller dan een tekst. Een foto geeft niet alleen ontzettend veel informatie, maar ook een gevoel. En dat moet aansluiten bij het doel van de foto.

 

Soms is het simpelweg informatief, maar vaak wil je ook iets uitstralen. Het moet stoer zijn, energiek of juist intiem. Hier kijken we naar als we foto's gaan maken voor jouw bedrijf. Zo krijg je een uitstraling die bij jullie past.

 Fotografie

 Video

Een verhaal versterkt

Een video vertelt een verhaal. Hoe lang of kort deze ook is. Het verteld het verhaal van jouw product, vacature of organisatie. Soms letterlijk met een interview of een voice over. Soms alleen met de beelden.

 

Als je dit verhaal verteld wil je natuurlijk ook dat het goed overkomt. Slechte beelden doen afbreuk aan het verhaal. Sterke beelden versterken het juist. Door onze ervaring weten we inmiddels welke beelden bij welk verhaal horen. We weten ook hoe we deze moeten maken.

 

Benieuwd naar hoe dat er bij jullie uit zal zien? Neem gerust contact op!

Welke video's wij maken:

Elke bedrijf is uniek dus ook elke video is anders. Natuurlijk heb je wel bepaalde typen video's. De verschillende soorten zijn:

  • Bedrijfsfilms - Het verhaal van jouw bedrijf.

  • Product video's - De unieke eigenschappen uitgelicht

  • Werken-bij video's - Waarom je bij jullie wilt werken

  • Vacature video's - Wat de vacature leuk maakt

  • Social media video's - Kort, pakkend en het juiste formaat

  • Advertentie video's - Prikkelend en opvallend

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Op naar een uitstraling die bij jullie past? Wij helpen je graag! Geef ons een seintje, en we bespreken de mogelijkheden.

bottom of page