top of page

Social media

Social media is de plek waar iedereen tegenwoordig op zit. Ideaal dus om mensen te bereiken.

Online marketing

Met online marketing kan je je bedrijf en website onder de aandacht brengen bij een groot publiek.

Personeelswerving

Personeel vinden in Spijkenisse? Met onze creatieve campagne hebben we al veel succes behaald.

Wat maakt nou een website goed?

Als je overweegt om een website te laten maken, zijn er een paar belangrijke punten waar je op moet letten.


Mobiel design

Laten we beginnen met mobiel design. Tegenwoordig bezoeken mensen websites niet alleen meer via hun computer of laptop, maar vooral via hun mobiele telefoon. Het is dus van groot belang dat je website goed functioneert en er prachtig uitziet op elk formaat scherm, of het nu een smartphone, tablet of desktop is.


Bij Piek Marketing zijn we gespecialiseerd in responsief design, wat betekent dat jouw website zich automatisch aanpast aan het apparaat van de gebruiker. Zo ben je verzekerd van een optimale gebruikerservaring, ongeacht het device dat wordt gebruikt.


Overzicht

Een heldere structuur is ook van cruciaal belang. Bezoekers moeten in één oogopslag kunnen vinden wat ze zoeken. Een mooie website met allerlei toeters en bellen is leuk, maar als bezoekers de weg kwijtraken, schiet je je doel voorbij. Bij Piek Marketing begrijpen we het belang van een gebruiksvriendelijk ontwerp dat niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook de gebruikservaring verbetert. We zorgen ervoor dat jouw website mooi is om naar te zien, maar ook makkelijk te navigeren en intuïtief te gebruiken is.


Visuele content

Content is een ontzettend belangrijke factor bij het laten bouwen van een website. Mensen zijn visueel ingesteld. Zelfs met een prachtig design ziet je website er niet uit zonder boeiende teksten, hoogwaardige afbeeldingen en relevante video's. Bij Piek Marketing hechten we veel waarde aan contentcreatie. Met een specialisatie in foto en video kunnen we pakkende content voor jouw bedrijf maken. Zo onderscheid je je echt.


Conversie

Maar het allerbelangrijkste is dat jouw website resultaat oplevert. Je wilt dat je bezoekers niet alleen rondkijken, maar ook actie ondernemen. Of het nu gaat om contact opnemen, inschrijven, solliciteren of bestellen, jouw website moet de bezoekers aanzetten tot waardevolle acties. Bij Piek Marketing staat conversie altijd centraal in het ontwikkelproces van jouw website. We streven naar het behalen van meetbare resultaten en het realiseren van jouw doelstellingen.


Identiteit

Maar we begrijpen ook dat jouw website meer is dan alleen een middel om conversies te genereren. Het is een online visitekaartje, een weerspiegeling van jouw merkidentiteit en waarden. Daarom zorgen we ervoor dat jouw website niet alleen functioneel en converterend is, maar ook een warme en uitnodigende uitstraling heeft die past bij jouw bedrijfscultuur. We werken nauw met je samen om jouw visie tot leven te brengen en een website te creëren die jouw trots en enthousiasme weerspiegelt.

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij er in staan als online marketing bureau. We overleggen waar het nodig is, en pakken door waar het kan. Je wilt een website hebben waar je trots op kunt zijn. Die niet alleen jullie verhaal vertelt, maar ook perfect aansluit bij jullie bedrijf. En daar kunnen wij je bij helpen. Met onze ervaring en expertise hebben we al talloze succesvolle websites gecreëerd (scroll gerust naar beneden om ze te bekijken).Is dit iets wat je zoekt bij webdesign? Geef ons een belletje, of stuur een mailtje!

Website laten maken Spijkenisse
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Spijkenisse

Top dat je geïnteresseerd bent in het laten maken van een website in Spijkenisse! Een goede keuze wat ons betreft. En dat zeggen we niet alleen omdat we een webdesign bureau zijn, maar dit blijkt ook uit de praktijk. Wist je dat maar liefst 75% van de mensen de geloofwaardigheid van een bedrijf beoordeelt op basis van hun website?Vindbaarheid bij website laten maken

Meer bezoekers

Als je een gave website hebt, wil je natuurlijk ook dat mensen 'm bezoeken. Anders heb je er niet zoveel aan toch? Daar kunnen we je ook bij helpen.


We hebben allerlei manieren jouw website meer onder de aandacht te brengen. Bijvoorbeeld zoekmachineoptimalisatie, oftewel SEO. Wij zorgen ervoor dat jouw website bovenaan de zoekresultaten komt, zodat iedereen je moeiteloos kan vinden. Stel je voor dat je een gezellig restaurant in Spijkenisse hebt. Je wilt toch dat mensen die in de buurt zoeken naar een eetplek, meteen bij jou terechtkomen? Hier zorgen we voor met SEO-optimalisatie.


Maar dat is niet alles! We kunnen ook online adverteren. Dat betekent dat je betaalt om jouw bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen bij jouw doelgroep. Via Google, social media, andere website, van alles is mogelijk. Op die manier krijg je nog meer verkeer naar je website.


Dus laten we de handen ineen slaan en samen een website bouwen die niet alleen gaaf is, maar ook resultaten oplevert. Stuur ons een berichtje en nodig ons uit voor een bakkie. We hebben er zin in om met je samen te werken!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Waarom zou ik eigenlijk een professionele website laten maken?

Een goede website is tegenwoordig een must-have. Het is je online visitekaartje voor jouw bedrijf, je eerste indruk. En we weten hoe belangrijk die is. Het maakt je zichtbaar in de digitale wereld en zorgt ervoor dat potentiële klanten jou kunnen vinden. Met een goed ontworpen website bouw je vertrouwen op. Je kunt jouw producten of diensten op een professionele manier presenteren. Ook toe aan een nieuwe website? Neem contact op!

Wat kost het laten maken van een website in Spijkenisse?

De kosten voor het laten maken van een website variëren flin. Het hangt af van veel verschillende factoren, zoals het ontwerp, de functionaliteiten en het aantal pagina's dat je wilt hebben. Maar geen zorgen, we houden altijd rekening met jouw budget. Neem gewoon even contact met ons op en dan stellen we een offerte op maat voor je op. Zo weet je precies waar je aan toe bent.

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

We houden van tempo, maar we willen natuurlijk wel kwaliteit leveren. De tijd die we nodig hebben om jouw website te maken hangt af van het type website dat je wilt hebben. Een eenvoudige website kan al snel klaar zijn, terwijl een complexe webshop meer tijd kost. Hoe dan ook, we streven ernaar om efficiënt te werken zodat je zo snel mogelijk kunt genieten van jouw nieuwe website of webshop in Spijkenisse.

Kan ik zelf mijn website beheren en bijwerken?

Zeker weten! We willen het je zo gemakkelijk mogelijk maken. Daarom gebruiken we een gebruiksvriendelijk content management systeem (CMS). Hiermee kan je zelf eenvoudig de inhoud van je website beheren en bijwerken. Maar als je het liever aan ons overlaat, kunnen wij uiteraard ook het onderhoud en de updates voor je verzorgen.

Wordt mijn website ook goed weergegeven op mobiele apparaten?

Absoluut! We begrijpen het belang van een mobielvriendelijke website. Daarom zorgen we ervoor dat al onze websites responsive zijn. Dit betekent dat jouw website zich automatisch aanpast aan het formaat van het scherm. Dus of het nu een smartphone, tablet of computer is, jouw website ziet er altijd gelikt uit. Zo krijgen jouw bezoekers altijd een optimale gebruikerservaring, ongeacht het apparaat dat ze gebruiken.

Kan ik mijn website uitbreiden met extra functionaliteiten in de toekomst?

Zeker weten! We houden van groeimogelijkheden. Onze websites zijn flexibel en schaalbaar, wat betekent dat we in de toekomst extra functionaliteiten kunnen toevoegen of je website kunnen uitbreiden.

 FAQ:

Waarom website laten maken

Waarom zou ik eigenlijk een professionele website laten maken?

We beginnen met een gezellig gesprek, waarin we willen weten wat jouw bedrijf zo uniek maakt. We komen gewoon vrijblijvend bij je langs in Spijkenisse. Op die manier krijgen we een beter idee van wat wel en niet bij jouw stijl past. We bespreken ook wat je wilt bereiken met je nieuwe website. Wil je bijvoorbeeld meer klanten krijgen of is het vooral een informatiebron? Op basis van deze info maken we een plan op maat.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Maatwerk offerte

Als we alles hebben besproken, gaan we aan de slag met een offerte en een uitgewerkte strategie. Hierin leggen we duidelijk uit wat we gaan doen en wat het gaat kosten. We zijn hierin open en eerlijk, zodat jij precies weet waar je aan toe bent. Geen verborgen kosten of vaste contracten dus. We houden rekening met jouw wensen en doelen en maken daar een passend plan voor.

Stap 3 website laten maken

Oplevering & Support

Na het bespreken van het plan en de offerte gaan we los met het ontwerpen van je website. We laten je eerst een concept zien, zodat je kunt checken of we de juiste weg te pakken hebben en of er nog aanpassingen nodig zijn. Als alles in de smaak valt, gaan we over tot de realisatie van de website. We zorgen ervoor dat jouw nieuwe site helemaal naar jouw wens is en dat alles soepel werkt. En uiteraard bieden we ook support achteraf. Als er iets niet werkt of als je vragen hebt, staan wij altijd voor je klaar om te helpen.


Dus, ben je klaar voor jouw nieuwe website? Laten we samen aan de slag gaan en iets geweldigs creëren. Stuur ons gewoon een berichtje of geef ons een telefoontje. We hebben er zin in om jouw bedrijf online te laten Pieken!

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Kosten bij een website laten maken in Spijkenisse:

Top dat je hebt besloten om een vette website te laten maken in Spijkenisse!  Maar wat kost dat nou? Een belangrijke vraag natuurlijk.

Het simpele antwoord is; dat hangt er vanaf. Dat is natuurlijk eigenlijk geen antwoord maar websites zijn net als auto's, ze zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen. Daarom kunnen we niet zomaar een prijs geven zonder wat meer info.


Maar waar hangt het dan vanaf?
Design – simpel of echt uniek

Functionaliteit – standaard of complex

Grootte – veel of weinig pagina’s.

Een complexe website met allerlei toeters en bellen zal bijvoorbeeld wat duurder uitvallen dan een simpele bedrijfswebsite. En als je een webshop wilt met allemaal fancy e-commerce mogelijkheden, dan moet je wat dieper in de buidel tasten.


Laten we gewoon even een bakkie doen in Spijkenisse en alles bespreken. Gewoon vrijblijvend de mogelijkheden bespreken. Dan kunnen we kijken of we een goede match zijn en kunnen we meteen een prijsindicatie geven.

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page