top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is waar wij voor staan. Wij zijn hét online marketingbureau in Bergen op Zoom waar resultaat op 1 staat. Een nieuwe website lanceren, offerteaanvragen binnenhalen, dat ene zoekwoord veroveren - daar krijgen wij een kick van. Zin om samen te scoren?

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

Geen wollige praatjes, maar knallen voor concrete resultaten. Of het nu gaat om het bouwen van een website, het genereren van leads via social media of het maken van een bedrijfsfilm, wij zetten ons in voor het beste resultaat voor jullie.


Zonder poespas:

In de wondere wereld (ja, zelfs in Bergen op Zoom) van online marketing wordt soms een hoop gebakken lucht verkocht. Eindeloos vergaderen en werken om te factureren. Dat doen wij anders.

Wat we ook voor jullie doen, we gaan altijd voor het resultaat. Overleggen waar nodig, doorpakken waar kan. En daarbij transparant zijn over de kosten. Zo bouwen we een win-winrelatie. Dat is online marketing op de PIEK manier.


Transparant:

Waarschijnlijk zoek je een online marketingbureau in Bergen op Zoom dat je werk uit handen neemt. Omdat je zelf niet de kennis of tijd hebt. Dan wil je ze natuurlijk ook kunnen vertrouwen. Transparantie over wat we doen en wat het oplevert, is essentieel.

Daarom hechten wij veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Zo weten jullie altijd waar je aan toe bent en wat je krijgt voor je geld. Geen contract met kleine lettertjes dus, maar vertrouwen in elkaar. Verfrissend, nietwaar?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Op zoek naar nieuwe collega's? Je bent niet de enige! Het is essentieel om op te vallen tussen alle andere vacatures. Standaardteksten over arbeidsvoorwaarden en vast dienstverband werken niet meer.


Wat wél werkt, is het benadrukken van jullie unieke eigenschappen en het persoonlijk maken van jullie vacatures. Elk bedrijf is anders, zo ook het jouwe. Er is een reden waarom mensen graag bij jullie willen werken. Die reden gaan wij uitlichten met unieke content, pakkende teksten en opvallende designs.


Wij zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving. Dit is een andere aanpak dan die van recruitmentbureaus. We zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en benaderen geen mensen actief.


Onze focus ligt op het bereiken van de juiste doelgroep met de juiste boodschap. We hebben inmiddels veel ervaring opgedaan en weten hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen. Dat onze aanpak werkt, blijkt wel uit de volgende cijfers:

Vervaet 28 sollicitanten

New Motion 12 sollicitanten

de Vlieger 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense 25 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Opvallen en uniek zijn doe je met goede foto's en video's. Daarom is visuele content essentieel in online marketing. Het vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij komen op locatie in Bergen op Zoom unieke content van jouw bedrijf schieten.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is daarom essentieel om goede foto's en video's te gebruiken in online marketing. Mensen zijn online vaak lui; lange teksten worden overgeslagen. We kijken naar koppen en afbeeldingen. Pas wanneer onze interesse is gewekt, gaan we verder lezen. Het is een flinke uitdaging om de interesse van mensen te wekken zonder goede visuals.

Lees verder

03. Visuele content

Een overweldigende 80% van de mensen baseert hun keuze voor een onderneming op de website. Bovendien heeft in 2021 een 77% van de mensen digitaal gewinkeld. Een goede website of webwinkel is daarom de hoeksteen van online marketing.


Een sterke website is echt essentieel voor een succesvolle online marketing strategie. Dat klinkt misschien alsof we onszelf op de borst kloppen, want wij zijn tenslotte een online marketingbureau. Maar we zien het echt in de praktijk: jouw website vormt de basis voor je online marketing. Wat je ook doet, uiteindelijk belanden potentiële klanten altijd op jouw website. En in 80% van de gevallen baseren mensen hun keuze voor een bedrijf op die website. 


Dus, ondanks alle tijd en moeite die je in adverteren, zoekmachine optimalisatie en social media steekt, is het zinloos als jouw website niet overtuigt. Of het nu gaat om contact leggen of een aankoop doen, jouw website moet mensen zien te overtuigen

Lees verder

01. Webdesign

Wil je nieuwe klanten bereiken, naamsbekendheid opbouwen of personeel vinden? Met advertenties via Google of social media bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap.


Online adverteren is interessant voor élk bedrijf. Dat klinkt misschien overdreven, maar het is dé manier om tegenwoordig mensen te bereiken. En mensen bereiken betekent: klanten, sollicitanten, deelnemers, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft.


Natuurlijk is elk bedrijf anders, dus niet elk platform past bij elk bedrijf. Wij kijken welk platform en strategie het beste bij jouw bedrijf passe

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdsbesparing

Je zit natuurlijk bomvol met taken. Graven in webontwerp, SEO of sociale media-advertenties kan dan knap lastig zijn. Om nog maar te zwijgen over het bijbenen van alle updates en vernieuwingen. Door een online marketingbureau in te schakelen, kun je deze klusjes uit handen geven en je focussen op andere cruciale aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Expertise

Iemand die dag in, dag uit met iets in de weer is en dat al jarenlang doet, heeft gewoonweg veel meer kennis en ervaring. Zeker als je naar een heel team kijkt. Dat is nou precies de kracht van een online marketingbureau. Ze weten wat er nodig is om je online aanwezigheid op te krikken en meer klanten binnen te halen.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaten

Meer kennis, meer ervaring en extra tijd monden uiteindelijk uit in betere prestaties. Een bekwaam online marketingbureau zal veel betere resultaten boeken dan wanneer je zelf aan de slag gaat. Dit is logisch als je bedenkt dat er veel tijd is gestoken in het opdoen van deze kennis en ervaring. Daarnaast beschikken ze ook over kostbare tools en software die hen daarbij assisteren.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau Bergen op Zoom
Online marketing bureau Bergen op Zoom

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing in Bergen op Zoom

Dus, jij zoekt een online marketing bureau in Bergen op Zoom? We zouden kunnen roepen: "Gevonden! Zoek niet verder!" Maar laten we niet op de zaken vooruitlopen. We weten namelijk helemaal niet of we een match zijn.

Dus, laten we het zo doen: wij vertellen hoe wij werken als online marketing bureau, en jij kijkt of dat je aanspreekt. En als het klikt, neem je contact op. Deal?

Alle bij één online marketing bureau

Wij zijn een fullservice marketingbureau in Bergen op Zoom. Dit betekent dat we jullie van A tot Z kunnen bijstaan. Van huisstijl tot website, fotografie en online promotie; van een idee tot jullie 1000ste klant.


Hoewel we veel verschillende taken op ons nemen, blijven we ons specialiseren. Dit doen we door middel van een duidelijke taakverdeling. In plaats van dat iedereen alles kan, richt iedereen zich op een specifiek onderdeel. Zo kunnen we als fullservice online marketingbureau de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
De mogelijkheden van online marketing:

De mogelijkheden van online marketing:

Dat is zowel een eenvoudige als complexe vraag. Je kunt er bijna alles mee. Oké, het zal je vuile was niet doen, maar het kan nog steeds veel betekenen voor je bedrijf. Wat je doel ook is, het komt bijna altijd neer op het bereiken van de juiste mensen met de juiste boodschap.


Wil je meer naamsbekendheid? Dan wil je mensen bereiken met je bedrijfsnaam.

Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met je aanbod.

Zoek je personeel? Laat potentiële kandidaten zien hoe geweldig het is om bij jullie te werken.


Je begrijpt het idee. Bereik is alles. En aangezien we tegenwoordig bijna de hele dag online zijn, moeten we daar de mensen bereiken. Dat is de essentie van online marketing.

Online marketing is dus een krachtig hulpmiddel dat voor bijna elk bedrijf interessant is. Als online marketingbureau in Bergen op Zoom denken we graag met jullie mee over de beste strategie en boodschap. Nodig ons gerust uit voor een kopje koffie!

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketingbureau?

Online marketing is heel breed. Er bestaat bij ons dus niet een standaard pakket. De kosten zijn afhankelijk van je specifieke behoeften en wensen. Pas wanneer we meer informatie hebben over wat je wilt, kunnen we een prijsindicatie geven.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

We houden van snel schakelen en doorpakken en zijn flexibel als bedrijf. Dit betekent dat we snel kunnen starten en leveren. Hoe snel? Zo snel als jij het aankan, dus daag ons gerust uit!

Is een online marketingbureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, online marketing is geschikt voor bedrijven van elke omvang. We begrijpen dat niet elk bedrijf enorme budgetten heeft en denken graag met je mee. Je kunt al met beperkte budgetten starten met online marketing.

Hoe meten jullie het succes van een online marketingcampagne?

Meetbaarheid is een sterk punt van online marketing. Hoe we dit meten, hangt af van wat we meten. Voor SEO gebruiken we diverse tools, voor social media impact een dashboard en voor websitegedrag onder andere Google Analytics.

Hoe kies je het juiste online marketingbureau?

Het selecteren van het geschikte online marketingbureau kan een uitdaging vormen. Hier volgen enkele factoren om te overwegen bij het maken van je keuze:

Specialisatie

Er zijn diverse bureaus. Sommige zijn gespecialiseerd in bepaalde domeinen, zoals zoekmachineoptimalisatie of social media marketing, terwijl anderen een breder dienstenpakket aanbieden. Kies een bureau dat expertise heeft in de gebieden waarin je hulp nodig hebt.


Ervaring

Ervaring komt met de tijd. Dit geldt zeker voor online marketing. Een ervaren online marketingbureau heeft al veel geleerd en fouten gemaakt, waardoor ze weten wat wel en niet werkt.


Resultaten

Uiteindelijk draait alles om resultaten. Een goed online marketingbureau kan aantoonbare resultaten presenteren. Bekijk de resultaten die ze op hun website tonen.


Werkwijze

Een goede klik is essentieel, aangezien je een langdurige samenwerking aangaat. Het is belangrijk dat hun werkwijze je aanspreekt. Verdiep je in het bedrijf en de mensen die er werken.


Reviews

Reviews zijn waardevol omdat ze ervaringen van eerdere klanten weergeven. Controleer de reviews van het bedrijf, niet alleen op hun eigen website maar ook op bijvoorbeeld Google

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is zeer divers, van adverteren op TikTok of LinkedIn tot een nieuwe website. Het verandert ook snel, met maandelijkse updates en wijzigingen. Daarom bestaan er online marketingbureaus.

Je kunt veel zelf doen, zoals een Facebook- of Instagram-post promoten, een website maken met een sjabloon of foto's nemen met je telefoon. We raden je aan om zoveel mogelijk zelf te proberen. Zo leer je de basis, waardoor je kritisch kunt zijn over het werk dat wordt opgeleverd. Bovendien is het zelf uitvoeren goedkoper dan het laten uitvoeren door online marketeers.


Echter, er zijn momenten waarop je niet alles zelf kunt doen. Online marketingbureaus bestaan niet zonder reden. Je kunt onmogelijk dezelfde kennis en ervaring hebben als een online marketingbureau met een team van specialisten. Met hun expertise kan jouw bedrijf aanzienlijke vooruitgang boeken.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page