top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Handen en de mouwen en doorpakken. Daar houden we van. Zonder lange vergaderingen over theoretische modellen. Wij houden van resultaat halen voor onze klanten. Een nieuwe website online zetten, offerte aanvragen binnen halen, scoren op dat ene zoekwoord. Daar krijgen wij energie van.

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

Bij online marketing gaat het om resultaten. Dat is waar wij ons als marketingbureau voor het MKB volledig op focussen. Geen blabla over theoretische modellen, maar concreet aan de slag voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om het maken van een nieuwe website, het genereren van leads via social media of het maken van een bedrijfsfilm, wij zoeken altijd naar de meest effectieve aanpak voor jouw situatie.


Zonder poespas

Geen gedoe, geen vage beloften, maar gewoon keihard werken voor het gewenste resultaat. Doorpakken waar het kan en transparant zijn over de kosten, zo bouwen we samen aan een sterke relatie waar we allebei wat aan hebben. Dit is de PIEK manier van online marketing.


Transparant:

En laten we eerlijk zijn, als drukke ondernemer wil je niet bezig zijn met de details van online marketing. Je zoekt een betrouwbare partner die het werk voor je uit handen neemt en waar je op kunt vertrouwen. Bij ons ben je aan het juiste adres, want wij hechten veel waarde aan open en eerlijke communicatie. Geen kleine lettertjes in het contract, maar vertrouwen in elkaar. Ook wel eens lekker toch?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Jullie zijn niet de enige die op zoek zijn naar personeel. Opvallen is daarom essentieel. De standaardteksten als "goede arbeidsvoorwaarden" en "vast dienstverband" werken niet meer. Wat wel werkt, is jullie unieke eigenschappen uitlichten en het persoonlijk maken. Elk mkb bedrijf heeft zijn eigen redenen waarom mensen daar werken. En die unieke redenen gaan we uitlichten.

Wij zetten onze online marketingexpertise in voor personeelswerving. We zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en gaan geen mensen benaderen. Wat we wel doen, is de juiste doelgroep bereiken met de juiste boodschap. We weten precies hoe we toekomstige sollicitanten kunnen prikkelen. En dat het werkt, laten onderstaande cijfers wel zien:

Vervaet: 28 sollicitanten

New Motion: 12 sollicitanten

De Vlieger: 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense: 25 sollicitanten

Fydee: 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Opvallen en uniek zijn doe je met goede foto's en video's. Daarom is visuele content essentieel in online marketing voor het MKB. Het vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Wij komen op locatie unieke content van jouw bedrijf schieten.

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Daarom zijn goede foto's en video's zo belangrijk voor online marketing. Mensen zijn namelijk visueel ingesteld. Op internet scannen we vaak wat koppen en kijken we wat beelden. Pas als onze interesse echt is gewekt, gaan we verder lezen. Goede beelden zijn dus onmisbaar.

Lees verder

03. Visuele content

80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de website. En in 2021 winkelt zelfs 77% van de mensen online. Dat zijn flinke cijfers. Een goede website of webshop is daarom superbelangrijk voor een mkb bedrijf.

Je website is de basis van je online marketing. Of je nou adverteert, vindbaar bent op Google of social media, mensen komen altijd een keer op je website terecht. En als die niet overtuigt, haken ze snel af. Dus als je echt succesvol wilt zijn online, moet je beginnen bij een goede website.

Lees verder

01. Webdesign

Nieuwe klanten bereiken, bekendheid opbouwen of personeel vinden? Met advertenties via Google of social media bereiken we de juiste doelgroep met de juiste boodschap. Daarom is online marketing zo interessant voor het MKB. Je kan heel gericht mensen bereiken.

Het is de manier om tegenwoordig mensen te bereiken. En mensen bereiken betekent: klanten, sollicitanten, deelnemers, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. Maar welk platform past bij jouw bedrijf en doelstelling? Wij kijken per situatie welk platform het beste werkt. Van Instagram tot Google Ads tot LinkedIn, elk advertentieplatform heeft zijn eigen voordelen.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Jij hebt natuurlijk genoeg te doen als mkb-er.. Als je dan ook nog eens alles moet weten van webdesign, SEO en social media adverteren, dan ben je helemaal de klos. Gelukkig kun je deze taken uitbesteden aan een online marketing bureau en je concentreren op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Expertise

Als je iets elke dag doet, dan word je daar op den duur wel heel goed in. En dat is precies wat een online marketing bureau is: een team van specialisten die de hele dag bezig zijn met online marketing. Ze weten precies wat er nodig is om jouw online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken. En daar pluk jij de vruchten van.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaat

Het is simpel: een online marketing bureau boekt gewoonweg betere resultaten dan jijzelf. Dat komt omdat ze meer kennis en ervaring hebben en beschikken over dure tools en software. Dus als je echt het maximale uit je online marketing wilt halen, dan is het slim om het aan een online marketing bureau over te laten. Of wij dat nu zijn of een ander. Maar stiekem hopen we dat wij het zijn natuurlijk.

 Waarom een online marketing bureau:

online marketing bureau mkb
online marketing bureau mkb

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

online marketing bureau voor het MKB

Dus jij zoekt een online marketing bureau gericht op het MKB? Nou, dan zit je goed. Maar laten we niet op de zaken voorruit open. We weten namelijk helemaal niet of we een match zijn.

Laten we het zo doen; wij vertellen hoe we jou kunnen helpen, en jij kijkt of dat je aanspreekt? En als er een klik is, dan neem je contact op. Deal?

Full service, mkb online marketing bureau

Wij zijn hét fullservice marketing bureau voor het MKB. Van een huisstijl tot een knallende online promotie, wij helpen jullie van a tot z. Van het eerste idee tot de duizendste klant.

Ondanks dat we veel oppakken zijn we ons wel blijven specialiseren. Iedereen heeft zijn eigen taak binnen ons team, zodat we als full service online marketing bureau altijd de hoogste kwaliteit blijven leveren.

Full service online marketing bureau
Online marketing: wat kan je ermee?

Online marketing: wat kan je ermee?

Je vraagt je misschien af wat online marketing nu eigenlijk is en wat je ermee kan als MKB bedrijf. Nou, eigenlijk kan je bijna alles ermee! Ja, het zal niet je vuile was doen, maar het kan wel veel betekenen voor jouw bedrijf.

Wat je doel ook is, het komt altijd neer op het bereiken van de juiste doelgroep. Wil je meer bekendheid? Dan wil je mensen bereiken met je bedrijfsnaam. Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met jouw aanbod. En zoek je personeel? Dan wil je potentiële kandidaten laten zien hoe gaaf het is om bij jullie te werken.

En geloof ons, bereik is alles! Tegenwoordig zijn we bijna de hele dag online, dus daar moeten we zijn om de juiste mensen te bereiken. Dat is precies waar online marketing om draait.

Online marketing is dus een krachtig middel dat voor vrijwel elk MKB bedrijf interessant is. En als online marketing bureau denken wij graag met jullie mee voor de beste strategie en boodschap. Dus waar wacht je nog op? Nodig ons uit voor een gezellig kopje koffie en dan bespreken we samen hoe we jouw bedrijf online kunnen laten knallen!

Waarom een online marketingbureau gericht op mkb inschakelen?

Online marketing is heel breed. Van adverteren op Tiktok of LinkedIn, tot en nieuwe website. En dat verandert allemaal nog eens om de haverklap. Elke maand zijn er nieuwe updates en wijzigingen. Als mkb bedrijf heb je geen team van online marketeers. Daarom is het moeilijk allemaal bij te houden. Daarom bestaan er online marketing bureaus.


Natuurlijk kun je veel zelf doen. Een post promoten op Facebook of Instagram, een website maken met een template, een paar foto's met je telefoon. Het is allemaal niet zo heel moeilijk meer. In tegenstelling tot veel andere online marketing bureaus, raden wij dit ook altijd aan. Probeer zoveel mogelijk zelf te doen. Zo leer je een beetje wat het is. Dit voorkomt dat je in de luren wordt gelegd door schimmige bureaus en een beetje kritisch kan zijn op het werk dat er wordt opgeleverd. En het bespaart ook gewoon geld. Zelf uitvoeren is natuurlijk altijd goedkoper dan het laten doen door online marketeers.


Maar soms gaat dit gewoon niet. Er bestaan niet voor niets online marketing bureaus. Je kunt nou eenmaal niet alles zelf. Daarnaast kun je onmogelijk hetzelfde kennis- en ervaringsniveau hebben als een online marketing bureau met een team aan specialisten. Met de kennis en ervaring die zij hebben, kan jouw bedrijf echt stappen gaan zetten. Dus waar wacht je nog op? Schakel ons in en we gaan samen de marketingwereld veroveren!

Hoe kies je het goede online marketing bureau voor het mkb?

Hoe vind je het juiste online marketing bureau voor jouw mkb-bedrijf? Dat kan een lastige keuze zijn. Maar gelukkig zijn er factoren waar je op kunt letten om de juiste keuze te maken:


Specialisatie

Niet alle online marketing bureaus zijn hetzelfde. Sommige focussen op zoekmachineoptimalisatie, anderen op social media marketing, en sommigen bieden een breed scala aan diensten. Daarnaast richten sommige online marketing bureaus zich op multinationals en andere op mkb bedrijven. Het is belangrijk om een bureau te kiezen dat gespecialiseerd is in de gebieden waarin jij hulp nodig hebt.


Ervaring

Oefening baart kunst. En dat geldt zeker voor online marketing. Een bureau met ervaring heeft al veel geprobeerd en fouten gemaakt. Daardoor weten ze het beste wat werkt en wat niet.


Resultaten

Het uiteindelijke doel van online marketing is om resultaten te behalen. Een goed online marketing bureau kan resultaten aantonen. Kijk naar de resultaten die ze op hun website tonen.


Werkwijze

Een langdurige samenwerking begint met een goede klik. Daarom is het belangrijk dat de werkwijze van het mkb marketing bureau bij jou past. Verdiep je daarom in het bedrijf en de mensen erachter.


Reviews

Reviews zijn ontzettend waardevol. Het zijn de verhalen van bedrijven die jou al voor zijn gegaan. Check daarom niet alleen de reviews op de website van het bureau zelf, maar kijk ook naar reviews op Google.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau voor het mkb?

Dat is een beetje vergelijkbaar met de vraag wat een auto kost. Het is namelijk afhankelijk van wat je precies nodig hebt en wat je budget is. Net zoals je bij auto's het verschil hebt tussen een Peugeot en een Ferrari, heb je ook bij online marketingbureaus verschillende prijsklassen. Maar we kunnen je natuurlijk wel een prijsindicatie geven als we meer informatie hebben over wat je precies wilt bereiken.

En hoe zit het met de doorlooptijd voordat we kunnen beginnen?

Wij zijn flexibel en houden van snel schakelen, dus we kunnen snel beginnen en snel leveren. We gaan zo snel als jij het aan kan, dus daag ons gerust uit!

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Misschien denk je dat een online marketing bureau alleen geschikt is voor grote bedrijven, maar dat is absoluut niet waar. Online marketing is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Startup, mkb of multinational. Ook als je een beperkt budget hebt, kunnen we je helpen om op een simpele en effectieve manier te beginnen met online marketing.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Meetbaarheid is juist een van de sterke punten van online marketing. We hebben diverse tools tot onze beschikking om veranderingen bij te houden, afhankelijk van wat we meten. Zo gebruiken we bijvoorbeeld voor SEO verschillende tools en meten we de impact van social media in een dashboard. Voor het meten van het gedrag op je website maken we gebruik van Google Analytics. Zo kunnen we jou laten zien welke resultaten we behalen met de online marketingcampagne.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page