top of page

• Waarom  samenwerken met een social media bureau?

Samenwerken met een social media bureau in Breda heeft zo zijn voordelen, vooral als je op zoek bent naar expertise en tijdbesparing. Een social media bureau heeft nou eenmaal jarenlange ervaring en kennis opgebouwd. Het resultaat? Zij weten precies hoe ze het maximale kunnen halen uit jouw social media-accounts. En zo hoef jij je geen zorgen meer hoeft te maken over de social media-strategie van jouw bedrijf. Kan jij dus lekker concentreren op andere belangrijke aspecten van jouw bedrijf. Naast expertise biedt een social media bureau ook tijdbesparing. Het beheren van social media-accounts kan namelijk best veel tijd in beslag nemen. Door deze taak uit te besteden aan een social media bureau in breda, kan jij je focussen op dingen waar je goed in bent en meer tijd besteden aan de groei van jouw bedrijf. Consistentie is ook belangrijk voor een succesvolle social media-strategie. Jouw bedrijf heeft immers een bepaalde identiteit die moet worden uitgedragen op social media. Een social media bureau zorgt voor deze consistentie in toon en uitstraling, zodat jouw merk altijd herkenbaar is voor jouw doelgroep. Zo valt jouw merk op tussen de concurrentie. Een ander voordeel van samenwerken met een social media bureau is dat zij kunnen zorgen voor meer betrokkenheid bij jouw volgers en potentiële klanten. Dit kan worden bereikt door boeiende content te creëren en effectieve social media-campagnes op te zetten. Hierdoor kan je jouw bedrijf laten groeien en meer succes behalen. Een social media bureau in Breda kan hierin de ideale partner zijn. Ten slotte biedt een social media bureau ook meer inzicht in de prestaties van jouw social media-accounts door middel van analyse en rapportage. Zo kan je zien hoe goed jouw accounts het doen en waar verbeteringen nodig zijn om nog betere resultaten te behalen. In Breda kan een social media bureau je hierin ondersteunen.  

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dit is hoe wij te werk gaan als sociaal media bureau in Breda. We overleggen waar nodig en pakken door waar mogelijk. Daarbij zijn we naar jou transparant over resultaten en eerlijk over de kosten.

Door onze ervaring en kennis aangevuld met tools kunnen we als social media bureau in Breda specifiek jouw doelgroep te bereiken. En met een boodschap die triggerend, interesseert en uiteindelijk converterend. Zo zorgen we voor klanten, sollicitanten of volgers. Ongeacht wat jouw doel is, sociale media kan je hierbij helpen.

Social media bureau breda
Social media bureau breda

Social media marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Social media bureau breda

Social media, je kunt er tegenwoordig niet meer omheen. 88% van alle Nederlands van 12 jaar en is dagelijks online. En 96% van alle 12-45 jarige gebruikt social media. De plek dus om mensen te bereiken. En bereik is alles. Daarom is sociale media tegenwoordig onmisbaar in online marketing. Als social media bureau gaan wij zorgen dat je de juiste doelgroep bereikt met de juiste boodschap.

Diensten:

Inzicht en optimalisatie

Hoe goed presteren jouw social media accounts eigenlijk? Dat is waar analyse en rapportage om draait. We bekijken de ontwikkelingen, analyseren die en rapporteren die aan jou. Samen met handige tips. Zo krijg jij inzicht in jouw prestaties en kun je zien waar verbeteringen nodig zijn. Of kunnen wij onze werkzaamheden bij sturen.

04. Analyse en rapportage

Meer resultaat?

Wil jij meer mensen bereiken dan alleen je volgers? Dan zijn social media campagnes dé oplossing. We gaan voor jou succesvolle campagnes opzetten die resultaat halen. Of het nu gaat om het vergroten van jouw bereik, het verhogen van de betrokkenheid of het genereren van leads. We hebben de ervaring en kennis in huis om het voor elkaar te krijgen.

03. Social media campagne

Jouw merk er uit laten springen.

Je hebt natuurlijk wel iets nodig om te delen op social media. Het maken van pakkende content is daarom vaak de eerste stap. Content creatie een belangrijk onderdeel van ons social media bureau in Breda. We maken pakkende foto’s en video’s die past bij jouw merk en doelgroep. Zo laten we jouw merk tussen alle andere bedrijven uit te springen.

01. Content creatie

Wij doen voor je.

Het bijhouden van social media heeft vaak geen prioriteit. Daarom versloft dit vaak snel. Dat is ook precies de reden waarom er sociaal media bureaus bestaan. Wij nemen het beheer van jouw accounts uithanden. Van het plaatsen van berichten tot het monitoren van jouw accounts. Zo kun jij je focussen op zaken binnen je bedrijf die prioriteit hebben.

02. Social media beheer

Content creatie social media
social media beheer bureau
social media campagne bureau
social media analyse bureau

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:


Wat valt er onder social media marketing?

Social media marketing zijn alle marketingactiviteiten op één of meer social media platforms. Dit zijn dus onder andere het adverteren op Facebook, Instagram en LinkedIn, evenals live interactie met de doelgroep op Instagram.

Wat zijn social media strategieën?

Een social media strategie helpt bedrijven om meer inzicht te krijgen in welke kanalen en content het beste aansluiten bij hun doelstellingen en doelgroep. Het omvat bijvoorbeeld het opzetten van een contentkalender en het bepalen van de juiste doelgroep en tone-of-voice op social media.

Waarom kiezen voor social media marketing?

Social media marketing vergroot het bereik van een bedrijf en zorgt voor meer naamsbekendheid. Klanten die bedrijven op social media volgen, kopen vaker hun producten of diensten. Een social media marketing bureau kan helpen bij het opzetten van een strategie die gerichte bezoekers naar de website leidt, bijdraagt aan de SEO-strategie en de doelgroep verbindt aan het merk.

Wat kost een social media bureau?

De kosten van een social media bureau hangen af van de diensten die worden aangeboden en de omvang van de samenwerking. De tarieven kunnen variëren van een uurtarief voor een specifieke opdracht tot een vast maandelijks bedrag voor een totaalpakket.

Wat is het beste social media platform?

Het beste social media platform hangt af van de doelstellingen en doelgroep van het bedrijf. Facebook is nog steeds het grootste platform ter wereld en wordt dagelijks gebruikt door 7,1 miljoen Nederlanders. Instagram is populair onder jongeren en LinkedIn is een effectief platform voor zakelijke netwerken.

Welk Socialmedia kanaal is de grootste stijger op dit moment?

TikTok is momenteel het snelstgroeiende social media kanaal, vooral onder jongeren en tieners. Het platform is gericht op het delen van korte video's en heeft wereldwijd meer dan 1 miljard actieve gebruikers.

 FAQ:

Voordeel social marketing bureau #1

Naamsbekendheid en imago

Als bedrijf wil je natuurlijk dat mensen jouw naam kennen en een positief beeld hebben van jouw bedrijf. Social media biedt hier de perfecte uitkomst voor. Op social media kan je jouw bereik vergroten en creatieve content delen die past bij jouw imago. Of je nu jong en hip wilt overkomen op Instagram of juist serieus op LinkedIn, het is allemaal mogelijk.

 Voordelen social media:

 Voordelen social media:

Voordeel social marketing bureau #2

Klantbinding

Klantbinding is essentieel voor elk bedrijf. Via social media kan je eenvoudig in contact blijven met jouw klanten. Door jouw klanten op de hoogte te houden van nieuwe ontwikkelingen en hen te betrekken bij jouw bedrijf, vergroot je de loyaliteit van jouw klanten.

Voordeel social marketing bureau #3

Gerichte marketing

Een groot voordeel van social media is de mogelijkheid tot gerichte marketing. Je kunt jouw doelgroep heel specifiek targetten op interesses, locatie, leeftijd en nog veel meer. Als social media bureau in Breda weten wij als geen ander hoe wij de juiste doelgroep met de juiste boodschap kunnen bereiken en zo de groei van jouw bedrijf kunnen bevorderen.

 Voordelen social media:

Welke social media zijn er

Tips voor het kiezen van het juiste social media bureau

Je hebt besloten een social media bureau in Breda in te schakelen. Goede stap natuurlijk als je het ons vraagt. Maar waar moeten je nou opletten bij het kiezen van een social media bureau? We hebben een paar tips voor je.


Diensten

De eerste vraag is natuurlijk; biedt het bureau de diensten aan waar ik naar opzoek ben? Wil je bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten? Dan is adverteren waarschijnlijk de beste optie voor jou. Zorg er dan voor dat een social media bureau kiest dat hier ervaring in heeft. Of misschien ben je op zoek naar creatieve content. In dat geval wil je een bureau dat ook gespecialiseerd is in het maken van pakkende foto's en video's. Misschien ben je op zoek naar een totaalpakket waarin meerdere aspecten van online marketing worden gedekt, zoals je website. Dan is het belangrijk om te controleren of het bureau deze diensten aanbiedt en of ze aan jouw specifieke eisen kunnen voldoen.


Ervaring

Ervaring is een belangrijk aspect om op te letten bij het kiezen van een social media bureau. Zoek naar een bureau dat al een aantal jaren in de branche zit en een bewezen track record heeft. Een ervaren bureau kan je helpen om de beste resultaten te behalen, omdat ze weten wat werkt en wat niet. Kijk naar de klantcasussen van het bureau en lees wat ze hebben bereikt. Dit geeft je een goed idee van wat je kunt verwachten.


Reviews

Reviews zijn ook een belangrijk onderdeel om te overwegen bij het kiezen van een social media bureau. Bekijk de website van het bureau om te zien wat andere klanten van hun diensten vinden. Lees ook onafhankelijke reviews op sites als Google en social media om een goed beeld te krijgen van hun reputatie. Het is belangrijk om te kiezen voor een bureau met een goede reputatie, zodat je er zeker van kunt zijn dat je in goede handen bent.


Een goede klik

Een goede klik hebben met het bureau is de sleutel tot een succesvolle samenwerking. Je zult waarschijnlijk veel tijd met het bureau doorbrengen en daarom is het belangrijk dat er een goede relatie is tussen jullie beiden. Lees de 'over ons' pagina en bekijk de werkwijze van het bureau. Heb je het gevoel dat het bureau goed bij je past? Dan is de kans groot dat je een succesvolle samenwerking zult hebben.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Social media marketing in een nieuw jasje.

Welke social media zijn er:

Als je op zoek bent naar manieren om jouw bedrijf en producten onder de aandacht te brengen, dan zijn social media platformen de perfecte plek om te beginnen. Hieronder even een kort overzichtje:


Facebook en Instagram zijn nog steeds de grootste social media platformen in Nederland en bieden veel mogelijkheden om jouw doelgroep te bereiken. Met Instagram kan je zelfs shoppable posts maken en jouw producten direct aanbieden. Maar er zijn nog veel meer social media platformen waar je uit kan kiezen.


Tiktok is bijvoorbeeld hét platform voor jongeren. Met creatieve video's kan je jouw merk en producten op een leuke manier promoten en meer volgers en klanten aantrekken. En wat dacht je van Google? Dé zoekmachine die vrijwel iedereen gebruikt. Hierop adverteren is daarom voor bijna elk merk interessant.


Display zijn advertenties op andere websites en apps en zijn een goede manier om jouw doelgroep te bereiken waar ze zich ook bevinden. YouTube is hét platform voor video's en tutorials en LinkedIn is weer perfect om te netwerken met professionals.


Maar er zijn nog veel meer social media platformen en adverteermogelijkheden. Van influencers tot aan Snapchat en Twitter, er is voor ieder wat wils. En als je door de bomen het bos niet meer ziet, daarom zijn er social media bureaus in Breda. 


Wij weten namelijk precies wat wel en niet werkt en kunnen jou adviseren of zelfs de social media campagnes voor jou uit handen nemen.

Hoe kies je een social media bureau
bottom of page