top of page

• Hoe werkt Google AdSense?

Google AdSense is een onderdeel van SEA, oftewel Search Engine Advertising, oftewel zoekmachine adverteren. En wie is de grootmacht in Nederland als het op zoekmachines aankomt? Precies, Google!

 

Bij zoekmachine adverteren betaal je de zoekmachine (in dit geval Google) om jouw website bovenaan de zoekresultaten te plaatsen. Advertenties kunnen variëren van tekst tot productafbeeldingen.

 

Hier bij Google AdSense betaal je per klik op je advertentie, wat bekend staat als PPC (pay-per-click) marketing. De prijs hangt af van hoe populair een zoekwoord is en hoe goed je advertentie en website presteren. En het mooie is dat deze online advertenties worden weergegeven op diverse apparaten die jouw doelgroep gebruikt.

 

Dus, met Google AdSense kom je bovenaan die zoekresultaten terecht en betaal je alleen wanneer mensen daadwerkelijk op je advertentie klikken. Het is als een slimme en kosteneffectieve manier om jouw boodschap te verspreiden naar de juiste doelgroep.

logo's2c_3x-8.png

• Piek Marketing als AdSense bureau:

Bij Piek Marketing staan onze gecertificeerde AdSense-specialisten klaar om ervoor te zorgen dat jij resultaten gaat zien. Maar er zijn meer voordelen verbonden met het kiezen van Piek Marketing als AdSense bureau.

 

  • Laat met een gerust hart je campagnes over aan onze specialisten. Wij weten wat er wanneer speelt en dat zie je terug in je resultaten! 

  • Volledig transparant: oprecht advies zonder onverwachte kosten.

  • We gaan voor goud: doorlopende optimalisatie om het allerbeste uit jouw campagnes te halen.

  • Geen strakke contracten met kleine lettertjes, maar een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen.

 

Dus, wat zeg je ervan? Spreekt zo’n samenwerking je wel aan? En wil je samen met ons knallen om jouw bedrijf naar grotere hoogten te tillen? Neem contact op, en laten we de Google AdSense opties samen bespreken!

Google ads bureau eigenaar

Vraag je gratis Ads-check aan: twv van €250

• Hoe kun je geld verdienen met Google AdSense?

Hoe kun je geld verdienen met Google AdSense? Dat leggen we je maar al te graag uit! 

 

Contextuele advertenties: AdSense analyseert de inhoud van je website en plaatst automatisch advertenties die relevant zijn voor je onderwerp. Dit betekent dat bezoekers eerder geneigd zijn op deze advertenties te klikken omdat ze passen in dat wat er geschreven is.

 

Geavanceerde targeting: AdSense maakt gebruik van targetingtechnologieën om advertenties te tonen aan specifieke doelgroepen. Hierdoor zijn de advertenties aantrekkelijker voor je bezoekers en dus waarschijnlijker om klikken te genereren.


Klikken en weergaven: Je verdient geld telkens wanneer iemand op een advertentie klikt (cost-per-click, CPC) of wanneer advertenties simpelweg worden weergegeven op je site (cost-per-mille, CPM). Dit betekent dat zelfs als mensen niet op advertenties klikken, je nog steeds inkomsten kunt genereren!

Waarom een AdSense bureau inschakelen?

Als jouw partner in Google AdSense, gaan we verder dan alleen expertise en ervaring. Bij Piek Marketing beheren we alle cruciale aspecten van jouw AdSense-campagnes. Of het nu gaat om zoekwoordenonderzoek, biedingen, ad-copy schrijven of gedetailleerde rapportages, wij zijn er om te zorgen dat jouw campagnes pieken!

 

Wat ons echt onderscheidt, is niet alleen onze kennis en jarenlange ervaring, maar ook de uitgebreide reeks geavanceerde tools en middelen die we als Google AdSense-bureau tot onze beschikking hebben. Dit stelt ons in staat om het maximale uit jouw campagnes te halen, zonder dat je zelf kostbare tools hoeft aan te schaffen. Het uitbesteden aan ons bespaart niet alleen waardevolle tijd, maar levert ook meetbare resultaten op die jouw verwachtingen overtreffen.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Arjan Zandijk

Eigenaar Vitaal Podotherapie

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Wiljan en de onderlinge samenwerking verloopt uitstekend.

 

Er wordt resultaat gericht gewerkt en hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Een aanrader!

 Klant ervaringen bij ons Google ads bureau:

• Hoe we te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking

We trappen af met een ouderwets bakkie koffie. Gewoon, omdat goede dingen vaak beginnen met goede gesprekken. We willen jou en jouw bedrijf echt leren kennen. Waarom Google AdSense? Wat wil je bereiken? Geen zorgen, we gaan niet in de stoel van een psycholoog zitten, maar een beetje kletsen helpt ons om de juiste koers uit te stippelen.

Stap 5: Optimaliseren en rapporteren

nu we de eerste set gegevens in handen hebben, is het tijd om de kunst van optimalisatie te ontketenen. Wie weet ontdekken we welke zoekwoorden als magneetjes werken en welke wat minder aantrekkingskracht hebben.

 

Natuurlijk laten we je niet in het duister tasten. Met regelmatige rapportages houden we je op de hoogte van elke wending. Zo blijf je goed geïnformeerd over de prestaties van jouw campagne en de stappen die we ondernemen om het nog beter te maken.

Stap 2: Onderzoek en strategie

Welke zoekwoorden zijn hot? Wat spoken jouw concurrenten uit? En waar snuffelen jouw toekomstige klanten rond? We duiken in de digitale sporen voordat we beginnen. Want we zijn het erover eens, geld in de digitale put gooien is gewoonweg zonde.

 

We wagen geen gokjes of laten het erop aankomen. Nee, we zetten jouw budget slim en doordacht in. Het is net als schaken, maar dan met pixels en zoekwoorden. We gaan de ultieme strategie creëren, zodat jouw euro's de best mogelijke resultaten krijgen. Dus, leun achterover en relax terwijl wij het denkwerk doen.

Stap 3: Opzetten & Testen

Bij Piek Marketing houden we niet van passief toekijken naar cijfers; nee, we houden van actie en experimenten. We nemen de zorgvuldig gekozen strategieën en brengen ze tot leven om te ontdekken wat echt werkt en wat niet. Dus terwijl jij je dagelijkse bezigheden voortzet, zijn wij druk bezig om jouw campagne tot leven te brengen en fijn af te stemmen.

Stap 4: Monitoren

Onze campagne heeft de wereld betreden, maar dat betekent niet dat we nu achterover leunen. In feite begint ons echte werk pas nu. We houden een constant oog op de resultaten. Hoeveel nieuwsgierige klikken hebben we binnengehaald? Is het bouncepercentage binnen acceptabele grenzen? En het allerbelangrijkste, leidt de campagne tot die waardevolle conversies?

Eigenaar piek online marketing
Klaar voor jouw start?

• Hoe kies je een AdSense bureau?

Ervaring

Dit vormt de ruggengraat van succesvolle campagnes. Ervaring betekent eenvoudigweg dat fouten zijn gemaakt, en uit die fouten komt kostbare kennis voort. Daarom is het van groot belang om te duiken in eerdere succesverhalen en te onderzoeken welke resultaten zijn behaald voor andere bedrijven.

1

Reputatie

Hoe hebben anderen het ervaren? Goede reviews zeggen veel. Lees daarom ervaringen op hun website maar kijk ook naar onafhankelijke bronnen zoals Google. Want, een goed bureau heeft tevreden klanten die graag hun positieve ervaringen delen!

2

Prijs

Informeer naar prijzen bij verschillende Google Ads bureaus. Zo kan je een eerlijke vergelijking maken. Maar let zeker niet alleen op prijs, het goedkoopste bureau is zeker niet altijd het beste!

3

Communicatie

Dit vormt de ruggengraat van een sterke samenwerking - een factor die soms lastig vooraf te beoordelen is. Het is daarom van vitaal belang om kritisch te zijn tijdens de eerste gesprekken. Zijn ze transparant? Reageren ze snel? Houden ze zich aan hun beloftes? Goede communicatie is de bouwsteen van een succesvol partnerschap. Het begint allemaal met die eerste dialoog.

4

•  Piek Marketing als Google AdSense bureau:

Piek Marketing is jouw betrouwbare partner in de reis naar online succes. Met een schat aan ervaring en diepgaande kennis begrijpen we de fijne kneepjes van AdSense en kennen we de geheimen om jouw campagnes te laten schitteren.

Daanraast kijken we verder dan 1 platform. We nemen ook andere platformen mee in onze aanpak. Bijvoorbeeld; Youtube Adverteren, Performance Max, Google Shopping of Sea.

 

Bij Piek Marketing is jouw succes onze missie. We zijn vastbesloten om jouw AdSense-campagnes te laten floreren en samen schrijven we jouw online succesverhaal. Samen gaan we die digitale pieken beklimmen en nieuwe hoogten bereiken!

Piek marketing voor Google Adsense
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Profiteer ook van de kansen van google adsense:

Google ads bureau in een nieuw jasje:

• Zonder contract

• 100% transparant

• Gaan voor resultaat

Google adsense resultaten
Google adsense uitleg

3 redenen om te adverteren  met Google Display:

• Maximale aandacht
• Gericht je doelgroep bereiken
• Meetbaar wat het opleverd

Google Adsense

Bij Piek Marketing begrijpen we als geen ander hoe belangrijk het is om jouw online aanwezigheid te laten groeien en tegelijkertijd geld te verdienen. Dat is waarom we enthousiast zijn om je voor te stellen aan de magische wereld van Google AdSense en hoe Piek Marketing je daarbij kan helpen!

bottom of page