top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dat is hoe wij werken. Overleggen als dat nodig is, en doorpakken als het kan. Jou resultaten laten zien van ons werk, daar doen we het voor. 

 Online marketing cases:

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht

Jouw resultaat staat bij ons voorop. Online marketing geen doel op zich is, maar een middel om jouw doelen te halen. Het werven van werknemers, aantrekken van klanten of vergroten van jouw bekendheid. Van die resultaten neerzetten krijgen wij energie van.


Zonder poespas

Wij geloven niet in poespas. Geen ingewikkelde technische termen, geen loze beloftes en geen verborgen kosten. Wij houden van duidelijkheid en transparantie. Lekker die Zeeuwse nuchterheid. Overleggen waar nodig, en doorpakken waar kan.


Transparant

Wij vinden het belangrijk dat je precies weet wat wij voor je doen en wat je daarvoor betaalt. Daarom zullen we altijd open en eerlijk communiceren over kosten en werkzaamheden. Dus geen lange contracten met kleine letters, maar elkaar gewoon weer vertrouwen. Ook weer eens lekker toch?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Het vinden van de nieuwe werknemers in Vlissingen kan een flinke uitdaging zijn. Jullie zijn niet de enige die zoeken. Het lastige is hoe val je op? Met die standaard teksten over goede arbeidsvoorwaarden en vaste contracten kom je er tegenwoordig niet meer.


Daar kunnen wij bij helpen! Elk bedrijf is anders en heeft iets speciaals te bieden. En dat speciale gaan wij benadrukken met opvallende designs, pakkende teksten en unieke content. Zo weten jullie zeker dat jullie vacatures eruit springen tussen al die andere.


Wij gaan hierbij niet op de traditionele manier te werk zoals recruitment bureau's dat doen. Wij zetten onze online marketing expertise in voor personeelswerving. Door de juiste doelgroep te bereiken met de juiste boodschap, zorgen wij ervoor dat de juiste mensen bij jullie terechtkomen. En dat het werkt, blijkt wel uit de cijfers! Wij hebben al heel wat sollicitanten kunnen prikkelen. Dus, zijn jullie er klaar voor om op te vallen?

Lees verder

04. Personeelswerving

Jouw bedrijf laten opvallen en uniek maken? Dat kan met goede foto's en video's! Visuele content is essentieel in online marketing. Het is dé manier om in één oogopslag jouw bedrijf of product te laten zien aan je klanten. Wij kunnen op locatie komen om unieke content van jouw bedrijf te schieten.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden, zeggen ze wel eens. En dat is natuurlijk hartstikke waar! Als visueel ingestelde mensen kost het ons namelijk veel tijd en energie om iets uit te leggen in tekst. Maar één goede foto of video kan alles in één klap verduidelijken. En dat is waar het om gaat in online marketing: de interesse van mensen wekken.

Lees verder

03. Visuele content

Wist je dat maar liefst 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseert op de website? En in 2021 shopt zelfs 77% van de mensen online. Dat zijn flinke cijfers hè? Het is dan ook super belangrijk om een goede website of webshop te hebben als je online marketing serieus neemt.


En daar kunnen wij als online marketing bureau in Vlissingen natuurlijk bij helpen. Want zeg nou zelf, wat heb je aan een mooie advertentie op social media als mensen vervolgens op een lelijke website terechtkomen? Precies, niks! Jouw website is echt de basis van alles wat je online doet. Het is de plek waar mensen meer informatie over jouw bedrijf en producten kunnen vinden. Dus als die niet overtuigt, dan houdt het snel op. Zorg dus dat jouw website er tip-top uitziet en mensen weet te verleiden tot actie. Laat daarom een profesionele website maken waar je trots op kunt zijn.

Lees verder

01. Webdesign

Online adverteren biedt enorm veel mogelijkheden voor bedrijven in Vlissingen. Wat je doel ook is, het begint altijd met de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. En dit kan nu juist via online adverteren. Ook kun je het succes van je advertenties meten en bijsturen waar nodig. Bij ons kun je terecht voor professionele online advertenties op bijvoorbeeld Google of social media kanalen. Wij zorgen ervoor dat je het maximale uit je advertentiebudget haalt en dat je meer conversie behaalt.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Door jouw online marketing aan ons over te laten, heb jij meer tijd om je te focussen op jouw core business. Je hoeft je geen zorgen te maken over jouw online aanwezigheid en kunt je volledig richten op wat je het beste doet: het runnen van jouw bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Specialistische kennis

Ons team bestaat uit specialisten op elk gebied van online marketing. Zo ben je verzekerd van specialistische kennis en expertise. Wij weten precies wat er nodig is om jouw doelgroep te bereiken en te overtuigen. Zo kunnen wij jou de beste resultaten bieden.

Voordeel online marketing bureau #3

Besparing van kosten

Door jouw online marketing aan ons uit te besteden, bespaar je ook nog eens kosten. Je hoeft niet zelf te investeren in dure tools en software. Daarnaast bespaar je ook kosten op het aannemen van personeel voor jouw online marketing. Wij zijn jouw externe online marketing afdeling en staan altijd voor je klaar.

 Waarom een online marketing bureau:

Online marketing bureau vlissingen
Online marketing bureau vlissingen

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Vlissingen

Dus, jij zoek een online marketing bureau in Vlissingen. Nu kunnen wij gaan vertellen dat je het perfecte bureau gevonden hebt, maar dat is niet waar. Elk bureau heeft zijn eigen manier van werken. Dus laten we het anders doen. Wij leggen uit we jou kunnen helpen, en jij kijkt of dat je aanspreekt. En als het klikt, dan neem je contact op. Deal?

Full service online marketing bureau

Als full service online marketing bureau in Vlissingen bieden wij alle takken van online marketing aan. Van webdesign en zoekmachine optimalisatie tot social media marketing en online adverteren. Maar dat betekent niet dat we alles een beetje doen. Integendeel, wij blijven ons specialiseren door een duidelijke taakverdeling.


Ons team bestaat uit specialisten op elk gebied van online marketing, waardoor wij altijd de juiste expertise in huis hebben. Zo kunnen wij onze klanten altijd de beste service en resultaten bieden.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Online marketing biedt ontzettend veel mogelijkheden voor bedrijven. Het kan je helpen om meer relevante bezoekers naar je website te trekken, je merk te versterken, gericht te adverteren op jouw doelgroep en meer conversie te behalen door de inzet van effectieve landingspagina's.


Maar dat is nog niet alles. Met online marketing kun je ook inzicht krijgen in het gedrag van jouw doelgroep en de resultaten van jouw campagnes meten. Zo kun je bijsturen waar nodig en zorgen voor nog betere resultaten. Eigenlijk is online marketing dus essentieel voor een bedrijf. Wat je doen ook is, er is altijd een online marketing strategie die je daar bij kan helpen.

Hoe kies je het juiste online marketingbureau?

Het kiezen van het juiste online marketingbureau in Vlissingen kan een lastige keuze zijn. Er zijn namelijk veel verschillende bureaus waar je uit kunt kiezen. Maar hoe weet je nu welk bureau het beste bij jouw bedrijf past?


Een goede manier om te beginnen is door te kijken naar de ervaring en expertise van het bureau. Hebben ze ervaring met bedrijven uit jouw branche? Kunnen ze jouw doelgroep goed bereiken en overtuigen? Ook is het belangrijk om te kijken naar de resultaten die het bureau heeft geboekt voor andere klanten.


Daarnaast is het goed om te kijken naar de communicatie en samenwerking. Is er een klik tussen jou en het bureau? Kunnen ze goed met jou meedenken en staan ze open voor jouw input?

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketingbureau?

namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de omvang van jouw bedrijf en de diensten die je afneemt.

Bij ons is het daarom niet mogelijk om van tevoren een vaste prijs te geven. Wel kunnen we samen met jou kijken naar de beste oplossing voor jouw bedrijf en daar een passende prijs bij bieden. Zo weet je zeker dat je niet te veel betaalt voor jouw online marketing.

Is een online marketingbureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, zeker niet! Online marketing is juist geschikt voor bedrijven van alle formaten. Of je nu een klein bedrijf hebt of een groot bedrijf, online marketing kan jouw bedrijf helpen om meer succes te behalen. Lokaal in Vlissingen, of wereldwijd.

Bij ons richten we ons dan ook op bedrijven van alle formaten. Of je nu een start-up bent of al jaren actief bent, wij kunnen jou helpen met het behalen van betere resultaten online.

Hoe meten jullie het succes van een online marketingcampagne?

Het meten van het succes van een online marketingcampagne is ontzettend belangrijk. Zo weten we namelijk of de campagne effectief is en waar er eventueel nog verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Bij ons meten we het succes van een campagne aan de hand van verschillende KPI's (Key Performance Indicators). Dit kunnen bijvoorbeeld het aantal websitebezoekers, leads of conversies zijn. Door deze KPI's te meten, kunnen we inzicht krijgen in het succes van de campagne en waar eventuele verbeteringen kunnen worden doorgevoerd.

Wat houdt online marketing in?

Online marketing omvat alle marketingactiviteiten die gericht zijn op het bereiken van jouw doelgroep via het internet. Hierbij kun je denken aan zoekmachine optimalisatie, social media marketing, online adverteren en meer.

Het doel van online marketing is om jouw bedrijf online beter te laten presteren. Door gericht te adverteren en jouw doelgroep te bereiken, kun je meer relevant verkeer naar jouw website trekken en zo meer conversie behalen.

Hoe kan ik mijn online marketingbudget het beste inzetten?

Het inzetten van een online marketingbudget kan een slimme zet zijn voor jouw bedrijf. Maar hoe zet je jouw budget nu het beste in?

Een goede manier is door te kijken naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Heb je bijvoorbeeld al een sterke aanwezigheid op social media, dan kun je jouw budget beter inzetten op zoekmachine optimalisatie. Door te focussen op de kanalen die voor jouw bedrijf het meest effectief zijn, kun je jouw budget optimaal benutten.


Ook is het belangrijk om te blijven meten en bijsturen waar nodig. Zo kun je jouw budget zo effectief mogelijk inzetten en het beste resultaat behalen.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page