top of page

• Gewoon Doen

Gewoon Doen – de samenvatting van Piek Marketing in twee woorden. Gebakken lucht wordt er genoeg verkocht, daar doen we niet aan mee. We pakken door, gaan aan de slag, en zorgen voor tastbare resultaten.

Gewoon Doen laat ook zien dat we een nuchter team hebben dat geen valse beloftes maakt of onzin uitkraamt. Eerlijke communicatie en een enthousiast team is wat je van ons kan verwachten. Ze staan klaar om te ondersteunen bij alle vormen van online marketing.
 

Al overtuigd?

logo's2c_3x-8.png

Dr Worker

van 0 naar 150+ orders per maand

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

 Online Marketing voorbeelden:

Gelukkig ben je niet de eerste. We hebben al heel wat andere bedrijven geholpen bij hun online marketing.  Bijvoorbeeld met online adverteren, webdesign of personeelswerving. 

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Geen gebakken lucht bij dit online marketing bureau in Rotterdam

Piek Marketing is van alle markten thuis op het gebied van online marketing: webdesign, SEO, advertenties, etc. Ons team van specialisten bestaat uit individuen die ieders hun eigen specialisme hebben ontwikkeld. Zo kunnen wij direct aan de slag voor tientallen branches.
 

Graag werken we aan de relatie met onze klanten. Maar dat doen we niet door ze continu lastig te vallen met onnodige vragen, gesprekken of facturaties. Na het initiële gesprek hebben we helder wat jullie wensen zijn en wat er moet gebeuren. We gaan dan gelijk aan de slag met ons marketingonderzoek. Dit doen we compleet zelfstandig - Jullie hebben namelijk al genoeg te doen.
 

Gebakken lucht is een term die je vast wel vaker hoort als het gaat over marketing bureaus. En eerlijk, er zijn ook zeker marketeers die vage beloftes maken en met onoverzichtelijke statistieken aan komen zetten. Aan het einde van de maand heb je alleen maar torenhoge kosten zonder enige resultaten… Niet fijn, toch?
 

Bij ons gaat het anders. Resultaten zijn het doel en de kern van online marketing. Daarom vinden wij het belangrijk dat jullie precies kunnen zien waar we mee bezig zijn en wat we behaald hebben. We zorgen voor overzichtelijke statistieken die de resultaten helder weergeven. Deze resultaten kunnen jullie dan weer gebruiken voor belangrijke bedrijfskeuzes.

Je betaalt ons voor het werk dat we daadwerkelijk doen. Dat is de PIEK manier van werken. Lijkt jou dat wat?

• Ervaring in zowel het B2C als B2B segment

Bij Piek Marketing staan onze gecertificeerde Ads-specialisten klaar om ervoor te zorgen dat je tastbare resultaten ziet. Maar dat is niet het enige. Hieronder 4 voordelen van Piek als jouw Google ads bureau:

 

  1. Je kunt met een gerust hart je campagnes overlaten aan onze gekwalificeerde specialisten.

  2. Volledig transparant: oprecht advies zonder onverwachte kosten.

  3. We gaan altijd voor goud: doorlopende optimalisatie om het allerbeste uit jouw campagnes te halen.

  4. Geen strakke contracten met kleine lettertjes, maar een samenwerking die gebaseerd is op vertrouwen.

 

Dus, spreekt dit je aan? En wil jij de zichtbaarheid van jouw website een flinke boost geven? Neem contact op, en laten we de opties bespreken.

Online marketing bureau rotterdam eigenaar

Nodig ons uit voor een bakkie:

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Arjan Zandijk

Eigenaar Vitaal Podotherapie

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Wiljan en de onderlinge samenwerking verloopt uitstekend.

 

Er wordt resultaat gericht gewerkt en hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Een aanrader!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

• Online marketing bureau Rotterdam met oog voor detail

Het team van Piek Marketing weet precies hoe ze de markt in veel branches moeten navigeren. Het geheim hierachter? Het hele team werkt nauw samen, maar iedereen heeft zo hun eigen specialisme waarin ze blijven doorgroeien. Zolang er een ervaren kapitein aan het roer staat, kan de rest hun rol eenvoudig uitvoeren waardoor geen enkele uitdaging te veel wordt.

Daarnaast streven we naar complete ontzorging qua marketing en bieden we de a tot z dienst. Dus mocht jouw bedrijf nou nog geen website hebben, dan kunnen onze webdesign experts hierbij ondersteunen. Ze zorgen er dan gelijk voor dat het design en de functionaliteit aansluit bij de doelgroep. Zo kunnen we op ieder gebied de nodige hulp bieden.

Online marketing bureau rotterdam
online marketing inzetten

• Wat kan je met online marketing?

Een betere vraag zou zijn: wat kun je niet met online marketing? Nou, in ieder geval niet een wasje draaien.

Oké, even serieus weer. In feite is online marketing een fantastisch middel om datgene wat je wil bereiken ook daadwerkelijk te bereiken. Het kan zijn dat je meer klanten wil, meer naamsbekendheid voor je bedrijf of wellicht wil je simpelweg wat aankondigen aan je bestaande klanten.

Piek Marketing zorgt ervoor dat jouw bericht op de juiste manier overkomt bij de doelgroep. Dat is eigenlijk ook de kern van online marketing. We weten precies waar en wanneer we bepaalde strategieën in moeten zetten om de meeste impact te maken.

Met de online wereld waar we ons vandaag de dag in begeven is het makkelijker dan ooit. Jong en oud zit dagelijks meerdere uren online. Als je als bedrijf in 2024 geen online marketing kansen benut, mis je echt talloze potentiële klanten.

Wij willen ervoor zorgen dat jouw online marketing optimaal is. Nodig je ons uit voor een bakkie?

• Waarom zou je een online marketing bureau in Rotterdam huren?

Tijdbesparing:
Het bedrijfsleven is al druk genoeg. Marketing is een vak apart en vereist vaak jarenlange ervaring en specialisatie. Wij zijn er om dit werk uit handen te nemen, zodat jullie de focus weer kunnen leggen op datgene wat er echt toe doet: de groei van je bedrijf stimuleren. Laat die online marketing maar aan ons over.

1

Expertise:

Ons team biedt de full-service garantie. Met passie komen we samen om complexe marketing vraagstukken en methodes te bespreken en te testen. Samen heeft ons team honderden jaren ervaring op alle vlakken van online marketing. Moeiteloos zorgen we voor een betere online aanwezigheid voor jouw bedrijf. Ben jij er klaar voor?

2

Resultaatgericht:

We herhalen het nog maar eventjes: we verkopen geen gebakken lucht. Bij Piek Marketing staan voor concrete resultaten die we dan ook nog overzichtelijk aan jullie presenteren. We snappen dat marketingresultaten van immens belang kunnen zijn bij het maken van belangrijke beslissingen en investeringen – daarom nemen we dit uiterst serieus.

3

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Start met vooroplopen in Online Marketing:

Online Marketing met Piek Marketing:

  • Ervaring en specialisten

  • Niet vast aan contracten

  • Geen uurje-factuurtje

• Frequently Asked Questions:

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

De kosten van een online marketing bureau in Rotterdam kunnen enorm variëren, net als de kosten van auto's. Het hangt af van verschillende factoren, zoals jouw doelstellingen, de gebieden waarop het bureau gespecialiseerd is en de hoeveelheid werk die nodig is. Maar geen zorgen, elk bureau kan je een prijsindicatie geven als je meer informatie geeft over wat je wilt bereiken.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij houden van snel schakelen en doorpakken. We zijn flexibel en kunnen daarom snel beginnen en snel leveren. Hoe snel dat is, hangt af van jouw wensen en verwachtingen. We gaan graag met je in gesprek om de beste planning te maken voor jouw project.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

We houden van meten en weten wat er gebeurt. Gelukkig is online marketing heel goed meetbaar. Maar hoe we meten hangt af van wat we meten. Zo gebruiken we diverse tools voor het meten van veranderingen bij SEO en een dashboard voor het meten van social media impact. Voor het gedrag op een website maken we bijvoorbeeld gebruik van Google Analytics. Kortom, we hebben verschillende manieren om het succes van een online marketing campagne te meten.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Natuurlijk kun je veel zelf doen. Een post promoten op Facebook of Instagram, een website maken met een template, een paar foto’s maken met je telefoon. Het is allemaal niet zo heel moeilijk meer. Maar wij raden dit ook altijd aan, omdat je er veel van kunt leren. Dit voorkomt dat je in de val trapt van schimmige bureaus en je kunt ook kritisch zijn op het werk dat wordt opgeleverd. Bovendien scheelt het gewoon geld. Het zelf uitvoeren is namelijk altijd goedkoper dan het laten doen door online marketeers.

 

Maar soms is het gewoon niet mogelijk om alles zelf te doen. Daarom bestaan online marketing bureaus. Je kunt nu eenmaal niet alles zelf en niet iedereen heeft de kennis en ervaring die nodig is voor online marketing. Met de kennis en ervaring die wij hebben, kunnen wij jouw bedrijf echt vooruit helpen en stappen laten zetten.

Online marketing bureau
Online marketing rotterdam

Piek als Google online marketing bureau:

• Transparant
• Zonder contract
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Rotterdam

Je verwacht wellicht een pakkende openingszin die nog net niet ‘nep!’ schreeuwt. Maar zo werkt het hier niet. Bij Piek Marketing hechten we waarde aan open en eerlijke communicatie en kijken we graag eerst of we matchen voordat we een samenwerking aangaan. Hieronder lees je onze werkmethode en waar we voor staan. Dan weten jullie wat je aan ons hebt.

Bevalt het? Dan verwachten we een belletje. Deal?

bottom of page