top of page

• Gewoon, Doen:

Voordat we laten zien wat we al gedaan hebben, even een kort voorstelrondje. Wij zijn Piek Marketing, een online marketing bureau in Zierikzee. Als geboren en getogen Zeeuwen houden we van de nuchterheid en de aanpakkers mentaliteit.

 

Onze lijfspreuk is niet voor niks Gewoon, Doen.

Gewoon doen zijn 2 Woorden met veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen. Aan de slag gaan en resultaat neer zetten. Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

 

Spreekt dit je aan, en ben jij opzoek naar een marketing bureau in Zierikzee die jouw website kan maken? Nou, dan zit je goed. Nodig ons uit voor de koffie, en laten we de hoe en wat bespreken!

website laten maken zierikzee
webdesign bureau zierikzee

Webdesign bureau in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Zierikzee

Gaaf dat je een website wilt laten maken in Zierikzee! Een professionele website laten maken is een ontzettend goed idee. Dit zeggen we niet alleen om dat wij zelf websites bouwen, maar dat laat de praktijk ook zien. Wist je dat maar liefst 75% van de mensen de geloofwaardigheid van jouw bedrijf beoordeeld op basis van de website?

Daarom wil jij een website laten maken waar je echt trots op kan zijn. Eentje die jullie verhaal verteld, die past bij jullie bedrijf. En daar kunnen we jullie mee helpen. We hebben al heel wat websites gemaakt (scroll maar verder).

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

 Webdesign voorbeelden:

Eerst zien dan geloven, dat gezegde is er niet voor niets. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die we gemaakt hebben voor onze klanten. Zoek je iets vergelijkbaars of totaal iets anders? Dat kan allebei. Neem contact op!

Online adverteren

Met online adverteren bereik je gericht jouw doelgroep op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Online marketing

Een website is de basis van online marketing. Maar er is nog veel meer mogelijk.

Personeelswerving

Online marketing inzetten om personeel te vinden is tegenwoordig de manier om je vacatures te vervullen. Ontdek hoe we het doen.

• Maar waar moet je op letten als je een website wilt laten maken?

Mobiel design:
Jouw website wordt niet alleen meer bezocht via een computer en laptop. Sterker nog het meeste website verkeer komt tegenwoordig via mobiel. En elke telefoon, tablet, computer heeft tegenwoordig ook andere formaten. Jouw website moet zich dus aanpassen aan het formaat, zodat die er op elk apparaat goed uit ziet. Dat aanpassen heet responsief design. Bekijk daarom, voordat je een website laat maken, de websites van het webdesign bureau op mobiel.

 

Structuur:

Daarnaast is een heldere structuur van groot belang. Bezoekers moeten in een oogwenk kunnen vinden wat ze zoeken. Ook al ziet een website er prachtig uit met allerlei fancy functies, als bezoekers het overzicht kwijtraken, schiet je er niets mee op. Een mooi design moet bijdragen een de beleving op de website, maar het moet niet gaan afleiden. Daarom ontwerpen wij websites die niet alleen mooi zijn, maar ook nog eens praktisch en gebruiksvriendelijk.

 

Content is alles.
Zelfs met een schitterend design is jouw website maar een kale bedoening zonder goede foto’s of video’s. Krachtige, goed leesbare teksten in combinatie met hoogwaardige foto's en video's maken jouw website pas écht onderscheidend. Daarom bieden wij als webdesignbureau ook contentcreatie aan. Zo krijg je een totaalpakket waar je in Zierikzee trots op kunt zijn!

Conversie:

Een conversie is wanneer een bezoeker een actie onderneemt waar je wat aan hebt. Bijvoorbeeld contact opnemen, inschrijven, solliciteren of bestellen. Het ultieme doel van jouw website is dat bezoekers klanten of sollicitanten worden. Bij ons staat dat doel altijd centraal bij het ontwikkelen van jouw website. Natuurlijk willen we dat het geheel er fantastisch uitziet, maar uiteindelijk gaat het om resultaten boeken.

Overigens werken we zeker niet alleen in Zierikzee. Waar je ook gevestigd bent, op Schouwen-Duiveland (Renesse, Burgh-Haamstede, Bruinisse) of daar buiten, we kunnen jouw bedrijf online de volgende stap laten zetten.

Wil jij ook een website laten maken die écht resultaat oplevert en waar je met trots naar kunt kijken? Kies dan voor ons als jouw webdesignbureau in Zierikzee!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Bezoekers op je website krijgen

Meer bezoekers op je website:

Een mooie website is stap 1, stap 2 is ook bezoekers krijgen op je website. Hier komt online marketing bij kijken. Er zijn verschillende manieren voor om je website meer onder de aandacht te brengen.

 

Bijvoorbeeld zoekmachine optimalisatie (seo). Hierbij zorgen we ervoor dat jouw website hoog in de zoekresultaten verschijnt, zodat potentiële klanten jou moeiteloos kunnen vinden.

 

Denk bijvoorbeeld aan een restaurant in Zierikzee. Jij wilt natuurlijk bovenaan staan wanneer mensen in de buurt googelen naar een gezellige eetplek. Met onze expertise op het gebied van zoekmachineoptimalisatie (SEO) zorgen we ervoor dat jouw website boven aan komt bij zoekresultaten. Dit is niet iets eenmaligs, meer een continu proces om Google te laten zien dat jouw website de beste en meest relevante is.

 

Een andere manier is online adverteren. Hierbij betaal je om je bedrijf en boodschap onder de aandacht te brengen bij je doelgroep. Dit kan ook via Google, waarbij je betaald om boven aan te staan. Maar kan bijvoorbeeld ook via social media, of andere websites zoals nu.nl.

 

Dus, klaar om online te Pieken? Laten we samenwerken en een website creëren die niet alleen prachtig is, maar ook resultaten oplevert. Stuur ons een berichtje en nodig ons uit voor een kopje koffie!

Wat kost een website laten maken in Zierikzee?

Dus je hebt besloten om een geweldige website te laten maken in Zierikzee. Slimme zet! Een website is namelijk essentieel in deze digitale wereld. Maar wat zijn eigenlijk de kosten?

 

Een terechte vraag. Als Zeeuwen bin we zuunig, maar we moeten wel goed spul hebben. Het geven van een prijs zonder extra info is alleen niet te doen. Websites zijn als auto's: ze zijn er in allerlei soorten, maten en prijsklassen.

 

Een complexe website met allerlei geavanceerde functies zal bijvoorbeeld meer kosten dan een eenvoudige bedrijfswebsite. En voor een webshop met uitgebreide e-commerce mogelijkheden zal je wat dieper in de buidel moeten tasten dan een simpele informatieve website.

 

Wil je een exacte prijsindicatie? Nodig ons dan uit voor aan bakkie in Zierikzee! Geen opdringerig verkoop gesprek, maar gewoon kijken of we een match zijn.

Kosten website laten maken zierikzee

Waarom zou ik een professionele website laten maken?

We zitten tegenwoordig allemaal online. Voordat we contact opnemen met een bedrijf hebben we allang gegoogeld naar de website. Een professionele website is daarom de basis van online marketing. Het is jouw online visitekaartje en fungeert als het gezicht van jouw bedrijf op het internet. Een goed ontworpen website wekt vertrouwen bij potentiële klanten. 

Hoelang duurt het voordat mijn website klaar is?

We houden van opschieten en snel werken. Maar kwaliteit staat natuurlijk boven aan. Hoelang we bezig zijn met het maken van de website hangt af van de grootte van de website en de functionaliteit. Benieuwd naar hoe snel we jou website online kunnen hebben? Daag ons uit!

Kan ik zelf mijn website beheren?

Ja, zeker! Wij zorgen dat jij de belangrijkste zaken op je website zelf kunt aanpassen. We maken gebruik van een moderne contentmanagementsystemen (CMS), waarmee je eenvoudig inhoud kunt toevoegen, wijzigen of verwijderen zonder technische kennis. 

Doen jullie ook onderhoud en support nadat de website live is gegaan?

Jazeker! We bieden onderhouds- en supportdiensten aan om ervoor te zorgen dat jouw website altijd goed blijft werken. We zorgen regelmatig voor software-updates, controleren de beveiliging en lossen eventuele technische problemen op. Ook nadat je website is gelanceerd, staan we altijd voor je klaar om je vragen te beantwoorden en je te ondersteunen. Ons doel is om ervoor te zorgen dat jouw website in Zierikzee altijd soepel draait en up-to-date blijft. Dus geen zorgen, we zorgen goed voor je!

Kunnen jullie me helpen met het opzetten van een webshop?

Absoluut! Ook voor webshops / webwinkels ben je aan het goede adres. We hebben ervaring met verschillende e-commerce platforms en kunnen een oplossing op maat bieden die perfect past bij jouw wensen. Daarnaast zorgen we ervoor dat kijkers ook kopers worden. We hebben al veel getest met webshops, hierdoor weten we precies wat wel en niet werkt. 

Kan ik een website zelf maken?

Dat kan zeker! Het maken van een website hoeft niet moeilijk te zijn. Het hangt natuurlijk af van jouw wensen en budget, maar zelfs zonder veel geld uit te geven, kun je een werkende website krijgen. Echter, het is vaak verstandig (net zoals bij je auto) om een professionele webdesign partner in te schakelen. Ze kunnen je helpen om alles naar een hoger niveau te tillen en ervoor te zorgen dat je website er professioneel uitziet. Dus, als je wat extra hulp en expertise wilt, is het zeker een goed idee om met een professional samen te werken.

Wat is jullie werkgebied?

Ons werkgebied is heel breed, of je nu Zierikzee, Renesse, Burg-Haamstede of Bruinisse zit maakt voor ons niet zo veel. Ook buiten Schouwen-Duiveland of Zeeland maken we regelmatig websites. Ons werkgebied eigenlijk in heel Nederland. Aangezien veel online kan zitten we niet vast aan een locatie. Wel komen we graag van tevoren langs om persoonlijk kennis te maken. Het is dus is het wel iets praktischer als je in de buurt zit.

 FAQ:

bottom of page