top of page

Social media

Het maximale uit je social media halen? Ook daar kunnen we je bij helpen!

Online marketing

Je website is de basis. Maar online marketing is nog veel breder. Ontdek wat er allemaal mogelijk is.

Recruitment marketing

Personeel vinden met een creatieve recruitment campagne? We hebben al heel wat vacatures weten te vervullen.

• Wat is belangrijk bij een website laten maken?

Maar waar moet je nou eigenlijk op letten bij het laten maken van een website? Hier zijn een paar belangrijke punten:

 

Responsiviteit:

Tegenwoordig bezoeken mensen je website niet alleen op hun laptop, maar ook op hun telefoon en tablet. Het is dus super belangrijk dat je website er op elk apparaat goed uitziet. Dat noemen we een responsive website. Voordat je met een webdesign bureau in zee gaat, kun je dus het beste even checken hoe hun websites eruit zien op verschillende apparaten.

 

Structuur:

Een mooie website is leuk en aardig, maar het is nog belangrijker dat je bezoekers snel en makkelijk de informatie kunnen vinden die ze zoeken. Als je website niet goed gestructureerd is, dan is de kans groot dat mensen snel afhaken. Wij zorgen ervoor dat onze websites niet alleen mooi zijn, maar ook makkelijk te navigeren.

 

Content:

Een mooie website met slechte teksten en foto's is nog steeds een slechte website. Goede teksten en foto's zijn essentieel om mensen te boeien en te overtuigen. Mensen zijn online vaak een beetje lui, dus het is belangrijk om de juiste koppen en afbeeldingen te gebruiken om ze te blijven interesseren. Als webdesign bureau bieden wij ook content creatie aan, zodat je alles in één keer geregeld hebt.

 

Conversie:

Het uiteindelijke doel van je website is natuurlijk dat mensen contact met je opnemen, solliciteren of iets kopen. Dat noemen we conversie. Daarom maken wij niet alleen mooie websites, maar ook websites die resultaat opleveren. We kijken naar verschillende factoren die belangrijk zijn voor conversie en weten precies hoe we zo veel mogelijk bezoekers kunnen omzetten naar klanten.

 Webdesign voorbeelden:

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Wij zijn er om je te helpen! We werken samen met jou om een website te maken waar je trots op kunt zijn. We gaan voor een goede balans tussen overleg en doorpakken. Dus als je op zoek bent naar een webdesign bureau, neem dan vooral contact met ons op. We kunnen dan samen even bijkletsen en bespreken hoe we jouw website tot een succes kunnen maken.

webdesign bureau
website laten maken

Webdesign in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken

Dus je bent op zoek naar een nieuwe website? Goed idee, want een website kan echt het verschil maken voor je bedrijf. Wist je dat 75% van de mensen de geloofwaardigheid van een bedrijf beoordeelt op basis van hun website? Dat is dus behoorlijk belangrijk! Een professionele website kan je helpen nieuwe klanten, partners en zelfs medewerkers aan te trekken.

Vindbaarheid bij website laten maken

Vindbaarheid van je website (seo):

Naast de uitstraling en de kosten van een website is het ook belangrijk om rekening te houden met de vindbaarheid van jouw website (SEO). Je wilt natuurlijk dat jouw website gevonden wordt als mensen zoeken op jouw bedrijfsnaam in Google. Maar het kan nog verder gaan dan dat. Als je bijvoorbeeld een autogarage hebt in Breda, dan wil je dat jouw website bovenaan komt als mensen zoeken op 'Autogarage Breda'. Of nog beter, dat je bovenaan komt als mensen in heel Nederland zoeken op 'Autogarage'. Dit vergt echter wel de nodige inspanning en vereist een geoptimaliseerde vindbaarheid van jouw website. Dit is geen eenmalig trucje, maar een continu proces waar je aan moet blijven werken. Wij kunnen je helpen met het verbeteren van de SEO van jouw website. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Waarom website laten maken

Kennismaking & overleg

We starten met een kennismakingsgesprek waarbij we meer te weten willen komen over jouw bedrijf en de doelen die je wilt bereiken met de website. Op basis van deze informatie maken we een plan van aanpak en een offerte waarin we duidelijk uiteenzetten wat we gaan doen en wat de kosten zijn.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte & plan

Als we het eens zijn over het plan en de offerte, gaan we aan de slag met het ontwerp van de website. We laten je een concept zien waarbij we rekening houden met jouw wensen en doelen. Indien nodig passen we het ontwerp aan totdat jij tevreden bent met het resultaat.

Stap 3 website laten maken

Oplevering & Live

Als het ontwerp helemaal naar wens is, gaan we over tot de oplevering van de website. We zorgen ervoor dat de website helemaal naar jouw wens is en goed werkt. We bieden ook nazorg aan zodat je altijd bij ons terecht kunt als er iets niet werkt of als je vragen hebt.

 

Bij het laten maken van een website is het van belang om te investeren in een website die past bij jouw bedrijf en uitstraalt waar jij voor staat. Wij zorgen ervoor dat de website niet alleen mooi en functioneel is, maar ook aansluit bij jouw identiteit als ondernemer.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Een gave website laten maken?

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

 Onze werklocaties:

Wat kost een website laten maken?

Bij het laten maken van een website komt veel kijken. Een belangrijke vraag die je jezelf moet stellen is: wat wil ik uitstralen met mijn website? Er zijn veel verschillende prijzen te vinden op het internet, van €500 tot wel €100.000 in extreme gevallen. Het is begrijpelijk dat je niet direct een website van €100.000 nodig hebt, maar wij raden ook af om voor een website van €500 te gaan. Vaak geldt: goedkoop is duurkoop.

 

Een website is jouw digitale visitekaartje en daarom is het belangrijk om te investeren in een website die past bij jouw bedrijf. Uit onderzoek blijkt dat 75% van de mensen de geloofwaardigheid van een bedrijf beoordeelt op basis van de website. Een goede website kan je bedrijf daarom veel opleveren. Je wilt opvallen, uniek zijn en trots zijn op de uitstraling van jouw website.

 

Bij het laten maken van een website is het dan ook van belang om niet alleen te kijken naar de prijs, maar ook naar wat de website oplevert. Het is lastig om van tevoren te bepalen wat het precies gaat kosten, omdat dit afhankelijk is van jouw wensen en behoeften. Dit kun je vergelijken met de vraag: wat kost een auto? Er zijn veel verschillende soorten auto's met elk hun eigen prijskaartje. Zo is een grote website met veel functionaliteiten duurder dan een eenvoudige bedrijfswebsite. Wil je weten wat het laten maken van een website voor jou gaat kosten? Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Wij geven graag een indicatie en bespreken de mogelijkheden voor het maken van een nieuwe website.

Kosten website laten maken zeeland
bottom of page