top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Overleggen waar nodig en doorpakken waar kan.  Dat is hoe wij werken als online marketing bureau.

 Online marketing cases:

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaatgericht:

Onze aanpak is resultaatgericht en concreet. Wij beloven geen vage resultaten, maar gaan altijd voor concrete successen. Want uiteindelijk draait online marketing om resultaat. Of het nu gaat om het maken van een website, het genereren van leads via social media of het creëren van een bedrijfsfilm. Wij zoeken altijd naar de meest effectieve toepassing voor jouw bedrijf.


Zonder poespas:

In de wereld van online marketing wordt vaak veel gebakken lucht verkocht. (ja zelfs in Dordrecht) Bij ons niet. Wat we ook voor jou doen, we werken altijd aan het resultaat. We overleggen waar nodig en gaan door waar we kunnen. En we zijn altijd transparant over de kosten. Zo bouwen we een relatie waar we beiden baat bij hebben. Dat is onze PIEK manier van online marketing.


Transparant:

Open en eerlijk zijn in essentieel. Als je iets uitbesteed en ervoor betaald wil je natuurlijk wel weten wat er gebeurd. We vinden het belangrijk om daarin transparant te communiceren, zodat je altijd weet waar je aan toe bent. Geen kleine lettertjes in of een vast contract, maar gewoon vertrouwen in elkaar.


Wij zijn een online marketingbureau in Dordrecht en onze focus ligt op het behalen van resultaten voor onze klanten. Of je nu een nieuwe website wilt lanceren, offertes wilt binnenhalen of wilt scoren op een bepaald zoekwoord, wij hebben de kennis en expertise om jou te helpen. Het geeft ons energie om jouw bedrijf te laten groeien. Dat is ook wel eens lekker, toch?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Op zoek naar nieuwe collega’s? Dan zitten jullie in hetzelfde schuitje als veel andere bedrijven in Dordrecht. Dat zal je inmiddels wel zijn opgevallen. Opvallen tussen al die andere vacature is dus essentieel. Weg met de standaardteksten over arbeidsvoorwaarden en vaste contracten.


Het draait om het benadrukken van jullie unieke eigenschappen en het persoonlijk maken van jullie vacatures. Elk bedrijf is anders en heeft zijn eigen unieke verhaal. We zorgen ervoor dat de reden waarom mensen graag bij jullie willen werken, wordt uitgelicht. Zo laten we jullie eruit springen.


Onze online marketing expertise zetten we in voor jullie personeelswerving. Een andere manier van werken dan de traditionele recruitment bureau's. We zijn niet afhankelijk van vacaturebanken en gaan ook geen mensen benaderen. Wij zorgen ervoor dat de juiste doelgroep jullie vacatures te zien krijgt, met de juiste boodschap. En dat werkt. Bekijk onderstaande cijfers maar eens:

Vervaet 28 sollicitanten

New Motion 12 sollicitanten

de Vlieger 2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense 25 sollicitanten

Fydee 3 functies, 34 sollicitanten

Lees verder

04. Personeelswerving

Visuele content is essentieel in online marketing. Opvallen en uniek zijn doe je met goede foto's en video's. Het vertelt jouw klanten in één oogopslag veel over jouw bedrijf of product. Daarom komen wij op locatie unieke content van jouw bedrijf schieten.


Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Deze bekende uitspraak is niet voor niets zo populair. Als visueel ingestelde mensen kost het ons namelijk veel tijd en energie om iets uit te leggen in tekst, terwijl een afbeelding alles in één klap kan verduidelijken. Het is dan ook essentieel om goede foto's en video's te gebruiken in online marketing.

Lees verder

03. Visuele content

Een goede website of webshop is cruciaal voor een succesvolle online marketingstrategie. Potentiële klanten komen altijd op jouw website terecht, of je nu adverteert, zoekmachine-optimalisatie toepast of social media gebruikt. In 80% van de gevallen baseren mensen hun keuze voor een bedrijf op de website. Daarom is het belangrijk dat jouw website mensen weet te overtuigen. Wij zijn gespecialiseerd in webdesign en kunnen jouw website of webshop naar een hoger niveau tillen.

Lees verder

01. Webdesign

Online adverteren is voor elk bedrijf interessant. Het klinkt misschien als een overdreven statement, maar het is de manier om tegenwoordig mensen te bereiken. Of dit nu lokaal in Dordrecht is of wereldwijd. Mensen bereiken betekent: klanten, sollicitanten, deelnemers, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft.


Natuurlijk is elk bedrijf anders. Daarom past niet elk platform bij elk bedrijf. Bij ons draait het niet om slechts één platform. We kijken welk platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf.

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

We snappen dat je het al druk genoeg hebben. Je volledig verdiepen in webdesign, SEO of social media adverteren is dan ook niet altijd haalbaar. En dan hebben we het nog niet eens over alle updates en ontwikkelingen die je moet bijhouden. Door het inschakelen van een online marketing bureau in Dordrecht kun je deze taken uitbesteden en je richten op andere belangrijke zaken binnen jouw bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Expertise

Een online marketing bureau bestaat uit professionals die dag in dag uit bezig zijn met hun vakgebied. Door deze specialisatie beschikken ze over veel kennis en ervaring. Het is dan ook niet voor niets dat zij precies weten wat er nodig is om jouw online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

Voordeel online marketing bureau #3

Resultaten

Meer kennis, ervaring en tijd leiden uiteindelijk tot betere resultaten. Een goed online marketing bureau in Dordrecht zal veel betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf zou doen. En dat is niet zo gek als je bedenkt hoeveel tijd en moeite het kost om deze kennis en ervaring te vergaren. En dan heb je ook nog eens de dure tools en software die ze gebruiken.


Als je dus zelf niet wilt gaan lopen tobben, de tijd niet hebt of het professioneel wilt laten uitvoeren; dan is je online marketing uitbesteden een goede optie voor jou.

 Waarom een online marketing bureau:

online marketing bureau Dordrecht
online marketing bureau Dordrecht

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Dordrecht

Jij bent opzoek naar een online marketing bureau in Dordrecht. Zover was je waarschijnlijk al. We kunnen nu natuurlijk zeggen, nou die heb je gevonden. Maar dat is wat te makkelijk. Laten we eerst even vertellen wat we voor jou kunnen betekenen.


Bij ons online marketingbureau in Dordrecht draait het allemaal om resultaat. Wij halen het beste uit online marketing voor onze klanten. Of je nu een nieuwe website wilt lanceren, offertes wilt binnenhalen of wilt scoren op een bepaald zoekwoord, wij hebben de energie en expertise om je te helpen.

Online marketing bureau voor alle aspecten

We zijn echt van alle markten thuis. Ten minste, als het maar online is dan. Van het bedenken van een spetterende huisstijl tot het regelen van fotografie en van het bouwen van een top website tot het promoten van je bedrijf via social media. Zo helpen we jullie van a tot z helpen. Van een idee naar jullie 1000e klant!


Maar wees gerust, we hebben niet de illusie dat we alles kunnen. Daarom hebben we ons team zorgvuldig samengesteld op basis van specialisaties. Zo blijven we op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen en kunnen we de hoogste kwaliteit leveren.

Full service online marketing bureau
Wat kan je met online marketing?

Wat kan je met online marketing?

Het antwoord op de vraag "Wat kan je met online marketing?" is simpel en moeilijk tegelijk. Je kan er bijna alles mee! Ja, behalve je vuile was doen natuurlijk. Maar serieus, online marketing kan voor vrijwel elk bedrijf heel veel betekenen. Wat je doel ook is, het komt altijd neer op de juiste mensen bereiken met de juiste boodschap. Wil je meer bekendheid? Dan wil je mensen bereiken met jouw bedrijfsnaam.


Wil je meer klanten? Dan wil je mensen bereiken met jouw aanbod.

Op zoek naar personeel? Potentiële kandidaten laten zien hoe gaaf werken bij jullie is. Snap je het idee? Bereik is alles! En omdat we tegenwoordig bijna de hele dag online zijn, moeten we daar de mensen bereiken. En dat is nu precies wat online marketing inhoudt.

Hoe kies je het juiste online marketing bureau?

Het vinden van het juiste online marketing bureau in Dordrecht kan inderdaad lastig zijn. Gelukkig zijn er enkele factoren waar je op kunt letten om de beste keuze te maken. Allereerst is het belangrijk om te kijken naar de specialisatie van het bureau. Zoek je bijvoorbeeld hulp bij zoekmachineoptimalisatie of social media marketing? Zorg er dan voor dat je een bureau kiest dat hierin gespecialiseerd is.


Daarnaast is ervaring ook een belangrijke factor. Een ervaren online marketing bureau heeft al veel geprobeerd en geleerd van eventuele fouten. Hierdoor weten ze precies wat wel en niet werkt. Resultaten zijn natuurlijk ook van groot belang. Kijk daarom goed naar de resultaten die het bureau laat zien op hun website.


Het is ook belangrijk dat de werkwijze van het bureau je aanspreekt. Je gaat immers een samenwerking aan voor de langere termijn. Verdiep je daarom in het bedrijf en de mensen erachter. En tot slot zijn reviews ook erg waardevol. Dit zijn verhalen van bedrijven die al eerder met het bureau hebben gewerkt. Check deze reviews dus goed, niet alleen op de website van het bureau zelf, maar ook op andere platformen zoals Google.


Kortom, met deze factoren in gedachten kan je het juiste online marketing bureau vinden dat perfect past bij jouw bedrijf en doelen!

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Het is lastig om een prijsindicatie te geven, omdat online marketing een breed begrip is. Het is vergelijkbaar met de kosten van een auto: het hangt af van het merk, de functies en het doel. Pas als we meer informatie hebben over wat je wilt, kunnen we een prijsindicatie geven. Maar we denken graag met je mee en vinden altijd een passende oplossing.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen

Wij staan bekend om onze snelle aanpak en flexibiliteit. Daarom kunnen we snel beginnen en snel leveren. Hoe snel dat is? Dat hangt af van jouw agenda. Laat het ons weten en we schakelen direct.

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, online marketing is voor elk bedrijf geschikt, ongeacht de grootte van het bedrijf. Of je klant Dordrecht zitten of wereldwijd maakt niets uit. We begrijpen dat niet elk bedrijf enorme budgetten heeft en denken daarom graag met je mee. We kunnen je helpen om op een eenvoudige manier en met beperkte budgetten te beginnen met online marketing.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Het meten van het succes van een online marketing campagne is essentieel om te weten of je goed bezig bent. Gelukkig zijn er diverse tools en methodes om dit te meten. Bij SEO kijken we bijvoorbeeld naar de ranking van jouw website in zoekmachines, bij social media marketing kijken we naar de interactie met jouw doelgroep en bij website gedrag analyseren we hoe bezoekers zich gedragen op jouw website. Door deze metingen kunnen we zien wat werkt en wat niet, en kunnen we onze strategie aanpassen om nog betere resultaten te behalen.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Een online marketing bureau kan echt het verschil maken voor jouw bedrijf. Ja, je kunt veel zelf doen, maar soms loop je vast of heb je simpelweg niet de tijd om alles goed te doen. Een online marketing bureau heeft de kennis, ervaring en tools om jouw online aanwezigheid naar een hoger niveau te tillen. En zoals we al eerder hebben genoemd, is het inschakelen van een bureau ook een goede investering op de lange termijn.

Het is belangrijk om kritisch te zijn bij het kiezen van een online marketing bureau in Dordrecht, maar als je eenmaal een goed bureau hebt gevonden, kun je echt grote stappen maken. Het kan een beetje eng lijken om de controle uit handen te geven, maar met een goede samenwerking kan je echt succesvol zijn. Dus waar wacht je nog op? Schakel een online marketing bureau in en zie jouw bedrijf groeien!

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page