top of page

Social media

Social media het cv van je bedrijf. Liever zelf geen omkijken naar hebben? We kunnen dit voor je doen!

Online marketing

Naast een website is er nog veel meer mogelijk met online marketing.

Personeelswerving

Opzoek naar personeel in vlissingen? Zet online marketing in:

Maar waar moet je op letten als je een website laat maken?

Een goede website is responsief en past zich aan aan verschillende schermformaten, zoals smartphones en tablets. Tegenwoordig surfen we niet alleen meer op de computer. Controleer daarom voordat je een website laat maken hoe de websites van de betreffende partij er op mobiel uitzien.


Een overzichtelijke structuur is ook essentieel. Bezoekers moeten snel kunnen vinden wat ze zoeken. Zelfs als een website er fantastisch uitziet met allerlei toffe functies, kan het doel worden gemist als de bezoeker het overzicht kwijtraakt. Daarom maken wij websites die niet alleen mooi zijn, maar ook functioneel.


Content is cruciaal. Zelfs als je een prachtig design hebt, ziet het er nog niet uit als de teksten en foto's niet goed zijn. Pakkende en leesbare teksten, gecombineerd met goede foto's en video's, maken jouw website echt onderscheidend. Daarom bieden wij als webdesign bureau ook het maken van content aan. Zo heb je een compleet pakket en dat ook nog eens in Vlissingen!


Een conversie is wanneer een bezoeker van jouw website contact opneemt, solliciteert of een bestelling plaatst. Het doel van jouw website is dat bezoekers converteren naar klanten of sollicitanten. Bij het maken van de website staat dat doel bij ons voorop. Natuurlijk moet de website er mooi uitzien, maar het resultaat is het belangrijkste.


Wil jij ook een website laten maken die resultaat oplevert en waar je trots op kunt zijn? Kies dan voor ons als jouw webdesign bureau in Vlissingen!

Ecosloop

Van een idee naar een identiteit

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

The Innersense

195 leads binnen een maand

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

 Webdesign voorbeelden:

We kunnen het allemaal mooi vertellen natuurlijk, maar eerst zien dan geloven. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die wij gemaakt hebben voor onze klanten:

logo's2c_3x-8.png

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Ook opzoek naar die typisch Zeeuwse nuchterheid? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Nodig ons uit voor een kopje koffie en laten we samen bespreken hoe we een website kunnen maken waar je trots op bent!

Website laten maken Vlissingen
website laten maken

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Vlissingen

Jouw website is de basis van alles wat je online doet. Wist je dat maar liefst 80% van de mensen hun keuze voor een bedrijf baseert op de website? Potentiële klanten, partners of werknemers zoeken naar jouw bedrijf op Google en komen als eerste op jouw website terecht. Daarom is het belangrijk om een website te laten maken waar je trots op kunt zijn!

Vindbaarheid bij website laten maken

Vindbaarheid (seo)

Een ander belangrijk aspect van webdesign is de vindbaarheid. Jouw website moet niet alleen mooi zijn, maar ook goed gevonden worden in zoekmachines als Google. Een mooie website is één, maar hoe meer mensen jouw website bezoeken, hoe beter het voor jouw bedrijf is. Jouw website moet bovenaan komen te staan wanneer mensen op zoek zijn naar jouw bedrijfsnaam. Maar het kan nog verder gaan. Stel je bent een autogarage in Vlissingen, dan wil je dat jouw website bovenaan staat wanneer mensen zoeken op 'Autogarage Vlissingen. Of nog beter, wanneer mensen in heel Zeeland op zoek zijn naar een autogarage.


Dit is echter niet zomaar geregeld. De vindbaarheid van jouw website moet geoptimaliseerd worden (SEO). Dit is geen eenmalig iets, maar een voortdurend proces om Google te laten zien dat jouw website het meest interessant is. Als Google dat eenmaal erkent, zul je langzaam stijgen in de zoekresultaten. Benieuwd naar hoe dit voor jouw bedrijf kan werken? Nodig ons dan gerust uit voor een kopje koffie en laten we samen kijken hoe we jouw website kunnen optimaliseren!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons webdesign bureau:

Hoeveel kost het laten maken van een website?

Dat is lastig te zeggen zonder eerst wat meer info te hebben. Het is namelijk afhankelijk van verschillende factoren, zoals de complexiteit van de website en welke functionaliteiten je erop wilt hebben. Bij ons krijg je altijd een duidelijke offerte zodat je precies weet waar je aan toe bent.

Hoelang duurt het voordat mijn website af is?

Ook dat hangt af van de complexiteit van de website en de wensen die je hebt. We houden van doorpakken en snel werken maar we vinden het nog belangrijker dat we een kwalitatief hoogwaardige website afleveren.

Kan ik zelf mijn website onderhouden?

Ja, dat kan zeker. Wij zorgen voor een gebruiksvriendelijk Content Management Systeem (CMS) zodat je zelf de inhoud van de website kunt aanpassen. Maar als je dat liever niet zelf doet, kunnen wij dat ook voor je regelen.

Hoe zorgen jullie ervoor dat mijn website goed gevonden wordt in Google?

Wij zorgen ervoor dat jouw website is geoptimaliseerd voor zoekmachines (SEO). Zo wordt de website beter gevonden in Google en trek je meer bezoekers naar je website. Daarnaast kunnen we ook een online marketing campagne voor je opzetten.

Kan ik mijn eigen ontwerp aanleveren voor de website?

Natuurlijk! We vinden het belangrijk dat de website aansluit bij de huisstijl en wensen van jouw bedrijf. Als je zelf al een ontwerp hebt, kunnen wij dat voor je realiseren

Moet ik zelf de teksten voor mijn website schrijven?

Dat hoeft niet, wij bieden ook het maken van content aan. We kunnen samen met jou kijken welke boodschap je wilt overbrengen en zo pakkende teksten schrijven die passen bij jouw bedrijf.

 FAQ:

Waarom website laten maken

Hoeveel kost het laten maken van een website?

Als eerste willen we graag meer over jullie bedrijf en werkzaamheden weten. Het is namelijk belangrijk om te weten welke branche jullie zitten en wie jullie klanten zijn. Een fysiotherapiepraktijk heeft namelijk een andere website nodig dan een machinefabrikant. Door meer over jullie te weten te komen, kunnen wij beter inschatten wat wel en niet aansluit bij jullie wensen.


Daarnaast bespreken we welke wensen jullie hebben en wat het doel is van de nieuwe website. We denken graag met jullie mee om te kijken hoe we het beste resultaat kunnen bereiken.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte & Plan

Als we weten wat jullie willen en nodig hebben, maken we een duidelijke offerte met een overzicht van de kosten. We gaan niet om handtekeningen vragen of contracten opsturen, maar zorgen dat we open en eerlijk communiceren zodat jij precies weet waar je aan toe bent.

Stap 3 website laten maken

Oplevering & Live

Nadat we het plan hebben besproken en de offerte is goedgekeurd, gaan we aan de slag met het ontwerpen van de website. Zodra we een opzet hebben, sturen we deze naar jullie op. Zo kunnen jullie kijken welke richting we op gaan en of er nog wijzigingen zijn die we moeten doorvoeren. En als jullie helemaal tevreden zijn, gaat de website live! Dit kan stilletjes, maar ook met een grote online campagne.


Ben jij benieuwd hoe wij jouw nieuwe website kunnen maken? Neem dan contact met ons op en we bespreken alle mogelijkheden!

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Hoeveel kost het om een website te laten maken in Vlissingen?

Je hebt besloten om een website te laten maken in Vlissingen, maar wat gaat dat eigenlijk kosten? Een goede vraag, want als Zeeuwen zijn we zuinig op ons geld. Maar het geven van een concrete prijsindicatie is lastig, het is net als vragen wat een auto kost. Elke auto rijdt, maar er is een groot verschil in prijs en functionaliteit.


Een complexe website met veel functionaliteiten zal bijvoorbeeld duurder zijn dan een eenvoudige bedrijfswebsite. En een webshop is weer duurder dan een gewone website. Wil jij weten wat het laten maken van jouw website gaat kosten? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Wij komen graag bij je langs in Vlissingen om de mogelijkheden te bespreken. Het is geen dwingend verkoopgesprek, maar juist een gesprek waarin wij met jou meedenken om te kijken hoe we met een nieuwe website meer omzet voor jouw bedrijf in Vlissingen kunnen genereren.

Kosten website laten maken
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page