top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dit is waar wij voor staan als jouw reclamebureau in Zeeland: succesvolle marketingcampagnes creëren voor onze klanten. Of het nu gaat om een frisse website, het genereren van offerteaanvragen of dat ene trefwoord laten scoren: daar worden wij enthousiast van.

Reclamebureau in zeeland
Piek, het reclamebureau van zeeland

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Reclamebureau

Zeeland

Een betere online uitstraling? Meer klanten? Meer naamsbekendheid? Of opzoek naar personeel? Dan kunnen wij je helpen. Wij kunnen jouw bedrijf helpen online de volgende stap te zetten. Als reclamebureau in Zeeland worden we blij van resultaat halen voor onze klanten. We doen dit ook graag voor jou! Maar laten we ons eerst even kort voorstellen.

 Online marketing cases:

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

Online marketing reclamebureau zeeland

Wat kun je nou eigenlijk met online marketing

Nou, dat is tegelijkertijd een simpele én een lastige vraag. Marketing is namelijk super veelzijdig en biedt allerlei mogelijkheden. Oké, het zal niet je schoenen poetsen, maar het kan wel ontzettend veel betekenen voor je bedrijf. Wat je doel ook is, meestal komt het neer op de juiste mensen bereiken met een boodschap die hen aanspreekt.

 

Betere naamsbekendheid, meer klanten, personeel werven, de eerste stap is altijd mensen bereiken. Aangezien we tegenwoordig veel online zijn, is het daar te doen. En laat dat nou net de essentie zijn van marketing.

 

Online marketing is dus een ontzettend krachtig middel dat voor bijna elk bedrijf interessant is. Als jouw reclamebureau in Zeeland denken we graag met je mee over de beste strategie en boodschap die past bij jouw unieke situatie. Nodig ons uit voor de koffie!

Alles onder één dak

Als jouw full-service reclamebureau in Zeeland hebben we alles in huis om je van A tot Z te helpen. Of het nu gaat om het bedenken van een spetterende huisstijl, het bouwen van een mooie website, het maken van toffe foto's of het opzetten van een knallende online campagne: we staan aan je zijde vanaf het allereerste idee tot het verwelkomen van je 1000e klant. Of vanaf je 1000e tot.. Enfin je snap het idee.

 

We bieden dan wel een hoop diensten aan, toch blijven we gespecialiseerd in elk onderdeel. Hoe we dat doen? Door een heldere taakverdeling binnen ons team! Ieder van ons focust zich op zijn of haar eigen specialiteit, zodat we als allround reclamebureau topkwaliteit blijven leveren.

Fullservice reclamebureau

Wat is het onderscheid tussen communicatie, marketing en reclame?

Communicatie is het overkoepelende begrip waar marketing en reclame deel van uitmaken. Het omvat alle manieren waarop we informatie overbrengen, van kledingkeuze bij evenementen of klantbezoeken tot kleurstellingen, en tone of voice.

 

Marketing daarentegen, richt zich specifiek op de wijze waarop je met je doelgroep communiceert. Het gaat over het positioneren van je boodschap, product, dienst, bedrijf of project in de markt. Marketing omvat zowel de marketingstrategie als de uitvoering van marketingacties, waarvan reclame er één is.

 

Reclame is de meest specifieke vorm van communicatie binnen deze drie begrippen. Het is het type communicatie waarbij je aandacht opeist en je boodschap duidelijk zichtbaar maakt voor het publiek.

Wat is de rol van een reclamebureau?

Een reclamebureau helpt je jouw verhaal en doelen om te zetten in effectieve campagnes. Het doel is om op te vallen, gezien te worden en uiteindelijk meer omzet te genereren.

Hoe kan ik mijn naamsbekendheid vergroten?

Er zijn veel verschillende manieren om je naamsbekendheid te vergroten, zoals adverteren in Google (SEA), display advertising, zoekmachineoptimalisatie (SEO), social media. Elk onderdeel van online marketing kan worden ingezet om jouw naamsbekendheid te vergroten. Wat geschikt is voor jouw bedrijf? Neem even contact op, dan geven je graag advies.

Waarom zou ik mijn online marketing uitbesteden?

Door je online marketing uit te besteden, wordt het werk vaak verdeeld onder een team van specialisten bij een bureau. Hierdoor wordt elk onderdeel van je project zo goed mogelijk uitgevoerd. Dit zie je terug in de resultaten en heeft ook een positieve invloed op de kosten.

Daarnaast scheelt het natuurlijk een hoop tijd. Je kan nou eenmaal niet alles zelf. Door het uit te besteden heb je er zelf geen omkijken meer naar en kan jij je focussen op waar je goed in bent.

Wat is de essentie van online marketing?

De kern van online marketing is ervoor zorgen dat je bedrijf zo goed mogelijk zichtbaar is op het internet. Het kanaal dat je daarvoor gebruikt, hangt af van je budget en doelgroep. Het doel is om de juiste mensen te bereiken en hen te informeren over je producten of diensten.

 FAQ:

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Gericht op resultaat:

Wij doen niet aan vage beloften, maar gaan voor meetbare resultaten. Daar draait reclame uiteindelijk om, resultaat. Of we nu een website of webshop ontwikkelen, leads genereren via social media of een bedrijfsvideo maken, we zoeken altijd naar de beste aanpak voor jullie situatie.

 

Zeeuwse nuchterheid:

In de marketingwereld komt het soms voor dat er veel gebakken lucht wordt verkocht. Eindeloos overleggen en werken om maar te kunnen factureren. Dat pakken wij totaal anders aan.

 

Wat onze opdracht ook is, we zetten ons volledig in voor het resultaat. Dat betekent overleggen waar nodig en actie ondernemen waar mogelijk, met transparantie over de kosten. Zo creëren we een samenwerking waar we allebei profijt van hebben. Dat is marketing op de Piek manier.

 

Helder en open:

Je bent waarschijnlijk op zoek naar een reclamebureau in Zeeland dat werk uit handen neemt omdat je zelf niet de benodigde kennis of tijd hebt. Dan wil je natuurlijk een betrouwbare partij. Duidelijkheid over wat we doen en wat het oplevert, is daarbij cruciaal.

 

Daarom hechten we veel belang aan transparante en eerlijke communicatie, zodat het voor jullie altijd helder is wat je betaalt en wat je ervoor terugkrijgt. Geen contracten met kleine lettertjes, maar wederzijds vertrouwen. Ook wel eens lekker toch?

Diensten:

Personeel werven kan een uitdaging zijn, vooral als je wilt opvallen tussen alle andere vacatures in Zeeland. Het is daarom van belang om jullie unieke eigenschappen te benadrukken en jullie vacatures persoonlijk te maken. Als Reclamebureau in Zierikzee kunnen wij helpen door unieke content, pakkende teksten en opvallende designs te maken die ervoor zorgen dat jullie vacatures eruit springen.

 

Wij zijn geen recruitment bureau, maar als Reclamebureau zetten wij onze online marketing expertise in voor personeelswerving. Dat betekent dat we de juiste doelgroep gaan bereiken met de juiste boodschap. We hebben al hier al veel ervaring in op gedaan, daarom weten we hoe we de toekomstige sollicitant kunnen prikkelen. En dat werkt, kijk maar naar onderstaande cijfers:

 

Vervaet                      28 sollicitanten

New Motion             12 sollicitanten

de Vlieger                   2 vacatures, 9 sollicitanten

The Innersense       25 sollicitanten

Fydee                           3 functies, 34 sollicitanten

04. Personeelswerving

Visuele content is essentieel als je reclame gaat maak. Een website zonder mooie foto’s ziet er niet uit, en een advertentie zonder pakkende foto of video werkt niet. Een beeld zegt meer dan duizend woorden, is niet voor niets een spreekwoord. We kijken liever dan dat we lezen. Daarom is het van belang om goede foto's en video's te gebruiken om de interesse van mensen te wekken. Geen lange lappen tekst dus. Als Reclamebureau in Zierikzee kunnen wij unieke content van jouw bedrijf schieten op locatie en daarmee jouw bedrijf laten opvallen en uniek maken.

03. Visuele content

Een goede website of webshop is cruciaal voor een succesvolle online marketing strategie. In 2021 winkelde maar liefst 77% van de mensen online, en 80% van hen baseerde hun keuze voor een bedrijf op de website. Hoe goed je ook adverteert, zoekmachine optimalisatie toepast of aanwezig bent op social media, als jouw website niet overtuigt, heeft het weinig zin. Jouw website moet mensen tot actie aanzetten, of het nu gaat om het leggen van contact of het doen van een aankoop.

 

Als Reclamebureau in Zeeland begrijpen wij het belang van een sterke website als basis voor online marketing. Daarom helpen wij je graag met het ontwerpen en ontwikkelen van een website die aansluit bij jouw doelstellingen en de behoeften van jouw doelgroep.

01. Webdesign

Online reclame is de manier om tegenwoordig mensen te bereiken. En bereik betekend klanten, sollicitanten, deelnemers, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. Tenminste als je de juiste doelgroep bereikt met de juiste boodschap. En dit is precies waar wij mee bezig zijn als reclamebureau. Wij kijken daarom welk platform en strategie het beste past bij jouw bedrijf.

 

Er zijn verschillende manieren om online te adverteren, elk met zijn eigen voor- en nadelen. Wij kunnen je helpen om het beste resultaat te behalen door goed te luisteren naar wat jouw bedrijf nodig heeft. Zo bieden Instagram advertenties de mogelijkheid om heel precies en lokaal te adverteren, terwijl Google Ads adverteren op zoekwoorden mogelijk maakt en LinkedIn zich richt op de professionele doelgroep.

02. Online campagnes

Webdesing bij een reclamebureau
Online adverteren bij een reclamebureau
Online marketing bij een reclamebureau
Online marketing bij een reclamebureau
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing bureau in een nieuw jasje.

bottom of page