top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Wij zijn een online marketingbureau in Middelburg dat gaat voor resultaat. Of het nu gaat om het bouwen van een converterende website, het scoren op dat ene zoekwoord of het genereren van leads via social media, wij zijn er om jou te helpen. Want jouw succes is ons succes!

 Online marketing cases:

EBO van Weel

Branding & Lead generatie

S&W Bouwkundig Ingenieurs

Het verlengstuk zijn van de marketing.

Tramper Technology

Technisch personeel vinden

Iwaarden

Personeelswerving & Social media

Rug Expertise Centrum

321 Leads in een maand tijd

Yerseke Group

30 sollicitanten voor een technische functie

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Rug Expertise Shop

Al meer dan 1000 klanten kunnen helpen.

Vitaal Podotherapie

Consistent nieuwe klanten met Google ads

De vlieger

7 sollicitanten op 2 vacatures

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Gebakken lucht

Resultaat gericht:

We zijn resultaatgericht en maken geen vage beloften. Onze focus ligt op concrete resultaten en de meest effectieve toepassing voor jouw bedrijf. Daarbij zijn we niet van de poespas. We zijn transparant over de kosten en werken altijd voor het resultaat. Samen bouwen we aan een relatie waar we beide blij van worden. Dat is online marketing op de PIEK manier.


Zonder poespas:

Laten we eerlijk zijn, in de wereld van online marketing wordt er nogal wat gebakken lucht verkocht. Maar daar doen wij niet aan mee! Bij ons geen overleggen om te overleggen of werken om te factureren. Nee, wij gaan voor het resultaat en werken daar hard voor. En daarbij vinden we het belangrijk om open en eerlijk te zijn over de kosten en wat je daarvoor krijgt. Geen kleine lettertjes of contracten waar je u tegen zegt. Gewoon vertrouwen in elkaar, dat vinden wij belangrijk.


Als dit jou aanspreekt, neem dan vooral contact met ons op. We kijken er naar uit om met je samen te werken en te zorgen voor online succes.


Transparantie:

Wij begrijpen dat je op zoek bent naar een online marketingbureau in Middelburg dat jou werk uit handen neemt en waar je op kunt vertrouwen. Daarom hechten wij veel waarde aan onze open en eerlijke communicatie. Geen kleine lettertjes of verborgen kosten, maar gewoon vertrouwen in elkaar. Want dat werkt toch het beste?

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Hoe dat wordt ervaren door onze klanten:

Diensten:

Op zoek naar nieuwe collega's? Geen zorgen, wij zorgen dat jouw vacature eruit springt tussen alle andere standaardteksten. Dit doen we door jullie unieke eigenschappen te benadrukken, en persoonlijke content te maken. Jouw collega's hebben een reden waarom ze bij jullie werken. En die reden gaan we uitlichten. Zo zorgen wij ervoor dat jullie toekomstige collega's zich aangesproken voelen.


Geen standaard recruitment bureau dus. Wij gaan niet de mensen benaderen op linkedIn, maar bereiken wel de juiste doelgroep met de juiste boodschap. En dat werkt! Kijk maar bij onze klantcases. Onze aanpak heeft al heel wat sollicitanten opgeleverd in Zeeland, en Middelburg.

Lees verder

04. Personeelswerving

Beelden zeggen meer dan woorden! Visuele content is daarom essentieel in online marketing. Het laat in één oogopslag zien waar jouw bedrijf of product voor staat. We weten allemaal dat mensen vaak geen zin hebben om lange teksten te lezen, maar wel snel een beeld willen krijgen. Daarom zorgen wij voor de juiste visuals om jouw doelgroep te prikkelen en geïnteresseerd te houden. We maken unieke foto's en video's van jouw bedrijf, zodat jij opvalt tussen de rest.

Lees verder

03. Visuele content

Op zoek naar een mooi website? 80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de site. Dat is een behoorlijk percentage. Het is ook verklaarbaar als je ziet hoevaak we eerst even de website bekijken voordat we contact opnemen met een bedrijf.


Het is je eerste aanspreek punt naar klanten toe. En de eerste indruk is een belangrijke. Daarom is een goede website of webshop essentieel voor je online marketing.Lees verder

01. Webdesign


Online adverteren is DE manier om mensen te bereiken. Of dit nu in Middelburg zelf is of wereldwijd. En mensen bereiken betekent: klanten, sollicitanten, donateurs of wat jouw bedrijf ook nodig heeft. Maar welk platform past bij jouw bedrijf? Wij zitten niet vast aan 1 platform maar bekijken wat voor jou het beste kan werken. Zo is Instagram handig om lokaal te adverteren, terwijl Google Ads focust op zoekwoorden. LinkedIn is juist weer ideaal voor de professionele doelgroep. Benieuwd wat voor jou gaat werken? Nodig ons uit voor een bakkie!

Lees verder

02. Online campagnes

Online adverteren voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

Voordeel online marketing bureau #1

Tijdbesparing

Je hebt vast genoeg te doen en je uitgebreid verdiepen in webdesign, SEO of social media adverteren wordt dan een lastig verhaal. Laat staan alle updates en ontwikkelingen bijhouden. Door het inhuren van een online marketing bureau in Middelburg, kun je deze taken uitbesteden en je focussen op andere belangrijke aspecten van je bedrijf.

 Waarom een online marketing bureau:

 Waarom een online marketing bureau:

Voordeel online marketing bureau #2

Expertise

Iemand die fulltime bezig is met online marketing heeft nu eenmaal veel meer kennis en ervaring. Dit is ook het grootste voordeel van een online marketing bureau. Wij weten wat er nodig is om jouw online aanwezigheid te verbeteren en meer klanten aan te trekken.

Voordeel online marketing bureau #3

Meetbaar resultaat

Betere kennis, meer ervaring en meer tijd vertaalt zich uiteindelijk in betere resultaten. Een goed online marketing bureau zal veel betere resultaten behalen dan wanneer je het zelf zou doen. Het opbouwen van kennis en ervaring kost nu eenmaal tijd en het gebruik van dure tools en software kan daarbij helpen.

 Waarom een online marketing bureau:

online marketing bureau Middelburg
online marketing bureau Middelburg

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

online marketing bureau Middelburg

Dus jij bent opzoek naar een geschikt online marketing bureau in Middelburg? Je hebt vast een idee wat je zoekt. Dus laten we ons kort voorstellen, dan kijk jij of dat bij jullie past. En als het klikt, dan neem je contact op. Deal?

Compleet online marketing bureau

We kunnen jullie van A tot Z helpen met alles wat te maken heeft met online marketing. Van het ontwikkelen van een huisstijl tot het creëren van een website en van het maken van fotografie tot het promoten van jullie bedrijf online.


Ondanks ons brede scala aan diensten, blijven we ons wel specialiseren. Door middel van een duidelijke taakverdeling zijn we in staat om ons als fullservice online marketing bureau in Middelburg te blijven richten op het leveren van de hoogste kwaliteit. Iedereen binnen ons team heeft zich gespecialiseerd in een bepaald onderdeel, waardoor we als geheel kunnen blijven groeien en ons kunnen blijven ontwikkelen.

Full service online marketing bureau
De mogelijkheden van online marketing:

De mogelijkheden van online marketing:

Dat is eigenlijk een vrij simpele vraag met een ingewikkeld antwoord. Bijna alles is mogelijk! Bijna altijd komt het neer op het bereiken van de juiste mensen met de juiste boodschap.

Wil je meer naamsbekendheid? Dan wil je dat mensen jouw bedrijfsnaam kennen.

Wil je meer klanten? Dan wil je de juiste doelgroep bereiken met jouw aanbod.

Zoek je nieuw personeel? Dan wil je potentiele kandidaten laten zien hoe geweldig het is om bij jouw bedrijf te werken.

Kortom, bereik is alles. En aangezien we bijna de hele dag online zijn, moeten we ook daar de mensen bereiken. Dit is waar online marketing om de hoek komt kijken.

Hoe kies je het goede online marketing bureau?

Het kan lastig zijn om het juiste online marketing bureau in Middelburg te kiezen. Let bij het kiezen op de volgende factoren:

Specialisatie

Online marketing bureaus bieden verschillende diensten aan. Het is daarom belangrijk om een bureau te kiezen dat gespecialiseerd is in de gebieden waar jij hulp nodig hebt.


Ervaring

Ervaring is een belangrijke factor in het kiezen van een online marketing bureau. Een ervaren bureau heeft al veel geprobeerd en veel fouten gemaakt, waardoor ze weten wat wel en niet werkt.


Resultaten

De resultaten van een bureau zijn uiteindelijk het belangrijkst. Kijk naar de resultaten die ze laten zien op hun website of vraag naar referenties.


Werkwijze

Een goede klik met het bureau is belangrijk, omdat je een langdurige samenwerking aangaat. Verdiep je daarom in het bedrijf en de mensen erachter.


Reviews

Reviews zijn handig om te bekijken omdat ze verhalen bevatten van bedrijven die je al zijn voorgegaan. Check de reviews daarom niet alleen op hun eigen website, maar ook op bijvoorbeeld Google.

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Het is lastig om de kosten van online marketing te bepalen zonder meer informatie te hebben. Net als een auto zit er nogal verschil in mogelijkheden en kosten. Maar we denken graag met je mee. We kunnen een prijsindicatie geven zodra we meer weten over wat je wilt.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij zijn een flexibel bedrijf en houden van snel schakelen. Dit betekent dat we snel kunnen beginnen en snel kunnen leveren. Hoe snel? Dat hangt af van hoe snel jij het wilt, dus daag ons gerust uit!

Is een online marketing bureau alleen geschikt voor grote bedrijven?

Nee, online marketing is geschikt voor bedrijven van elke omvang. Of je klanten nu in Middelburg of wereldwijd zitten. We begrijpen dat niet elk bedrijf enorme budgetten heeft en denken daarom graag met je mee. Je kunt al simpel en met beperkte budgetten beginnen met online marketing.

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Online marketing is meetbaar en daarom ook een van de sterke punten van deze vorm van marketing. We meten het succes op verschillende manieren, afhankelijk van wat we willen meten. Zo gebruiken we bijvoorbeeld tools om veranderingen in seo te meten en Google Analytics voor websitegedrag.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is heel breed en verandert constant. Het is daarom niet eenvoudig om bij te houden als dit niet je fulltimebaan is. Daarom zijn er online marketing bureaus die je kunnen helpen.

Natuurlijk kun je veel zelf doen, zoals het promoten van een post op Facebook of Instagram of het maken van een website met een template. Maar soms is het onmogelijk om alles zelf te doen en heb je de kennis en ervaring van een online marketing bureau nodig. Met hun expertise kan jouw bedrijf echt stappen gaan zetten. 


Natuurlijk begrijpen we dat het inhuren van een online marketing bureau een grote stap kan zijn. Daarom vinden wij het belangrijk om je goed te informeren en te adviseren over de mogelijkheden en kosten. Het is ons doel om samen met jou de beste strategie te bepalen en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Laten we beginnen!

Online marketing in een nieuw jasje.

logo's2c_3x-8.png
bottom of page