top of page

• Gewoon, Doen:

2 Woorden veel betekenissen. Doorpakken en niet treuzelen.  Aan de slag gaan en resultaat neer zetten.


Maar ook, Gewoon Doen als in nuchter zijn, geen poespas. Eerlijk en transparant zijn naar elkaar.

Dit is hoe wij werken. De zeeuwse nuchterheid gaat er nooit uit bij ons. Spreekt dit je aan, en ben jij opzoek naar een marketing bureau in Zeeland die jouw website kan maken? Nou, dan zitten we goed. Nodig ons uit voor de koffie, en laten we de hoe en wat bespreken!

Website laten maken
website laten maken zeeland

Webdesign bureau in een nieuw jasje:

• Transparant
• Zonder poespas
• Resultaat gericht

Website laten maken Zeeland

De basis van alles wat je online doet. Dat is je website. 80% van de mensen baseert de keuze voor een bedrijf op de website. Eigenlijk zegt dat percentage al genoeg. Nieuwe klanten, partners of werknemers gaan googelen naar je bedrijf. En waar komen ze terecht, op je website. Wil je die, zo belangrijke, eerste indruk dus goed doen? Laat dan een website maken waar jij trots op kunt zijn!

Bouwbedrijf van der Schelde

Resultaat waar wij zelf van moesten blozen

Camping Zierikzee

Een website in 4 talen

New Motion

Een volledig nieuwe uitstraling

Vervaet

Totaal pakket om werknemers te werven

The Innersense

195 leads binnen een maand

Mind Body Dietiste

Een vliegende start voor Aniek

Lakerz

Webshop met 300+ producten

Rematech Recycling B.V.

Een recycling proces uitleggen

Bogaard Grondwerken

350% meer organisch websiteverkeer

Zeeland Huisje Huren

Een huisje huren aan zee

Pannekoek sloop & grondwerken

700% meer organische bezoekers

 Webdesign voorbeelden:

Eerst zien dan geloven, dat gezegde is er niet voor niets. Daarom hieronder een aantal voorbeelden van websites die we gemaakt hebben voor onze klanten. Zoek je iets vergelijkbaars of totaal iets anders? Dat kan allebei. Neem contact op!

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Wat is belangrijk bij een website laten maken?

Wat is nou een goede website. Iets mooi vinden is natuurlijk deels persoonlijk. Maar er zijn wel aspecten die een website goed of slecht maken. We zetten er een paar op een rij.

 

Responsief:

We internetten tegenwoordig niet alleen meer op onze computer, maar ook op telefoon en tablet. Een groot deel van je website verkeer is afkomstig van mobieltjes. Aanpassen aan allerlei soorten schermen is daar door essentieel, dit noemen we een responsieve website. Voordat je een website laat maken bij een partij, bekijk daarom eerst even hoe hun websites eruit zien op mobiel.

 

Structuur:

Overzichtelijk en snel kunnen vinden wat je zoekt. Dat is een ander essentieel onderdeel bij het laten maken van een website in Zeeland. Er kan een fantastisch design zijn met allerlei rondvliegen elementen, maar als je het overzicht kwijt raakt, mist het zijn doel. Daarom maken wij websites die niet alleen mooi zijn maar ook functioneel.

 

Content

Je kan een prachtig design hebben, maar als er slechte teksten en foto’s op staan ziet het er nog niet uit. Pakkende goed-leesbare teksten, in combinatie met goede foto’s en video’s zorgen ervoor dat jou website er echt springt. Daarom bieden wij als webdesign bureau ook het maken van content aan. Zo heb je een totaal in pakket, en ook nog eens in Zeeland.

 

Converteren

Een website bezoeker die contact opneemt, solliciteert, besteld. Dat is noemen we een conversie. En bezoekers converteren naar klanten of sollicitanten dat je uiteindelijk het doel van je website. Met dat doel maken wij ook de website. Natuurlijk moet het mooi zijn, maar uiteindelijk moet het resultaat opleveren.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Daan van de velde

Marketingmanager Vervaet  B.V.

Goede combinatie

Door Piek Marketing hebben we bij Vervaet op korte termijn technisch personeel weten aan te trekken. 

Door hun kennis en inzicht hebben we veel nieuwe collega's gekregen die we hard nodig hadden.

 

De combinatie van een werken bij website en social media campagne was voor ons heel goed. We zijn erg tevreden!

 Klant ervaringen bij ons online marketing bureau:

logo's2c_3x-8.png
Waarom website laten maken

Kennismaking & overleg

Als eerste willen we meer te weten komen over jullie bedrijf en werkzaamheden. Een fysiopraktijk zoekt namelijk een andere website dan een machine fabrikant. Door meer over jullie bedrijf, branche en klanten te weten te komen weten wij beter wat wel en niet aansluit.

Daarnaast bespreken we welke wensen jullie hebben. En wat het doel is van een nieuwe website laten maken.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

 Stappenplan naar een nieuwe website:

Stappenplan website laten maken

Offerte & plan

Wat gaan we het doen, en wat kost het. Dat gaan we eerst even duidelijk op een rijtje zetten. We gaan je geen contract opsturen, of om handtekeningen vragen. Maar we zorgen dat we open en eerlijk communiceren zodat jij weet waar je aan toe bent.

Stap 3 website laten maken

Oplevering & Live

Eerst een concept. Als we de opzet van de website hebben staan sturen we deze naar jullie op. Zo kunnen jullie kijken welke richting we op gaan, en of er nog wijzigingen zijn. En ben je tevreden? Dan gaat de website live! Dit kan stilletjes, of met een grote online campagne.

 Stappenplan naar een nieuwe website:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Ga voor een website om trots op te wezen:

Webdesign bureau in een nieuw jasje.

Vindbaarheid bij website laten maken

Vindbaarheid van je website (seo):

Een belangrijk onderdeel van webdesign waar we het nog niet over gehad hebben is de vindbaarheid. En dan niet op straat, maar in zoekmachines als Google. Een mooie website is stap 1, mensen krijgen op je website is stap 2. Je website moet naar boven komen als mensen je bedrijfsnaam googelen. Maar vindbaarheid kan ook verder gaan. Bijvoorbeeld als autogarage, dat je website boven aan in Google komt als mensen zoeken op Autogarage Zeeland. Of nog een stap verder in plaats van Zeeland in heel Nederland op Autogarage.

Dat is alleen niet zomaar gebeurd. De vindbaarheid van je website optimaliseren (seo) is een proces. Dit is niet iets wat je eenmalig doet. Je blijft bezig om aan Google te laten zien dat jouw website het meest interessant is, en als Google dat ook vind dan stijg je langzaam in de zoekresultaten. Benieuwd hoe dat voor jullie kan werken? Nodig ons uit voor een bakje!

Wat kost een website laten maken in Zeeland?

Wat kost dat dan? Een belangrijke vraag als je een website laten maken in Zeeland. We bluuven toch Zeeuwen. En groot gelijk, want voor wat hoort wat. Het geven van een goede indicatie van de kosten is alleen lastig. Je zou het kunnen vergelijken met de vraag, wat kost een auto? Elke auto rijdt, maar er zicht toch behoorlijk verschil in, ook in prijs.

 

Zo is een grote website met veel functionaliteit ook duurder dan een eenvoudige bedrijfswebsite. En een webshop is weer duurder dan een gewone website.


Wil je weten wat het laten maken van een website voor jou gaat kosten? Neem dan gewoon eens helemaal vrijblijvend contact met ons op. We komen namelijk graag bij je langs om de mogelijkheden voor het maken van een nieuwe website uitgebreid te bespreken. Dat is trouwens geen ‘wij-duwen-ons-contract-door-uw-strot’-gesprek, maar gewoon een gesprek waarin we ideeën geven hoe we met een nieuwe website meer omzet kunnen halen voor jullie bedrijf in Zeeland.

Kosten website laten maken zeeland

Hoe lang duurt het om een website te maken?

Wij houden van snel werken. Daarom zorgen we ook dat we flexibel blijven. Hoe snel dat is? Dat ligt een beetje aan de type website, maar vooral aan hoe snel jullie het aan kunnen. Daag ons gerust uit!

Hoe lang blijft een bezoeker op een website?

Een zeer groot gedeelte van de bezoekers verlaat binnen 10 seconden de site, terwijl slechts een klein gedeelte (~2%) lang op de site blijft. Een pakkende content op de pagina is nodig om de aandacht van de bezoeker vast te houden.

Hoe krijg ik meer mensen op mijn website?

Er zijn verschillende manieren om meer bezoekers op je website te krijgen. Online marketing kan je daarbij helpen. Een onderdeel daarvan is beter vindbaar worden in Google. Maar er zijn meer manieren, zoals online adverteren, social media, video marketing. Wij kunnen hierin veel voor je betekenen. Geef ons een seintje en we geven je graag advies.

Wie kijkt er op mijn website?

In Google Analytics is te zien hoeveel mensen je website bezoeken en waar ze vandaan komen, maar niet wie de bezoeker is. Door het toepassen van IP-verrijking kan dit wel mogelijk worden gemaakt.

Wat ben ik verplicht om op mijn website te zetten?

Een KvK-nummer, het BTW-ID nummer en contactgegevens (tenminste email) dienen zichtbaar te zijn op jouw website. Raadpleeg altijd een professionele adviseur indien je niet zeker weet of je voor jouw specifieke bedrijf alle verplichte informatie hebt vermeld.

Kan ik een website zelf maken?

Zeker, ook dat is mogelijk. Een website maken hoeft niet moeilijk te zijn. Dat ligt uiteraard aan je wensen en je budget, maar zelfs zonder er geld aan uit te geven kun je tot een prime eindresultaat komen voor je eigen website. Echter, het vaak is het verstandig (net als bij je auto) om een professionele webdesign partner in te schakelen.

 FAQ:

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Zet de volgende online stap:

Online marketing in een nieuw jasje.

bottom of page