top of page
Piek als Online marketing bedrijf
Online Marketing voorbeeld

Online marketing in een nieuw jasje:

• Transpartant
• Zonder contract
• Meetbaar wat het oplevert

Online Marketing Bedrijf

Piek Marketing: jouw online marketing bedrijf. We staan te springen om jouw online prestaties vandaag nog te verbeteren. Kies voor expertise en snelheid, geleverd met de beste service. Dat is waar we bij Piek Marketing voor staan. Resultaat: keer op keer! 

Bij Piek Marketing zijn we helemaal van het 'Gewoon Doen' als het aankomt op jouw online marketing. Geen tijd verspillen aan eindeloze vergaderingen, maar meteen actie ondernemen en testen. We overleggen wanneer dat nodig is en storten ons direct op de online marketing voor jouw bedrijf.

• Piek Marketing als online marketing bedrijf:

Bij Piek Marketing, jouw online marketing bedrijf, zetten we ons team van specialisten in om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te brengen. Maar waarom zou je voor Piek Marketing moeten kiezen?

 

Diepgaande kennis:

Het team dat klaarstaat om jouw online prestaties te verbeteren is niet zomaar een team. We gaan keer op keer voor het beste resultaat. Dankzij onze jarenlange kennis en ervaring weten we constant het verschil te maken. Dus zoek je een Google ads bureau of juist een social media bureau, bij ons zit je goed. En dat zie je terug in jouw online marketing campagne!

 

Transparantie:

De beste manier van samenwerken? Juist, op een transparante manier. ‘Zeggen wat je doet en doen wat je zegt’, is iets dat we bij Piek Marketing erg belangrijk vinden. Eerlijke adviezen. Geen onverwachte kosten. 

 

Topprestaties:

We houden er niet van om stil te zitten als ons werk gedaan is. We blijven finetunen en houden constant alles in de gaten. Is er ergens een mogelijkheid om je prestaties te verbeteren? Dan pakken we die met beide handen aan! 

 

Vrijheid, blijheid:

Jarenlange, vaste contracten met kleine lettertjes? Hmm, niet bij Piek Marketing. Wij werken op basis van wederzijds vertrouwen. Bevalt het werken met ons online marketing bedrijf je niet? Geen probleem. Je kunt à la minute op zoek gaan naar een ander. Maar, dat is tot op heden nog nooit gebeurd!

logo's2c_3x-8.png

 Online marketing cases:

Online marketing is heel breed. We hebben al veel bedrijven geholpen met hun online marketingbehoeften: van een nieuwe website tot het aantrekken van nieuwe klanten en personeelswerving. De manier waarop we dit aanpakken, hangt af van de klantvraag en de situatie.

 

Soms gebruiken we Google Ads (sea), soms focussen we op social media, en soms is het een combinatie van beide. Hoe dan ook, als online marketing bedrijf zetten we alles op alles om het maximale eruit te halen. Benieuwd naar onze resultaten bij andere bedrijven? Bekijk dan onze klantcases.

Wat is een online marketing bedrijf?

Een online advertentiebureau zoals Piek Marketing is als jouw partner in de wereld van de online marketing. Maar wat is ons geheim?

 

Bij Piek Marketing hebben we een team van enthousiaste marketeers die gespecialiseerd zijn in het creëren en beheren van top-notch online marketingcampagnes. We begrijpen dat de online wereld voortdurend verandert, dus zorgen we ervoor dat we altijd up-to-date zijn met de nieuwste trends en technologieën.

 

Als online marketing bedrijf, bieden we allerlei diensten die te maken hebben met het opzetten van de online marketing voor jouw bedrijf. Als online advertentie bureau kijken naar alle mogelijkheden die bij jouw situatie passen. Dus onder andere: Youtube adverteren, Display adverteren, Performance Max, Shopping Adverteren of Sea Marketing. Ons doel? Jouw online aanwezigheid een boost geven en jouw doelgroep op een creatieve manier aanspreken.

 

Maar waarom zou je eigenlijk voor een online marketing bedrijf moeten kiezen? Nou, omdat wij de mensen zijn die jouw marketing-investeringen laten schitteren, zodat jij je kunt concentreren op waar je echt goed in bent: het runnen van jouw bedrijf! 🪄

Google ads bureau eigenaar

Vraag je gratis Ads-check aan: twv van €250

•  Waarom een online marketing bedrijf inschakelen?

Waarom zou je kiezen voor een online marketing bedrijf als Piek Marketing? Simpelweg omdat wij jou de sleutel tot succes kunnen geven!

 

Expertise: Onze ervaren marketeers begrijpen online marketing en blijven up-to-date voor wat betreft kennis.. 

 

Tijdsefficiëntie: Je kunt je richten op het runnen van je bedrijf terwijl wij zorgen voor je online marketing.

 

Maximale ROI: Wij optimaliseren je campagnes om je marketinguitgaven om te zetten in de beste resultaten.

 

Creativiteit: We bedenken boeiende online content om je doelgroep te betrekken en te converteren. Hierbij werken we samen met de beste contentcreators.

 

Meetbare resultaten: Onze transparantie helpt je te begrijpen wat werkt en waar verbeteringen nodig zijn. En nog beter: wat we zoal voor je aan het doen zijn!


Groei: Samenwerken met het online marketing bedrijf Piek Marketing betekent jouw online aanwezigheid vergroten en je bedrijf laten groeien.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Arjan Zandijk

Eigenaar Vitaal Podotherapie

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Wiljan en de onderlinge samenwerking verloopt uitstekend.

 

Er wordt resultaat gericht gewerkt en hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Een aanrader!

 Klant ervaringen bij ons Online marketing bedrijf:

• Hoe we te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking

Onze reis begint altijd met een gezellig bakkie koffie. We willen jou én jouw bedrijf echt leren kennen. Wat drijft jou om ons, het online marketing bedrijf, te benaderen? Welke wilde doelen heb jij in gedachten? Tijdens dit gesprek kom jij alles te weten over online marketing en wij leren alles over jouw bedrijf!

Stap 5: Optimaliseren en rapporteren

Nu we wat gegevens hebben verzameld, gaan we aan de slag met optimaliseren. Misschien ontdekken we nieuwe inzichten, misschien blijven we trouw aan onze huidige online marketingcampagne.

 

We zorgen ervoor dat je regelmatig updates krijgt, zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen in jouw campagne. Zo blijf je goed geïnformeerd over hoe jouw campagne presteert en welke stappen we nemen om deze nog beter te maken.

Stap 2: Onderzoek en strategie

Welke content doet het goed? Wat zijn jouw concurrenten van plan? En waar hangen jouw toekomstige klanten online uit? Voordat we van start gaan, creëren we een slimme strategie. We verspillen namelijk geen cent aan digitale avonturen zonder een duidelijke kaart.

 

Niets wordt aan het toeval overgelaten. Jouw budget wordt met precisie ingezet. Wij smeden het perfecte plan, zodat jouw investering zich vertaalt in een succesverhaal. Dus leun lekker achterover en relax terwijl wij aan de slag gaan.

Stap 3: Opzetten & Testen

Bij Piek Marketing houden we niet van stilzitten. Nee, we zijn dol op actie ondernemen en experimenteren. Want zeg nou eerlijk, alleen zo weet je écht waar het om draait. 

 

We brengen onze doordachte strategieën tot leven om te ontdekken wat écht werkt en wat niet. Terwijl jij je dagelijkse ding doet, bouwen en finetunen wij jouw campagne.

Stap 4: Monitoren

Onze online marketingcampagne is nu live, maar dat betekent niet dat we achterover kunnen leunen. In feite begint ons echte avontuur nu pas! We houden de resultaten nauwlettend in de gaten. Hoeveel nieuwsgierige mensen hebben naar onze content gekeken? Hoe lang bleven ze kijken? En het allerbelangrijkste, zien we die waardevolle conversies binnenstromen?

Eigenaar piek online marketing
Klaar voor jouw start?

• Hoe kies je een online marketing bedrijf?

Ervaring

Het geheim van succesvolle online marketingcampagnes? Ervaring. Als online marketing bedrijf begrijpen we hoe belangrijk het is om te leren en te blijven leren. Altijd om te kunnen begrijpen wat je zegt en wat er moet gebeuren.

1

Reputatie

Wat zeggen anderen? Goede recensies vertellen een verhaal. Duik in de ervaringen op onze website en raadpleeg onafhankelijke bronnen zoals Google. Een uitstekend online marketing bedrijf heeft tevreden klanten die maar al te graag hun positieve verhalen delen!

2

Prijs

Kijk naar de tarieven van verschillende online marketing bedrijven. Dit stelt je in staat om een eerlijke vergelijking te maken. Maar vergeet niet, kies niet alleen op basis van de prijs, want het goedkoopste bureau is niet altijd het beste!

3

Communicatie

De sleutel tot een geweldige samenwerking? Communicatie. Soms kan dit in het begin lastig te beoordelen zijn, maar het is absoluut essentieel. Wees kritisch tijdens de eerste gesprekken. Zijn ze transparant? Reageren ze snel? Houden ze zich aan hun beloftes? Een goed gesprek vormt de basis voor een succesvol partnerschap!

4

•  Piek Marketing als online Marketing Bedrijf

Waarom Piek Marketing jouw ideale partner is voor online marketing? Hier zijn vijf overtuigende redenen:

Bewezen Ervaring: We zijn doorgewinterde professionals in online marketing met jarenlange ervaring in het beheren van succesvolle advertentiecampagnes. Van SEA tot social media, jouw marketing is in bekwame handen, verrijkt door lessen uit het verleden.

Gepersonaliseerde Aanpak: Jouw onderneming is uniek, en onze dienstverlening reflecteert dat. Geen eenheidsworst bij ons; we leveren maatwerk strategieën die naadloos aansluiten bij jouw specifieke bedrijfsbehoeften.

Transparantie Voorop: Geen rookgordijnen, geen verrassingen. Bij Piek Marketing draait alles om openheid. We zorgen ervoor dat je altijd op de hoogte bent van onze acties en de rationale erachter.

Meetbare Resultaten: We geloven in tastbare resultaten. We zijn gedreven om jouw bedrijf te zien groeien en streven naar concrete successen die jouw investering waard zijn.

Een Partnerschap in Groei: Onze klanten zijn onze partners. Wij bouwen aan relaties gebaseerd op vertrouwen, communicatie en samenwerking, met het gezamenlijke doel om jouw bedrijf naar het volgende niveau te tillen.

Kies voor Piek Marketing, waar jouw online succes onze missie is!

Online marketing bedrijf klant case
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Profiteer ook van de online kansen:

Online marketing bedrijf in een nieuw jasje:

• Zonder contract

• 100% transparant

• Gaan voor resultaat

bottom of page