top of page

• Hoe werkt Google Shopping adverteren?

Je hebt vast weleens van Google Shopping adverteren gehoord, maar hoe werkt het eigenlijk? Geen zorgen, we gaan het je uitleggen alsof we samen een kopje koffie drinken!

 

Stap 1: Productfeed

Om te beginnen moet je jouw producten digitaal aan Google aanbieden via een productfeed. Dit is als het menu van jouw online winkel voor Google. Hierin staan details zoals de productnaam, prijs en beschikbaarheid.

 

Stap 2: Google Merchant Center

Deze feed stuur je naar Google Merchant Center. Dit is als de poortwachter van Google Shopping. Hier worden je productgegevens gecontroleerd en georganiseerd.

 

Stap 3: Google Ads

Nu komt de magie! Je maakt een Google Ads-campagne speciaal voor Shopping. Hier geef je aan hoeveel je wilt uitgeven en waar je advertenties moeten verschijnen.

 

Stap 4: Advertenties

Google tovert jouw producten om in mooie, visuele advertenties. Als iemand in Google zoekt naar iets dat overeenkomt met jouw producten, laat Google ze zien.

 

Stap 5: Klikken en kopen

Mensen klikken op jouw advertenties en worden naar jouw website geleid. Als ze geïnteresseerd zijn, doen ze hopelijk een aankoop.

 

Stap 6: Analyseren en optimaliseren

Nu begint het interessante deel. We analyseren de resultaten en optimaliseren je campagnes om ervoor te zorgen dat je het meeste uit je advertentiebudget haalt.

 

Klinkt best simpel, toch? Nou, dat is het als je weet wat je doet. En dat is waar wij in het spel komen. Samen zetten we jouw Google Shopping-campagnes op de rails en zorgen we ervoor dat ze pieken!

logo's2c_3x-8.png

 Voorbeelden adverteren met Google Shopping

Met Google Shopping advertenties hebben we al flink wat klanten blij gemaakt, van een start-up tot de grote jongens die online nóg beter zichtbaar willen zijn. Dit is dé aanpak waarvan je denkt: "Waarom ben ik hier niet eerder mee begonnen?"

Het geheim? Een mix van slim kiezen wie je advertenties ziet, leuke content, en het blijven bijschaven van onze aanpak. Onze verhalen met klanten laten zien hoe tof en effectief Google Shopping (of SEA Marketing) kan zijn als je weet wat je doet. Dus, waar wacht je nog op?

 Piek Marketing als Google Shopping bureau

Bij Piek Marketing staan onze Google Shopping-specialisten klaar om ervoor te zorgen dat jij concrete resultaten gaat behalen. Maar er zijn nog meer voordelen verbonden aan het kiezen van Piek Marketing als jouw Google Shopping-advertentiepartner:

 

  • Laat gerust jouw campagnes over aan onze experts. Wij hebben een diepgaand begrip van wat er speelt en dat zal zich weerspiegelen in de resultaten die we voor jou bereiken.

 

  • We bieden volledige transparantie: eerlijk advies zonder verrassende kosten.

 

  • Onze aanpak is erop gericht om topresultaten te behalen: we optimaliseren voortdurend om het maximale uit jouw Google Shopping-campagnes te halen.

 

  • Geen ingewikkelde contracten met kleine lettertjes, maar een samenwerking gebaseerd op wederzijds vertrouwen.

 

Dus, spreekt zo'n samenwerking je aan? Wil je samen met ons jouw bedrijf naar nieuwe hoogten stuwen via Google Shopping-advertenties? Neem contact met ons op en laten we samen de mogelijkheden van Google Shopping bespreken! 

Google ads bureau eigenaar

Vraag je gratis Ads-check aan: twv van €250

• Google Shopping campagne opzetten:

Je hebt vast wel eens gehoord dat een goed begin het halve werk is, toch? Nou, dat geldt zeker ook voor het opzetten van Google Shopping-advertenties. En raad eens wie je kan helpen om dat goede begin te maken? Juist, Piek Marketing!

 

Het opzetten van Google Shopping-advertenties kan een gamechanger zijn voor jouw online winkel.  Als SEA bureau maken we aantrekkelijke advertenties en kun je jouw producten direct aan potentiële klanten presenteren op het moment dat ze klaar zijn om te kopen. Maar hoe begin je hiermee?

 

Bij Piek Marketing nemen we de stress weg bij het opzetten van jouw Google Shopping-campagnes. Onze gecertificeerde specialisten kennen de ins en outs van dit krachtige advertentieplatform als geen ander. We beginnen met het maken van een gedetailleerde productfeed en zorgen ervoor dat alles vlekkeloos wordt geïntegreerd met Google Merchant Center.

 

Maar daar blijft het niet bij. We doen grondig onderzoek naar de juiste zoekwoorden en optimaliseren je biedstrategieën om de best mogelijke resultaten te behalen. En het beste gedeelte? We houden het simpel, zonder ingewikkelde taal of onnodige toeters en bellen.

 

Klaar om jouw online aanwezigheid te laten groeien en meer omzet te genereren? Laten we samen aan de slag gaan met het opzetten van jouw Google Shopping-advertenties. Neem vandaag nog contact met ons op en laten we die online markt veroveren!

• Waarom een Google Shopping bureau inschakelen?

Als jouw partner in Google Shopping-advertenties, gaan we verder dan enkel expertise en ervaring. Bij Piek Marketing nemen we de volledige verantwoordelijkheid voor alle essentiële aspecten van jouw Google Shopping-campagnes. Of het nu gaat om zoekwoordonderzoek, biedingen, het schrijven van aantrekkelijke advertentieteksten of het leveren van gedetailleerde rapportages, wij zijn er om ervoor te zorgen dat jouw campagnes op hun hoogtepunt presteren!

 

Wat ons echt onderscheidt, is niet alleen onze diepgaande kennis en jarenlange ervaring, maar ook de uitgebreide set van geavanceerde tools en resources waarover we als Google Shopping-bureau beschikken. Hierdoor kunnen we het maximale potentieel uit jouw campagnes halen, zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over de aanschaf van kostbare tools. Het uitbesteden aan ons bespaart niet alleen waardevolle tijd, maar levert ook meetbare resultaten op die jouw verwachtingen ruimschoots overtreffen.

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Arjan Zandijk

Eigenaar Vitaal Podotherapie

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Wiljan en de onderlinge samenwerking verloopt uitstekend.

 

Er wordt resultaat gericht gewerkt en hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Een aanrader!

 Klant ervaringen bij ons Shopping ads bureau:

• Hoe we te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking

We beginnen met een heerlijk kopje koffie. Want goede gesprekken beginnen vaak zo. We willen jou en jouw bedrijf écht begrijpen. Waarom wil je aan de slag met Google Shopping-advertenties? Wat zijn je doelen? Geen zorgen, we veranderen niet in detectives, maar een informeel gesprek helpt ons om samen de juiste koers uit te stippelen!

Stap 5: Optimaliseren en rapporteren

Nu we de eerste set gegevens in handen hebben, kunnen we de kunst van optimalisatie ontketenen. Wie weet ontdekken we welke zoekwoorden als magneetjes werken en welke wat minder aantrekkingskracht hebben.

 

Met regelmatige rapportages houden we je op de hoogte van elke ontwikkeling. Zo blijf je goed geïnformeerd over de prestaties van jouw campagne en de stappen die we nemen om deze nog beter te maken.

Stap 2: Onderzoek en strategie

Welke zoekwoorden zijn trending? Wat doen je concurrenten? En waar struinen jouw toekomstige klanten online rond? We duiken in de digitale jungle voordat we van start gaan. Want we zijn het erover eens, geld verspillen aan digitale avonturen is zonde.

 

We laten niets aan het toeval over. Jouw budget wordt slim en doordacht ingezet. Het is als schaken, maar dan met pixels en zoekwoorden. We smeden de ultieme strategie, zodat jouw euro's de meest waardevolle resultaten opleveren. Dus, leun achterover en ontspan terwijl wij de denkkracht leveren.

Stap 3: Opzetten & Testen

Bij Piek Marketing houden we niet van passiviteit; nee, we omarmen actie en experimenteren. We brengen de zorgvuldig uitgedachte strategieën tot leven om te ontdekken wat écht werkt en wat niet. Terwijl jij je dagelijkse zaken beheert, geven wij jouw campagne vorm en finetunen we deze.

Stap 4: Monitoren

Onze Google Shopping-campagne gaat live, maar dat betekent niet dat we nu achterover leunen. In feite begint ons echte werk pas. We houden voortdurend een scherp oog op de resultaten. Hoeveel nieuwsgierige klikken hebben we gegenereerd? Blijft het bouncepercentage binnen acceptabele niveaus? En het allerbelangrijkste, leidt de campagne tot waardevolle conversies?

Eigenaar piek online marketing
Klaar voor jouw start?

• Hoe kies je een Google Shopping Ads bureau?

Ervaring

De kern van succesvolle campagnes? Ervaring. Dat betekent simpelweg dat er fouten zijn gemaakt en waardevolle lessen zijn geleerd. Daarom is het cruciaal om diep te graven in eerdere verhalen en te ontdekken welke resultaten andere bedrijven hebben behaald.

1

Reputatie

Wat zeggen anderen? Goede beoordelingen spreken boekdelen. Duik in de ervaringen op hun website en raadpleeg onafhankelijke bronnen zoals Google. Een goed bureau heeft tevreden klanten die graag hun positieve ervaringen delen!

2

Prijs

Vergelijk de prijzen bij verschillende Google Shopping-advertentiebureaus. Zo kun je een eerlijke vergelijking maken. Maar kijk niet alleen naar de prijs, het goedkoopste bureau is zeker niet altijd het beste!

3

Communicatie

De sleutel tot een sterke samenwerking? Communicatie. Soms lastig te beoordelen in het begin, maar van vitaal belang. Wees kritisch tijdens de eerste gesprekken. Zijn ze transparant? Reageren ze snel? Houden ze hun beloften? Goede communicatie is de fundering van een succesvol partnerschap. Het begint allemaal met die eerste dialoog.

4

• Piek Marketing als Google Shopping Ads bureau

Dus, waarom zou je met Piek Marketing in zee gaan voor jouw Google Shopping Ads? Hier zijn vijf redenen!

 

Ervaring die er toe doet

We zijn geen groentjes in dit vak. We hebben jarenlange ervaring in het opzetten en beheren van Google Shopping-campagnes. Fouten? Die hebben we al lang geleden gemaakt en er waardevolle lessen uit geleerd.

 

Maatwerk strategieën

We geloven niet in one-size-fits-all benaderingen. Jouw bedrijf is uniek, en dat vraagt om een op maat gemaakte strategie. Als Online advertentie bureau kijken we ook niet naar 1 platform. We kijken breder. Bijvoorbeeld naar Youtube adverteren, Display adverteren, Performance Max, of SEA.

Transparantie troef

Bij ons geen geheimzinnig gedoe. We houden je altijd op de hoogte van wat we doen en waarom. Geen verrassingen, alleen duidelijke communicatie.

 

Resultaten, geen beloftes

We beloven je geen gouden bergen, maar we streven wel naar meetbare resultaten. Jouw succes is ons succes, en dat nemen we bloedserieus.

 

Samen sterk

We beschouwen onze klanten als partners, niet alleen als klanten. Samenwerken, communiceren en groeien: dat is waar we voor staan!

Google shopping advertentie bureau case
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Profiteer ook van de kansen van Shopping adverteren:

Google Shopping bureau in een nieuw jasje:

• Zonder contract

• 100% transparant

• Gaan voor resultaat

Piek als Google shopping bureau
Google Shopping advertenties voorbeeld

3 redenen om te adverteren  met Google Shopping

• Direct resultaat
• Gericht je doelgroep bereiken
• Meetbaar wat het opleverd

Google shopping adverteren

Gewoon, Doen. In deze twee woorden kun je samenvatten wat samenwerken met Piek Marketing voor jouw Google Shopping-advertenties betekent. Geen eindeloze vergaderingen, maar actie ondernemen en testen. Overleggen wanneer nodig en doorpakken waar mogelijk met Google Shopping.

 

Met Gewoon, Doen bedoelen we ook simpelweg zonder opsmuk. Nuchter en met beide benen op de grond. Geen grootspraak, maar een samenwerking waarbij we naast elkaar staan en samenwerken aan jouw succes. Denk je dat zo'n samenwerking iets voor jou is? Plan dan snel een gesprek met ons in!

bottom of page