top of page

• Wat is adverteren op Youtube?

Oké, stel je dit voor: je zit op de bank, zoekt naar een leuke video en bam: daar verschijnt de advertentie die precies past bij wat jij interessant vindt. Wat dat is? Nou, dat is adverteren op YouTube in actie!

 

Adverteren op YouTube betekent dat we jouw video laten zien aan de juiste mensen op het juiste moment. Of je nu een startende ondernemer bent of een gevestigd bedrijf runt, YouTube biedt een perfect podium om jouw verhaal te vertellen en klanten aan te trekken.

 

Bij Piek Marketing zorgen we ervoor dat we van alles op de hoogte zijn voor het adverteren op YouTube. We analyseren trends, duiken in data en creëren strategieën die jouw video de ster maken van het internet. En geen zorgen, we nemen jou mee in dit hele avontuur. Samen navigeren we door deze wereld van online advertenties, zodat we het beste resultaat kunnen garanderen!

logo's2c_3x-8.png

 Voorbeelden adverteren op Youtube:

Adverteren op YouTube hebben we al meerdere keren ingezet voor onze klanten. En een doordachte strategie kan het verschil kan maken. Van kleine ondernemers die hun digitale tot landelijke organisaties die hun online bereik willen maximaliseren, we hebben talloze bedrijven geholpen om hun doelen te bereiken.

 

Youtube is onderdeel van Google, en als SEA Bureau kijken we dus breder dan alleen youtube. Met een combinatie van nauwkeurige targeting, creatieve content en constante optimalisatie hebben we samen met onze klanten succesvolle campagnes opgezet. Deze klantcases tonen de veelzijdigheid en potentie van YouTube-advertenties en wat er mogelijk is als je de juiste expertise in huis hebt.

Waarom Youtube ads?

Als Google Ads bureau adverteren we veel Youtube. YouTube opent de deuren naar een wereld van mogelijkheden. Youtube is namelijk na Google de grootste zoekmachine, ideaal dus om op te adverteren.

 

De belangrijkste voordelen aan youtube ads? Ten eerste, directe connectie met je doelgroep. Met één klik hebben ze toegang tot jouw boodschap, zonder tussenpersonen. Het is een enorm snelle en effectieve manier om je merk te presenteren.

 

Maar dat is nog niet alles. Wat ook erg interessant is, is de nauwkeurige targeting. Jij bepaalt wie jouw video's te zien krijgt. Geen verspilde inspanningen, enkel relevante kijkers die geïnteresseerd zijn in wat jij te bieden hebt.

 

Bij Piek Online Marketing begrijpen we dat elk bedrijf uniek is. Daarom bieden we een passende YouTube-strategie die aansluit bij jouw doelen. Bereik jouw doelgroep op het perfecte moment en meet vervolgens de impact van je campagnes met onze analyses.

Google ads bureau eigenaar

Vraag je gratis Ads-check aan: twv van €250

• De hulp van een Youtube Ads bureau:

Optimaliseer je YouTube succes met een geschikte partner. Piek Marketing staat paraat om jouw merk te laten stralen. Geen gedoe meer met gissen en missen, maar een gerichte aanpak die kijkers aantrekt als een magneet.

 

Laat het algoritme onze zorg zijn terwijl jij je creativiteit richt op het creëren van dat wat je wilt zeggen. Samen komen we tot pakkende content en plaatsen we die op het juiste podium. We analyseren, optimaliseren en rapporteren. Zo hoef jij je niet af te vragen of je advertenties aanslaan. Klinkt als perfect, toch?

 

Of je nu nieuw bent in de YouTube-wereld of al een tijdje meedraait, Piek Marketing brengt jouw merk naar een hoger niveau. Alleen youtube, of ook SEA uitbesteden? Samen maken we van elke klik een kans en van elke weergave een mogelijkheid. Dus waar wacht je nog op? Let's go viral!

• De kosten van adverteren op Youtube:

Laten we eerlijk zijn, alles heeft z'n prijs, en YouTube-adverteren is daarin geen uitzondering. Goed om te weten, is dat de kosten afhankelijk zijn van jouw speelveld en doelen. Een beetje zoals een menu in een restaurant: je kiest het gerecht dat bij jou past.

 

De investering varieert, dus geen zorgen, je hoeft geen tweede hypotheek op te nemen. Je bepaalt zelf het budget, en wij zorgen ervoor dat elke cent optimaal wordt benut. 

 

En denk eraan, elke cent telt in de grote competitie. Dus terwijl adverteren geld kost, bouw je tegelijkertijd aan je online aanwezigheid. Zie het daarom dus ook eerder als een investering dan als een kostenpost!

Johan van der Schelde

Eigenaar Bouwbedrijf van der Schelde

Flexibel & boven verwachting

De samenwerking vonden we in 1 woord; super. Jullie waren heel flexibel en keken naar wat past bij ons bedrijf.

Daarnaast hadden we vanaf het begin gelijk prettig contact en het resultaat is zelfs boven verwachting.

Pacalle vermunt

HR-Manager New Motion

Frisse blik op personeelswerving

Wij zijn blij met de mannen en hun frisse kijk op werven in deze krappe arbeidsmarkt.

 

Ze hebben een supertoffe campagne voor New Motion uitgezet met nieuwe collega’s als resultaat!!

Arjan Zandijk

Eigenaar Vitaal Podotherapie

Een aanrader

Ik ben erg tevreden over de werkwijze van Wiljan en de onderlinge samenwerking verloopt uitstekend.

 

Er wordt resultaat gericht gewerkt en hij is op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in zijn branche.

Een aanrader!

 Klant ervaringen bij ons Youtube ads bureau:

• Hoe we te werk gaan:

Stap 1: Kennismaking

Laten we aftrappen met een degelijk bakkie koffie. Want tja, goede dingen beginnen vaak met koffie. We willen jou en je bedrijf écht leren kennen. Waarom überhaupt Youtube Ads? Wat schuilt er achter die doelen? Maak je geen zorgen, we gaan geen psychologische analyses uitvoeren, maar een goed gesprek helpt ons om de juiste aanpak te vinden.

 

Onder het genot van een koffie, luisteren we naar jouw verhaal en duiken we in de wondere wereld van jouw ambities. Door dat te doen, kunnen we een op-maat-gemaakt plan smeden!

Stap 5: Optimaliseren en rapporteren

Met de eerste gegevens in onze digitale zak, is het tijd om de optimalisatieslag te maken. We kunnen al ontdekken dat sommige zoekwoorden werken, terwijl anderen zich wat stiller gedragen. Natuurlijk laten we jou niet in het donker ronddwalen. Door regelmatige updates en rapportages houden we je op de hoogte van elke twist en turn!

Stap 2: Onderzoek en strategie

Welke zoekwoorden zijn écht hot? Wat spoken die concurrenten van je eigenlijk uit? En waar hangen die toekomstige klanten online rond? We gaan eerst even graven in de digitale sporen, nog voordat we aan de slag gaan. Want zeg nou zelf, geld verspillen aan het internet is toch wel erg zonde.

 

Wij laten niets aan het toeval over. Nee, jouw budget krijgt een weloverwogen en slimme inzet. We gaan die ultieme strategie uitwerken, zodat jouw euro's de beste behandeling krijgen. Dus leun lekker achterover en ontspan, terwijl wij aan de slag gaan!

Stap 3: Opzetten & Testen

Nu we onze speurwerkzaamheden achter de rug hebben, is het tijd om in actie te schieten. En hier begint een van onze favoriete fasen: de testronde! We gaan niet alleen naar grafieken staren, maar we gaan echt hands-on experimenteren. We nemen de uitgekiende strategieën en zetten ze in beweging om te ontdekken wat werkt en wat niet.

 

Het draait hier niet om gokken en hopen. We zetten conversietracking in, zodat we precies kunnen meten welke zoekwoorden en advertenties in de smaak vallen. Het is als het leggen van een lastige puzzel, waarbij de stukjes één voor één op hun plek vallen!

Stap 4: Monitoren

De campagne is klaar! Maar dat betekent niet dat ons werk erop zit. Eigenlijk begint het echte werk pas nu. We houden constant een oogje in het zeil op de resultaten. Hoeveel mensen hebben op die knoppen gedrukt? Is het bouncepercentage hoog of laag? En, het belangrijkste, zorgt de campagne voor die kostbare conversies die we willen?

Eigenaar piek online marketing
Klaar voor jouw start?

• 4 redenen om te starten met adverteren op Youtube:

Visuele Impact: Laat je Merk Schitteren In een digitale wereld waar visuele content de overhand heeft, geeft adverteren op YouTube je de mogelijkheid om je doelgroep op een meeslepende manier te bereiken. Met de juiste videocontent kun je niet alleen informeren, maar ook emoties oproepen en een blijvende indruk achterlaten.

1

Gerichte Doelgroepbenadering: Vind je Ideale Klant Met YouTube-advertenties kun je specifieke demografische gegevens, interesses en zoekgedrag van gebruikers benutten om je boodschap bij de juiste kijkers te krijgen. Dit betekent dat je boodschap wordt weergegeven aan mensen die waarschijnlijk geïnteresseerd zijn in wat je te bieden hebt.

2

Meetbare Resultaten: Begrijp je ROI Een van de grootste voordelen van adverteren op YouTube is de mogelijkheid om de prestaties van je campagnes in realtime te volgen. Van kijkduur tot klikfrequenties en conversies; je hebt toegang tot waardevolle gegevens die je helpen je ROI te begrijpen en je strategie dienovereenkomstig aan te passen.

3

Flexibel Budget: Adverteer Op Jouw Voorwaarden Of je nu een bescheiden budget hebt of op zoek bent naar een grootschalige campagne, YouTube-advertenties zijn schaalbaar. Je kunt dagelijkse limieten instellen, biedstrategieën kiezen en bepalen hoe lang je campagne loopt, wat zorgt voor maximale controle over je uitgaven.

4

•  Adverteren op Youtube met Piek Marketing

Duik in de wereld van YouTube Ads met Piek Marketing aan je zijde! Ben jij er klaar voor om je merk te laten schitteren op het grootste videoplatform ter wereld? Bij ons draait het niet om saaie spreadsheets en onbegrijpelijke termen – wij maken YouTube adverteren zo helder als het kan.

We kijken daarnaast ook niet naar 1 platform, maar gaan op zoek naar wat het beste past bij jouw bedrijf. Of dit nu Display adverteren, Google Shopping adverteren, Performance Max of Google Ads is.

 

Wij ademen creativiteit en strategie in elke campagne die we aanraken. Of je nu net nieuw bent op het gebied van YouTube adverteren of al wat kilometers hebt gemaakt, wij staan voor je klaar. Laat ons je meenemen op een avontuur vol views, clicks en conversies. Klaar om met Piek Marketing die play button in te drukken? 

Google ads bureau case
vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Profiteer ook van de kansen van Youtube adverteren:

Youtube ads bureau in een nieuw jasje:

• Zonder contract

• 100% transparant

• Gaan voor resultaat

Piek als Google Ads bureau
Google ads voorbeeld

3 redeneren om te adverteren op Youtube?

• Maximale aandacht
• Gericht je doelgroep bereiken
• Meetbaar wat het opleverd

Adverteren op Youtube

Effectief adverteren op YouTube: jouw sleutel tot online succes! Bereik je doelgroep op een nieuwe, boeiende manier met YouTube-advertenties. Van teasers tot verhalen, Piek Marketing staat voor je klaar om jouw merk in de schijnwerpers te zetten!

 

Verhoog je zichtbaarheid, vergroot je bekendheid en trek potentiële klanten aan door middel van gerichte advertenties op YouTube. Piek Marketing helpt je bij het maken van strategisch doordachte advertentiecampagnes die de juiste snaar weten te raken bij je publiek!

bottom of page