top of page

• Gewoon, Doen:

Deze twee woorden geven de kern weer van Piek Marketing. Hier houden we niet van getreuzel en pakken we graag door. Geen urenlange gesprekken en onoverzichtelijke facturaties – nee, we gaan graag gelijk resultaatgericht aan de slag.

Ook hechten we veel waarde aan transparante en eerlijke communicatie. Wij zullen altijd open communiceren over wat we voor je kunnen betekenen. Ons team wordt al enthousiast bij het idee van een nieuwe website online zetten, offerte-aanvragen binnenslepen of om jullie te laten scoren op dat ene zoekwoord wat zo belangrijk is.

logo's2c_3x-8.png

Online adverteren

Adverteren op Google, Facebook, Instagram, Tiktok & en andere websites

Webdesign

Maatwerk websites en webshops gericht op resultaat

Foto & video

Unieke foto's en video's die jouw bedrijf op de kaart zetten.

• Online Marketing bureau Breda zonder gebakken lucht

Online marketing is een ingewikkeld proces voor mensen die er niet in thuis zijn. Het kost veel tijd en moeite om echt te begrijpen hoe online marketing in elkaar steekt. Kostbare tijd die jij als bedrijf beter ergens anders in kan stoppen. Wel zorgen we ervoor dat we alles helder op een rijtje zetten voor jullie met overzichtelijke statistieken. Zo kunnen jullie de echte resultaten beoordelen en bedrijfskeuzes hierop baseren.

Veel andere marketing bureaus in Breda komen vaak aanzetten met chaotische statistieken en vage afspraken. Aan het eind van de maand betaal je een torenhoge rekening en weet je niet eens wat ze nou hebben gedaan. Bij Piek gaat dat anders.

We beloven geen gebakken lucht. Als er iets is waar wij niet van houden, dan zijn het valse beloftes en onnodige kosten. We zijn daarom ook altijd transparant over onze werkzaamheden en de bijbehorende kosten. Bij ons betaal je voor wat we werkelijk doen. Het opbouwen van onze werkrelatie nemen wij dan ook heel serieus. Dat is de PIEK manier van werken.

• Echte resultaten behalen

Het allerbelangrijkste bij online marketing is natuurlijk het resultaat. Wij zetten keiharde resultaten neer en maken het ook nog eens overzichtelijk voor jullie. Maar ieder bedrijf is anders en heeft daarom ook een unieke aanpak nodig. We hebben al de nodige ervaring in de B2B en B2C branches en sluiten naadloos aan bij jullie niche. We weten waar we zoeken moeten en beginnen gelijk met de best werkende (en bewezen) methodes.

Wij zijn het online marketing bureau in Breda wat jou volledig gaat ontzien. En zo hoort het ook volgens ons. We blijven je wel naar wens regelmatig informeren, maar we gaan zelfstandig aan de slag en komen met resultaten bij je terug.

Tevens proberen we meerdere methodes uit en zoeken we constant naar gaten in de markt. En als we er zeker van zijn dat iets positieve resultaten op gaat leveren, dan zetten we ons hier voor de volle 110% voor in.

We hebben geen kleine lettertjes in het contract en zorgen voor een open en eerlijke communicatie. Op deze manier bouwen we vertrouwen op en kunnen jullie de focus leggen op bedrijfsvoering.

Online marketing bureau breda eigenaar

Nodig ons uit voor een bakkie:

Ieder bedrijf heeft weleens nieuw personeel nodig. Zeker als je een hard groeiend bedrijf hebt. Maar het zal je vast niet zijn ontgaan dat het niet eenvoudig is om nieuwe werknemers aan te trekken. De standaardteksten die iedereen wel kent zijn niet meer voldoende in 2024.

Bewezen methodes wijzen uit dat werknemers nu echt zoeken naar een plek waar ze goed tussen passen. Ze kijken niet meer per se naar de arbeidsvoorwaarden, maar eerder naar welke unieke eigenschappen jullie bedrijf heeft. En of er een persoonlijk tintje terugkomt in de vacature. Wij lichten alle eigenschappen uit die aantonen waarom jullie bedrijf zo’n leuke werksfeer heeft.

We zetten onze expertise dan ook in om de sollicitanten zo te prikkelen dat ze geïnteresseerd raken. En per baan en branche verschilt dit natuurlijk ook weer – maar er is altijd iemand in ons team die het kan oppakken.

Hierbij een paar van onze cijfers van vorige samenwerkingen:

Vervaet: 28 sollicitanten
New Motion: 12 sollicitanten
de Vlieger: 2 vacatures, 9 sollicitanten
The Innersense: 25 sollicitanten
Fydee: 3 functies, 34 sollicitanten

04. Personeelswerving

De website en producten/diensten moeten in een oogopslag opvallen en de klant geïnteresseerd maken. Een unieke approach in de vorm van visuele content werkt dan het beste. Het laat de klanten duidelijk zien wat je in huis hebt en waarom zij het moeten kopen.

Tegenwoordig wil men alles snel en vlug gedaan hebben. Over het algemeen lezen ze geen lange teksten en willen ze gelijk weten waar ze aan toe zijn. Een foto (of video) werkt dan het beste. Het is dan ook ons doel om de website zodanig om te toveren dat alles in één klap duidelijk is. Het is één van de kernzaken van online marketing en wij weten altijd raad.

Daarnaast zorgen we voor passende koppen en headlines die de visuele content alleen maar versterken. En een stuk tekst is niet nutteloos hoor – als ze eenmaal geïnteresseerd zijn, zijn er genoeg mensen die wel even de tijd en moeite nemen om een stukje te lezen. Wij zorgen ervoor dat de gehele combinatie tiptop in orde is voor optimale conversie.

03. Visuele content

Een website is het allerbelangrijkste onderdeel van online marketing. Meer dan 80% van de mensen kiest of ze wel of niet iets kopen puur gebaseerd op de functionaliteit en het design van de website. En hoe gebruiksvriendelijk deze is, natuurlijk.

Je zal misschien denken: is dat nou echt zo? Ja, dit is hoe het in de praktijk gaat. De mensen worden wellicht wel ergens anders geïnteresseerd in jullie diensten of producten, maar vaak gaat de actuele verkoop via de website. En als dat niet lekker loopt, haken potentiële klanten al snel af.

Dus voordat we beginnen met een marketingcampagne om die klanten jullie kant op te sturen, nemen we eerst de website even goed onder de loep. Wat kan er beter? Werkt alles naar behoren? Is het gebruiksvriendelijk? Is het overtuigend genoeg? Daarna gaan we de eventuele verbeteringen realiseren en gaat de verbeterde of nieuwe website live.

01. Webdesign

Marketing campagnes zijn er niet alleen om nieuwe klanten te bereiken. Het is tevens een fantastische manier om je naamsbekendheid te vergroten of zelfs om geschikt personeel te vinden. Bij Piek weten we precies hoe we via Google of social media advertenties de juiste doelgroep kunnen bereiken.

 

In deze digitale tijd is online adverteren een must voor ieder bedrijf. Zelfs de bekende winkels met een groot klantenbestand zouden niet overleven zonder online marketing. Het is dé manier om mensen overal ter wereld te kunnen bereiken. Of op een heel precieze plek, zoals bijvoorbeeld Breda.

 

Na jouw bedrijf goed onder de loep te hebben genomen, maakt ons marketingteam een beslissing gebaseerd op bewezen marketingresultaten. Niet iedere vorm van marketing werkt namelijk voor ieder bedrijf. We kunnen ervoor kiezen om bijvoorbeeld te adverteren op LinkedIn als je doelgroep meer professioneel (of B2B) is. Of we kiezen ervoor om Instagram te gebruiken om de jongere generatie creatief te benaderen. Er zijn talloze mogelijkheden en ons team kent alle weggetjes.

02. Online campagnes

Online adverteren breda - Piek
Online marketing voorbeeld - Piek
Online marketing voorbeeld - breda

Diensten online marketing bureau Breda

Wat hebben wij jullie precies te bieden? Hieronder vind je een goed overzicht van het grootste deel van onze online marketing diensten. Staat hetgeen wat je zoekt er niet tussen? Dan is de kans groot dat was dit alsnog wel doen. Neem dan gerust contact op.

• Waarom zou je een online marketing bureau in Breda huren?

Tijdbesparing:
Jullie hebben al genoeg te doen. Jezelf online marketing aanleren is niet iets wat je zo even doet. En mocht dat al lukken, dan moet je ook nog constant alle ontwikkelingen bijhouden, want dingen zoals SEO en adverteren worden continu veranderd. Piek Marketing zorgt ervoor dat je deze taken in goed vertrouwen uit kan besteden waardoor jij je kan focussen op de groei van je bedrijf.

1

Expertise:

Het team van Piek Marketing is one of a kind – we zijn gedreven en dagen elkaar altijd uit om te blijven groeien. Met jarenlange ervaring in tientallen branches weten we zeker dat we jouw online aanwezigheid kunnen verbeteren. Ben jij klaar voor meer klanten?

2

Resultaatgericht:

We benoemen het nog maar eens, maar resultaten zijn de kern van iedere samenwerking. Zo ook bij online marketing. We zetten complexe data om in tastbare resultaten die eenieder kan begrijpen. Zo zijn jullie altijd op de hoogte van onze exacte werkzaamheden en de resultaten ervan. Beter dan dat vage gedoe, toch?

3

• Een online marketing bureau in Breda die jullie volledig ontzorgt

Zoals eerder benoemd, Piek Marketing gaat voor de volledige ontzorging van haar klanten. We ondersteunen jullie bedrijf van a tot z. Hebben jullie bijvoorbeeld nog geen idee hoe de website eruit moet komen te zien? Geen probleem, onze experts weten altijd raad en snappen de doelgroep als geen ander.

Het geheim achter ons brede vlak van expertise is eigenlijk heel simpel; we hebben een team waarin eenieder zich specialiseert in bepaalde onderdelen en branches. Dus wat jullie bedrijf ook nodig heeft, Piek Marketing heeft altijd de kennis en kunde in huis om jullie verder te helpen.

Online marketing bureau breda
online marketing inzetten

• Wat kan je met online marketing?

Het korte antwoord is: alles. Maar dat is natuurlijk een beetje vaag en daar houden wij niet van. Goed, online marketing gaat niet magisch een wasje voor je draaien, maar het kan wel immens veel impact maken op je bedrijf. Online marketing betekent eigenlijk niks meer dan het bereiken van jouw doelgroep met de juiste message.

En soms is het doel niet alleen maar om te verkopen. Soms wil je ook gewoon wat naamsbekendheid opbouwen. Of mensen laten weten dat er binnenkort een actie is of dat jullie samenwerken met een ander bedrijf, noem het maar op. Maar natuurlijk ook gewoon ouderwets voor meer klanten. Onze specialisten duiken in jullie branche en kijken welke marketingmethodes het meest aanslaan.

Bereik is hierbij van cruciaal belang. We moeten de mensen bereiken voor wie het bericht is bedoeld. En dat is nou precies waar wij zo goed in zijn.

Online marketing is dus een krachtig middel wat voor ieder bedrijf een wereld van verschil kan maken. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen?

vierkant overlay groen zwart2-100.jpg

Start met vooroplopen in Online Marketing in Breda:

Online Marketing met Piek Marketing:

  • Ervaring en specialisten

  • Niet vast aan contracten

  • Geen uurje-factuurtje

• Frequently Asked Questions:

Wat zijn de kosten van het inhuren van een online marketing bureau?

Wat kost een auto? Dat is een beetje een vergelijkbare vraag. Net als online marketing in een auto een breed begrip. Een Peugot en een Ferrari doen allebei hetzelfde, je van a naar b brengen. Toch zijn ze niet te vergelijken. Dit is ook zo met online marketing. Pas als we meer informatie hebben over wat je wilt dan kunnen we prijs indicatie geven.

Hoelang duurt het voordat we kunnen beginnen?

Wij houden van snel schakelen en doorpakken. Daarom blijven wij ook flexibel als bedrijf. Dit betekent dat we ook snel kunnen beginnen, en snel kunnen leveren. Hoe snel dat is? Zo snel als dat jij het aan kan, dus daag ons gerust uit!

Hoe meten jullie het succes van een online marketing campagne?

Meetbaarheid is een van de sterke punten van online marketing. Hoe we dit meten hangt af van wat we meten. Voor seo hebben we diverse tools die verandering meten, social media impact meten we in een dashboard en voor website gedrag gebruiken we o.a. google analytics.

Waarom een online marketingbureau inschakelen?

Online marketing is heel breed. Van adverteren op Tiktok of LinkedIn, tot en nieuwe website. Het valt er allemaal onder. Daarnaast veranderd het ook nog eens snel. Elke maand zijn er nieuwe updates en wijzigingen. Als dit niet je fulltimebaan is lastig om bij te houden dus. Daarom zijn er online marketing bureaus.

Je kunt veel zelf. Maar dit gaat niet altijd. Er bestaan niet voor niets online marketing bureaus in Breda. Je kan nou eenmaal niet alles zelf. Daarnaast kan je onmogelijk hetzelfde kennis en ervaring niveau hebben als een online marketing bureau met een team aan specialisten. Met de kennis en ervaring die zij hebben kan jouw bedrijf echt stappen gaan zetten.

breda marketing bureau
Online marketing breda

Piek als Marketing bureau:

• Transparant
• Zonder contract
• Resultaat gericht

Online marketing bureau Breda

Op zoek naar een online marketing bureau in Breda? “Kijk dan niet verder!” – dat zou onze zin kunnen zijn als we aan standaard marketing zouden doen, maar niet bij ons.

Wij pakken het hier anders aan. Eerst is het belangrijk om te weten of we een goede match zijn. Wij nemen je graag mee in ons werkproces en stellen ons aan je voor. En mocht je dan met ons willen samenwerken, dan staan wij voor je klaar. Deal?

bottom of page