top of page
  • Foto van schrijverWiljan

Een nieuwe naam:


MKB Marketing Zeeland hebben we 3 jaar geleden gestart om marketing toegankelijk te maken voor het MKB in Zeeland. Aangezien we net waren gestart en dus 0,0 naamsbekendheid hadden kozen we voor een bedrijfsnaam die letterlijk zegt wat we deden.


De reden:

Dit heeft zijn voordelen gehad, en in de afgelopen jaren hebben we veel mooie klanten mogen helpen onder die naam. Daar zijn we jullie erg dankbaar voor! Maar de bedrijfsnaam zorgde ook voor verwarring. Bijvoorbeeld van mensen die dachten dat we een ondernemingsvereniging waren. Daarnaast is MKB Marketing Zeeland nou eenmaal een mondvol. Hierdoor vergaten mensen al snel de naam, of delen ervan.


Naast die nadelen, vonden we het gewoon tijd voor een nieuwe stap. En dat is Piek Marketing. Naast een nieuwe naam, en een nieuw e-mailadres verandert er weinig. Dezelfde gezichten en dezelfde passie voor marketing. Alleen dan in een kortere naam.😉


Waarom Piek Marketing? Resultaat halen met online marketing vinden we ontzettend gaaf. Daarom zochten we een naam die daarmee in verband staat. Daarnaast draait marketing altijd om 1 ding: geld. Wat kost het, en wat levert het op? Piek heeft daar allebei een associatie mee. En daarnaast, Piek Marketing bekt gewoon lekker. Lekker kort en krachtig.


Kortom:

Dezelfde gasten, dezelfde jonge energie en dezelfde manier van werken. Alleen dan nu in een nieuw jasje. Bedankt voor jullie samenwerking in de afgelopen jaren! We kijken uit naar onze samenwerking voor de komende jaren!

Groetjes,


Stijn, Anna-Lena & Wiljan Piek Marketing


Piek Marketing


ความคิดเห็น


bottom of page